Дитячий садок (4)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем sanches, 22 Червень 2015.

  1. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Решті батьків (практично всім) м'яко кажучи пофіг, аби їх не чіпали - навіть за те чи треба чи не треба цього року ремонт всі щось побубніли собі під ніс і все. Так що буду я злюка бобер, певно - а шоб знали як мене в батьківський комітет запихати. :girl_haha:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    сама спиталась -- сама відповіла. Щойно із батьківського комітету подзвонили (бо нашга група вже із червня, але ми із вересня підемо, тому на зборах я ще не була). Короче, вирішили нову постіль для всіх однакову купувати: матрас, подушка, ковдра і постіль -- по 600 гривень, щоб у всіх однакове було. У мене тої постілі купа, і ковдри є... Ну але що вже поробиш.

    І по 1000 гривень на ремонт: побілку будуть робити і двері міняти. От тобі і "благочинний" внесок. Просто добровільно-примусово. І що? Хто відмовиться? Я -- ні, хоча особливого бажання платити немає, бо моя старша якраз цього року із цієж групи випустилась. І я вважаю, що і ремонт там нормальний, і постіль...
     
  3. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

     
  5. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    це все залежить від садку, за 3 роки я дала вступний благодійний внесок (суми ніхто не називав) + раз на рік купувала канцтовари і хімію по списку + перші два роки 20грн/місяць (фонди групи і садка) і останній рік ця сума стала 40грн/міс + один раз за всі роки повністю робили дитячий майданчик на яку ми гуляємо вже другий рік... правда перші роки ще збирали на всілякі свята вихователям (суми символічні), а вже цей рік нічого не збираємо крім Миколая дітям... була цього року ситуація з днем народженням завідуючої - подзвонили мені з БК і сказали що збирають по 50грн з кожного!!! (в нас близько 100 діток в садку) то я сказала що такої суми не дам, що це трохи зажирний подарунок і мені більше ніхто не дзвонив
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Ripka

    Ripka Well-Known Member

    Віка, у нас батьківський комітет завідуе всіма грошима, у тому числі і фондом групи. Скажу вам, що отиx 30 грн. з кожного на місяць - це зовсім не багато, бо крім миючиx засобів із ниx купляеться всяка інша дребедень, яка за місяць і набігае десь на таку суму, наприклад перед якимось святом гривень 60 йде на всякі прикрашання музичного, потім періодично потрібно віник-миску-чайник-ще щось, навіть оті миючі на місяць на так вже й мало, от у ниx згідно норм треба скільки-то разів на день протирати підлогу (ванна-туалет), 5 літровиx банок білизни йде на місяць-інколи два, кожні 10 днів вони здають постіль на прання (на одне прання треба десь 1-1,2 кг порошку бажано не гала, бо пральні машинки перуть безперестанку, ламаються також часто), на місяць виxодить 3-3,5 кг порошку, потім йде мило господарське пару штук, мило рідке пару штук, туалетний папір штук 8, салфетки мокрі-суxі, салфетки на стіл і т.д. Короче, витрати на місяць не малі, а ще багато бувае непердбачуваниx, типу "поламався кран" ітд
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    На отаке у нас 100% окремо збирають, серветки вологі просили всіх окремо принести, паперових в життю не бачила в садку у нас.
    Перед НР збирали окремо на "дощик".
    Тому мені і здається що не всі гроші там витрачаються за призначенням, тому і хочу промоніторити що дійсно купується.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    ну, так ви тепер в БК, то будете знати, на що витрачаються.
     
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я так зрозуміла що тими грошима у нас виключно вихователі керували, ну але побачимо як воно буде - десь у вересні збори будуть, то про все і дізнаюся.
     
  10. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    розкажу як у нас: збираємо по 30 грн щомісяця * 25-30 діток( в залежності скільки ходить конкретного місяця)
    *раз у 3 міс.( у садку 3 групи всього) оплата сайту садочку 75грн
    * кожні 2 міс. купуємо хімію для кухні ( приблизно 100-150грн)
    *хімія у групу +-400грн
    *щоміс. корм для рибок ( є акваріум) + різні підживки для квітів
    * щомісяця 2 бутлі води по 42 грн + раз у2м вода для персоналу
    *щомісяця по 17 грн за 2 журнали "Ангелятко" і "Ангеляткова наука"
    *щоміс. докуповуються канцтовари + наша вихователька постійно придумує різні цікавинки ручної роботи : тобто гудзики, вату ,щось пластикове, для солоного тіста борошно і т.д.
    * кожного міс. на залишок грошей ( деколи і так буває ,а і деколи тих 900 грн бракує) докуповуємо іграшки : машинки, ляльки в основному + для пісочниці)
    * ага забула- раз на 2-3 міс. пачка паперу ,файли і ще по мінімуму канцтоварів для завідуючої ( і музкерівника) у кабінет
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Отого усього у нас точно немає, відповідно і витрати мали би бути меншими.
     
  12. Nusja

    Nusja Well-Known Member

    Ще до згаданих вже витрат додам, що багато (принаймні в наших групах) іде на серветки вологі і сухі, лампочки, мило, на водичку для пиття літом (хоча і зимою теж, коли опалення включають і в групах жарко), літом ще перекис водню дуже актуально .
     
  13. pompocska

    pompocska Member

    Всім доброго дня!
    Не можу знайти у розділі відповідної теми.
    Так сталося, що цього року ми не підемо в садочок через збій у системі, як завжди, і давання на лапу.
    Чи можна дитину ще віддати в садок, інший? Як?
    І ще одне питання, вийшов новий закон, що можна в 3 садки подавати електронну заяву, а потім обрати найбільш оптимальний садочок. Чи вступив закон в дію?
    --- дописи об"єднано, 24 Липень 2016 ---
    І ще одне запитання: приватні садки, по вашому досвіду, які добрі? цікавить центральна частина міста.
    Дякую
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Дівчатка чи вступив в дію закон що не потрібно нести довідку в садок якщо ми не хворіли і були відсутні більше 3-ох днів? Ми не відвідували садок 3 тижнів, в понеділок треба йти і незнаю чи приймуть.
     
  15. VesnaKrasna

    VesnaKrasna Well-Known Member

    Нам 8 місяців, але вже почалинаю сушити собі голову у пошуках садочка. Хто з досвідом, підкажіть, будь ласка, хороший садок на Сихові. Дякую

    Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk
     
  16. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Місяць тому ходив чоловік писати заяву на оздоровлення, то сказала вихователька, що не треба її, і коли вже надумаємо приходити, потрібні будуть тільки ті три папірчики про зіскоби (як то правильно українською?). Та й Нітріотка раніше ще писала, що є розпорядження про це.
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. KUSJ

    KUSJ мрійлива

    В нас сьогодні одного хлопчика без довідки не прийняли в садок, і що ти їм зробиш?:girl_devil:
     
  18. Borsychok

    Borsychok мамуська-пампуська

    мені сьогодні медсестра також сказала, що не можна без довідки більше 4 днів(
     
  19. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

    Пішли ми сьогодні в садок після 3 тижнів невідвідування без довідки, звичайно що хотіли довідку, але я сказала що зараз прийняли новий закон що дитина може не відвідувати садок і непотрібно довідки якщо вона не хворіла.... завідуюча сказала що прийняли закон, але чітко кількість днів невідвідування не прописали, але дитину прийняли... я сказала що дізнаюсь і якщо треба то принесу довідку, в свою чергу завідуюча сказала що теж буде дізнаватись... подзвонила я у відділ освіти розказала ситуацію і мені сказали що невідвідувати можна без довідки до 14 к.д.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  20. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Цікаво чому цей відділ освіти не роз'яснив чітко завідувачам дитсадків??:girl_devil:
    А то витворяють що хочуть...
     
    • Подобається Подобається x 1