УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

  1. Straniera

    Straniera Well-Known Member

    Питання щодо Слободи: писали, що в діагностичному центрі в нього нема екрану для мами, а хто був в приватному кабінеті на Чорновола, там є такий окремий монітор? Яка ціна узд 2 триместру в приватному кабінеті? Хтось знає, чи він в серпні працює?
     
  2. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Теж нема, але екран дуже близько до кушетки, можна одним оком заглядати)))
     
  3. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Категорично не раджу Боженко Ольгу Юріївну!

    У п'ятницю була записана до Герети Н. Ю. Прийшла вчасно, почекала, як завжди, трохи, і прийшла наша черга (чоловік зі мною був) заходити в кабінет. Наталі Юріївни в кабінеті не було. На питання, де наша лікарка, мені відповіли: "Наталі Юріївни нема, є Ольга Юріївна". Дуже шкодую, що не розвернулася та не пішла звідти...
    Я попросила подивитись шм, бо на ній шви і потрібен контроль, пані дохторка на мене нарипіла, чого це в мене порожній сечовий, бо вона так не бачить шм (4 рази була на УЗД в її сестри, дивилась на тому ж апараті, ні разу не потрібно було повного сечового). Серцебиття виміряти, доплер судин пуповини зробити вона ніяк не могла, купу разів пробувала, поки щось наміряла. Заявила, що у мене маловоддя і то проблема, типу передніх вод замало (зате задніх багато, але це чомусь не рахувалося). Потім дивилася шм. Десь їй привиділося, що внутрішнє вічко відкрите, а сама шм, за її вимірами, має 33 мм (з тим відкритим вічком чомусь). Я вже була налякана, а вона вирішила фотки дитини нам зробити. Сфотографувала стопу, нащось серце і мучила дитину, аби личко показала. Чоловік каже, що роздивимося дитину, як народиться, а зараз вже досить. Але вона таки не припинила мучити мене і малятко. Шкода, що я не додумалася встати і таким чином припинити то "обстеження", яке вже тривало півгодини. До всього, датчиком так тиснула, що живіт був кам'яний ще 2 дні після того УЗД, аж нині полегшало...
    Чоловік помітив, що цифри вона заокруглювала до цілих міліметрів, а не писала так, як наміряла. Ну і ставлення до мене - жах. Вона ще й виставила претензії, чого це в мене шм така рихла...
    Отже, лікар Боженко написала такі діагнози: "помірне маловоддя, порушення плодово-плацентарного кровоплину - порушений ІБ ст., внутрішнє вічко шийки матки відкрите до 13 мм, на глибину 11 мм".

    Лікарці своїй у Меді розказала про результати УЗД і вона відразу призначила лікування і сказала, що хоч-не-хоч, стаціонару не уникнути, раз такі діагнози.

    Коли вернулася додому, почитала про ті "діагнози" і щось воно занадто не сходилось: з дитиною все ок, з плацентою - теж, як же воно так може бути? Занадто дивно, тим більше, що кілька днів перед тим робили мені КТГ і результати були дуже хороші. Це все мене непокоїло і вирішила зробити ще одне УЗД. Записалась до Скляр Оксани Віталіївни (от її дуже раджу)на понеділок, тобто на сьогодні. Оксана Віталіївна все гарно подивилась, а ті діагнози перевірила по кілька разів. І ЖОДЕН із них не підтвердився! Цервікальний канал закритий, шм 36 мм, ніякого маловоддя та порушення кровоплину судин пуповини! Коли я вже виходила із кабінету, то не знала, чи я більше зла на Боженко за її висмоктані з пальця діагнози, чи щаслива, що вони виявились неправильними і передчасні пологи відміняються. І, само собою, лікування того всього - теж.
     
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. karioka

    karioka Well-Known Member

    погоджуюсь, теж до неї "перейшла" ще з попередньою вагітністю, і тепер...подобається її відношення :)
     
  5. Straniera

    Straniera Well-Known Member

    Дівчаточка, питання стосується літніх відпусток лікарів. Мене цікавить початок серпня, бо десь в перші два тижні треба буде робити друге узд. Тому зараз думаю, хто буде тоді доступний, щоб вибрати, куди піти і заздалегідь записатись.Можливо, хтось вже телефонував або питав: цікавлять такі лікарі: Скляр, Прокопчук, Слобода, можуть бути Грабоус або Корінець. Напишіть, хто яку інформацію знає, думаю це буде корисним ще комусь. Дякую
     
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Дівчата, поділіться будь ласка номером телефону до Скляр О.В. Треба дуже терміново попасти до неї. Дякую.
     
  7. OlhaKo

    OlhaKo New Member

    а хто був в ДВ на Дорошенка у Львові.
    Там приймає Марта Володимирівна.
    які там ціни і відношення??
     
  8. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    не здумайте йти! Ціни космос, відношення хороше та знань мало, тут якось вже обговорювали іі. Я обстежувалася ще в 2008 приблизно, то 1000 з гаком заплатила за 1 прийом.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. onebyone

    onebyone Well-Known Member

    Була два рази в Герети Н. На пр. Шевченка, дійсно уважна , довго дивиться, все показує , згідна із попередніми дописами дівчат . Останній раз вирішила сходити до іі мами - Дубець Г., але чогось я затупила і записалася не на пр. Шевченка , а на джамбула . Так як я іі вживу не бачила , прийшла лікар , до речі було купа іноземних студентів, через яких було не вчасно і тд., почала робити Узд. Я дивлюся , що вроді вона за молода , як на маму Герети , але якось не сміла вставати і казати - я не до вас . А треба було. Огляд тривав десь 7 Хв. Якісь заміри трохи вона зробила, ні вагу плоду не сказала ( хоча в результатах Узд вона вказувалася- просто собі взяли з потолка??),ні дату пологів. Після огляду я питаю сестру, яка записує дані - як прізвище лікаря , а вона мені каже Шатилович Катерина Леонідівна. Я кажу - я ж записувалася до Дубець Г. ??? А вона мені - вона не приймає сьогодні . І що скажете ???? Я ж дзвонила і чітко питала , коли приймає , на тоді і записувалася . Чи то вони спеціально так роблять, бо думаю не одна така я не наважилася просто стати і піти . Інформації майже немає.

    IMG_6109 1.jpg
    IMG_6110.JPG

    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    Останнє редагування: 18 Липень 2016
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Якесь малоінформативне УЗД. Я вже починаю думати, що в пологових ті узд на відчепного роблять. В мене таке саме ніяке було на мечнікова.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Да, дуже вже лікар поспішала(( я була на 1.08 до Прокопчук записана. Передзвонили 2 дні назад, сказали, що буде у відпустці. Пропонували Корінця. Але я вже до неї ходила, якось не хотілося міняти лікаря. Переписали на 26.07, бо пізніше все забито. Я спочатку зла була, але потім, думаю, добре, що хоч попередили☺ а то бачу деякі лікарі навіть не вважають за потрібне попереджати. Сервіс)))
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. onebyone

    onebyone Well-Known Member

    Справа в тому , що думаю якби робила Дубець , то вона таки б краще дивилася . Чи в приватному кабінеті - там де вартість 200-250 грн вона краще дивиться ніж в роддомі ?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  13. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    дивиться однаково. А такі трабли там бувають час-до-часу. Я одного разу теж так попалась, то перезаписалась на інший день ( і трохи скандальнула, бо в мене був абсолютно лежачий режим). Наступні рази все було чітко. Не знаю як всіх, але наші узд були дуже дотошні і детальні(можливо мій анамнез так повпливав).
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я не знаю конкретно за Дубець. Мабуть залежить від людини. Пригадую колись ще як батальна була відкрита, то про Корінця писали, що на батальній дивився халявно, а в приватному кабінеті набагато краще. Хоч ціна там не набагато відрізнялася.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    Дубець і на Джамбула добре дивиться.Дивилась в мене і першу і другу вагітність-з датою пологів не помилялясь.Дійсно дуже хороша.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. WpylichkaP

    WpylichkaP Active Member

    Я всі три УЗД ходила до Лотоцької, читала не схвальні відгуки про неї, але в мене до неї зауважень не було, все ок, але після народження малечі мене здивувала вага дитини, мені на 37 тижні сказали, що він важить 3400, я подумала ну все всі 4кг будуть мої, я народила на 40 тижні і малюк важив 3150, ну от і маєш крутий УЗД апарат))))

    А для когось це можуть бути вирішальні грами, в моєму випадку добре, що дитина була менша, бо пологи були тяжкі
     
  17. Straniera

    Straniera Well-Known Member

    Скажіть, будь ласка, в Скляр на Лисенка є окремий монітор для мами, якщо нема, то чи мамі видно зображення в іі моніторі? Яка ціна 2го узд?
    --- дописи об"єднано, 22 Липень 2016 ---
    Дівчата, велике прохання скинути номер Слободи
    Дякую
     
  18. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Монітор для мами є. Двічі УЗД в неї робила вже у третьому триместрі, то 150 грн було (але ми без фоток/дисків, за це ми не питали навіть)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. pompocska

    pompocska Member

    Скільли коштує узд на шевченка?
    а скільки на раппапорта до дубець?
    можна в пп
     
  20. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    На Раппопорта ціну не називають, принаймні, мені за три рази не називали (раз робила в Дубець і двічі в Рібун), медсестра відповіла на моє питання про оплату: "скільки дасте, якщо можете".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1