У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!
     
    Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Про "Гетьман" тут багато відгуків. Погортайте тему :)
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Luika

    Luika Member

    Робили дітям там весілля в липні 2015р. Все на найвищому рівні - кухня супер, персонал вишколений (свою справу виконує непомітно), адміністатор стежить за всім - я не бігала з ключами від комори, а дійсно святкувала. Головне прислухатись до порад Надії Ярославівни щодо кухні. Це людина на своєму місці - не треба організатора весілля. Та й як на центр міста ціна прийнятна (звісно, залежить від меню і того як будете слухатись Н.Я.) Нам всього ще багато залишилось, при тому що від багото чого нас відмовила Н.Я., столи не були порожні. На додачу там ще й прекрасні місця для фотосесії - в дітей потім питали, коли вони в лісі встигли побувати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  4. roxyfox

    roxyfox New Member

    Дорогі учасники форуму, прочитавши усі відгуки нажаль знайшла мало інформації про Святослав у Винниках.Хто недавно святкував там весілля.Що можете сказати про роботу персоналу,допомогу в організації з боку адміністрації.Буду вдячна за інформацію!!!:girl_smile:
     
  5. Lilutka

    Lilutka Member

    так як весілля було невеличке, то столи і танці були в одному залі і нам не було тісно, проте адміністратор казала, що як в них святкували весілля на 50 осіб, то столи були в самому ресторані, а танці вже в іншому, там де барна стійка є і там же були фуршетні столи. в них є внутрішній дворик і якщо ви орендуєте отой другий зал-бар, то доступ до нього є, якщо ні, то хіба звичайний вихід на вулицю з ресторану, де нема лавочок і я спочатку думала, що то проблема, бо якось негарно, що нема де присісти гостям на вулиці, але насправді вийшло на плюс, тому що гостей мало і якби всі почали годинами сидіти на вулиці, то не було б кому танцювати і бавитись))) а так швиденько на перекур і в зал)) зате друзі казали, що ще ніколи так не відривались на весіллі і танцпол був завжди повний)) не пам'ятаю чи десь раніше тут писала, що я в той час розглядала також ресторан Старий Рояль в самому центрі, то це також хороший варіант, правда тоді були якісь проблеми з каналізацією і неприємний запах мене відштовхнув від цієї ідеї. зате там є і внутрішній дворик і декілька залів і на вулиці при вході в ресторан є столики з кріслами (але повторюсь, що для невеликого весілля це швидше мінус, бо важко зібрати всіх гостей на танцпол, бо влітку в спеку всім хочеться більше на вулиці сидіти, ніж в ресторані) і якщо весілля зовсім мале, то якийсь з залів там могли відкрити для відвідувачів з вулиці, або треба було оплатити оренду всього ресторану, а це дорожче виходило.
    з приводу фото - якщо фотограф правильно виставить світло (чи, здається, правильно казати баланс білого) на фотоапараті, то нічого жовтого не буде)) і гості своїми кольоровими вбраннями розбавлять колір бежевих стін на фоні фото)) так що в нас з фото все чудово) і вікон там багато - там вся одна стіна з панорамними вікнами на вулицю, правда вони не відкриваються)
    але що тут говорити. ви сходіть і відчуйте чи це ваше) бо писати можна багато, а враження у кожного можуть бути своєрідні)
    веселої вам забави!
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Basya Petryk

    Basya Petryk New Member

    Святкували наше весілля у ресторані "Княжий Двір" той, що у Сокільниках 17.10.2015р. Що я вам хочу сказати: сам ресторан гарний по інтер"єру і кухня була дуже смачна, але робота офіціантів.... це рівно на 2, а також з нами непорядно вчинили з орендою залу. Ми взимку домовлялись і орендували два зали, то нам сказали за оренду 2000 грн. А коли залишився місяць до весілля і ми самі приїхали для узгодження меню, нам сказали, що в них відбулися зміни і оренда тепер 4000 грн. Ми були в шоці, оскільки нам вже не було куди діватись, а за таку оренду були набагато просторіші і кращі зали. З того, що нам вдагося оглянути можу від себе сказати, що дуже гарний зал "Відень" що на кільцевій дорозі біля Епіцентру, ще дуже сподобався новий зал у "Веселих Пеньках" с. Пасіки-Зубрицькі, там новий просторий дерев"яний зал, святкували там сестри 25річчя кухня була відмінна і ще дуже цікавий зал у "Шпацер" м.Брюховичі, вишукано, але оскільки вони всі хотіли 4000 грн оренди ми як то кажуть полакомились на дешевше,а потім були дуже розчаровані, що з нами так поступили...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Dashik

    Dashik New Member

    У нас було весілля минулої осені в ресторані Княжий Двір в Сокільниках. Ми залишилися НЕзадоволені з наступних причин, восновному повязані з кухнею ресторану (а це н менш важливо):
    1. Кухня не дуже смачна, бували на весіллях де було набагато смачніше
    2. Столи величезні за розміром, а те що входило у вартість сумми за особу (не знаю яка зараз), так пороскладали по тарілках, що столи виглядали пусті (скину фото в приват, якщо бажаєте)
    3. Дали синю ковбасу в мясну нарізку

    з плюсів:
    1.гарний зал для невеликої кількості гостей (у нас було 60)
    2.Дозволили за день до весілля завезти торт, солодке та алкоголь. На це виділили окрему кімнату з великим холодильником
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Danelle Sandoval

    Danelle Sandoval New Member

    привіт) цікавить ресторан Culinarium, що при готельному комплексі Kavalier, які ціни, обслуговування чи смачно там?
     
  9. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Вишукано, сучасні і смачні страви, але дуже дорого.
    Адміністратор вже помінялась і не йде ні на які знижки.
    Була там на невеличкому весіллі десь 2 роки тому, то дуже сподобалось. Знайомі хотіли і хрестини там зробити, але ціни піднялися у них і відмовилися від цієї ідеї.
     
  10. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    вишуканий ресторан з хорошим обслуговуванням , гарна територія
     
  11. Smiles

    Smiles New Member

    Дівчатка, допоможіть...цікавлять відгуки про банкетний зал "Княжий дім", що на Джерельній. Буду вдячна за будь яку інформацію.
     
  12. halmi

    halmi Well-Known Member

    Співробітниця була там на весіллі. Їй сподобалося, - розміщення столів, кухня, обслуговування на пристойному рівні
     
  13. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Смачно надзвичайно, були там на весіллі минулого літа. Меню різноманітне, багато авторських страв. Рекомендую салат з грушки :)
     
  14. River

    River New Member

    Доброго дня)
    підкажіть будь-ласка, бо є вагання стосовно закладу Сантіно.
    Адміністратор запевнив нас що для весілля на 100 осіб місця достатньо для танців. Хто був чи робив весілля як насправді там з танц полом?
    дякую за відгуки, якщо в когось є інші враження то цікаво буде почути.
     
  15. investor

    investor New Member

    Хтось робив весілля або можливо був на весіллі у ресторані Шпацер в Брюховичах? Що можете сказати на рахунок цього закладу?
     
  16. GIS

    GIS Well-Known Member

    Ми нещодавно були там на весіллі - дуже приємний заклад. Такий еко стиль, дуууже смачно, гарне обслуговування.
    --- дописи об"єднано, 20 Червень 2016 ---
    там таааак голосно та їхня паратура нова що жесть... вже двічі були і можна затички з собою брати!на одному веіллі пару раз вимикалось свтло....
     
  17. Vickaa

    Vickaa New Member

    і я була, теж сподобалося
     
  18. Eva Reni

    Eva Reni Well-Known Member

    а підкажіть, яка там навколо територія?
     
  19. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В сестри було весілля на вихідних, на другому поверсі. З плюсів: місця багато, можна спускатись вниз в альтанки, кухня смачна, все організовано. Якщо більшість гостей молодь, то апаратура саме то, аля дискотека. Мінуси: дорого, для старшого контингенту заголосно, керівництво економить на кондиціонуванні приміщення. Було чути як включають/виключають кондиціонери. Без кондиціонерів спека була нереальна. Обіцяли кладову для алкоголю. По факту кладової не дали і алкоголь стояв просто біля барної стійки. Брали, хто що хотів. Не можна жодних своїх наїдок (м'ясо, риба, хамон - все їх, за високою ціною). Була форель, яку винесли в перерві між столами, виклали кожному на тарілку і через 10 хв. змінили посуд. Реально ніхто навіть не спробував.
     
  20. Danelle Sandoval

    Danelle Sandoval New Member

    Привіт!) Цікавлять відгуки про ресторан "Стиль" що у Жовкві. Чи смачно там, обслуговування, чи буде достатньо місця для 120 людей? Буду вдячна за будь яку інформацію.
     
  21. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Та яке. Там місця для танців 5*5 м і я не жартую. В неті, мабуть, є фото.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk