Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    В Шацьку на Пісочному зараз теж +21 С :)
    Озеро знаходиться прям під 14 підйомником.Т. вода там постійно прохолодна ( бо наповнюється гірськими джерелами). Тому +21- для нього то нормально.На озері є цілодобовий клуб ВОДА, де розміщені басейни з підігрівом, сауна, соляна кімната,джакузі,кафешки,є шезлонги. Вартість квитка на день- від 300 грн на людину ( залежно від зони шезлонгів). За камеру зберегіання для речей - додаткова орендна плата.Людей дуже багато- в основному центральна і східна Україна. Загалом зараз у напрямку Яремча там бум туристів з цілої України
     
    Останнє редагування: 23 Липень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Дівчата, порадьте шось , бо в мене голова пухне. Хочеться кудись поїхати, чоловік каже на Закарпаття, я хочу шоб була поряд річечка, так шоб з дитиною 1, 8 було добре там бути і щоб ціна не захмарна. І бажано шоб була можливість з харчуванням. Може ви більше орієнтуєтесь, бо я взагалі ні :sad:
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    а вхід на озеро(без шезлонгів) скільки коштує?
    і, може хто знає, а річка яка тече через Буковель щоб можна було скупатись?
     
  4. Pulupjak

    Pulupjak Active Member

    Вхід на озеро 145грн, а якщо без шезлонгів здається 65грн. Ми сьогодні там були, вода холодна , ніхто не купався, можливо в обід хтось плавав, не знаю. Нам було за холодно , ми пішли у "вода", ну але то так на один день, водичка в басейнах тепленька, дітям супер.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    для мене там постійно вода захолодна , бо вона реально вище +21 не буває. Недарма це озеро "Молодості"-бадьорості. Так що теплолюбивим "качкам" тут тєнжко:). Вхід без оренди шезлонгів 45 грн ( діти до 6 років безкоштовно,з 6 років-25 грн, а з 12 років- повний дорослий). А якщо орендуєш шезлонг за 145 грн, то не платиться уже за вхід. Якось так було.Ще є таке, що при проживанні у ряді певних готелів на Буковелі, вхід на озеро безкоштовний. Так було для постояльців "Шелтеру" ,"Буковелю" і "Віп резиденції".
    --- дописи об"єднано, 25 Липень 2016 ---
    можу помилятися, але , здається, у самому Буковелі власне отак щоб скупатися на річці- немає можливості. Там є Прутець, але він не є глибоким і повноводним. То треба шукати місця вже на Пруті, але за Поляницею-Буковелем
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. poputochka

    poputochka Well-Known Member

    Ми з того всього поїхали на три дні в Солотвино. Було спекотно. Накупались, загоріли, а туди і назад їхали через Яремче та Яблуницький перевал, то на Карпати теж надивились. Щоправда, в п"ятницю в Карпатах ще було досить прохолодно, а в понеділок в Яремче градусник показував вже +33 С.
     
  7. Arika

    Arika Well-Known Member

    цього літа не була, але була минулого. Були на озері. мала заходила у воду лише по коліна, оскільки вода дуже холодна, дуже стрімке по глибині, два-три метри від берега - і глибина, малечі дуже небезпечно, а ще й дрібні камінці на яких незручно ходити у воді. Але загалом природа, ліс, водичка прозора. Пляж дуже вузький, ряд шезлонгів і ми зі своїм коциком між ними примостилися )))) Донечка лише бавилася малесенькими жабками на березі. я заходила у воду на 2-3 вилини і одразу виходила. З розваг, каталися з донькою на банані - ото СУПЕР, швидкість, бризки води!!!!!!!!! Донька в захваті була (правда чоловіка 2 години вмовляла, щоб він впустив). З розваг в Буковелі: є ще одне озеро маленьке з фореллю, ми купляли корм для форелі (коштував дешево ) і з донькою годували рибок, вони так класно прям з води випригували. донечка тішилася )))) В буковелі ще є лазанка, туди не ходила, але можна було б спробувати!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Дівчата, порадьте якесь хороше житло біля озера Синевир, хто вже там відпочивав.І що можна ще подивитися близько біля тих країв) Було б добре,щоб можна було покататися на підйомниках. Дякую :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. tuti

    tuti Well-Known Member

    не знаю які там зараз ціни, але ми зупинялись минулого року в Градн Готель Пилипець. в селі Пилипці, близько дуже до підйомника і умови хороші, але в самому селі дуже багато приватних садиб, пошукайте через букінг. Близько до водоспаду Шипіт, до підйомника на Гимбу, до Синевиру їхати десь годину
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Дякую!
     
  11. PNL

    PNL Well-Known Member

    Дуже класно в готелі Арніка на Синевирі, гарний ресторан, смачна кухня ( бограч варто спробувати))
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    На жаль, там вже зайнято на дати, які ми хочемо, я теж чула хороші відгуки про цей готель.
     
  13. vikitoria volyn

    vikitoria volyn Well-Known Member

    скажіть будь ласка, як там зараз в Солотвино. бо всюди читаю що самих озер нема, одне болото, а лише штучні поробили ставочки чи басейни. хотілося в лікувальних цілях поїхати
     
  14. poputochka

    poputochka Well-Known Member

    Від центрального озера залишилась невелика "калюжка" - вхід платний - 10 грн. Решту бази собі пообгороджували, поробили ставки, в які качають з колишніх озер ропу. До прісних озер взагалі немає доступу. Майже на кожній базі своє солене "озеро"+ прісний басейн. Для тих, хто на цих базах не проживає, вхід - від 30 до 50 грн. з людини. Тому, в лікувальних цілях і надалі їхати можна, але це вже зовсім інші гроші.
    Ми поселились на базі без озер і басейнів, і ходили купатись в "Ялинку" - там найбільш цивілізовано, є 3 солених басейни, з водою різного ступеню солоності та різної температури ( один з них критий), і 1 прісний. І, на мою думку, краще зупинятись подалі від центру і озер, бо дуже шумно, на кожній базі своя музика, вночі не заснути.
     
  15. vikitoria volyn

    vikitoria volyn Well-Known Member

    poputochka, дякую
     
  16. Олюнька

    Олюнька Well-Known Member

    Підкажіть, будь ласка, деталі про екскурсію на Карпатський трамвай.
    Цікавить варіант - добратися самостійно до Вигоди, і вже там розпочати екскурсію безпосередньо на Карпатському трамваї.
    як часто, в які дні і котрі години (10год? 15год ?) вирушає Трамвай,
    чи потрібно попередньо реєструватися,
    як це можна зробити? (щоб не сталося так, що прибули у Вигоду, а місць немає, або екскурсії в той день / час немає)
     
  17. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    @Milady як відпочили? Теж шукаємо готель, Ваш звіт би дуже пригодився :)
     
  18. allusya

    allusya Well-Known Member

    Дівчата, хто був цього року чи минулого в Дідово. Пишуть, що там чисте гарне озеро.
    Де там найкраще зупинитись з дітьми на кілька днів?
    Чи крае обрати Шаян? Ми не були в тих краян ніколи.
    Хочемо цього року поїхати. Порадьте, будь ласка, щось хороше.
     
  19. PNL

    PNL Well-Known Member

    Дідово і Шаяни, трохи різний відпочинок) В Дідово класне озеро, недалеко Косино з термальними басейнами ( по дорозі продають смачнющі персики по 15-20 грн). Поруч з Шаянами також є термальні води, але такого озера не знайдете) Якщо виберете де їхати можу порадити. Тут можете обрати по ДийдіВідпочинок і проживання | Дийда можу Вам по кожній сказати, як там
     
    Останнє редагування: 5 Серпень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  20. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Дівчата, хто був у Гребенові в садибі "Три брати"? Збираємось туди на тиждень в табір. Буду вдячна за відгуки та корисні практичні поради.