Алергія! лікувати чи "само пройде"?

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем kucheryaska, 29 Січень 2010.

  1. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Мені одна медсестра казала що можна себе перевірити, в дитини буде те саме, бо постійний контакт+ГВ
    Але не знаю наскільки то правдиво

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
  2. Sovulka

    Sovulka Member

    та то само собою, але першочергово хочу малому здати але певно будемо кров здавати
     
  3. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Матусі, підкажіть. чи є якийсь такий аналіз який перевіряє чи є в дитини алергія на глютен? і де його здавати? синево і медіс надійні? бо десь читала що вони аналізи зі стелі пишуть.
     
  4. Wanderlust

    Wanderlust Well-Known Member

    Я в Ескулабі недавно здавала, вийшов негативний, про надійсність нічим не підтверджу
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    @innamorata мені подобається як працює Синево, пару раз там здавали аналізи то наче все нормально. Ще знайомі лікарі радили Медіс, кажуть там добре теж дивляться.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. enigma

    enigma Well-Known Member

    Дівчатонька, порадьте. В малої все обличчя повисипало такими маленькими прищиками, спочатку було трошки, а тепер дуже рясно. Не знаю чи то алергія, ще вичитила, що то може бути акне новонароджених (або ще називають висипка 3-х тижнів). Нам якраз 4-ий тиждень пішов.
    Чи вартує переглянути харчування? Бо від народження окрім очевидних алергенів харчування ніяк не обмежую.
     
  7. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    Вам вирішувати. Думки лікарів розходяться. Я не обмежувала навіть очевидні алергени. Тимчасово лише виключала продукт, на який дитина очевидно реагувала. В одному випадку в нас це було коров'яче молоко.
    Крім того, може то і не алергія
     
  8. olenachyzho

    olenachyzho Well-Known Member

    у моєї лялі личко шершаве у маленьких прищиках десь з місяців 4 .перше думала то харчова алергія на шоколад ,включила з раціону всі потенційні алергени,але личко і далі шершаве. думаю причина в сухому повітрі квартири.
     
  9. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Дівчата,порадьте будь ласка в пп хорошого спеціаліста щоб проконсультувати на рахунок дитячої алергії. (якщо я не в ту тему,то прошу підказати куди мені)
     
  10. rytasa

    rytasa Непосиденька

    У мене в сина 1,5річного червоні щерстяні щічки і червоніють очки. Конюктива червоніє. Може хтось стикався з таким. Порадьте від чого то може бути та алергія. Харчова чи весняня на цвіт?дякую
     
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    А не могло бути, що він просто на сонці перебув? Від весняного сонця дуже часто кон'юнктивіти бувають, я колись в дитинстві майже кожної весни мала з першим сонечком.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. rytasa

    rytasa Непосиденька

    Був на сонці ви знаєте. Але сьогодні от дощ...сонця нема а очі всеодно плчервоніли...і що мені робити?як ви то лікували? Не ходили під сонцем? Шкода ті очка мені капати... Так шкода
     
  13. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Воно не зразу проходить, хоч і ніколи не трималось у мене аж так дуже довго, це ж по суті опік. Чим крапати не пораджу, бо не пам'ятаю, чим мене тоді лікували, але щось би таке заспокійливо-заживляюче. І звичайно, давайте в такому випадку дитині сонцезахисні окуляри.
    Звичайно, це лише моє припущення, може бути і алергічний кон'юктивіт.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    @rytasa, може хоча б штучною сльозою йому покапайте?
     
  15. Latane

    Latane Well-Known Member

    Ми вже більше року без таблеток. З кліщем пиловим якось звикли жити, а от коли бачиться доня з кицею у бабусі, то трохи починає текти з носика, але вже не переходить в обструкцію. Тішуся!

     
  16. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Допомагав дитині монтелукаст від риніту алергічного? Мене цетрин брати перестав. Бувають ночі, що просто давлюсь тими шмарками.
     
  17. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    А Еріус? Зараза дорогий,але нам супер допомагає. Або можна спробувати купити в Польші якісь
    ліки з тою ж діючою речовиною.нам лікар радила,польське ніби якісніше зараз і часом набагато дешевше.

    Надіслано від мого ASUS_T00J, використовуючи Tapatalk
     
  18. Latane

    Latane Well-Known Member

    Ні, не від риніту. Скорше допоміг переносити алергічні реакції без обструкції, без спазмів в легенях. Це коли дитина так кашляє, що аж синіє і задихається. Звичайно ми могли переживати все на звичайних антигістамінних і регурярно їздили б на швидкій в лікарню. Монтелукаст прописав нам алерголог після здачі аналізу на алергопроби
     
  19. Женічка

    Женічка Well-Known Member

    Пару років тому пробувала еріус. Не змінював картини зовсім. А цього літа цетрин мені реально допомагав. Мала німецький. Але чомусь перестав. Чи то організм призвичаівся, чи то алергени збільшились. Не знаю.
    --- дописи об"єднано, 26 Липень 2016 ---
    Я знайома з цим препаратом. Бо я асматик з дитинства. Два роки тому мала загострення після 15 річноі перерви. Приймала його місяців три. Суперово мені спазми знімав. Але період той не співпадав з періодом моєі сезонноі алергіі. От мені цікаво, як він на риніт діє. Бо в інструкціі, якщо не помиляюсь, про сезонний риніт теж згадується.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Latane

    Latane Well-Known Member

    Доня його приймала безперервно 2 роки. Потім зробили перерву на місяць і здали аналіз на імуноглобулін Е. Він понизився. Ми його примали скорше як профілактика астми, бо коли звернулися до алерголога після півроку спазмів (наш педіатр вперто лікував нам обструкційний бронхіт, поки не змінили педіатра і той запідозрив алергію і радив консультацію алерголога). Можливо для риніту він засильний і є більш "ніжні" ліки для організму