Help! Хороший стоматолог для дитини

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Tutuka, 15 Березень 2008.

  1. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Ми в Рікоті були не так давно. Не знаю, у Марії, чи ні. Все було би добре, якби не "після року в грудному молоці нема ніякої користі дитині" і "самовідлучення - це міф" і "намажете ввечері на зубки, але щоб так спав усю ніч"

    Пізніше були на консультації в приватному кабінеті на бічній Личаківської (нам порекомендували), то враження приємніші, хоч теж молода дівчина, та і матеріальна база, напевно, не така як у Рікоті.
     
    Останнє редагування: 20 Травень 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    А де на Мазепи, підкажете?
     
  3. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

     
  4. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Ногачевська в поліклініці на Симоненка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. pretty

    pretty New Member

    Малій 5років, тішки болить зубчик. Хотіла записатися до Мазепи в Рікоту, а там аж на кінець серпня записують. Порадьте хорошого дитячого стоматолага в районі Топольна-Чорновола-Б.Хмельницького. Дякую!!!
     
  6. Kalyx

    Kalyx Active Member

    Може не в цю тему, але потрібен хороший стоматолог-ортодонт для дитини (ситуація ніби і не критична, але хочу поради ще когось із спеціалістів - попередньо були на Симоненка)
     
  7. kykysiamia

    kykysiamia New Member

    підскажіть хорошого стоматолога в районі Топольної .. дякую
     
  8. Akseniya

    Akseniya Well-Known Member

    Підскажіть хорошого стоматолога у районі Центр-Привокзальна, щоб вмів знайти підхід до дитини і добре лікував.:girl_smile:
    Дзвонила в Рікоту, тарас Музика у відпустці, запис на вересень, консультація 180 грн.
     
  9. innamorata

    innamorata Well-Known Member

    Дівчата, підкажіть. Лікуємо ми зараз малому зуби. один 5 почистили(канали і тд) за 7 заходів без анестезії. лишився один передній, каже що починає його турбувати. я щось не маю впевненості що передній можна зробити без анестезії, кажуть вони болючіші ніж кутні. сказала наша лікар зробити на всяк випадок алергопроби на анестетики. кажуть роблять нормально в медінституті. хтось вже робив? як то виглядає? дитину не перелякають шприцами і голками? хоч він не алергічний ні на шо, але я її розумію, то якшо шось така відповідальність....
     
  10. Mammy

    Mammy Well-Known Member

    Дівчатка, порадьте хорошого стоматолога для дітей. Окрім Рікоти та Заблоцьких. Чула хороші відгуки про Лесю Шеренговську, може хтось лікувався в неї? Мені б на Сихові/Науковій. Будь-ласка :)
     
  11. Milena

    Milena Member

    Прошу порадити хорошого дитячого ортодонта. І яка зараз вартість брекетів?
     
  12. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Треба нам знову лікувати зуб :girl_in_dreams:. Попереднього разу лікували на Личаківській (Мучній) в Роксолани, але то не "наш" стоматлог, хоч інші діти бачила ішли до неї спокійно.
    А тепер може трохи дивне питання - треба мені стоматолог який чітко і твердо скаже "відкрий рота, ставимо пломбу" і зробить а не буде сюсюкати, забавляти, про слоників розказувати і кульки з рукавиць надувати. З минулих досвідів спілкування з лікарями зрозуміла що оте "заговорювання зубів" на Влада не діє, у нього включається "раз вмовляють значить щось страшне, а-а-а, яке страшне, я боюся" і чим довше вмовляють чи забавляють, тим більше він сам себе подумки накручує, сильніше реве і нервується. А якщо лікар (лор, терапевт, лаборант що бере аналізи...) отак одразу, не багатослівно раз-раз зробив своє діло не зважаючи на оте перше пхинькання то малий навіть не встигає злякатися - йому менше нервів тратиться і всім оточуючим теж. Коротше, треба мені лікар з твердою рукою, який через плач швиденько поставить пломбу а не буде вмовляти і заговорювати, бо від того вмовляння у дитини значно більша боязнь потім, а до тих хто не вмовляє і твердо робить свою справу - раз на 3 вже йде абсолютно спокіно.
    Може хто знає такого стоматолога :girl_flag_of_truce: (краще чоловіка, напевно, бо вони менш сентиментальні загалом) ну і бажано щоб пломби не по 500 грн :)
     
  13. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Ну та, до якої ми з малим ходимо, якраз не сюсюкається, просто говорить з дитиною на рівних, як з дорослим, пояснює, показує, робить швидко. Але через плач, взагалі "на мус" робити не буде.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Дівчата хелп. Порадьте лікаря в обласній дитячій стоматології (або може в шевченківському районі, але щоб змогли прийняти завтра в першій половині дня). В малого від зуба спухло пів лиця. Треба терміново.
     
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    @Inglor прям зараз можете ізаьи у цілодобову приватну стоматологію на Курбаса
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  16. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    @сніжна а там може бути зараз дитячий лікар? Переживаю, бо ми же жодного разу не були в стоматолога.
     
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    @Inglor на Курбаса завжди є цідодобовий стоматолог,який надає ургентну допомогу дорослим та дітям. Прям окремо дитячого у вихідні знайти важко. Якщо ,звичайно,не викличете на роботу свого знайомого стоматолога,який погодиться під іхати в свій кабінет. Але коли роздуває півщоки,значить є запальний процес, цілком можливо,що гнійний. Тому буває достатньо для початку, щоб черговий лікар " відкрив' зуб для відтоку вмісту. Крім того, в цілодобовій на Курбаса є рентген ( при потребі).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В стоматології на Симоненка до кого варто звернутись з дочкою? Потрібна консультація щодо вуздечки. Чи потрібно її різати, чи обійдемось пластинками-брекетами. Має велику шпарку між верхніми передніми.
     
  19. Kalyx

    Kalyx Active Member

    Ми ходили до Середюка щоб підрізав вуздечку. Робив то в приватній своїй клініці, але може і на Симоненка.
     
  20. Polishgirl

    Polishgirl Active Member

    Які там ціни на Симоненка,на пломбування напр., і апаратура нормальна?