Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

  1. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    І от в півтора року доця почала дуже чітко сигналити про своє бажання покакати. Тепер це регулярно, а не поодинокий випадок :) Якщо я сиджу чи шось роблю - вона тягне за штанку поки я на неї не гляну, потім іде в туалет і показує на унітаз. Наразі вже так є пару тижнів, поки без промахів. А от пісяти - не дуже. Буває, що ниє і ми скоро біжимо. Але частіше - це просто присісти собі тихенько і зробити своє діло.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Rona

    Rona Мама-йожик

    Місяць висаджувала Марка, досить успішно, доки не сказала мужу, що використання підгузників зменшилось вдвічі. Все, від тоді не можу злапати і малюк виривається :girl_in_dreams:
     
  3. Orman

    Orman Модератор-бомба

    )))
    буває, ще й час такий підійшов - протестний
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. maavka

    maavka Well-Known Member

    А який вік у вашого Марка? ( Мені з телефону не видно).
    В нас з великими ділами все добре. А з маленькими, рідко вдається. Момент не можу зловити. Але недавно я помітила, що Левчик пісяє в ванні, коли водою в крані бавиться, Тож пробую в ванні ловити.

    Якщо у вас старша дитинка, можете і так зменшити кількість памперсів. То ж літо, понакупувати трусиків ( я признаюсь їх на секонд хенді брала) і міняти. А в спеку, тим більше памперсів не треба, бо дитинка менше пісяє ( навіть якщо давати багато пити), бо волога через піт виходить


    Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
     
  5. Rona

    Rona Мама-йожик

    @maavka синочку півроку, ми поки в каканнях вправлялись :)
     
  6. maavka

    maavka Well-Known Member

    То ви молодці:) Ми тільки почали з цього віку. Успіхів вам, думаю у вас все налагодиться. Це так просто співпало з вашими словами. Читала на іншому форумі, що людям получалось майже з народження, а в півроку, дитина випрямлялась. Чомусь такий період є, когось він оминає

    Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
     
  7. Rona

    Rona Мама-йожик

    @maavka в нього дійсно зараз такий період, на руках лежачи в мене раніше залюбки їв цицю, а тепер вивертається, не хоче, виструнчується. Ну почекаю
     
  8. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    А от в нач все зіпсулось, як ходити почала. Ну і плюс я на роботу вийшла, може то теж пов'язано, але висаджувати стало дуже важко. Ноги випрямляє і ні в яку.. Ловлю вже хіба як можна сказати підпирає, тоді є шанс.. Шкода трохи, бо так нам гарно минулої осені йшло висаджування і на горшок сідала і знала, що ттуди треба робити.. Ех..
     
  9. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    От я власне хотіла за це питати. Малюку рік. До того прекрасно висаджувався і навіть, як не хотів, не викручувався. А зараз в більшості випадків зразу нервується, випинається і кричить. А за декілька хв пісяє на підлогу чи в штанці..
    З каканням простіше. Як вже запустився процес, чемно висаджується.
     
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

  11. maavka

    maavka Well-Known Member

    Я при нагоді підставляю одноразовий стаканчик, коли синок стоїть ( нашому хлопчику 1 рік 3 міс). А після сну то майже завжди виходить висадитись.

    Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
     
  12. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Якби ж то знати, коли він надумає собі пісяти) не буду ж я весь час паралельно його підставляти))
    Після сну краще висаджується, рідше протестує, а інколи і ще до повного просинання пісяє (спить на пеленці і простинці). А от між снами трохи проблематично.
     
  13. Orman

    Orman Модератор-бомба

    @Rona @Vittoriya @Miss Sixty це такий період, і він пройде, і він буде не один і всі вони пройдуть. Тут головне трохи розслабитись, запастись трусами і спокоєм. Старших (поза рік) перепитувати чи не хочуть пісяти/какати, молодших пробувати висаджувати, як впираються - відпускати. Нема на то ради. В мене обоє з народження висаджуються, одноразові підгузки бачили хіба в телевізорі і в гостях, і в них теж були періоди криз і відмов. Якраз в періоди набування нових вмінь - сіли, встали, пішли, заговорили.

    Нарощуємо дзеннннн.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    А ще, якщо я стараюся висаджувати, але на ніч і на довгі прогулянки одноразові підгузники, можна обійтися без привчання до горщика? Чи треба паралельно і на нього садити? Бо я пару раз пробувала, але він так і не зрозумів, що з ним робити. А мені легше висадити, ніж на горшок садити.
     
  15. Orman

    Orman Модератор-бомба

    я таких малих ще не садила. Михайлика почала десь в півтора роки, бо він дивився на Варвару і сам хотів. Варвара десь в районі двох років почала ходити саме на горщик.
    Мені теж було легше просто висаджувати.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    моя зрозуміла горщик і перестала проти нього протестувати рівно в 1,9. До того були неодноразові спроби, без напирання, які провалювалися. Тому висаджування було наше все.
    --- дописи об"єднано, 30 Липень 2016 ---
    Ага, ну і на горщик вона тіки пісяє. Какати показує чітко на унітаз, без варіантів. Може дбає, щоб мені було менше роботи :girl_haha:а може їй просто зручніше какати в висаджувальній позі. Не знаю.
     
  17. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Якщо вам зручно, то висаджуйте, горщик почекає:) Я доню за таких самих умов, як у вас, почала садити на горщик після року, мені важко її тримати. Так і досі в нас все намішано: на ніч одноразовий, вдома горщик, на вулиці висаджую. З сином горщиком користувалися мало зовсім, в основному какав там, з півтора року садила на унітаз.
     
  18. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    Мій теж в такому віці почав вивертатися (висаджуємося десь з місяця). Допомогло поміняти позу (перейшли з пози "їсть лежачи в мене на руках" на класичну висаджувальну позу "спиною до мого живота з підігнутими колінцями").
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Rona

    Rona Мама-йожик

    Я так одразу почала висаджувати. Мушу чимось забавляти, відволікати увагу, бо рівняє ноги і випинає животик вперед. Такий впертюх росте і так вже цікаво за ним спостерігати :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    Даю можливість повигинатися, 2-3 рази побрикається, заспокоюється, пісяє, якщо не заспокоюється, заглядає в очі (які ті діти смішні), відпускаю і потім саджу за хв 5-10, або витираю калюжку на підлозі)))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1