Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

  1. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Не впевнена, бо у різних районах по різному. У нас дуже рідко буває, що смітник з горою, швидше вивозять, а про купи біля смітника, то такого давно не бачила. Так що то від чогось чи когось іншого залежить. То хіба на гарячу лінію звертатися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    То ще від фірми , яка вивозить залежить. То ж все приватне, от і виходить, що хто має десь домовленості, куди можна везти сміття, вивозить без проблен, а котоі не мають, то так стараються по рідше приїжджати
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Так- так. Нам казали , що з нашим перевізником проблеми просто ( еко світ).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

  5. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    То до ЖЕКу питання, бо ЖЕК замовляє послуги з вивезення в конкретної компанії перевізника і платить їм за це гроші.
    В нас сміття вивозять щодня
    --- дописи об"єднано, 11 Вересень 2016 ---
    Певно має їздити по подвір'ях і дивитись на Ваші смітники :girl_haha:
     
    Останнє редагування: 11 Вересень 2016
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Натрапила у ФБ, сміття не вивозять з частини Львова. У Варта1 написали таке:
    чому сміття не вивозять, причини не вказано.
     
  7. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Як такий великий господарник, то мав би знати в якому стані питання сміття у Львові :girl_yes2: Він навіть на ту страшну трагедію з сміттєзвалищем не дуже рвався дивитись всіляко усувався від тої справи.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ну скажімо так, це не його рівень, для того є певні служби, він не повинен тим цікавитися. Бо те ж саме можна сказати про дахи, які течуть, люки, яких нема, страшні дитячі майданчики і т, п. Людина просто банально не може осягнути такоі кількості інформаціі. Його парафія питання глобальніші. Якщо хочете щоб Садовий перейнявся вашим смітником, то прийдіть до нього на прийом і розкажіть про свою проблему. Ну це, якщо хочете щоб Садовий особисто взяв участь. А якщо хочете вирішити проблему то є гаряча лінія. Реально дуже помічне. Просто люди в нас чомусь на лавочці обсудять, в нет винесуть ще кудись, і хаяти будуть на всі боки, а от реально просто взяти трубку і подзвонити це чомусь майже нікому не хочеться. І ніхто того і не робить.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    @KAPUCHINKA, з дописом згідна. Але лінія не дуже і помічна. Я за смітник телефонувала в понеділок, чоловік- в середу, купа сусідів- в четвер- п'ятницю. Нині неділя- і там страшний сморід купи невивезеного більш як тиждень сміття. А за 30 м дитячий майданчик садочку.
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Ми про проблеми в нашому під"зді до тої лінії багато раз дзвонили, щось мало дієве. Потім ще не раз писали колективні заяви мешканців, що теж не дало бажєаного ефекту. Не допомогло навіть те що в нашому будинку жили доволі впливові особи. А ви кажете "дзвоніть" і мер тут ні до чого:girl_smile:. Добре що хоч на деякі заявки вони швидко реагують. Ще мали питання було повязане з кафе в будинку, які за гроші подомовлялись з владою, отримали дозвіл від архітекторів міста на зміни стін, і по будинку пішли тріщини, всі в шоці хто приходив, навіть інженери ЖЕКу, що так робити не мона. Але дозвіл їм то дали, і є "свої люди" в владі міста. Так що вже знаємо що й до чого. А про те як прибирають, як лампочки працюють і що по вулицях зі сміттям я думаю говорити не треба. Маєм тішитись що хоч кудись сміття вивозять. Ще недавно знайомих у подвір"ї, де багато сімей з дітьми є, і там є майданчик з качелями, ошелешила новина. Виявляється той дворик з прилягаючим будинком продано впливомим особам (і це ж ясно що не просто так) і вони там планують зносити все в робити... автостоянку і готель:girl_impossible: Де будуть бавитись діти не гребе. Як вам таке? І люди збирались, писали заяви, протпстували, бо там в дерева є, і то центр, е не дуже є е з дітьми погуляти. Результат - наразі невідомо як буде, але кажуть що як добре заплачено, то цілком можливо що це все так і зроблять. Ну і не чекали напевно що люди почнуть протестувати:girl_yes2:
     
  11. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Я не буду спречатися помічне чи не помічне, звичайно , різні випадки бувають. Але я вже другий иік так борюся зі спалюванням листя і сміття на територіі військовоі частини. Спочатку ходила, просила, бо палили вони так не слабо. Подзвонила і припинили, цього року те саме, тільки вже не просила, а відразу у перший же день подзвонила. У будинку моєі бабці після дощу вода в підвалах стояла. Один дзвінок на лінію і всі зарухалися. В сусідньому будинку цілий стояк ЦО не працював, помогла, знову ж таки, гаряча лінія.
    Тому дзвтнити і довбати іх, однозначно, треба.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Kapitoshhka

    Kapitoshhka Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Vitusja

    Vitusja Well-Known Member

    Почула таку новину жахливу (сарафанне радіо), що біля 30 школи чоловік порізав ножем дівчинку. Ми недалеко живемо, то в школі просили, щоб діти самі на уроки і з уроків не ходили. Але в інтернеті нічого не бачу. Може хтось щось чув?
     
  14. Hochynamore

    Hochynamore Важлива кожна мить...

    • Інформативно Інформативно x 1
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ні, то був такий "фейк", який організувли місцеві мешканці у відповідь на ці гори сміття в мікрорайонах. Хоча, до речі, на тих купах сміття щовечора і щоночі пасуться щурі, розміром з доброго кота
     
  16. synuchechka

    synuchechka Well-Known Member

    В нас недавно сміття нарешті вивезли, а сморід так і залишився такий же нестерпний. Ну а зараз вже знов гора сміття....Замкнуте коло
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  17. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    • Інформативно Інформативно x 1
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Так,приблизно о 2:10-2:15. Спочатку подумала,що запрацювалася:). Але біля меге на столі стояла чашка з водою і рідина активно коливалася. Так само рухалися штори. Несильно, але трішки відчутно було ( багатоповерхівка). Усі домашні ,на чолі з котом :) ,спали і його проспали). Бонус виграла лиш я ( кажуть,кошаки відчувають сейсмонебезпечність? Мій і вухом не повів- проспав у мене на колінах :)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А я думала. що малому приснилось... Прибіг до нас в спальню з плачем--"мама, хата рухаєтьсяяяя!"Чоловік ще промурмотів--"ходи сюди , я тебе врятую"(зрання ніц того не памятав:girl_crazy:. рятівник.)
     
    • Смішно Смішно x 4
  20. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    І наш прибіг, але мовчки, бо знав, що як тато почує, то піде знову до себе). Діти краще то відчувають за котів).
     
    • Подобається Подобається x 1