Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    В мене теж така історія - вчили мене всі по черзі - тато, чоловік, два інструктора. Останній сказав що діла з мене не буде:) Після курсів Реги вже кілька років сама вожу - жодних проблем нема, навіть в Києві сама водила, по незнайомим, надзвичайно завантаженим маршрутам. Раджу Регу всім знайомим, при чому, не конкретного інструктора - а всіх разом взятих. В мене на роботі кілька людей в них вчились, в різних інструкторів - і результат у всіх високий.
     
    • Подобається Подобається x 6
  2. Darcya

    Darcya New Member

    Привіт! От щойно зареєструвалась, по суті заради одного питання. Я от не впевнена чи це нормально чи ні, читала різні відгуки дівчат, але все одно якось не можу точно визначитись. Навчаюсь в автошколі, все подобається, лектор чудовий, політика школи теж подобається, але от інструктор такий трохи дивний. Сам по собі хороший дядько, веселий, з хорошим почуттям гумору, дійсно навчає і пояснює, не матюкається, не кричить, одним словом весь твій час присвячує твоєму навчанню. Але є в нього такі дії, на котрі я не знаю як реагувати, можливо перебільшую. Він постійно поправляє мені ногу, та що на газу, тобто бере мене за ногу і відсуває, каже що треба ноги розставити (це він так пожартував). Так само з переключенням передач, якщо я вагаюсь, і в мене рука на перемикачі, він може свою руку поставити на мою і отак тримати і перемикати. Ну тобто оті всі торкання, з одного боку я розумію що він правильно робить, бо треба правильно навчити сидіти учня, а я постійно забуваю і зсуваю ті ноги під кермо, ну чи там вагаюсь з переключкою коли треба. Також часто робить компліменти, як я гарно виглядаю, і взагалі шо я найкраща його учениця. До слова я заміжня, він про це знає, та і сам він немолодий одружений та й з дітьми. Одним словом дуже хочу почути від дівчаток чи було у вас таке, чи схоже?
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Olessya

    Olessya Well-Known Member

    Ні)))) якби було, я б тікала від такого інструктора після першого ж заняття
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  4. А я рахую що ви перебільшуєте. він повинен Вас навчити, і якщо ложить свою руку на вашу для перемикання передач, то тут немає нічого такого. Він що повинен вам говорити: "Забери руку,дай я переключу", ви ж повинні відчувати як правильно перемикати. Те само і з ногою. По цих торканнях не судіть. Я думаю що краще вам скажуть флюіди ...фліртує він чи ні.
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Рукою по руці на передачі то одне, а от ногу поправляти то вже занадто. Ну один раз показати, якщо ви ніяк не розумієте з його пояснень, але кожен раз?? Та як би ви вже ті ноги не зсувалися, то не причина

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  6. Так вона ж сама пише що ПОСТІЙНО ЗАБУВАЄ І ЗСОВУЄ ТІ НОГИ ПІД КЕРМО от і приходиться йому знову показувати. Може коли він говорить, то вона не правильно розуміє і не так робить. От і показує він стільки раз. Відповідальний інструктор. Перестаньте зсовувати ту ногу і не буде він тоді торкатися. :) А взагалі якщо Вас це дратує, то скажіть йому про це. Не бачу взагалі проблеми.
     
  7. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Я змінила кілька інструкторів - і ЖОДЕН так не робив. Хоч я теж багато чого забувала - наприклад, ногу завжди на щеплені залишала. Ну я ще розумію - допомогти передачі переключити, а відсувати ноги і жартувати що їх розсувати потрібно це вже, звичайно, перебор. Тим більше, якщо Ви Darcia вже відчували такий дискомфорт що вирішили тут зареєструватися то, мабуть, дійсно щось не правильно цей інструктор робить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Не можу знайти відповідної теми, тому пишу сюди:
    Що потрібно для відкриття вищої категорії водійських прав?
    Якщо людина вже має права категорії В, і досвід водіння, а зараз потрібно отримати право керування вантажними ТЗ?
    Це все наново: курси, тестування, практичний іспит?
    Чи курси не потрібно проходити по новій, достатньо наїздити певну кількість годин на вантажному авто з інструктором?
     
  9. Orman

    Orman Модератор-бомба

    то ви цей інструктор?

    він її за коліна лапає - яких ще флюїдів треба?

    а то якась нова мода сидіти в разкоряку? Не може пояснити словами - хай міняє професію.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Та скажіть йому прямо, що вам не подобається, коли вас торкається хтось крім чоловіка. І попросіть не виходити за службові межі. Поставте дядю на місце)))Та й по всьому...
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    Так, потрібно знов здати і теорію і практику. Наскільки знаю, якщо відкриваєш нищу категорію по відношенню до вищої - наприклад, категорію А коли маєш В - здаєш лише практику. Мій чоловік відкривав А і проходив тільки практичні кури.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  12. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Людоньки, порадьте мені в районі Червоної Калини нормальні курси. Знов хочу пробувати йти :) ( не факт звичайно, бо всяке може бути) і який то порядок цін зараз?
     
  13. tsita

    tsita Member

    Дівчата, чи є серед нас ті, хто проходив курси в автошколі "Бум" на Широкій або на Рудненській. Які ваші враження?
     
  14. Що за дурню ви пишете? Да я і є той самий інструктор!:girl_bye2: Раді? :girl_haha:Флюіди багато чого розкажуть. Коли я різко кидала зчеплення і немогла ніяк навчитися плавно відпускати його, (хоч як він мені словами не пояснював) інструктор, БОЖЕ МІЙ, своєю рукою тримав мою ногу і плавно відпускав зчеплення, а потім перепитував чи все я зрозуміла, як потрібно. І знаєте...не було у його рухах і поглядах чогось не того. Я чітко розуміла що він мені пояснює, а не пристає. А коли людина фліртує ... ну це видно... Повторююсь іще раз, якщо Вас це напрягає - поміняйте інструктора. Ото проблема.
     
    Останнє редагування: 15 Серпень 2016
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Дівчата, прошу вашої консультації. Є кільце на в"їзді в місто. Примітивно намагалася нашвидкоруч намалювати на вкладеному малюнку (тільки не смійтеся з мого малювання). Червоними рисками позначені автомобілі, які рухаються зліва на право по кільці у своїх полосах. Я - рожева риска. Чи можу я рухатися в крайній правій смузі якщо при першому ж виїзді з кільця я продовжую рух в крайній правій смузі? Чи я маю пропустити автомобілі і перелаштуватися в якусь із смуг? Де в правилах дорожнього руху можна почитати про нюанси руху на кільці? 1.png
     
  16. Може це допоможе.Пункт 10.5 думаю Ваш. ПДР України Початок руху та зміна його напрямку | Издательство Монолит
     
  17. iriwa

    iriwa Особлива мама

    @Happy Fiancee ну наскільки я розумію то в крайній правій полосі можна їхати лише тоді коли ви збираєтеся при першому ж повороті виїжджати, якщо ні то вам треба всунутися у внутрішній ряд. Можливо неправа, хто знає, поправте.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  18. Isa

    Isa Well-Known Member

    Якщо ніяких знаків додаткових нема перед перехрестям і кільце має повноцінно 3 смуги,то ви маєте право їхати в правій смузі і ви головна,якщо ви продовжуєте їхати,вас мають пропустити і далі з'їжджати,бо у них діє правило правої перешкоди,єдине мало хто про це знає,тому краще обережно з тим, дивитись вже по ситуації...але ви головна в тому випадку
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  19. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Перелаштовуватись на самому кільці не можна. З'Їхали з кільця в свій же пас і тоді перелаштовуєтесь за потреби.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Дякую всім! Я таки була була права. Чоловіка треба відправити повчити правила. Бо то вже не перший раз мені голову морочить.
     
    • Подобається Подобається x 2