А я була на виставі :)

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Кольорова, 7 Квітень 2010.

  1. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Нам не сподобалась... Занадто розтягнули той 1 акт аж на дві години. В Заньківчан є значно кращі вистави. Наприклад, Різдвяна ніч дуже і дуже сподобалась. Криза також дуже сподобалась.Треба ще на Безодню сходити.
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2016 ---
    Так, справді чудова гра акторів! Ще й залучення глядачів до дійства (тягнула Лукаша з болота :) ), бо сиділи в першому ряді. Справді незручні лавки для такої довгої вистави. Мавку Оксана Козакевич надзвичайно красиво грає! І Лукаша в першій дії актор чудово зіграв. Ми ще на цього актора ходили подивитись у моновиставі Лондон в театрі Лесі Українки. Така смішна вистава з одним актором про білоруса сантєхніка Гєну, який побував у Лондоні-насміялись від душі, значно більше сподобалась ніж Циліндр! Єдине та камерна сцена театру в дуже плачевному і занедбаному стані...
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Nastylove

    Nastylove Well-Known Member

    Ми, як раз, купили батькам на подарунок квиточки на цю виставу. Дуже сподіваємось, що їм сподобається)
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2016 ---
    Думала, на що б таке сходити драматичне. Тепер сумніви відпали. Треба взяти квиточки.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. kryvulia

    kryvulia Well-Known Member

    Я приєднуюсь до тих, хто ходив на Різдвяну ніч. Ми так насміялись!!!!! Вистава дуже класна, актори неперевершені: Солоха, дяк, чорт... Правда, там є різні артисти на одну й ту саму роль, не знаю, чи в них настільки класно виходить,як в "наших", але ті, що ми попали вчора - супер!
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Щойно прийшли теж з "Різдвяної ночі". Надзвичайно сподоаось, і посміялись, і актори чудові - Солоха то щось, чорт, та й інші класні. Не знала що є інші актори на ті ролі, але сьогоднішні точно класні :girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Nastylove

    Nastylove Well-Known Member

    Так, в кожній виставі є мінімум 2 состава акторів. Переважно 1 трохи сильніший (там грають заслужені артисти, народні), другий трохи слабший, іноді їх тасують. Просто я була на "Блазнях мимоволі" і "Дамі з камеліями" по 3 рази, то різні состави надивилась)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Nola

    Nola Member

    нам пощастило побувати саме на такому складі акторів на комедії "Блазні мимоволі" 5го травня: Петро Бенюк, Януш Юхницький (наш улюбленець:girl_in_love:) та Олександра Бонковська. А виходячи із театру побачили, що це ще й був бенефіс Петра Бенюка до його 70ліття. Чудова вистава:girl_yes2: правда я б назвала цю виставу - комедія із життєвою гіркотою!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Вчора була в Заньковецької на "Театрі тіней" - отримала масу задоволення:connie_pull-pigtail:girl_claping:
     
    • Корисно Корисно x 1
  8. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    Вчора була на "Безодні". Надзвичайна вистава, дуже майстерна і переконлива гра акторів (повірила їм на 100% і прожила виставу разом з ними), такі доречні пісні Вакарчука і Матвієнко. Проймає до болю, проревіла весь 2-ий акт (в 1-му ще намагалася стримати сльози). Так точно відображає теперішню реальність... Хотіла б подивитися ще раз, але в майбутньому, коли події, зображені в виставі, вже стануть історією і не так болітиме.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    "Жіночий дім" (Ціна любові). Не сподобалася. Надто затягнуто, вже всі здогадалися, яка буде розв'язка, а "інтрига" далі тривала... Не сподобався також фінал. Ну тобто швидше сам сюжет, бо танго було гарне. А от мораль дуже і дуже сумнівна
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. Naya Lviv

    Naya Lviv Member

    Маю два квитки на виставу "Криза" на 13.07.2016 - 7ряд, 15,16 місця, але завтра їдемо за кордон і не зможемо піти. Дуже мені шкода :girl_sad:, чекала цю виставу.
    Можливо хтось має бажання піти. Квитки можу продати- 100грн.
     
  11. irkazijka

    irkazijka Well-Known Member

    Раджу " Циліндр".
    Була вагітна на тій виставі. Гра на стільки професійна. Плакала вкінці під аплодисменти іі крики браво. Ще такого не відчувала. Так зачепило і 2 ряд то круто. Останній раз плакала на " Останній гречкосій"
    Театр душу наповнює, заповнює і мене особисто дуже надихає!
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Сьогодні були на "Украденому щасті" в театрі Заньковецькоі. Дуже сподобалось! Треба частіше вибиратись до них).
     
    • Подобається Подобається x 3
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    +1 Була на прем єрі . І можу сказати, що це одна з найсильніших постановок заньківчан за останній час. Особливістю цієї вистави є власне гра акторів. Тобто це-вистава-емоція, яка донесена буде до глядача, лише якщо актори самі на всі 100 % викладаються. Я була на виставі, коли акторський склад головних виконавців був наступний:
    -Миколу грав Юрій Чеков ( він рідко грає, оскільки в основному зайнятий постановками як права рука Стригуна (. Його гра була прекрасна. Откак, де ні хвилини не хотілося сказати, що "не вірю". Настільки емоційно і глибоко він пропустив через себе образ героя. І фактично йому багато у чому завдячується успіх вистави ( вірніше, його грі "на одному диханні");
    -Анну грала Анна Матійченко. Непогано. Але не найкраще. Хоча вона старалася . І на завершальних поклонах було видно, що під емоціями , оскільки практично мало не плакала. Я би більше хотіла подивитися у цьому образі гру її "напарниці" Альбіни Сотнікової ( прекрасна актриса, хоча не знаю, наскільки вона підходить під образ Анни у силу того, що її вік дуже далекий від того, який мала Франкова Анна. Але власне тому і було би мені цікаво глянути на її гру у цій ролі);
    -Михайла зіграв Олесь Федорченко. Непогано. Не "ах, аж дух захопило", але загалом гарно.
    Також сподобалася хореографія і продумані декорації. Тобто загалом я виставі заслужену 5 поставлю. Три години на одному подиху. Рекомендую

    Також залишу свій відгук про "Різдвяну ніч". Цю виставу так хвалили ще взимку, коли була прем єра, що не змогла пропустити її перший "вихід" у цьому сезоні. І... частково розчарувалася. Що не сподобалося :
    -досить бідні декорації як для такої кількості задіяних акторів. Якось все змішалося і загубилося;
    - скомкані сцени ( особливо сцена Вакули з Пацюком і сцена зустрічі з царицею);
    - препаскудна гра у ролі Оксани акторки Наталі Боймук ( ну просто "не вірю" і плюс акторка у віці біля 35 у ролі Оксани з близьких рядів партеру виглядала не гармонічно :),особливо у порівнянні,коли Вакулу грав молодший за неї Юрій Волинський. В іншому складі Оксану грає чудова Наталя Поліщук-Московець. Тому тут вона витягує на всі 100%. Мені просто не пощастило на її склад потрапити.
    З плюсів: - прекрасна гра акторів у складі Назара Московця ( чорт), Альбіни Сотнікової (Солоха),Андрія Войтюка у ролі дяка Пантелеймона. Сцена у Солохи- це найсильніша і найкраща. І на 100% завдяки акторам. Можливо, у іншому складі вона дивиться по -іншому.

    Загалом, вистава заслуговує на увагу, хоча 5 балів я би їй не поставила.Мабуть, таку нетверду 4. Для мене у виставі визначальним є власне акторська гра. Така, як була в акторській школі ще навіть радянського союзу, коли при відсутності декорацій 3 актора на одній шикарній грі могли "тримати" глядача. На жаль , зараз таких професіоналів одиниці.
     
    Останнє редагування: 20 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  14. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Нам теж сподобалося. Хоча після першого акту хотілось вийти, а після розв'язки аплодували стоячи і довго. Полоскотали нерви. Таки безодня між нами і ними.
     
    • Подобається Подобається x 3
  15. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    Була минулих вихідних на чудовій опері "Богема" в Оперному театрі. Про життя, творчість та кохання французьких поетів та художників. Рекомендую.:girl_yes2:
     
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Скажіть мені хто знає: а в театрі Заньковецької на Миколая, коли дитячі вистави, є перед тим якесь свято Миколая? Чи там щось біля ялинки? Бо в ляльковому є, але дітям щороку одне і те ж набридло( @Borsychok ви минулого року збирались на якісь новорічну виставу, ходили? Був "хоровод"?
     
  17. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    Так, ми ходили минулого року в Заньковецької на "Івасика Телесика". Перед виставою показували якусь казочку з зайчиком, вовком , Миколаєм біля ялинки.
     
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Є,але не на всіх дитячих виставах,а у визначені дні. Треба дізнаватися. Бо на ряд вистав водять школярів організовано, і там без ялиночок. Ще в ояд дат - якраз ялиночки, з урахуванням ще й того, що там профспілкових квитків багато. Так що спитайте у касі театру про дати
     
  19. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Та там вже варіантів нема: є ялинка чи нема -- квитків всерівно на всі дитячі вистави -- хіба третій балкон. Я не вірю, що то люди в касі викупили, то таки точно
    Тому завтра може щось і куплю -- на третій балкон...
     
  20. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    ...Мда, ше вчора дивилась за квитками -- були балкони вільні, сьогодні вже половина із того залишилась.... І то каса із 11 працює, навіть не можу спитати про ялинку -- по-шуріку викуповую на "Диво-квітку" на 18 грудня