Комуналка: газ, вода, електроенергія, квартплата тощо

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем СОФІЯ -СОНЯ, 13 Січень 2009.

  1. Ari

    Ari Well-Known Member

    в мене ідентична ситуація, наразі з тим ради немає, в мене в хаті норма. 17-19, а в сусідів 23-25 градусів, а в морози взагалі 15 було.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Утеплити стелю мінватою. Якщо не дозволяє висота, то вивчити питання чимось утеплити на технічному поверсі хоч над своєю квартирою. Змінені вікна, подвійні вхідні двері, утеплений балкон, почищені чи замінені ( бо часто забиті) батареї- все це збереже Вам тепло.
     
  3. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    це все є)), знаю, що утеплити нам підлогу технічного поверху (тобто нашу стелю) потрібно, просто це величезний шмат роботи як і коштів, а як подумати логічно - чому ми повинні за це все платити :sad:, нас температура повітра вдома цілком влаштовує, не влаштовує лише плата....
     
  4. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Знаю, що не Ви повинні за це платити. Але під лежачий камінь вода не тече. І або шукати якісь шляхи утеплення, а потім з сусідами говорити про зниження температури. Або лишати як є. На жаль , іншого в нас не придумаєш.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    зараз будинок в процесі переходу від рук ЛКП до ОСББ, то великі надії покладають мешканці останніх поверхів на то наше ОСББ :).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Такс, і нам прийшла квитанція з сумою за опалення місць загального користування. Це щось новеньке Сума вдвічі більша, ніж за опалення квартири. І нівроку так нагріли ті місця, якщо всім +- як нам прийшло, то з будинку (10 батарей) виходить приблизно 25 000 грн. Як вам?
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Та тому, що батареі у вас такі самі гарячі як і в сусідів. Вам квартиру так самісінько гріють як і сусідам. То що тепло втікає, то вже топлоенерго не обходить. То в ЖЕКу треба добиватися утеплення, ну або самим робити, але то шаленні гроші (((. Хоч плату веодно не зменшать, просто будете в хаті мати 25 градусів.
    --- дописи об"єднано, 15 Лютий 2016 ---
    Ну от, а всі дивувалися що так субсидіі роздаютьЧерез субсидії Мінфін перевірить всі рахунки українців, які таким чином попали в пастку
    Хоча правильно, впринципі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Дивно, але мені квитанція за опалення прийшла без оцих пресловутих "місць загального користування". В нас є тепловий лічильник на будинок, є людина, яка регулює подачу тепла. Будинок кооперативний, квартира 2-кімнатна, площа 51,2 м.кв, сума 664,63. Що в мене не так???
     
  9. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    Звісно, що правильно! А чому хто працює чесно і отримує по 2000-3000грн зарплати і податки всі сплачує, і субсидії немає, і ще вимушений по 1000-1500грн із того мізеру на КП щомісяця віддавати, а хтось дуже премудрий оформився на мінімалку, а решту 4000-8000грн отримує в конверті "чистими"( бо податку із того не сплачує), щей субсидію отримує і за КП всього по 100грн в місяць сплачує за свої маєтки ( ну бо ж офіційно в нього мінімум по зарплаті) - де справедливість?? Знаю таких два екземпляри особисто, то ходять і ржуть із нас, мол "ви дураки, що в держустанові працюєте, бо і податки із Вас стягують, і субсидії немаєте, а як оплатите всі КП, то хіба менше тисячки на прожиття лишається, а ми от такі хитро....ні, що ще нам держава оплачує"..
    Єх, ті реалії українського сьогодення інколи просто вбивають(((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 1
  10. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

  11. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Та в мене таке враження що пишуть собі як хочуть і що хочуть.
     
  12. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    Платила раз, жодних комісій. Загалом плачу з Інфо львів, а вони співпрацюють з ізіпей, то там теж комунальні без комісій.
    Нам за опалення прийшло 1400 (73 м), трохи в шоці. Але на опалення в січні не скаржусь. У нас було тепло в хаті. Мене щось більше цікавить, якого милого щомісяця зростає квартплата. За січень уже 285 грн.

    Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk
     
  13. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Нам за опалення прийшло 1066(77кв), але в нас стоїть лічильник в під"їзді. І в хаті аж затепло, могло б бути трішки холодніше)) Порівняйте з минуломісячною квитанцією, в мен раз так було, то спихнули на прибирання підвалів і дахів(
     
  14. slobodianka

    slobodianka Member

    дівчата, може хто знає-підкажіть? в мами є пільги на газ по медичній пенсії - 95 куб/міс безкоштовних. ми справно відмічались цілу зиму, тепер нам приходить платьожка на 1800 грн зі збільшеним показником (на 200 куб., ніж в нас теперішній) боргу. поїхали в район-сказали, шо ті квитанції, шо ми відмічались на пошті, що ощадкасі не дійсні. і тепер ми маємо заплатити за ті "прострочені" куби.
    питання- вони мають право? чи мусять вони попереджати про зменшення пільг (на початку нам вказали 115 безкоштовних кубів), в січні ми самі перезвонили запитати-виявилось 95. ніхто нам не казав, шо відмічатись треба по сайту, чи телефону, шо чеки з ощадбанку не дійсні.
    якшо ми подамо на суд-є ризон?
    того року мама щасливо заплатила 540 грн так само від фанаря. тепер порахували 800 грн боргу.
     
  15. Vilanda

    Vilanda закохана в гори

    Тільки за газ бере 1 грн, решта (вода, світло, квартплата) - без комісії. Постійно оплачую через Приват24.
     
  16. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Цього місяця оплачувала татові за газ. З їхнього сайту перейшло на приват і зняло додатково 10 грн. То якось треба по-іншому оплачувати, щоб комісія була 1 грн?
     
  17. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    Якщо помирає людина на яку оформлено рахунки, субсидії, право власності, то чи можна переоформити рахунки і, відповідно, субсидії на іншу особу, яка прописана до закінчення 6 місяців після смерті?
     
  18. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Рахунки мама і брат переоформили майже одразу після татової смерті (здається, протягом місяця чи двох). Щодо субсидій не можу нічого порадити, бо подавали вже після переоформлення. Якщо потрібно буде детальніше - можу запитати брата.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Чому немає? За той період коли я подала субчидію мала офіційну з\п 3000 і мені вийшли субсидії.
    Нам нарешті нарахували її, подавала документи ще в грудні. Тепер питання, на сайті інфольвів є кнопочка де мали б бути деталі субсидій, але їх там нема!!!Це тільки в мене так, чи просто сайт дибільний, як і всі решта державні сайти???:suicide:І якщо не там, то де можна систему їх розрахунку побачити?
    І ще одне, якщо показники води там внести, то вже ні в обленегро ні водоканал дзвонити не треба, чи таки треба?Бо в мене те що там різниться з квитанцією:girl_devil:
     
  20. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    От і в мене, мої реальні показники, особливо Львівгазу, сильно відрізняються і що робити? І вже зверталася і наголошувала, все одно показники ставлять свої. Кому це вигідно і для чого?