Вибір лікаря для майбутньої мами (2)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Kapitoshhka, 24 Грудень 2015.

  1. levysuk

    levysuk Member

    Ну чесно кажучи,мама сама відчуває,що варто робити,а що не дуже!я послухала,що лакар сказав,але все ж таки цитрусових не їла,бо боялась реакції дитини на них!дівчина з роботи і сестра розповідали,як Федина сам кормив їх дольками грейпфруту і наслідки позитивні!то право кожного-хочеш їсиш,а хочеш слухаєш,і робиш свої висновки
     
  2. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    @levysuk , я не маю на меті Вас у чомусь переконати, тим більше в тому що ваш лікар поганий, Ви можете його хоч боготворити - то ваше право на власну думку , але нас читають багато інших дівчат, які робитимуть свій вибір, можливо частково спершись на те, що зараз прочитають, тому я уточнюю і піддаю сумнівам деякі його дії.
    Я в нього не народжувала, саме завдяки таким дискусіям відкинула його одразу, бо є певні нюанси в його веденні пологів, що не вписуються в особисто моє уявлення про пологи.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Багато проситься написати, але об'єктивно, то така дискусія не має змісту. Вам підійшло - чудово. Хто має вуха, нехай слухає.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. levysuk

    levysuk Member

    І я промивала календулою,і мила господарським милом,і нічого,не вмерла,потім спиталась чим можна замінити,почала митись лактацидом і промивати шви бетадином)і знову ж таки,ніхто нікого не примушує календулою заливати собі там ,ви для себе вирішуєте,що Вам підходить
     
  5. VERO

    VERO Well-Known Member

    Але я затуркана. Думала, що матка краще скорочуться під час ГВ. А треба ж просто наїстися цитрусових і все ок. Я не сторонник того, щоб садити маму на голодний пайок, але цитрусові в перший же день після пологів- лотерея. Власне, лікар-гінеколог за здоров`я дитини аж ніяк не відповідає. Може годувати маму чим завгодно. А потім нехай мамочка з педіатрами голову сушить, від чого обсипає в що з тим робити. Вітамін С не відкладається на запас. Тому ймовірність висипу досить висока.
     
    Останнє редагування: 15 Лютий 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Raven

    Raven Мама малятка

    В нього вроді жінка неонатолог))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    А хіба не просто педіатр?))

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  8. levysuk

    levysuk Member

    Ні,в неї приватна клініка!і
    велика різниця,що Ви не народжували,і судите про нього,а пишете і обговорюєте так,ніби він у Вас приймав пологи!Насправді,це трошки дивно як на мене!Бо коли я щось стверджую чи про когось говорю,то мені з цим доводилось стикатись,а тут...якось мені дивно!я теж можу начитатись форумів і дописів різних "дописувачок" типу "о!такий побожний,до каплички ходить,а бабло дере","та календула!то жесть,як він може таке заставляти робити,а ше й запихає в мене грейпфрути силою"...смішно страшне!бо тут завдяки дописам деяких,складається враження,що Федина якийсь неврівноважений псих-маньяк,помішаний на тому,щоб зробити боляче мамі,накормити її цитрусами,шоб дитину обсипало з ніг до голови,бо то в нього така забавка,прикол,а ше він троха ненормальний ,бо кайфує від того,шо позначає подряпанням голівок голівки ваших діток!да ужжжж!от не довелось би мені з ним познайомитись і народжувати,я би після ваших "невдоволень" так би й подумала!просто порада дівчатам,які вибирають лікаря-менше читайте тут всякого-різного,а вибирайте кілька лікарів,йдіть з ними на зустріч,поспілкуйтесь і 100% знайдете свого!але менше тут читайте всього!довіряйтесь ПРОВІРЕНИМ відгукам людей,які народжували в певного лікаря....
    і все-таки смішно мені...."я не народжувала в нього,саме завдяки таким дискусіям відкинула його"....як можна судити про людину,не бачивши і не поспілкувавшись ні разу вживу???
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    ну не можуть жінки фізично у всіх народжувати, але мають можливість, власне з дописів зробити свої висновки і вибрати лікаря, який буде їм до душі. І навіть тоді можна пмилитися.. А з вашого допису складається враження, що хочете реанімувати його власне на цьому форумі. Проте, хто вже сформував про нього дику, ніякі пооодинокі дописи такого характеру, не змінять її. Тим більше, не маючи від вас власне розповіді про полдоги, важко судити про нього як лікаря. Опишіть свої пологи, от цей опис надість набагато більше інформації про лікаря.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    @levysuk я народжувала в Федини в 2012 році. Він дуже переймається породіллею і дитинкою, як найближчими родичами. Але таке його ставлення спонукає його народжувати "замість" тебе, він надто "допомагає", коли треба просто лишити в спокої. З негативу: ручне відкриття на переймі, випита банка касторки , подряпана голівка, сварки на потугах, я сідала, він опускав мене. А я лежачи не можу народжувати, на других пологах була та сама історія, тільки в іншого лікаря. Розриви. Але зашив дуже добре, тут нарікань нема. Найгірше - передихування 2 години потуг з переймами лежачи під капельницею, це було неймовірно боляче. Ех, треба зібрати себе до купи і написати розповіді про перші і про другі свої пологи, різниця колосальна.
     
    • Подобається Подобається x 4
  11. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    О, то ми ще добре обійшлися:) ну але я постійно з ним "воювала" : опиралася, сперечалася, то є дуже важко таким займатися під час пологів :sad: і не скажу, щоб відчувалося, що він нами переймається, ставлення було швидше сонно-роздратоване. Багато можна писати про негатив, позитивне якось важко пригадати (що дивно, бо зазвичай погане швидше забувається), ну, але свій досвід описала в розповіді, тут тільки повторюся, що якщо ви шукаєте лікаря, який буде до вас прислухатися, вести діалог - то не до Федини.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Так вона Педіатр чи Неонатолог, от в чому питання! А не про приватну клініку.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  13. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Із розповіді сусідки по палаті - ''Він так над нами файно попрацював'', тобто над нею та її подругою, що теж тоді в ПБ була. І теж була така ейфорія від нього, хоча я того не розумію.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. VERO

    VERO Well-Known Member

    Моя коліжанка домовлялася с Данковим (був у відрядженні), тому попала до Ф. (був черговий). ВСІ перейми казав ЛЕЖАТИ на животі і руки тримати на попереку. Як тільки клала руки під голову, відразу перекладав на поперек. Це просто жах!!! Лежати в такому положенні при переймах. Закони сили тяжіння для нього не працюють. Значно швидше дитинка просуватиметься родовими шляхами, якщо сидіти/стояти/висіти, а не на животі лежати. Як наслідок- мамочка з пологового вийшла із шаленими проблемами сечового, які лікувала роками. Просто з'явилося нетримання. Всіх деталей не випитувала, бо їй і досі важко згадувати пологи, хоча вже 4р. минуло. З дитиною теж не все було добре. Лікували довго. Це просто знущання. Хоча чоловік був поряд. Бігали потім всі до неї, включаючи головного лікаря, бо у виписці дохтір написав, що пологи пройшли без жодних ускладнень, а вони вимагала, щоб описали проблеми по урології.
     
  15. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    Я ж вже написала, як можна судити - спершись на сухі факти його роботи, а не на ейфорію колишніх пацієнток. Навіть у тих уривках розповіді про Ваші пологи я бачу те, чого не хотіла б для себе. А якщо поспілкуватися з ним вживу, то що б він мені сказав, що всіх своїх пацієнток і мене в тому числі наколе окситоцином , потім поріже, або сама порвуся, потім гарненько заштопає і далі по списку....?
    Взагалі не розумію що Ви тут доказуєте всім, переймаєтеся кількістю пацієнтів Федини, чи як? Ви задоволені - і слава Богу, Ви написали, всі прочитали і зробили свої висновки, ще б історію пологів додали, то було б інформативніше. А є люди яким такі методи "роботи з пацієнтом" неприйнятні, тут вже пишуть Вамі і ті що нарождувалиі ті що наслухалися збоку про лікаря - і так вважати - це також право кожного.
     
    Останнє редагування: 15 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  16. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 15 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    вже десь пропала дописувачка)
    таке враження вирішили нашгадати про лікаря, реанімувати , а тут стільки опонентів))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Levysuk, а нащо заходити як є палатний лікар і нема проблем? Лікарю що більше занятися нема чим? Я в Данкова народжувала, то він теж не заходив. Перед випискою тільки зайшов, щоб дати добро на виписку. Але як виявилося був в курсі всього і які результати аналізів, коли піднялася температура, яка була, чого піднялася, коли стала нормальною. Лікар про все в курсі. Як все добре, то чого ходити.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. levysuk

    levysuk Member

    Видно,що ви були обділені увагою лікаря!дуже шкода Вас,що Вам невідомо таке!Лікар,який з відповідальністю відноситься до своїх пацієнтів буде приділяти максимум уваги!В моєму випадку до пологів і після сусідки по палаті відверто заздрили такому відношенню!і вперше таке чую,щоб були задоволені тим,що лікар не навідується
     
    • Не подобається Не подобається x 3
  20. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1