Дитячий візок(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Марта2, 14 Серпень 2015.

  1. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    чого б мені з когось сміятись?
    тягнути чи волочити візки ж можна по-різному.
    І я теж висловлюю свою думку, виходячи виключно з власного досвіду .
    Зрештою, вирішує кожен сам для себе - що і як йому/їй зручніше.

    І порада -
    при виборі візочка випробуйте його ще й на спускання/піднімання по сходах - який вам буде зручнішим.
     
    Останнє редагування: 12 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 1
  2. MissO

    MissO Well-Known Member

    А я ще хочу додати, що важливою є також ширина люльки для зимових діток. Вага мене не цікавить, бо відкрила двері і виіхала з власного будинку, а от коли одягаю зимовий комбез (мала необережність купитт його на овчині. Він стоячий, а доня любить ручки зігнути і підняти вгору і порухатись трішки під час сну, а він як скафандр не згинається) та ще й примотаю в рушничок, то дитина лягає в люльку, як в чехол. Тому роблю висновок, що для літніх дітей моя люлька підходить, а для зимових зараз би вже шукала щось ширше.
     
  3. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Я для себе хочу універсальну прогулянку, щодо теплоти. Бо з нашою погодою і влітку буває дуже сиро, весна осінь теж. Зараз в мене люлька Jane Nomad, то там є всередині матеріал, який тепліший від пуху в 1,5 р, і водночас літом не парить. Тканина дихає. Капюшон, накидка такі бархатисті, тканина не пропускає води, я дощовика практично не одягала, і не промокла зовсім. Вітронепродуваєма тканина. Оце виробник потурбувався про дитину. Прогулянка в неі теж дуже хороша, але звичайна, трохи низькувата мені, я хочу високу, щоб дитина не дихала викидів. Не знаю чи я знайду ще таку коляску, щоб і така легка була, і з таким матеріалом, і з такою великою корзиною,як зараз.
    Хіба інші моделі Джейн?
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2016 ---
    Погоджуюсь! Ми без ліфта живемо. Спочатку в нас був 12 -кг нібито легкий візок, але я ним поїхала лише раз чи два, бо не було ради тягати( А в Jane можна окремо знести шассі і окремо люльку, яка відщіпається одною кнопкою, то значно легше!
     
    Останнє редагування: 12 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Галичанка, якщо вам візок зручний, то міняти не варто, вашому малюку скоро десь рік, якщо не помиляюся. Діти в такому віці вертляві і цікаві. Чим візок нижчий тим стійкіший, ну хвба мова про впжку раму, тоді сидіння може бути вище. Діткам в такому віці вже цікаво заглядати що там " за бортом" то, відповідно візок має бути стійким. Та й реально, якщо і буде щось вище, то це сантиметри, як на мене це несуттєво вплине на дихання вихлопами. Ну і знайти хорошу прогулянку це реальна проблема, або ціна космос або якесь воно ніяке.
    Я розглядала бебі джогер сіті верса, але трохи дорогувато нам виходило, і чекати було трохи довго, а я хотіла вже. Мутці ево мені на зиму була занадто відкрита, брітакс не влаштовувала підніжка. В результаті взяла Тако. я дуже задоволена, якби було положенпя " обличчям до мами" то ціни б тому візку не було. Вага 11 кг, але мене вага не турбує, мені що 16, що 11, тягнуться по сходах одинаково, а далі ліфт)))
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Мені люлька зручна, ми катаємось ще в ній. Пора вже і в прогулянку пересідати. Я хочу придбати Be Cool Slide, він 7,5 кг,! теж відщіпається сидіння одним взмахом, то по сходах буде ще легше носити.
    Так виглядає, що не дуже низький.і не дуже високий. То ви дуже добре зауважили, що дитини крутиться, трохи страшно як дуже високий
    Б/в поки не знайшла, на жаль. Може доведеться замовляти нову.
     
  6. Amaranta

    Amaranta Member

    Можете його глянути вживу в Бебізоні. Сама на нього недавно дивилась.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Де у Львові є гарний вибір візочків, різноманітних фірм?
    Я була в 4 магазинах - там був вибір ніякий і я думала, то всюди так...
    Ви не уявляєте, як я вам вдячна за цю інфо, де можна подивитись вживу!
     
  8. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    Тут ще писали про шувар, що там великий вибір. Мені також радили бебізон, але в них на сайті нема таких візочків, як я хочу глянути :sad:(
    А де ти була ?

    Sent from my MI PAD using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. галичанка

    галичанка Well-Known Member

    Я була на пр Чорновола в 3 пов магазині, невеликий, де перші 2 пов візочки. Там тоді була Jane, з дисплеєм, це запамяталось, такого ще не бачила.різні польські трості, дорогущі трості, які нічим не вразили.

    Ще була на Південному, там магазин з дит.кріслами для годування, і візочки, тумби всякі.

    Я не бачила там візочків, які мені подобаються з інтернет відгуків і яких багато в парках...

    Якщо хтось має телефон до людей, які привозять б/в коляски з Європи, напишіть мені, будь ласка.
     
  10. Valyushonka

    Valyushonka Well-Known Member

    На олх зайдіть, там завжди перші об"яви перекупів, возять з Польші, деякі вичухують візочки, а деякі так і продають, брудні і подрані.
     
  11. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я придивлялася до колясок на Детские б/у коляски | Бесплатная доставка колясок по Украине . В них ніби "вичухані" виглядають і час від часу, щось з'являється. Але все ж вагаюся - різниця в ціні нової і б/в Roan Marita десь дві з половиною тисячі. Але чи покатає б/в ще й пару майбутніх дітей? Може краще купити нову і мати її "на вєка". Чи Roan після одної дитини може бути в дуже хорошому стані? Порадьте, хто купував.

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Не скажу вам за конкретний візок, але б/у можуть бути різні, і часом бувають в дуже хорошому стані, особливо ці Маріти - вони ж більше як люльки використовуються, потім більшість пересідає в щось легше, то треба дуууже постаратися, щоб за тих 6-8 місяців її зачухати, буває, що люди на власному подвір'ї в основному користуються, чи на балконі) Впевнена, що можна знайти в дуже хорошому стані, просто не купуйте он-лайн, пошукайте у Львові, щоб подивитись вживу.
    А ще стосовно "на вєка" - то нема 100% гарантії, що все вам так сподобається, що захочете саме цей візок передавати у спадок по своїх дітках, то вже в процесі користування буде видно.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я якраз схильна подивитися - ці продають у Львові. Але, напевно, доведеться брати зі собою досвідченішу мамочку, бо де я бачила ті візки, щоб щось добре вибрати.

    Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk
     
  14. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Наш Роан Маріта після того, як в ньому поїздила старша дитина, був практично в ідеальному стані. Люлькою ми користувалися з жовтня до травня, на літо купили легший прогулянковий візок, ну а з листопада до березня використовували прогулянковий блок.
    У березні в нас народилася друга дитинка, і ми знов почали користуватися люлькою. Друга дитина їздила в люльці рік, а потім ще в прогулянковому варіанті Маріти.
    Тепер, звичайно ж, видно, що візок користований. Люлька і "прогулянка" в дуже доброму стані, а от з рамою є нюанси. Є кілька подряпин на пластмасових елементах рами, корзина і сама рама трохи поржавіли, особливо у місцях кріплення коліс, не працює тормоз (яким я ніколи не користувалася), ну і ми міняли два колеса, бо старі протерлися. Але візочок виглядає зовсім непогано і цілком придатний для користування. Зауважу, що ми користувалися візочком дуже акуратно.
    Погоджуюся з тим, що потрібно подивитися на візочок, який Ви хочете купити.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Petrova

    Petrova Member

    Напишу про наш танк zekiwa touring .Сказати що задоволена.. нічого не сказати. Їде всюди , легенька, зручна,всюди влазить, амортизація така що аж не віриться що так буває. З мінусів- дизайн. Ну не дуже вона презентабильна. Але робили німці , тому якість суперова.
    Але хочу на літо купити тростину, бо малому вже 1.1 і він вже більше бігає , ніж в візку сидить, тому хочеться шось мега легке, і щоб на море можна було взяти. Порадьте будь ласка якусь нормальну тростинку..
     
  16. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Якщо плануєте для двох і більше діток, то я б радила новий. Відвозили в ньому двох дітей, активно досить, використовували і люльку і прогулянковий варіант. Але якщо після першої дитини візок виглядав так ще досить непогано, то після другої дитини він почав розлітатися. Зламалась одна з металевих деталей на рамі і ще одна деталь, що кріпила капюшон, поржавіли колеса, всі чотири колеса міняли, бо постирались. До певного моменту візок мужньо тримався, а потім таке враження, що візок почав розвалюватися на очах. Але повторюсь, що возились ми дуже активно, і на вулиці і дома підколишувала, і по сходах, і в автобус, і в гості в село брали і на море. Самим візком дуже задоволена. Звичайно, якщо використовували( як вище писали) лише люльку на балконі декілька місяців, то це інша історія, але треба дуже добре роздивитись той візок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Kofeinka

    Kofeinka Well-Known Member

    Дівчата, хочу купити прогулянкову своєму манюсику, поки придивилась мені Graco EVO і Mirage. Що порадите? Мені потрібно, щоб прогулянка була міцна, бо на вулиці такі ями, що боюсь будь який візок розвалиться
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    Приїхав наш Geobi, дуже мені сподобався, малому комфортно в ньому сидіти) Доречі, дівчата, замовляла в інтернет магазині, ціни дешевше ніж всюди та ще й доставка безкоштовна, кому треба - стукайте в ПП)

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  19. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ви собі відгуки почитайте, я ево розглядала коли прогулянку шукала, то про ево, здається писали, що прохідність не дуже, та й колеса ламаються, вони ж там пластикові, але я не впевнена чи то саме про той візок було сказано. Щось таке мені пригадується.
    --- дописи об"єднано, 14 Лютий 2016 ---
    Я отаку Коляска HERQULES Razor 4 (Геркулес) дуже хотіла, але так і не знайшла де купити ((( тяжка, вона пиавда, але то і місця багато і на будь які дороги підійде, ще й положення "обличчям до мами є"
    --- дописи об"єднано, 14 Лютий 2016 ---
    Дівчата, зараз новіші візки, ну Тако принаймні, мають вже не гумові колеса, а з піни, чи як воно там називається. Так класно. Ми вісім міс іздили на гумових, теж непогано, але треба було підкачувати час від часу, а ті з піни благодать, йдуть гарно, та й не переживаєш що пробити можна.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. sunny_girl

    sunny_girl Well-Known Member

    В нас Грако ево. Вже з другою дитиною використовуємо. Візочок міцний і зручний, легко складати і розкладати. З недоліків це погана амортизація. Як дня немовляти, то я би не брала, а якщо як прогулянку для старшоі дитини, то дуже зручно

    Надіслано від мого ONDA A9 Core4, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1