Євробачення

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Лютий 2010.

  1. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Якщо коротко, то щоб вона зав"язувала з усілякими конкурсами і знаходила свій стиль та репертуар.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    як же я люблю його. Меладзе тобто. Він чудово розуміється на талантах. Мені он лишень цікаво, як він на Вірі женився. Да, вона цікава. Але не талановита і не красуня. З ізюминкою, але далеко не ідеал...
     
  3. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ну у Вірі він певно інші "таланти" цінив:girl_spruce_up: Не сподобалась Петрик, проста пісня і вигляд як на виступ не вразив, оті анімешні дівсата теж "ні те ні се" (хоч чоловік сказав що оригінально:girl_crazy:), рокери дійсно харизматичні і вокаліст симпатичний. А от там де танцював балерун на каблуках - слабо (повністю погоджусь з Меладзе- вокалістці на хватило драйву). Неангели банальщина, Войтюк гарно виступив, але враження як ще один молодий Пономарьов, чомусь така виникла асоціація:girl_smile:. Нічяк не зачепили Прінглз, навіть казати нема що, вокалістка пару раз не попадала в ноти. І з найсильніших приємно вразив Сансей - несподівано такий стиль після Пятніцци, але зал і жюрі "завів", і Пурпур оригінальні (може слабші за Хардкіс, та заспівали правильно, і з ізюминкою:girl_yes2:). От чого Неангелам не придумали ефектніший номер? Приїх голосах та зовнішності то ж можна було цвкаве щось зробити. І що скажете, хто буде змагатись за 1 місце тепер?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Креативно Креативно x 1
  4. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Я думаю битва буде між Джамалою і Сансеєм.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. ANANASIK

    ANANASIK Well-Known Member

    Я також так думаю, хоча... можуть бути і несподіванки, як казала Руслана: сьогодні всіх ця пісня пре, а завтра - ні, як планети стануть)))

    Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk
     
  6. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Ніколи не заходила в цю тему, і тим більше не думала що тут писатиму. Бо Євробачення то не мій формат музики зовсім, але за цьогорічне мене аж гордість розпирає. Джамала і Хардкіс-то звичайно круто, але Сансей, Пур-Пур і БрунетШутБлондс-це просто вау-вау-вау!!!!Ніколи не думала що ці доволі альтернативні для такого конкурсу гурти не то що подадуться, а пройдуть у фінал!!!Вітаю, в головах українців нарешті почали формуватись гарні музичні смаки! Мені вже навіть не важливо, хто поїде на Євробачення, для мене головне що українці почули і оцінили ці чудові гурти)))
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. marianast

    marianast Well-Known Member

    Особливо. Який в час війни гастролює Росією і ніхто його як Лорак не цькує. А шо? Мистецтво вище за конфлікти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    Ну ок, нехай тоді знову Гринджоли їдуть:suicide:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. marianast

    marianast Well-Known Member

    Не хочу вас шокувати, але крім Сансея і Федишин є ще багато гарних виконавців. Не варто обмежувати себе двома варіантами))))
    В ФБ аж палає полеміка стосовно того чи доцільно політизувати Євробачення. Я схильна думати, що рівень "національний" сам по собі політизує цей конкурс. В країні війна, це не весело, хочеться відмежуватись, очі не бачать - серце не болить. Але від реальності не сховаєшся. Відправити на Євробачення космополіта, який більше виступає/гастролює/ продається в Рф ніж в Україні в даній ситуації верх цинізму. То для мене.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    А мені якось вчорашній півфінал відбору більше сподобався ніж минулий. І Сансей, і Пур-пур і Прінглз, і навіть ті закарпатські рокери:) Неангели з одної сторони може і мають шанси, бо пісня справді така під формат Євробачення, але хочеться чогось нового, більш оригінального.Не зрозуміла нашо той мужик на каблуках виходив при виступі Алоісе (вже нам хватає, що з Мадонною ті Козаки виступають), а так то хай чоловіки будуть чоловіками:)
    Не знала, що Сансей Росією гастролює:sad:
    А Петрик так жорстоко критикували, але якась вона така неприємна мені, чи то занадто про себе високої думки, чи справді треба їй ще трохи в дитинстві пожити, поки ще має час:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Народ, як вчує і зробить рух в соцмережах, то це може перекреслити їхній шлях до Євробачення)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    та впринципі так, бо як був вибір між Лорак і Гринжолами, то всі голосували за Гринжолів, щоб тіки Лорак не їхала:) але вже наступного року навіть інших конкурсантів не було крім Лорак, тільки їй пісню вибирали:) а вона цього не цінує. а Сансей якось коментує свої ті гастролі Росією? бо Лорачка то ж так всім відомо, що думає.а може Сансей таки не такі погані?:) ну просто сподобалася їх пісня, то якось хочеться шоб вони таки виявилися хорошими:) але все таки політичний погляд важливіший.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. marianast

    marianast Well-Known Member

    А ніхто не каже, що він поганий. В нього там аудиторія величезна. Багато хто себе в Росії реалізує. То й же Дорн. Але чи доцільно на Євробачення від України відправляти виконавця, який якшається з державою -агресором? Які б мотиви він не переслідував.
    Минулого року з політичних переконань більшість засуджувала держави, котрі дали високий бал Росії. А цього року можем відправити туди проект з російським менеджментом і аудиторією. І далі будем чекати від Європи ізоляції всього російського. Ну якось так виходить. Підкреслюю ще раз - конкурс міжнаціональний. Виконавець насамперед презентує державу, а не себе і свою команду.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  14. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    думаю правильно зробили, що критикували. Ви бачили її зверхність, коли до неї говорили судді, ніби вона все, а вони ніхто... Да...змінилась вона в гіршу сторону, я не говорю про голос, а про її певний егоїзм.
     
  15. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Як на мене, то вона просто зірочку зловила - ота її фраза про сестру, яка виграла дитяче ЄБ і що вона срібна призерка того ж таки дитячого Євробачення видає її з головою. В неї дуже гарний голос, але вона не розвивається як співачка взагалі. Їй судді все правильно сказали, опустили трохи на грішну землю:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Мене зовсім не вразила Джамала. І пісня теж. Вчорашній відбір справді порадував різноманітністю. Молодці!!! Супер!!!
    Ну і знову про мегафаворитку суддів і народу Джамала. Досить оспівувати той жах, що твориться, досить молити ту Європу та і світ про жалість до нас бідолашних. Та пора встати з тих колін, на які ми себе самі й поставили. Досить просити співчуття, клянчити грошові транші, вимолювати покарання для Росіі.
    От направду, тошнить мене вже від того ниття.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    мені ще смішно було, як вона весь час казала, що от ми дві сестри, от нас всі в Європі знають. а Данилко дорікнув, що він їх весь час плутає, і не розрізняє:) і що їм двом сестрам, дві інші сестри, які написали пісню, могли кращу написати:) я от теж їх знаю тіки як дві сестри, які співають і все:) а ще якось, в Світському житті Катя Осадча, ту старшу Петрик вроді, питала чого вона в Росію їздила на якийсь конкурс, чи російську пісню співала, бо інші українці всі відмовилися. але я так не знаю за який то конкурс йшлося, бо тільки уривок тої розмови почула.
     
  18. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Женічка дивне у вас трактування. Само собою ниття і жебракування то зайвий пафос. Але ігнорувати ситуацію яка в тебе вдома, робити вигляд, що нам актуальні свистопляски, або, що нічого не сталось маючи в розпорядженні таку інформаційну платформу це як мінімум зневажливо і нерозважливо. Ну і навряд чи піснею на Євробаченні щось випросиш. Для мене це все є продовженням того блюзнірства коли війну називають АТО, корупцію прикривають реформами, старих чинуш - новими обличчями в політиці і т.д. Неможливо відмежувати себе від війни, якщо вже їхати в такий час на пісенний конкурс то це має накласти відбиток на презентацію.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Звідти:
    Подивимось, що з цього вийде...