акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

  1. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Планові обстеження – дві дівчинки і два хлопчика.
    Чотирьоми львівським малюкам настав час планових контролів. Спочатку дівчатка – дві красуні, Пецух Софійка і Кузь Даринка вже пройшли планові КТ і до кінця тижня діагностичний центр виставить нам рахунки на оплату.


    [​IMG]

    Перша Софійка Пецух – її обстеження (КТ) голови, органів грудної клітки та черевної порожнини з контрастом вартуватиме нам 3390 гривень і за тиждень часу ми не зібрали для крихітки нічого…

    Софійці 10 місяців, вона проходить інтенсивну хіміотерапію і дуже-дуже хоче додому, де її чекають троє старших братів – чомусь не можу натішитись тому факту що у Софійки аж троє братиків, які ніколи і нікому не дадуть її образити :)

    [​IMG]

    Кузь Даринка пройшла обстеження вчора - її обстеження (КТ) органів грудної клітки та черевної порожнини з контрастом вартуватиме нам 1990 гривень, і коштів на оплату теж немає.

    Даринці 5 років, три місяці тому вона закінчила основне лікування, і зараз вже перебуває вдома, приїзджає на контролі і перевірки. У Даринки також є братик, теж старший, але один :) Родина живее дуже скромно і оплатити самостійно обстеження майже в 2000 гривень для них просто нереально.

    Родина дуже сподівається на допомогу небайдужих людей.

    [​IMG]

    Наступні – двоє мужніх хлопчаків, які лише готуються до обстежень. Перший Юрчик Петрик. Пам’ятаєте такого красеня? Коли малюк потрапив до лікарні – ніхто навіть не наважувався давати прогнозів, та минуло три роки і Юрчик росте, дорослішає і тішить батьків.

    Завтра у нього планове МРТ голови з контрастуванням вартістю 1030 грн. Ми дуже просимо допомогти його оплатити і дуже сподіваємось, що у малюка все добре.

    [​IMG]

    Ну і Володя Куленич – йому, як і Юрчику, всі обстеження допомагали оплатити ви. Володя пройшов проти рецидивний курс хіміотерапії та променевої і попереднє МРТ показало, що пухлина зупинилась. Звісно, хотілось би, щоб пухлина зникла зовсім, та зараз головне, щоб вона хоча б не пішла в ріст.

    Саме це і має показати МРТ, яке планується за два-три тижні. Його вартість складатиме близько 2000 гривень.


    Ми дуже просимо допомоги в оплати обстежень для наших малюків. Нажаль, життя середньостатистичного українця не стає ні легшим, ні кращим… Важко всім, а особливо сім’ям з важкохворими дітьми.

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: добровільна пожертва для П.І.П. дитини.
     
  2. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Про Софійку Пирожак.
    Отже, ще один місяць, у Софійчиному відліку, минув. Так, це означає ще одну партію Фрезубіну. На наступний місяць потрібно 32 літра спецхарчування вартістю 5155 грн. Ну і ще 1700 на підгузники – 8 упаковок Ліберо.


    [​IMG]

    Як минув цей місяць для Софійки? Як і всі попередні. Дівчинка спить, гуляє по своїй кімнаті, п’є Фрезубін, судомить, ані на мить не залишається сама… Як минув цей місяць для батьків – вони ще на місяць втомились і постаріли, адже Софія судомить все більше, і вже багато років ані на мить не залишається сама…

    Але знаєте, в чому парадокс ситуації? Не зважаючи на свій важкий стан, незважаючи на невиліковний діагноз, не зважаючи на втому батьків Софійка чим раз стає все більш життєрадісною і світлою! Гадаю, це заслуга всіх вас, хто не відвернувся, а навпаки протягнув руку допомоги. Ну і турбота батьків… Ці, без перебільшення, святі люди поклали своє життя і здоров'я заради дитини, яка прийшла в цей світ такою, якою прийшла…

    Цього місяця у нас особливо скрутно з резервними коштами, а для Софії зібрано 1010 гривень. І вперше за два роки мені довелось сказати батькові дівчинки, що цього місяця ми зможемо купити лише Фрезубін, бо коштів на підгузники наразі немає зовсім.

    Софійці дуже потрібна допомога. І ми дуже сподіваємся, що цього мівсяця також знайдуться небайдужі люди, які зможуть допомогти. Для Софії бракує 5 845,00 грн. Будь ласка, допоможіть зібрати ці кошти і закупити дівчинці і Фрезубін, і підгузники.

    Харчування потрібно оплатити в понеділок.

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.
     
  3. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Шкірка Марічка – 3000 гривень на харчування!
    Вже два місяці Марічка Шкірка перебуває вдома. Знаєте, що дівчинка там робить? Вона «наїдає» життєво необхідні кілограми, щоб набрати потрібну вагу і прооперуватися у Львові.
    [​IMG]



    У Марічки вроджена вада кишківника і дівчинці не обійтися без оперативного втручання, та є одна проблема – оперувати таку крихітку ніхто не візьме, бо воно надто маленьке…

    Марічці рік і два місяці, та важить вона лише 6,5 кілограм і мама тішиться кожній засвоєній калорії, і з гордістю розповідає що за останній місяць Марічка набрала 600 (!) грам, і якщо так піде і далі, то за тиждень їх чекають у Львові на масажі, а згодом можна буде говорити і про операцію, яка має врятувати дівчинці життя.

    Зрозуміло, що при таких ускладненнях і проблемах, Марічці підходить не будь яке харчування, а лише спеціалізоване – наразі це Сімілак, 10 баночок низьколактозного і з 20 штук Special Care вартістю 3000 гривень.

    Купити харчування самостійно батьки не можуть – для звичайної сільської родини з двома маленькими дітьми це захмарна сума, а тим більше тепер… Дешевше харчування не лише не допоможе набрати бажані кілограми – воно взагалі може вартувати дитині життя, і при її діагнозі - непрохідність товстого кишечника – ризикувати ніхто не буде. Тільки от що робити, якщо не буде коштів на Сімілак?

    Усі кошти, які ви допомогли нам зібрати для Марічки – витрачені на харчування ще півтора місяці тому, в суміші залишилось десь на 5 днів. А що далі? На жаль, ми ще не маємо відповіді на це запитання…

    Будь ласка, допоможіть Марічці жити! Вона дуже цікава і наполеглива дівчинка, старається сидіти, пробує стояти, вже би вчилась ходити – та не при її вазі… Та все одно, мама каже, що за місяць часу стан дитини змінився дуже-дуже, і однозначно в кращу сторону :)

    Допоможіть нагодувати дитину!

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Шкірки Марії.

     
  4. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Діти на діалізі – наша найстабільніша стаття витрат…
    Діти з важкими хронічними захворюваннями – це окрема категорія наших підопічних. Це діти, які в прямому сенсі живуть на препаратах. І хоч іноді дуже важко аврально знайти 10 чи 20 тисяч на «хімію» для онкологічних, повірте, в рази важче щомісяця вишукувати одну, дві, три тисячі на супутні препарати, які постійно вживають наші «діалізник»…


    [​IMG]

    Їх у нас всього п’ятеро, а кошти терміново потрібні наразі лише трьом – Іринці, Діанці і Миколці.

    Іринка Павлишин наймолодша з трьох, весела, життєрадісна і дуже красива дівчинка і це не зважаючи на те, що через нестачу кальцію та з інших, пов’язаних з хворобою причин, у дівчинки деформовані ніжки, їй важко ходити, та вона навіть пристосувалась бігати :)

    На діалізі Іринка живе з 2011 року, весь цей час Іра з мамою регулярно їздять на обстеження в Білорусію і чекають донора. Три дні на тиждень вони їздять на діаліз і щодня Іра приймає жмені таблеток – цього разу дуже потрібні Альфа-Д3 Тева 10уп, та Гіно-тардиферон 10 упаковок, цього стане на 2,5 місяці. Також Ірі постійно потрібні урологічні катетери – по 60 штук на місяць, і економити на них не можна, бо повторне використання одноразового катетера фактично гарантує запалення, а імунітет у дівчинки дуже слабкий.

    Отже, наразі, дівчинці потрібно 3 953 гривень на 10 упаковок Альфа-Д3 Тева, 10 упаковок Гіно-тардиферону і 150 урологічних катетерів – ці медикаменти мають допомогти дівчинці пережити ближчих 2-2,5 місяців.

    [​IMG]

    Наступна Діанка Халюзіна. Діані 19 років, через хворобу вона не змогла продовжити навчання, хоч і встигла поступити в кулінарний технікум після школи, та повчитись там не довелось… На діалізі Діана живе вже майже два роки – з серпня 2013, а тоді в тому далекому серпні їй давали рік часу, щоб зробити пересадку, та досі немає ні донора, ні коштів. Що залишається казати про стан дівчинки?

    Діана також приймає безліч препаратів щоденно, і зараз їй дуже потрібні Енап 2уп, Кальцій Д3-Нікомед 2уп, Медрол 2уп, Омез 2уп, Магне В6 2уп, Вітамін Е 2уп – це місячна потреба в ліках. До того ж на наступний тиждень нам потрібно оплатити КТ грудної клітки, яке робили Діані, вартістю 1000 гривень.

    На жаль, виходить так, що кошти, які можна було б складати на пересадку, без якої у дівчинки немає майбутнього, йдуть на супутнє лікування. Цього місяця діанці дуже потрібно 2 434 грн, а зібрано з них лише 254 гривні…

    [​IMG]

    Ну і Микола Шот. Микола наш самий дорослий хлопчик – йому 21 рік і юридично він вже зовсім не дитина. Та якщо ви гадаєте що ми навмисне даємо для ілюстрації старе фото, то є два моменти. Перше – так, ви праві, це фото минулорічної давності. Друге – справа в тому, що за цей рік Микола зовсім не змінився. Зовсім. Він далі виглядає значно молодше свого віку.

    На діалізі хлопець живе 9 років. За цей час йому зробили родинну пересадку нирки від дідуся, та нирка була відторгнута одразу і видалена. З тих пір Микола чекає на неродинну пересадку в Білорусії. Він намагається жити звичайним життям, вчитись, шукає роботу – на жаль, безрезультатно… А ліки потрібні щомісяця, і при всьому бажанні, заробити на них Микола не може.

    Цього місяця хлопцю вкрай потрібні АльфаД3 8уп, Гіно-тардиферон 2уп, Кальцій Д3-Нікомед 3уп вартістю 2 873 грн.

    Будь ласка, допоможіть нам забезпечити безперебійне лікування для наших «пересадочників». Всі вони по декілька років живуть на гемодіалізі і єдиним порятунком для кожного з них може стати лише пересадка нирки від неродинного донора, яка в силу законодавчих нюансів, неможлива в Україні. Лише закордон, лише тисячі доларів і роки очікувань…

    Ми дуже просимо, не проходьте повз наших підопічних… Крім нас, на жаль, їм ні на кого сподіватись.

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для П.І.П.
     
  5. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Віталік Бензак – наш «дорогий» хлопчик. Або 20000 гривень на метотрексат.
    Віталік Бензак проходить лікування у хірургії ЗУСДМЦ. На початку року Віталіку поставили ендопротез – операція стала можливою в першу чергу завдяки благодійникам і небайдужим людям, оскільки протез купувався у дуже нестабільні часи, коли валюта росла щодня і за цінами було годі встигнути…
    [​IMG]

    Та якимсь дивом нам вдалось нашкребти для Віталіка понад 180 000 (!) гривень, ще 100 000 гривень було зібрано батьками і хлопець отримав свій ендопротез – «Моя нога приїхала!», так зустрічав його сам Віталік.

    Операція пройшла успішно – оптимізм і впевненість завжди додавали Віталіку сил, і не тільки йому, але ще й нам, коли виникали нові потреби. Так, одразу після операції хлопець продовжив хіміотерапію, і по протоколу в нього йшов високодозовий Метотрексат. Сам препарат був у лікарні, тільки от капати його можна лише за умови постійного контролю рівня препарату в крові, а для цього потрібні були реактиви вартістю 21528 гривень – і тут сталось ще одне диво, з вашою допомогою ми знову змогли їх придбати!

    [​IMG]

    На сьогодні реактиви ще є. Але тепер немає самого Метотрексату… Це важкий, токсичний і дорогий препарат, без якого усі старання Віталіка, лікарів і наші не варті нічого… Залишився останній блок, позаду півтора роки важкого, виснажливого і дуже високовартісного лікування.

    Бракує 30 грам препарату – це 6 упаковок Метотрексату по 5 ампул дозуванням 1000 мг, вартістю 3963 грн за упаковку. Всього потрібно 23 778 гривень. А зібрано для хлопця лише 3691,00 (навіть не повна упаковка), бракує ще трошки більше 20 тисяч, 20 087 грн, якщо бути точними.

    Наступний блок планується з понеділка. Препарат потрібен також з понеділка, та для цього його потрібно замовляти вже, бо їхатиме він з Дніпропетровська, у Львові потрібного дозування нема. Але, щоб замовляти препарат, потрібно мати кошти – 20 000 гривень. А їх нема…

    Це найгірший момент у нашій роботі, коли довго шукаєш препарат, знаходиш, а потім не можеш замовити, бо сума захмарна… Та хіба вона така вже захмарна? Хіба життя молодого, сильного, розумного хлопця може вартувати якихось 20 000 гривень?

    Будь ласка, допоможіть Віталіку зробити цей останній крок до щасливого завтра! За час лікування він не втратив ані краплини оптимізму, почуття гумору, мужності і гідності. Він вистояв тоді, коли здавалось, що ось-ось все покотиться під три чорти… Він ніколи не здавався. Все, що потрібно зараз – це ще одне маленьке диво, і наш хлопчик заслуговує на нього, як ні хто інший!

    Допоможіть придбати препарат!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Бензака Віталія.
     
  6. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    [​IMG]
    Препарат для Віталіка Бензака вже в лікарні, сьогодні мали розпочинати блок. Завтра ми маємо закрити борг перед фармфірмою.
    Наразі на оплату метиотрексату бракує 6054 грн.

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Бензака Віталія.
     
  7. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Шегда Софійка – в понеділок операція.
    Всім вітання від Шегди Софійки ;) Дівчинка закінчила 3 курс коледжу, вчиться на кулінара-кондитера, ходить в спортзал, катається на велосипеді, живе на повну і намагається навіть не згадувати про хворобу!


    [​IMG]

    Однак, щоб все так тривало і надалі, доводиться час від часу повертатись до реальності і навідуватись до лікарів – що означає дбати за своє здоров’я, Софійка знає як ніхто. От і на понеділок у Софії запланована дуже важлива подія – операція з видалення сальника і біопсія ячника та лімфовузлів.

    До операції дівчинка готова і впевнена, що все буде добре – лікарі наполягають, значить, треба! Є лише одна проблема – операція буде лапароскопічною і для апарату потрібна спеціальна одноразова насадка, яка вартує 5200 гривень.

    Для Софії є наразі 2290 грн, залишилось зібрати ще 2910 грн. Операція буде в понеділок і в понеділок же ж треба оплатити насадку…

    Ми дуже просимо допомогти з оплатою. Софійка мужньо перенесла і свій діагноз, і все лікування, і попередню операцію рік тому. Зараз їй 18 років і спостерігається вона вже в дорослому Онкодиспансері, де, власне і буде оперуватися Софія.

    Настрій у дівчинки бойовий і позитивний, мама також щаслива бачити, як її дитина повертається до нормального життя. Будь ласка, допоможіть поставити крапку в цій історії і назавжди перегорнути сторінку, адже попереду Софійку чекає довге і щасливе життя!

    Ціна питання – 2910 гривень. Кошти потрібні вже в понеділок.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: Шегди Софії .
     
  8. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    4057 гривень для Попіль Соломійки!
    Дуже довго і дуже важко проходить реабілітаційний період після ТКМ у нашої красуні Соломійки Попіль.
    [​IMG]

    Ще минулої осені відбулась пересадка, після того дівчинка більше як пів року пробула в Києві, бо через постійні ускладнення, пов’язані з РТПХ постійно мала перебувати під наглядом.

    Вже коли Соломійку виписали нарешті додому, вдома затриматись, на жаль, теж не вийшло і Соломійка «переселилась» на Дністровську…

    Однак, є і хороші новини – остання пункція показала, що все добре, Соломійці навіть почали зменшувати дозу Сандиммуну, і коли дівчинку майже зняли з препарату – загострилась РТПХ… З’явився свербіж, а потім і висипка, і кишкова РТПХ перейшла у шкірну. Довелося знову повертатись у лікарню і продовжувати лікування.

    Завтра Соломійку госпіталізують і для продовження лікування їй потрібно 15 флакончиків Солу-медролу по 40мг і одну упаковку іммуносупресії Міфортік 180мг №120. Вартість ліків – 6657 гривень. 2600 вже зібрано, бракує ще 4057 гривень.

    Період відновлення у дівчинки триває надзвичайно важко, та хоч як би вони з мамою не втомилися – діватись нікуди, позаду надзвичайно багато усього пережитого, хіміотерапія, ТКМ, РТПХ. І від завтра знову починається лікування…

    [​IMG]

    Резерви сім'ї виснажені повністю – щоб забезпечити дитину необхідними ліками на пересадку та якось прожити пів року в Києві, родина продала квартиру, і переїхала в недобудований будинок, де ледь встигли облаштувати для життя одну кімнату, та про вилучені кошти лишилась хіба згадка, що вони були. І зараз купувати ліки знову немає за що.

    Будь ласка, допоможіть Соломійці здолати загострення РТПХ і нарешті повернутись додому! Дуже-дуже потрібна допомога!



    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Попіль Соломії.
     
  9. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Ступницький Ігорчик – 20 000 гривень до середи!
    Вкотре потребує нашої допомоги і підтримки Ігорчик Ступницький, наш дорослий, розумний і дуже красивий хлопчик!


    [​IMG]БФ Крила Надії | Ступницький Ігор

    Ігорчик продовжує післяопераційний курс хімії, один блок вже позаду, залишилось ще два. В липні Ігора прооперували, забрали ліву долю печінки і жовчний міхур, недавно хлопець їздив на плановий огляд і лікарі в Шалімова дуже задоволені результатом, бо в печінці все чисто, а старі зони ураження надійно капсульовано завдяки хіміотерапії, які продовжує проходити Ігор.

    Попереду у Ігорчика ще один етап операції на печінці, та поки він не відновиться після першої операції, повторне втручання не проводитимуть. І тут починається замкнуте коло, бо швидкому відновленню перешкоджає хімія, а без хімії може повернутись хвороба… Ігор з мамою і так нещодавно пережили страшний стрес, коли планове обстеження виявило накопичення контрасту у ребрі… І хоч лікарі і знали, що при діагнозі Ігора пухлина не метастазує в кістки, переживали всі шалено. Звісно, виявилось, що це післяопераційний рубець, однак, ті кілька днів згадувати просто моторошно.

    В четвер Ігор заступає на черговий блок і хлопцю знадобиться Іринотекан і Оксаліплатин, як і минулого разу. Оксаліплатину потрібно 200 мг вартістю 9000 грн. Іринотекану бракує 400мг вартістю 11000 грн. Разом вартість препаратів становить 20000 гривень, а зібрано для Ігорчика наразі лише 100 гривень – саме стільки залишилось з попередньої закупки. І потрібні ці кошти до середи максимум, інакше ми, на жаль, не встигнемо замовити ліки, бо у Львові їх нема.

    Ігор дуже веселий і активний хлопець, він охоче спілкується з друзями, цікавиться фотографією, мріє повернутись до нормального життя.

    Попереду два блоки вартістю понад 20000 гривень кожен, блоки складаються не лише з цих двох препаратів – просто з Іринотеканом і Оксоліплатином батьки хлопця вже не годні дати раду самостійно, хоча вони весь час у пошуку коштів, спонсорів та препаратів… Вони невпинно борються за життя сина і безмежно вдячні всім людям, що допомагають Ігору долати блок за блоком!

    Будь ласка, допоможіть Ігорчику пройти цей останній курс. 20000 гривень потрібно до середи, і ще 20000 – за 2-3 тижня. Ми ж встигнемо, правда?

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільне пожертвування для Ступницького Ігора.
     
  10. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Lipska Nataliya

    Сьогодні мені знову потрібне диво, дуже-дуже потрібно.
    В одному відділенні однієї львівської лікарні закінчуються ліки. Коли нема чим лікувати пацієнтів це завжди катастрофа, але тут особливо, бо в цьому відділенні лікуються і готуються до надскладних операцій з резекцій і пересадок печінки діти з усієї країни. Відділення не має статусу спеціалізованого дитячого центру, але помотавшись по різним лікарням і випробувавши на собі всі "прєлєсті української медицини" мами привозять дітей саме до нас, бо знають, що тут у них є шанс вижити. Але є проблема - фінансування для дітей з інших областей просто немає, це звичайне відділення звичайної міської лікарні і якщо вже зовсім чесно, то цих дітей би взагалі не мали би лікувати тут. Але є доктор, котра рятує і є діти, які час від часу з'являються у нас на порозі, і ми не можемо їх вигнати. І коли чергова мама сидить на дивані в кабінеті доктора, то доктор звонить мені і каже "в нас нова печінка, дитині 2/5/8 місяців, там все погано, але шанси є, поможете ?". І я теж не можу відмовити, бо це буде смертний вирок, і я, і доктор, і мама це знаємо, тож особливого вибору в принципі в нас нема. Але кожне таке рішення це локальний армагедон, бо одразу з'являється довжелезний список потреб на кожну таку дитину і всі ті потреби вартують чимало.
    Зараз в відділенні три маленькі "печінки" чекають вирішення своєї долі , а в мене перед очами рахунків і списків ліків майже на 100 тис. грн. і свіжа заявка на обладнання, яку я ще не прокалькулювала...
    Ресурси фонду на нулі, ми вишкребли все шо могли, але цього недостатньо. Дуже потрібно ДИВО!

    Першочергово потрібно оплатити:
    Рахунок 1 - медикаменти і антибіотики 30761,48 грн. Терміново!
    Рахунок 2 - канюлі 26G 8562,68 грн.
    Рахунок 3 - Біовен Моно 1947,23 грн.
    Рахунок 4 - шприци 3541,70 грн.
    Рахунок 5 - розчини , наразі рахуємо, але вже страшно (

    Реквізити БФ "Крила надії" http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/
    Карта ПриватБанку 4731 2171 0995 3453
    Призначення платежу "добровільна пожертва 2-га хірургія"

    Також ми завжди раді допомозі в натуральній формі Смайлик «smile»
    Шприци 2/5/10/20/50/60
    Рукавиці стерильні нестерильні S,M
    Дитяче харчування Хумана 2/3
    Памперси, пеленки

    Прошу максимальний перепост

    12144879_935032646566309_5067511282123829093_n.jpg
     
  11. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Павлишин Іринка — життя після пересадки!
    У житті нашої Іринки Павлишин відбулась надзвийчана подія — дівчинці зробили пересадку донорської нирки!


    [​IMG]

    Все відбулось раптово, ще в липні місяці їм подзвонили з Білорусії і сказали — “Приїзджайте, для вас є нирка!” Цього дзвінка вони чекали понад 4 роки — вічність, яку Іра провела на діалізі... Всі ці довгі 4 роки мама Оксана і сама дівчинка жили одією єдиною мрією — дожити до пересадки :)

    Ви всі допомогли дитині це зробити, саме ви підтримували і допомагали, коли здавалось, що дива ніколи не станеться... Дівчата — мама Оксана і Іринка — щиро дякують усім вам!

    Тепер Іринка живе без діалізу, і це величезне щастя для родини! Однак, сказати, що все позаду, нажаль ще рано, адже період реабілітації теж тривалий, важкий і вимагає не аби якої відповідальності від Іри і мами. До того ж деякі зміни в організмі дівчинки виявились незворотніми. Іринці надалі потрібно приймати цілукупу препаратів, і старих, і нових.

    Дівчинці далі потрібен Кальцій Д3 Нікомед, Фурагін і Тардиферон, а також жіночі катетри Нелатон 10fr, якими дівчинка, на жаль, користуватиметься пожиттєво — це зі старого. Місячний зпас цих ліків вартуватиме 1500 гривень.

    А з нового, потрібен препарат Програф 8 мг в день — це 4 упаковки на місяць. Вартість однієї 3000 гривень. Місячна норма вартуватиме 12000 гривень! Цей препарат Іринка має пити щоденно і пожиттєво, це обов'язково для всіхпересадочників, без нього донорський орган буде відторгнуто...

    Отже, тепер місяць Іриного життя вартуватиме ще дорожче... Щоправда, Програф має закуповуватись по державним програмам і видаватись безкоштовно, і ми дуже сподіваємось, що одного разу так і станеться. Але, за іронією долі, до цього часу теж треба дожити, а без препарату це неможливо — от такими замкнутими колами ходять наші діти...

    Зараз ми придбали для Іринки одну упаковку прографу, що допомоге їй дочекатись наступного тижня, а далі...

    А далі дуже-дуже потрібна допомога! І ми дуже сподіваємось, що вона прийде вчасно, адже Іринка пройшла надзвичайно важкий шлях до своєї мрії і, пройшовши частину цього шляху поряд, ми просто не можемо залишити її зараз!

    Від тепер 3000 гривень — ціна тижня Іриного житя...

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільне пожертвування
    для Павлишин Ірини
     
  12. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Наша лікарня залишилась без грамового Цитозару, а він входить майже в усі протоколи лікування лейкозів. Місячна потреба відділення – 30 флаконів Цитозару по 1 граму, і завжди є декілька дітей, яким потрібен саме цей препарат.

    [​IMG]

    Сьогодні терміново знадобилось 13 грам для Святослава, що лікується від гострого лімфобластного лейкозу – препарат вже у відділенні, а хлопчик вже розпочав хімію.

    13 грам Цитозару – це 13 флакончиків вартістю 11261,95. Саме стільки ми винні фарм фірмі, що роками постачає нам ліки в борг. І до кінця тижня цей борг потрібно закрити.

    [​IMG]

    А з понеділка у лікарні чекають наступного малюка з гострим лімфобластним лейкозом, і йому буде потрібно ще 9 грам Цитозару – це 7796,70 в гривнях. А за тиждень знадобиться ще 10 флаконів на наступну дитину…

    Отже, вартість флакончика – 866,30 гривень. Потреба на місяць – 30 флаконів.

    Ціна питання – 25 989 грн. З них 11 261,95 ми вже винні…

    Будь ласка, допоможіть нашим малюкам боротися з раком крові! Хвороба і так відбирає в них надто багато, а без своєчасного лікування шансів просто не буде… Та без ліків, як ми всі знаємо, лікування не буває.

    Допоможіть придбати Цитозар!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільнf пожертва/
     
  13. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Харчування для Софійки!
    Сьогодні говорила з татом Софійки Пирожак. Пан Євген переказує всім вам щирі вітання від своєї родини. У них все без змін, Софія стабільна, гуляє по колу в кімнаті і дуже-дуже сподівається на нашу допомогу.
    [​IMG]

    Харчування і підгузків залишилося рівно на тиждень – до наступної п’ятниці. Подорожчало все просто нереально – пакет літрового Фрезубіну наразі 241 гривня… На місяць на Фрезубін разом з підгузками «Ліберо» потрібно вже 9265 гривень – майже в два рази більше, ніж рік тому.

    Мені іноді здається, що на новинах про Софію в мене завершуються слова… Мене переповнює невимовна вдячність і невимовний відчай… Вдячність, бо понад два роки Софія живе завдяки вам, і хоч як би жахливо не звучало те, що дівчинка не виходить за межі кімнати – все ж таки вона може встати з ліжка, і погуляти хоча б серед своїх рідних стін, без вас не було б і цього!

    Ну, а розпач… Тут теж все зрозуміло… Я дуже боюсь, що одного разу коштів таки не стане. Я не уявляю, де взяти 9000 на наступний тиждень, бо всі резерви зараз ідуть на Дністровську, на хімію для хірургії і гематології. І не думайте, що онкохворих діток нам шкода більше, ніж Софійку – нам однаково шкода всіх діток, навіть тих, кому ми змушені відмовити в допомозі… А тим, хто вже під опікою фонду ми зараз допомагаємо за принципом – хто перший, той і встиг, як би жахливо це не звучало. Як інакше розподілити ті резерви, які у нас є – я не знаю…

    Для Софії на рахунках фонду на сьогодні 0 гривень 00 копійок. Підгузники вже замовили. З понеділка замовляємо харчування.

    Будь ласка, допоможіть Софії жити!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Софії Пирожак.
     
  14. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Шкірка Марічка – Нутрілон!
    Ще одна з наших дівчаток гостро потребує харчування. Це Марічка Шкірка.
    [​IMG]

    Марічка зараз вдома, в вересні її успішно прооперували, тепер малеча набирається сил. А щоб сил було достатньо – потрібно гарно їсти кашу! Саме кашка і потрібна нашій дівчинці :) Але не будь яка, а Нутрілон Передчасний догляд вдома. 10 баночок вартуватимуть 2500 гривень і стане їх на місяць.

    [​IMG]

    Завдяки вам, останні два місяці малеча вже їсть Нутрілон, а до того їла Семілак. Семілак відмінили після операції. Залишки Нутрілону дівчинка вже доїдає і дуже-дуже треба придбати наступні 10 баночок!

    Будь ласка, допоможіть Марічці! Ціна питання – 2500 гривень, і дитина буде сита і здорова.

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Шкірки Марії.
     
  15. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Дорослі діти. Серйозні, неговіркі, в чомусь ображені, в чомусь зухвалі, досвідчені і обізнані в своїх діагнозах, чіткі і відповідальні. Їм довелось дорослішати в лікарнях, їм довелось знати і відчути на собі надто багато лікарняних процедур. Вони знають, що може врятувати їм життя, але самі неспроможні дати собі раду…
    [​IMG]

    Діані Халюзіній майже 18 років, вона розумна і дуже вродлива дівчинка, на стільки, що більшість і не вірить, що у неї такий серйозний діагноз. Але, аналізи, на жаль, говорять інше. У дівчинкуи Системний червоний вовчак, на фоні якого виникла ниркова недостатність, кіста в легенях та цілком розхитана нервова система. Це з основного, решта – так, дрібниці…

    Діанка ніби пристосувалась жити зі своїм діагнозом, та дається їй це не просто – вона не скаржиться, не жаліється, вона все тримає в собі. Дівчинка потребує пересадки в Білорусії, її документи на оплату лікування вже розглядає МОЗ і у Діани все може бути добре, але до пересадки ще треба дожити.

    Щодня івчинка приймає безліч препаратів - Енап, Омез, Кальцій Д3, Гіно-тардиферон, Медрол, Магне В6, Вітамін Е, Неуробек, Ортофен, Седасен. Список може трохи змінюватись, але на 1-1,5 тисячі в місяць тягне стабільно….

    [​IMG]

    Олегу Пилипчаку 19, він живе зі старенькою бабцею, тато помер кілька років тому, а мама десь далеко, хто зна де і нічим не допомагає своїй дитині… А Олег дуже привітний, веселий, усміхнений і гарний хлопчик – справжній красень! От тільки реальний стан речей видають аналізи.

    Олег також чекає пересадки і також потребує постійного систематичного прийому супутніх ліків. Тардиферон, Мікардіс, Альфа Д3, Кальцій – теж до 1,5 тисячі гривень на місяць.

    Попереду у Олега пересадка – ми дуже сподіваємось, що вона буде ближчим часом, та щоб пересадка стала можливою, до неї потрібно, як мінімум, дожити… І дожити в тому стані, щоб організм мав сили і бажання боротись.

    [​IMG]

    Ну і звичайно, Шот Микола – дорослий, поважний, серйозний хлопчина 21 року, що виглядає максимум на 18. Миколка багато років живе на діалізі, має позаду невдалу родину пересадку і з надією чекає на диво. Він дуже хоче бути здоровим. Мріє водити машину, мріє знайти роботу, мріє мати сім’ю. Ні, звісно, родина у нього є – мама, тато, бабця, але мова йде про свою сім’ю.

    Нажаль, поки що це лише мрії – на роботу хлопця не беруть, всі його «потенційно можливі» машини – пішли на ліки і обстеження в Польщі. Про сім’ю теж говорити не на часі…Та надії Микола не втрачає! Чемно виконує всі рекомендації лікарів, бережеться, вперто шукає роботу :)

    Микола теж потребує підтримуючих препаратів – Альфа Д3, Кальцій, Гіно-тардиферон – 1,5-2 тисячі на місяць. І без них не обійтись ніяк.

    Будь ласка, допоможіть нашим дорослим дітям. Вони знають про свої діагнози і перспективи деколи більше за батьків, і дуже хочуть жити… Жити! А не існувати. Жити без страху, болю і поганих передчуттів.

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для П.І.П. дитини.
     
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Щось давно Вас не чути. Чи є якісь нагальні потреби?
     
  17. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Валерія Фостійчук – і знову з початку…
    Багато хто з вас пам’ятає маленьку тендітну дівчинку з хірургії – коли ми познайомились в далекому 2009, Лєрі було 12 років, вона була худорлявим підлітком і щойно закінчила основний курс хіміотерапії. Підтримуючу Лєра теж успішно пройшла, і 5 років все було добре. Ну, гаразд, майже все.


    [​IMG]

    5 років Лєра Фостійчук проходила зі страшною металевою «штукою» в нозі – незаживаюча рана, постійні промивки-перев’язки, перелом, гіпс, деформація ніжки… Це лише те, що кидалось в очі. Але все було чисто по основному захворювання – саркома відступила.

    Та коли врешті зняли гіпс і апарат – вистрілив рецидив. Це сталось літом 2014 року. Лєра і так досить часто бувала в лікарні за ці 5 років, а тут довелося повернутися ще й в стаціонар.

    Після ХТ і променевої була пересадка – авто-ТКМ в Києві минулого літа. Лєра все змогла, все пройшла, все витримала. Більше того, восени збулась її мрія - вона стала студенткою Київського інституту культури :) Майже всі шкільні роки Лєра провела вдома, на індивідуальному навчанні, і нарешті пари, однолітки, спілкування! Для веселої і активної дівчинки, якою Валерія залишилась, не зважаючи на хворобу, це було справжнє щастя! Але… Конспекти знов довелось відкласти подалі.

    - О, привіт!, - кажу, - ти руда? Оце несподіванка!.

    Лєра сміється, мама теж.

    – Та, - каже мама, - вона знає, що і так коси вилізуть, вирішила пофарбувати.

    Лєра знову в лікарні. Позаду променева. Попереду хімія. Доцетаксел і Ондансетрон вартістю 5830 гривень вже закупили, перший блок Валерія успішно відбула і на вихідні поїхала додому. Завтра-післязавтра впадуть лейкоцити і знадобиться філстим, 2-3-5 (?) флаконів – не відомо… Вартість флакончика – 1088 грн, вартість п’яти – 5444 грн.

    А за 3 тижня наступна хімія, і знову гемцитабін – 2107 грн, доцетаксел – 5725 грн, ондансетрон, філстим і хто знає що ще.

    За роки боротьби родина виснажена повністю. Повністю. Батько Лєри мобілізований, на сході, в горячих точках…

    Будь ласка, допоможіть Валерії! Дівчинці дуже-дуже потрібна допомога!

    Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Фостійчук Валерії.
     
  18. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Нам усім доводилось хворіти: кашель, дуже висока температура, поколювання у легенях, виснаженість, задишка....Неприємні відчуття, які б краще ніколи не відчувати. А тепер уявімо, що їх інтенсивность та частота виникнення множиться хоча б на 3!!! Жаливо, правда ж? А саме в такому режимі часто і живуть діти з муковсцидозом. Одним із них є Дмитрик Ковальчук.

    [​IMG]

    Хлопчик ДУЖЕ часто лягає у відділення із загостреннями. Має знову поступати у понеділок, а якщо бути конкретнішим, хоча бдва тижні тому, але... Вам вже всім добре відоме це зловіще АЛЕ, немає коштів на лікування.

    Дмитрик має прокапатись Меронемом, добряче дорогим антибіотиком. Зараз на рахунку хлопця коштів всьго лиш на 1(!) флакон, а бажано ще хоча б 19... Треба ще 9 310 гривень — велика сума, тим паче, що її треба зібрати до понеділка...

    У Дмитрика є старший брат, у якого також серйозні проблеми з здоров ям: літом йому робили операцію, ставили карідомтимулятор. Тож сім'я вже просто не витримує фінансового навантаження, та й емоційно - надзвичайно важко!

    Стан Дмитрика - дуже крихкий: періодично гарячкує, нещодавно мав 39.2! Мучив сухий кашельі герпес. І так з частою періодичністю!

    Але хлопець все ж ходить до школи. Бо завершує 4 клас, здає екзамени,. Ось наприклад, з англійської отримав 12 балів, з літератури пощастило менше — 9 балів:). І згодом - ще два екзамени.

    Та попереду найващий та найважливіший екзамен, який треба здати на відмінно — лікування та одужання!

    Будь ласка, допоможіть позитивному та завжди уcміхненому Дмитрику! Будемо вдячні за будь яку допомогу!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Ковальчука Дмитра.
     
  19. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Орлика. ІІ хірургія.
    Знайомтесь – Володя, Дмитрик, Миколка. Троє маленьких козаків з різких областей відважно борються за життя і чекають нашої допомоги.
    [​IMG]

    Перший – Володя Курапов, 7 місяців, Херсонська область. У відділенні ІІ хірургії КМДКЛ з діагнозом вроджений гепатит, цироз печінки. До Львова потрапили після того, як їх скерували на пересадку в Шалімова, батьки почали шукати додаткову інформацію і дізнались, що таких діток лікують у нас.

    Володя має всі шанси уникнути пересадки, бо з кожним днем стан малюка покращується, однак, щоб це відбулось, потрібно пройти лікування. А для цього потрібні ліки. Діаліпон турбо, Альбумін, Урсофальк, Квадроцеф, катетери Неофлон – це те, що потрібно вже, і буде потрібно ще довго.

    Ціна питання – 5120 грн.

    [​IMG]

    Далі – Дмитрик Лещенко, 5 місяців, Харківська область. Дмитрику півтора місяці лікували застій жовчі, поки біопсія не показала цироз. Батьки дізнались, що діток з такими патологіями лікують у Львові на Орлика. Приїхали, обстежились, діагностували атрезію жовчо-вивідних шляхів. Для Касаї, на жаль, вже було за пізно.

    Дмитрику показана трансплантація печінки, тато підходить як донор, операція планується в Польщі. Однак, до операції ще потрібно дожити, в усіх сенсах… А для цього треба лікуватись. Діаліпон турбо, Альбумін, Квадроцеф, катетери Неофлон, кашка Хумана – список на сьогодні.

    Ціна питання – 5300 грн.

    [​IMG]

    Третій хлопчик - Корецький Миколка. 5 місяців, Львів. У Миколки вроджений заворот середньої кишки з некрозом. На Орлика малюк потрапив через 20 годин після пологів, ще до того, як виписали маму. Його одразу прооперували, в середині квітня прооперували знову.

    Зараз Миколка в лікарні, весь час під наглядом, проходить терапію і їсть лише лікувальну Хуману. Потрібно наразі 20 упаковок, це на місяць.

    Ціна питання – 3230 грн.

    Усі троє малюків, як і всі діти, люблять іграшки, мультфільми, люблять увагу і спілкування. Усі би дуже хотіли додому, але є як є. Їм зараз дуже потрібна наша підтримка і фінансова допомога.


    Реквізити для надання допомоги:

    БФ "Крила надії"
    ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
    МФО 325365
    ЄДРПОУ 35620901
    Рахунок 2600001336292
    Призначення платежу - добровільна пожертва для П.І.П. дитини.
     
  20. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Красуня Лєра і 9200 гривень.
    [​IMG]

    Лєра Фостійчук відкапала перший блок хімії. Все минуло добре, лікар не ризикнув давати повну дозу хімії після променевої, дали трошки меншу, і все пройшло успішно ;) Аналізи впали не дуже, обійшлося 1 флаконом філстиму, і 1 червня Лєру знову чекають у лікарні, на наступний блок.

    На середу потрібно Гемцитабін 1000мг 1флакон вартістю 1442 гривені і 10 ампул Ондансетрону, вартістю 106 гривень. А ще за тиждень, 7 червня буде потрібний Доцетаксел. Один флакончик залишився, потрібно ще один 80мг вартістю 2862 гривені. Ну і філстим, 1100 за флакончик, наразі з 5 ми придбали лише один, ним і обійшлося, однак, після наступного введення аналізи можуть впасти значно сильніше…

    До того ж у Лєри проблем из кістками – вони надто крихкі, бо кальцій роками вимивається хімією, і звичайний кальцій Д3 Нікомед чи Остеогенон вже давно не допомагає. Лєрі потрібен Бандронат 6мг, один флакончик коштує 3700, і то, ледь знайшли його в аптечній мережі, дуже дефіцитний… Наступного тижня його обов’язково потрібно викупити.

    І того, по нашим скромним підрахункам – потрібно 9200 грн. А зібрано лише 532 гривні. Будь ласка, допоможіть Лєрі боротися! Вона умнічка і дуже розумна дівчинка, весь підлітковий вік Лєра провела у лікарнях, невже нашу красуню чекає така сама юність? Ми впевнені, що Валерія все здолає, вона боєць і її не так легко злякати ні хіміями, ні низькими аналізами – під час променевої, Лєра зранку їхала на на опромінення, а потім спокійно йшла на пари, так що в серйозності її намірів сумніфватись не приходиться :)

    Однак, не все юна дівчинка може здолати сама. Наприклад, з вартістю препаратів їй самотужки не впоратись…

    Дуже потрібна допомога!

    Реквізити для надання допомоги:
    БФ "Крила надії"
    ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів
    МФО 325365
    ЄДРПОУ 35620901
    Рахунок 2600001336292
    Призначення платежу - добровільне пожертвування для Фостійчук Валерії.