Лікар-проктолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Marianka, 23 Жовтень 2008.

  1. Yuliankaaaa

    Yuliankaaaa Member

    дуже дякуб за таку повну відповідь!! у мене похід в туалет щодня, без проблем. і харчуюсь ніби ок, але сьогодні раптові болі і такої нормальної інтенсивності. Тому завтра в лікарню біжу. Як Вам Хавунка? Поділіться контактами
     
  2. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Дуже приємний спокійний чоловік. Я ходила в Параскеву до нього, тому хіба туди дзвоніть і по-швидше. Сам огляд не з приємних чисто морально, але то треба зцепити зуби і піти. Лікар намагається зробити все максимально коректно. Бо я вагалася чи геморой чи тріщини чи ще щось... А так. Випише свічки і дієту і будете мати спокій.
    Скажу, що мені ще потім довгенько болить, певно епітелій там дуже чутливий навіть після загоєння.
    --- дописи об"єднано, 25 Липень 2016 ---
    В Ашані купляла.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Yuliankaaaa

    Yuliankaaaa Member

    а Ви готувались до огляду? Бо, враховуючи біль, мені не хочеться так тривожити те місце)) А скільки огляд коштуж в Параскевії?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  4. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Я так. Робила клізму за 2 години приблизно і тільки снідала. Мені з клізмою не боляче було ходити в туалет.
    Але читала, що у гострих станах не треба нічого робити, коли там кров прямо, чи "очі вилазять" то куди?..

    Огляд десь 150 грн. До 200 точно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Yuliankaaaa

    Yuliankaaaa Member

    зрозуміло, дуже дякую за відповіді)
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Yuliankaaaa

    Yuliankaaaa Member

    Дівчатка, дайте будь ласка номер Хавунки, теміново, бо хочу сьогодні до нього попасти!
     
  7. Yuliankaaaa

    Yuliankaaaa Member

    Дівчатка, а хто скільки давав за огляд у медінституті?? (типу в обласній)
     
  8. MisPolly

    MisPolly Active Member

    Написала в приват, якщо вам ще актуально
     
  9. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Прошу надати інформацію, щодо доктора Прецель Ореста, дуже терміново потрібно! Дякую!.
     
  10. Olga Letsdance

    Olga Letsdance Well-Known Member

    Досвідчений, уважний лікар. Пишіть в ПП що саме Вас цікавить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Girla

    Girla New Member

    Можливо хтось знає щось про проктологів в оксфорд медікал, а то там Філюсь каже що лікувати не треба а лише видаляти і радить кільця якісь, можливо є ще варіанти *? порадьте будь-ласка у чоловіка 3 ст. комб.
     
  12. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    дуже хороший доктор, якщо потрібен номер, пишіть в ПП
     
    • Корисно Корисно x 1
  13. Pand@

    Pand@ Well-Known Member

    Привіт.Хотіла б звернутись до тих хто вже переніс операцію на геморой.Розкажіть як то все проходить,осоьливо післярпераційний період?Яким методом Вам то робили,і чи не поновився він?
    Мені вже так та проблема за 13 років а може й більше надоїла,що почала цікавитись.Хочу вагітніти якщо Бог дасть,але переживаю за те,що під час вагітності точно загостриться,та й після пологів.А яке лікування під час вагітності-практично нульове.Читала що після операції такі можуть страшні бути ускладнення що аж страшніше ніж коли дуже жахливий геморой-випадіння кишки,якісь додаткові ходи,короче просто жахи.А ще що це натягають кишку (наскільки її натягають?)
     
  14. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Це все залежіть від того, який геморой. В мене був комбінований - внутрішньо-зовнішній. Спочатку лікувала мазями і свічками - гормональними, потім накладанням якихось кілець, але закінчилось таки операцією. Робили під загальним наркозом, але я так розумію, операція не складна. Після операції відійшла досить швидко, хоча перших 3 дні було дуже важко - слизова оболочка, все ж. За рік почалося загострення, але набагато слабше ніж до операції, зараз бувають трохи загострення на фоні закрепів, але лікую звичайними свічками з обліпіховою олією.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. dildo

    dildo New Member

    Не раджу Вам робити операцію. Я зробила висічення зовнішніх вузлів, рана не гоїлася і переросла в хронічну тріщину. От такий вийшов фокус. Операвав мене Коваль Юрій Володимирович в Параскеви. Не попередив про жодні наслідки, за що його тепер ненавиджу, хоча раніше він був моїм лікуючим лікарем протягом декількох років. Найближчим часом мушу зважитися на висічення ((((. Ця операція суттєво складніша і болючіша. Також може мати значні негативні наслідки, що дуже мене лякає. Не знаю кому довірити її проводити. Вибираю чи йти до Витвицького або Хавунки на Некрасова, або у військовий госпіталь до Волошина. Може хтось робив вже висічення - поділіться як проходила операція, одужання і кого з лікарів Ви б рекомендували.
     
  16. hedera

    hedera Member

    Я робила операцію. Видаляла зовнішній вузол лазером. Після операції сама рана не дуже боліла, а от коли ходиш в туалет ( а ходити треба обов'язково) то сам процес в мене особисто не був болючий, але при попаданні біоматеріалу :mocking: на рану це було пекло. Поки добіжиш до ванночки з ромашкою, Сатурн можна побачити. Але вже від ванночки швидко проходило. Десь день два треба помучитись. Але знову ж таки, то все індивідуально. Десь через пару днів знову виліз вузол, менший набагато. Як лікар пояснила, то він виліз через тріщину, яка в свою чергу з'явилась від перенавантаження.:blush: мені навіть вдома прибирати заборонила. Десь зайвий раз натужилась в туалеті і все. Вилізло. Так тріщину залікувала свічками з обліпихи, і вузол відповідно теж зійшов сам, бо виліз через тріщину. Після операції вже пройшло майже два роки. В мене буває дуже рідко запалюється, але відразу мажу мазюкою і проходить. Ходжу в спортзал (здавалось би от і причина), але помічаю що запалюється або він гарячої ванни або від *нервів*:crazy:.
    Я задоволена результатами операції. До неї мучалась пару років, бо вузол вилазив чи не кожного місяця разом з циклом:blush:. Жах був. А те, що в мене деколи трошки починає дискомфорт відчуватися, то в мене то хронічно певно. Кров погано згортається от і лізе. :scratch_one-s_head:А прям щоб нові вузли, то не було:dance3:.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. hedera

    hedera Member

    Дуже жаль що у Вас такі ускладнення. А як виглядала операція? Різали скалпелем чи як? Бо чула що скалпелем набагато болючіше і післяопераційний період довший. Я після лазера вже на наступний день містом гуляла.
     
    • Не подобається Не подобається x 1
  18. dildo

    dildo New Member

    Робили апаратом під назвою "Сургітрон", якщо мені не зраджує пам"ять, але це вже не має жодного значення. Ця бісова операція поламала мені все життя (((
     
  19. Pand@

    Pand@ Well-Known Member

    У мене внутрішній і зовнішній.Говорила з лікарем.Каже,що вони роблять операції бо це найкращий метод.Що всі решта не дієві.Вони відразу оперують три вузли (ходи).Відновитись може якщо загостриться інший хід,щось таке...адже варикоз,а це варикоз,може і на ногах відновитись навіть після видалення вени з тромбом.Кишку в цьому випадку не натягують.Каже що після операційний період не мав би бути важким,такий як при загостренні геморою...Шви розсмоктуються самі.Це в залізничній лікарні.Якби хто дав гарантію,що це буде краще ніж без операції
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Гарантії дати не можу, але в моїй ситуації - щось подібне до вашої, операція допомогла. Але Вам більше з доктором повезло ніж мені, мені майже рік голову морочили лікуванням, хоч я вже до того знала що все закінчиться оперативним втручанням. Мене одразу попередили, що може повернутися геморой - бо в мене є схильність до закрепів, але поки тримаюсь.