Макіяж для нареченої

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Pearl, 28 Листопад 2010.

?

Чи треба робити пробний макіяж

  1. Так! Але я не робила

    42,4%
  2. Так! Робила

    31,7%
  3. Так! Робила, +одягла плаття

    0,9%
  4. Так! Робила, +одягла плаття, +фотосесію

    0 голосів
    0,0%
  5. Так! Робила, +одягла плаття, +фотосесію, +шлюб

    4,9%
  6. Так! Робила, +одягла плаття, +фотосесію, +шлюб, +розлучення

    0 голосів
    0,0%
  7. Якось воно буде

    20,1%
  1. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    я ходила,і всім раджу, бо якщо з майстром Ви ще не співпрацювали, то цілком може бути що ваші бачення того як має виглядати наречена можуть різнитися. І ще, якщо присутня алергія на косметичні засоби, то дуже варто спробувати на собі косметику до весілля, бо наречена з підпухшими очима - то якось не очень.
    з цим абсолютно згодна, хоча б годинку, але в запасі треба мати, а як все вийде зразу, то буде час розслабитися і випити "ношпи":drinks:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    насправді це складно весь час тримати дзеркало , і контролювати постійно процес неможливо , бо є моменти з закритими очима
    тому краще знайти "свого " візажиста і зробити пробний , інакше це буде лотерея
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Ну ок. Мій пробний 50 гр коштував
    . Оригінал - 150 гр. Але то було у 2007. А тепер скільки пробний кошткє? Ну і дзеркало не обовязково в руках тримати, можна перед ним сидіти)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. zetta

    zetta Well-Known Member

    В мене раз був прикол . Записалась на плетення коси і там акція типу любий макіяж в подарунок . Оскільки вже був вечір то взяла вечірній . Косу ше заплела нормально , а потім як почала малювати ..... Тонального нафугувала , то все почало лущитись не гарно, я сиджу в шокови . І вона шось намастить перепитує мене чи добре чи ще добавити , питає мене який колір обрати . Я змучилась від того . В кінці кажу шоб дала вологу серветку зняла тоналку , пояснила яку хочу форму тіней .
    Але я до того от вона паралельно розказує що грошей не потребує , займається в своє задоволення тільки по вихідним . Вона взагалі то перукар а паралельно малює , не вчилась але трохи на тренувалась . Основні клієнтки - наречені ... Мені відпала щелепа . тож дійсно хтось має щастя на своє весілля попасти в руки такого "спеціаліста"
     
    • Подобається Подобається x 2
  5. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    можна :)
    але весь час дивитись і прослідкувати весь процес -ні )
    хоча б тому, що тільки коли повністю буде завершений візаж , тоді можна побачити як він буде виглядати
    тому як на мене краще обговорити все до того - кольорову гамму , переглянути вже готові роботи або такий візаж,який ви б хотіли зробити собі
     
  6. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Я записала на макіяж аж на 6 ранку, бо потім вільні години в неї аж з 10 починаються. Трошки мені запізно. Треба ще перукаря знайти. Навіть не знаю де його шукати.
    А шлюб у нас буде на 13.30. Так що думаю до 9 -10 годинки марафет встигнемо навести

    Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk
     
  7. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Але ж то краще в одному салоні. Чи візажист додому прийде? Може ще пошукайте, бо все ж краще, щоб перше зачіска, а потім макіяж, бо потім фенами-лаками щоб із вас всю пудру-тіні-румяна не поздувало.

    Якщо у вас шлюб на 13.30, то з хати виїхати треба в районі 12.45. Якщо буде брама-поклони-благословіння -- то на це 1.30 год виділіть, тобто жених до вас має приїхати в районі 11. 00, тобто в 10.30 ви маєте бути повністю вдягнені. То Вам в ідеалі я бачу зачіску починати робити в районі 7 години, а макіяж -- після зачіски (ну я би так час розраховувала)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. khorosha

    khorosha Well-Known Member

    Якщо чиста голова, то немає значення, що робити першим - макіяж чи зачіску. (Так мені казали і візажист, і перукар). Я робила спершу макіяж, а потім уже зачіску, нічого не поздувало:girl_smile:. Фен перукар не використовувала, а коли бризкала лаком то давала мені прикласти до обличчя таку спеціальну штуку, (не знаю як вона називається), щоб на обличчя нічого не попало.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    як на мене , краще вибрати хороших перукаря і візажиста , бо в одному салоні може так не бути
    візажисти зазвичай приходять додому
     
  10. svitlanatop

    svitlanatop New Member

    • несанкціонована реклама
    Рекомендую візажист Львів - Вікторія Кіт
    Мені чудовий макіяж зробила, ціни адекватні.
     
    Останнє редагування модератором: 27 Травень 2016
    Reason for edit: несанкціонована реклама
  11. Luxury lv

    Luxury lv Well-Known Member

    Я колись ходила на макіяж до Роксолани Кравчук.Мені дуже сподобалось,вона так гарно робить.Знаю,що вона робила макіяж учасникам Х-фактору:i-m_so_happy:
     
  12. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Ой,мене так "намалювали" на весілля...тоді було по-барабану,навіть подобалося.Зараз дивлюся - я б тепер сама себе набагто краще нафарбувала.Слава Богу,що з кольоровою гамою вгадали)) пробного мейку не пропонували навіть,бо візажисткабула в декреті,а для тих,хто хотів і зачіску і макіяж разом цьому салоні,+ мама,чи дружки,тоді візажистку викликали на роботу)
     
  13. Cordalune

    Cordalune миється в бані

    Мені робила пробний макіяж тітка чоловіка. І на весілля гарно мене нафарбувала. Вона не професіонал.
     
  14. Vikusya

    Vikusya New Member

    Порадьте, будь-ласка, можна в приват, хорошого візажиста на весілля, що працює з професійною косметикою, яка добре тримається і заштукатурює всі недоліки шкіри :) Маю дуже жирну шкіру і вже ходила на пробний, але через годину все обличчя блистіло :sad: Бажано Сихівський чи Франківський райони.
     
  15. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    мені подобається як робить макіяж візажист Аня, вона мені робила в Міра студіо на сихові, але я так зрозуміла що вона туди приходить, а можливо і ще десь працює, маю її телефон, якщо потрібно можу поділитися, та й ціни в неї зовсім доступні. В неї якраз професійна косметика.
     
  16. pullitko

    pullitko New Member

    Робила я свій макіяж в Марії Шурубури. Начиталась я за неї повно позитивних відгуків. Відповідно йшла до неї і дійсно надіялася на професійний підхід до клієнта. Дякувати Богу я зробила пробний макіяж і зачіску, бо ні одне ні друге мені абсолютно не пасувало. Хоча майстер переконувала що мені класно личить. На зауваження клієнта реагує трохи зверхньо (зіркова хвороба чи що- бо я так зрозуміла вона у нас у Львові користується добрим попитом). Роботи в неї звичайно на фото дійсно хороші- але мабуть ставлення не до всіх клієнтів одинакове.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Lesya Vihot

    Lesya Vihot Well-Known Member

    завжди раджу своїм нареченим робити пробний макіяж
    бо це дуже індивідуально
    той факт , що візажист дуже сподобався подрузі/знайомим /родичам не означає , що він підійде саме вам
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

     
  19. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Я робила свій макіяж у Тетяни Заставної. Зробили мені його в 6 ранку, десь годинка 12 ночі після інтенсивних гулянь почала осипатися туш. А так я роботою була задоволена)

    Надіслано від мого GT-P3110, використовуючи Tapatalk
     
  20. Pulupjak

    Pulupjak Active Member

    Не стрималась, дівчата а хіба личить ось так називати людину "стерво" по за очі? Скажіть їй це в обличчя , а не на форумі.
    Я сама працюючий майстер, інколи читаючи деякі пости, очі на лоба лізуть. Майте трішки поваги до інших людей, повірте робота з клієнтами дуже важка , і якщо майстер любить свою роботу, а в більшості випадків так є, по іншому не можливо працювати - він живе своєю роботою, в більшості наші клієнти нам є як рідні. Не забувайте за день до майстра приходить дуже багато клієнтів і усі ми люди, буває втома , погане самопочуття- не судіть і вас не осудять. Уточнюю, я не той майстер про якого вище писалось і не знаю її , і в ніякому разі не виправдовую хамське ставлення майстра до клієнта, це не допустимо! Повинна бути повага до людей, дуже багато негативу.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1