Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити? (2)

    якщо після розлучення залишається відчуття, що хтось комусь життя зіпсував- тоді не буде толку у нових відносинах. Бо яке би не було до того сімейне життя- це досвід. Не все ж у ньому було погано. Тому і позитивний і негативний, але досвід. Для роботи над власними помилками у майбутньому. А людині ніхто не може зіпсувати життя, окрім неї самої ( тобто поки людина не стане сама із собою щасливою- інші так і будуть "псувати життя"). На попередні стосунки можна власне дивитися як на те, що " втрачені роки, зіпсовані роки" і на те як "на життєвий досвід". І від того уже залежать і майбутні стосунки. Навіть у вищезгадуваній обговорюваній ситуації, якка призвела до того, що чоловік пішов із сімї, ніхто нікому життя не зіпсував. Тому що у кожного у тому сімейному житті були свої особисті помилки, які згодом і призвели до такої ситуації. І якби обидвоє захотіли працювати кожен над собою і над сім єю разом, то можна було би говорити про те, що можливо все би і налагодилося. Але коли немає бажання бодай у одного - відносин як таких уже немає. Але коли нові стосунки зав язуються без роботи над власними помилками, просто щоб "клин клином" ( переключитися- забути- відімстити), то все повториться заново.
     
  2. Лідочка

    Лідочка Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити? (2)

    Має. Але не для того щоб "переключитися на когось іншого". Спершу треба розібратися зі старим, а потім починати нове.
     
    Останнє редагування модератором: 29 Серпень 2014
  3. Morena

    Morena Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити? (2)

    думаю, можна і так позустрічатися, якщо нічого не обіцяти, бути відвертою з картами на стіл. Хлопів багатьох таке влаштовує, щоб можна було ходити і не женитися. Ну але то не всім жінкам таке підійде. Є багато жінок і чоловіків, що люблять погуляти (в доброму розумінні), а є такі, що не хочуть витрачати себе.
     
  4. DarkNess

    DarkNess New Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити? (2)

    Очевидно, що Ви керуєтесь зараз гнівом, помстою і є бажання втекти від власних емоцій, від себе. Але так не буває (тобто буває, але з поганим закінченням).
    Маруся-мама писала про давній стандарт 8 років перерви перш ніж починати нове. Я недавно чула про 18 місяців обов"язкових, цей час потрібен для того, щоб пережити всі негативні емоції (гнів, злість, страх, ненависть, печаль...), очистити таким чином своє серце, і тільки тоді можна починати спілкуватись з чоловіками на близькій дистанціі.
     
  5. Anty

    Anty Well-Known Member

    Відповідь: Зрада чоловіка, що робити? (2)

    дівчата, не сваріться. кожен, як вже писалось, сприймає ситуацію через призму свого досвіду, баченого в житті, тому й поради ваші різні.
    я не писала, шо я біла і пухнаста і чоловік мій не суцільне зло. така ситуації у нас склалась в житті. неприємна, але треба було з неї вийти. мій чоловік певно теж не дуже радий, шо в таке вляпався, але все тільки усугубив від початку історії, тому дойшли до розлучення. але як би не було далі, у всьому є свої плюси і мінуси.
     
  6. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Дівчатка, допоможіть-порадьте... Сьогодні випадково дізналася, що в чоловіка є інша жінка... Кохання у них. Він, звісно, перші 2 хв. заперечував, але потім визнав що так, дійсно є. Але з уточненням, що "то все не серйозно, то дурниці, люблю тільки тебе", в що я, звісно, не вірю. Судячи з переписки у вайбері, у тої іншої, вже є плани на спільне життя, цитую "з тобою і дітьми". Вона також заміжня, має двох дітей.....
    Я поки що на стадії усвідомлення, не знаю що робити, як правильно вчинити....
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я Вам щиро спіачуваю...ох
    Тут, оскільки ситуація на початковій стадії Ви, знаючи чоловіка, можете лиш припускати наскільки дії і слова його співпадають/-тимуть. Я лиш зі своєї дзвінниці можу сказати, що ставила б питання руба, незважаючи(чи навпаки зважаючи) на почуття і бажання(якщо таке є) бути далі разом. Вважаю, в таких ситуаціях жодні зволікання/дай подумати і т.п. не мають місця. Або або


    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    а у вас є спільні діти з чоловіком? якщо є, то тут напевно важче приймати рішення про розлучення, хоч теж можна.
    якщо та інша жінка має плани з вашим чоловіком на спільне життя, то значить це не просто так. і в них були якісь розмови на ту тему. ще й тим більше, якщо вона хоче йти від свого чоловіка і дітей забирати, ну якось не віриться, що це "несерйозно і дурниці" (як каже ваш чоловік).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Так, є дочка.
    Не знаю чи дійсно та жінка хоче іти від свого чоловіка, чи то просто у них такі розмови... Хто ж мені про це скаже? Мій чоловік наразі нічого окрім "Роби як знаєш, а я тебе люблю" не говорить, т.т намагається рішення перекласти на мене. Я наразі вирішила пожити з дочкою окремо.
     
  10. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    типова безвідповідальна поведінка, наламати дров, а потмі ще й відповідальність на жінку перекинути. Що то , цікаво, за любов така, що паралельно будуються плани спільного проживання з іншою жінкою.
    ну і правильно, матимете час розкласти думки в голові.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  11. shparynka

    shparynka Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  12. jylanda

    jylanda занууууда

    ага, я собі погуляв, а тепер в "хатці" мене не чіпайте, самі собі вирішуйте. Він би ще був не проти якби ви самі з коханкою поговорили і все вирішили. Ну що то за інфантильність така в тих хлопів??
    Візьміть собі час на роздуми, бо радити, то дурного діло. Зважте, послухайте своє серце, чи змогли б пробачити і почати все спочатку. Головне дійсно подумайте чи зможете перевернути сторінку, бо насилу терпіти не вартує, навіть заради дитини. Бо в таких випадках дітки ще більше страждають...
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    живемо у будинку його батьків (з батьками), своя квартира на разі в стадії будівництва....
    --- дописи об"єднано, 30 Травень 2016 ---

    Дівчата, не знаю, чи вірно я вчинила, але все ж змусила себе поспілкуватися з тою, іншою жінкою... І те, що вона мені написала (спілкувалися у вайбері), взагалі на голову не налазить... Цитую "Це все було не серйозно... У вас чудовий люблячий чоловік, бережіть його", ну і найбільший перл: "Це ваше життя, розбирайтеся самі!".
    Тобто, вона влізла в моє подружнє життя, практично його зруйнувала, а тепер - розбирайтеся самі!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    дуже гарна парочка з чоловіком, він теж вам дав свободу, "розбиратися самій") дивно. Може вона переживає, що її чоловік дізнається про це?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. Natur

    Natur Well-Known Member

    Дуже шкода Вас. Щиро співчуваю. Виглядає збоку ніби інтрижка. Про " жити з тобою і з дітьми" - це так мрії після сексу. А тепер, коли все вилізло всі, як страуси, голову в пісок. Та жінка тепер, напевно, сама сидить, труситься, щоб чоловік її нічого не довідався.
    Сили Вам.

    Отправлено с моего lenovo A820P через Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  16. jylanda

    jylanda занууууда

    Ну та так, ми собі побавилися, а ви вже тепер розгрібайте. При тому ж обоє зайняли таку позицію. Вона тепер мабуть сидить і мліє, лиш би її чоловік про все не дізнався, тому так і пише. Тут не можна сказати, що вся вина на чоловіку, чи на коханці, обоє винні. Тримайтеся, сил і витримки вам побільше. Не тратьте свої сили і емоції на ту кобіту, бо вона того не вартує. Виплачтеся як відчуваєте потребу і слухайте себе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  17. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Щойно вона мені написала: "Робіть, що хочете, мені байдуже". Що ж, це її вибір. Я тепер зроблю все, щоб її чоловік дізнався.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • Подобається Подобається x 5
  18. jylanda

    jylanda занууууда

    Все таємне стає явним рано чи пізно. Не тратьте на неї свій час, цією перепискою ще більше собі душу ятрите.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  19. octavia

    octavia Well-Known Member

    Напишіть їй що Вам всім (вона зі своїм , а ви зі своїм чоловіком ) треба зустрітись і культурно обговорити всю ситуацію .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  20. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    ви точно знаєте що він у неї є?

    і якось мені не зрозуміла позиція вашого чоловіка, якось так він байдуже до того всього ставиться, мав би по-моєму стояти на колінах з тисячами вибачень і т.д.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3