Польські шенген візи для нащадків переселених 1944-45р.

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем miafox, 6 Серпень 2014.

  1. Okselnyk

    Okselnyk New Member

    Я, чоловік і син щойно одержали такі візи. Ми подавали документи 11 серпня а бронь робили 10 числа на 19 серпня, на цю візу доречі бронь можна робити без оплати, правда вчасно треба вілмінити бронь , бо друг забув вілмінити, то зняло кошти з рахунка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Lara Kroft

    Lara Kroft New Member

    дуже дякую!!:)а то пишуть про 3 місяці, от я щось в тому заплуталась...а раз потім відмінити потрібно, то на кордоні просто потрібно показати ксерокс із інформацію про те, що у вас заброньований номер? часом не знаєте, перевіряти не будуть, чи дійсно є бронь ?
     
  3. Okselnyk

    Okselnyk New Member

    Ми ще не пробивали візи. Іхали по МРГ то питали польського прикордонника які документи потрібні при перетині кордоеу, то він відповів, що нічого лиш візу і гроші.
     
  4. Lara Kroft

    Lara Kroft New Member

    зрозуміла, дякую!
     
  5. Lara Kroft

    Lara Kroft New Member

    у мене до Вас буде ще одне запитання..виявляється у свідоцтві про народження моєї матері пише імя діда йосиФ, а от довідку видано на імя йосиП.+у паспорті пише йосиПівна...по суті аналогіна ситуація з вашою, так-от, з довідкою з філолог. факультету все нормально прийняли? не було запитань, стосовно імя стах - станіслав? не казали щоб через суд вирішували дане питання(визнавати що це одна і та ж особа)?і таку довідку вам просто у ВНЗ написали, чи звертались кудись спеціально?
     
  6. Okselnyk

    Okselnyk New Member

    З довідкою прийняли без проблем. Було два варіанти: довідка з філологічного або рішення суду. Суд це довго і дорого. А довідку щробили за 1 день. У мене син у цьому вузі навчається лиш на іншому факультеті.Тож написали за дякую щире.А ви не гуглили чи у словниках Йосип і Йосиф одне імя.
     
  7. Lara Kroft

    Lara Kroft New Member

    гуглила, одне і теж. тому буду також звертатись у філологічний по довідку, бо дійсно, через суд це буде довше, хоча, потім(на наступний раз подачі документів на візу) вже не прийдеться знову виробляти довідку, раз буде рішення суду, але з тим немає часу бавитись. тому зроблю як і Ви -- зроблю довідку.
    дякую за відповідь!
     
  8. Okselnyk

    Okselnyk New Member

    Ми мали три довідки: мені, чоловіку і сину. При подачі ім забрали оригінали довідки ,иа мені залишили і взяли ксерокопію. Тож може і у Вас залишиться на майбутні візи довідка.
     
  9. inka

    inka і.Неrb-то до мене)

    Дівчата, надайте інформацію чи підкажіть , де взнати. Сину 10 років, вже минуло 2 роки як він вписаний у мій паспорт- будемо робити на сім"ю оті візи "репатріація"- чи діє , що він в соєму паспорті- чи потрібно новий йому
     
  10. Анута

    Анута Well-Known Member

    Наскільки знаю на дітей зараз ма є бути окремий документ, їхній власний. І то заморочка України. Без окремого паспорта його можуть по Європі не пустити. Знаю випадок де поляки пустили, а італійці завернули.
    А дитина теж претендує на таку візу?
     
  11. inka

    inka і.Неrb-то до мене)

    @Анута- так бо він онук. Вже вичітала- що потрібно закордонний паспорт, робляять 20 днів десь 400 грн коштує. Оскільки з 2018року всеодно вписаних дітей будуть лише по паспортах пропускати.
    --- дописи об"єднано, 5 Вересень 2016 ---
    Дівчата, не можу знайти повного переліку документів на візу репатріація- де можнеа подивитись. Якщо людина не має офіційного працевлаштування- достатньо виписка з карти про рух коштів і копіі будинкової (чи сертифікат про правл власності- нема будинкової) чи ще щось потрібно?
     
  12. swds

    swds New Member

    Доброго Дня Хто може підказати на який термін потрібно резервувати готель для цієї візи (якщо на віза на два роки - то готель на два роки резеврвувати?) ! Як це робити ? Та й взагалі хто може написати повний пакет документів з яким успішно подали на візу
     
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Може бути навіть на 1 добу.


    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
  14. SunshineKvi

    SunshineKvi New Member

    Дівчаточка, а хто що знає про судову тяганину, якщо дата народження у архівній довідці неправильна?
     
  15. SunshineKvi

    SunshineKvi New Member


    і у вас прийняли довідку із неправильно вказаним роком народження?
     
  16. Shbyf

    Shbyf New Member

     
  17. SunshineKvi

    SunshineKvi New Member

    ось це то так... Ну, буду пробувати цього тижня, всерівно вже послуги візового центру оплачені.
    Щиро дякую за інформацію!
     
  18. iriwa

    iriwa Особлива мама

    Дівчата, розкладіть мені по поличках. Баба переселена за Вісли. Думаю от чи зможу отримати таку візу.
    Спочатку, я так розумію, треба документи з архіву. А далі? Треба мати якісь папери про родичів які живуть у Польщі?
    Тикніть мене в якийсь список документів, бо геть нема часу порпатися в неті
     
  19. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @iriwa тиць .
    можна з архіву, можна мати евакуаційний лист, його давали при переселенні, але в більшост його немає.
    Ні. Достатньо документа, що родичів переселили з Польщі.
     
  20. Feykovich

    Feykovich New Member

    Для тих хто планує виробляти даний тип візи (по переселенні), зібрав всю інфомацію в одному місці,знявши відео на годину часу, де все докладно пояснюю. Сам я отримав візу на три роки, більше не дали так як закінчується паспорт в 2019. Отож якщо в когось є питання, дивіться відео де все розкладене по полицях, є ссилки на документи і інше, буду радий якщо комусь допоможе.
     
    Останнє редагування: 22 Жовтень 2016