Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @solana rok то бідна жінка, їй би з вашою підтримкою на якісь курси психологічні походити, щоб побачити як то збокувиглядає і що так не можна. А ви впевнені що він точно такий, самі теж бачили його поведінку? Бо може вона так плачеться вам і перебільшує все. І цікаво, як то подає їсти на колінах? Вних що столу нема і їдять як японці на підлозі на ковриках? В любому випадку то не нормально, або підтримайте її і переконайте сходити кудись, або не спілкуйтесь, якщо людина точно саме так мріє жити, хоча подругу справжню в біді теж не можна лишати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. oksanusyk

    oksanusyk Well-Known Member

    таке буває :girl_sad: ??? То їй треба до психолога, поговорити, вияснити, яка може бути причина такого самоприниження перед людиною, з якою ти ще навіть не одружена, а тільки живеш і ще й утримуєш. Хоча це і після весілля і після 50 років разом прожитого життя не є нормально.
     
  3. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    На тренінги, лекції , семінари постійно її залучала. Про психолога вона слухати вона слухати не хоче. Приклади нормальних стосунків теж не влаштовують, бо то на її думку просто винятки.
    Може в чомусь є перебільшення, але я не раз спостерігала ті відносини і сказала б що то ще і применшення.
    Він їсть на дивані перед теликом, бо кухня, то "місце для баб".

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    У її батьків і їх батьків які стосунки були?
    Має вона десь бачити погані стосунки. І думати, що це- норма.
     
  5. YeS Svit

    YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy


    :girl_crazy:у середу :girl_flirt:

     
  6. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    @solana rok, та ви її не вилікуєте, вона живе по сценарію жертви, розумієте...вона може навіть отримувати певні бонуси, ну це звучить дивно для нормальних людей, але їй може приносити задоволення (вона може це заперечувати і не усвідомлювати) те, що, як ви кажете, вона терпить заради "кохання", те, що їй інші співчувають, жаліють, сама себе жаліє.
    Раджу почитати Е.Берна, щоб краще це зрозуміти, якщо хочете, але ви також зрозумієте, що вийти з такого - це винятки, які потребують справді фахової участі. Просто себе не картайте, що не можете її напоумити - ви справді не можете.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. ylicha

    ylicha Well-Known Member

    Дівчині тільки 22 , а вона замість насолоди життям повзає на колінах пепед якимось козлом. Думаю спочатку я б іі добре трусанула і поставила перед дзеркалом, щоб вона подивилась на себе і невже себе настільки не поважає. Що вона буде бачити біля такого чоловіка в якого відношення " Принеси , подай , змахай не мішай". Якщо вона жаліється, це означає що ще не все втрачено, таке відеошення для неі не є нормою. Думаю потрібно трохи промивати ій мозок і на кожне заперечення наводити 1000 доводів що вона не права і що в 22 життя тільки починається і щоб отримувати повагу від чоловіків потрібно впершу чергу поважати саму себе.
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    може їй справді треба більше прикладів нормальних стосунків показувати, щоб вона побачила, що це її стосунки виняток, а не навпаки:)
    вона жаліється на нього, але нічого не робить. значить їй якимось чином подобається бути жертвою.
    в мене теж була знайома, яка зустрічалася з хлопцем, що її принижував, ображав і обзивав. вона жалілася на нього, але все рівно до нього поверталася. аж поки там шось не сталося справді таке, що відкрило їй очі.
    а Ви маєте можливість познайомити подругу з якимось хорошим хлопцем? :) може їй треба на когось іншого переключитися? чи вона навіть такі варіанти (знайомство з іншим) не розглядає?
     
  9. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Маю можливість і пробую. Більше того в її оточенні є нормальні і я тицяю їй пальцем, але такі її не приволікають. Просила їй хоч на каву з кимось нормальним піти, погуляти чи т.п., щоб хоч комплімент почути, самооцінку підняти, але то бачте для неї зрада, вона не можа так з коханим вчинити.

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  10. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    В нього в сім'ї все нормально. В неї ні, але то не було жахливо до такої степені, батьки розлучилися, хоч мама і лишилася з 5 дітьми. Вона могла б взяти в тому приклад з мами, яка не терпіла поганого відношення.

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун



    В цьому є великий мінус - ви самі отримуєте купу негативу, який тягне вас до низу... при чому не у власній сім'ї, а чужій....

     
    Останнє редагування: 14 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ylicha

    ylicha Well-Known Member

    Можливо розлучення батьків і вплинуло якось на іі самооцінку. Можливо ій бракувало спілкування з батьком, і вона думала що краще б мама терпіла приниження але батько був. Думаю розмову з нею потрібно переключити в русло де показати авторитет мами. Що незважаючи що вона залишилась з 5(!!!) дітьми зберегла повагу сама до себе, і ій потрібно тільки брати приклад і бути сильною і незалежною жінкою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Дівчата, дякую вам всім за бажання допомогти. Якось посиділа ці дні, подумала, переглянула ті стосунки. По ваших порадах бачу, що реально перепробувала все, що можна було придумати. І кнутом, і пряником.
    І так, найгірше, що це кожен день величезна порція негативу. Я вже сама як та жертва, бо то все мене засмучує, розчаровує і т.п, то не дає мені повноцінно насолодитися тим, що в мене є, крім неї, так і до депресії недалеко. Думаю я просто буду поступово збільшувати дистанцію між нами, бо мої рідні не варті того, щоб бачити мене сумну мало не щодня, через людину, яка нічого не хоче зі своїм життям робити.


    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 10
  14. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    "Не ний" і тому подібні "кнути" теж випробувано. Я б була рада, якби вона хоч на мене образилася за таке, ну хоч якись ефект, але ні(

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
  15. solana rok

    solana rok Well-Known Member

    Я розумію, що звідкись, то все бере початок, але мені того не видно. А вона не хоче знати і шукати.
    Діти не припинили спілкування з батьком, після розлучення. Він живе зовсім недалеко і мама ніяк того не обмежувала, ще й навпаки.
    Мама в неї дуже мудра жінка, але і в неї опускаються руки в плані поведінки моєї подруги.
    В приклад маму вона ставити не хоче, бо самооцінка не дає. Каже, що не всім бути такими сильними як вона.

    Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ага:girl_crazy::girl_wink:
     
  17. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Чоловіка...
     
    • мімімі мімімі x 1
  18. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Емоційний вампіризм(((( Як варіант - коли на вас те ге лиють, уявляти, що стоїте за дзеркалом і подруга говорить в нього, ніби сама собі. Або вислухати без жодних кнутів і пряників, мовчки, інколи вставляючи "і шо?". Як тільки від вас перестане йти будь-який зворотній зв"язок, подрузі не буде чим у вас "поживитися" і вона піде на пошуки іншого донора, імхо.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Я б давно сказала набагато більш різко на чергові скарги.
    Що вона мене своїми скаргами на цього придурка за***, що це її вибір і хай або щось робить(тоді обовязково підтримаю), або не жаліється мені. На інші теми готова спілкуватися. І частіше би хвалила свого чоловіка і чоловіків подруг - що там і посуд миє і квіти дарує і т.п.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @solana rok подивіться, тут про схожі ситуаці пояснюють
     
    • Подобається Подобається x 2