Поведінка дитини біля грудей

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем zara, 21 Листопад 2009.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. zara

    zara Well-Known Member

    Модератор:
    Дитина засинає біля грудей.
    Дитина після року самостійно піднімає одяг мами, щоб прикластися до грудей.
    Дитина під час годування крутить, щипає іншу грудь.
    Дитина у віці 1-1,5-2-3 роки постійно вимагає цицю.
    Відповіді на ці і багато інших питань стосовно повединки дитини біля грудей в статтях за посиланнями:
    ******************************************************************
    Чи бувають лактаційні кризи через півтора року годування? Болить грудь внизу, але не схоже ні на лактостаз, ні на що. Ніби мася стукнула, болить, як синець, що з тим робити?
    І ще- останнім часом доця мало того, що все молочко висмоктує, вона бере одну грудь, посмокче 3 секунди, потім іншу. Можливо, напір молока став меньшим, їй не вистачає чи просто лєнь добувати молочко, от і чергує. Спочатку то виглядало, як гра, я не змогла то припинити, тепер це перейшло в звичку, на нічний сон дуже нервується, коли наполягаю щоб вона їла тільки з одної. Чи важливо після півтора років годування щоб мала добиралася до заднього молока? Можливо, що цей біль в груді, який в мене зараз і є наслідком такого годування? :sad: може, то заднє молоко там накопичелось і згорнулось, чи щось таке? :sad: дякую всім хто відізветься.
     
    Останнє редагування модератором: 3 Грудень 2015
  2. bianca

    bianca Member

    Каки нормальні ніби... Жовті,деколи з грудками молока. За минулий місяць набрала 1150. Просто дивно мені якось. І шкода того молока. Деколи набере в ротик і потім цюрком випльовує,така собі забава. Мені аж серце крається)
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    То не шукайте проблем, де їх нема. І викиньте ваги
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. bianca

    bianca Member

    Та вже прокат якраз закінчується)) Лиш переживаю чи молоко мені отако не зменшиться. На сон нічний вона мені повністю виідає грудь. А вдень лиш пацькає. Груди деколи тверднуть від того. Потім молока менше. Певно моя дівчинка така делікатна буде...
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Не зменшиться, молока є стільки скільки потрібно дитині. І вага в дитини є такою, яка має бути, не всі діти вписуються в стандарти.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. PanteraLviv

    PanteraLviv Well-Known Member

    Молока буде вироблятись стільки скільки буде потрібно дитині.
    В 3 міс дуже багато діток себе так поводять біля грудей - то нормально, з часом таке перейде.
    Давайте цицю частіше на сон і під час сну. Мої, до речі, двоє такі вередливі біля грудей.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Olyusya

    Olyusya Позитивчик ;)

    То якісь жах, а не цицання у нас, я вже втомилася від такого, моя доця поцмакає цицю випльовує крутиться і потім знов те саме повторяється. Як їі нагодувати? Вдень через раз виходить нормально поїсти. Верхнє молоко зі швидкістю випиває, а нижнє їй вже лінь тягнути, чи може то вона просто швидко наїдається? Бо коли піднімаю щоб повітря вийшло, то відригує часточки сиру. Але спорожнення грудей не відчуваю.

    Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk
     
  8. bianca

    bianca Member

    @Olyusya в мене таке ж саме. Відригує повітря щоразу. Але я ще один метод знайшла: запихаю цицю в рот і ношу на руках. Трохи більше висмоктує. Як тільки сідаю то випльовує. Мушу отако ходити з цицьою в роті. Увага відволікається напевно таким чином...) А на ніч то такі скандали з тим,жах. Мушу носити так та ше й гойдати вверх вниз. Не уявляю як то робитиму коли вона важитиме кілограм 7-8...
    --- дописи об"єднано, 8 Травень 2016 ---
    А скажіть но,будь ласка: коли в дитини бурчить в животику на початку годування,то нормально? Знайома мамочка казала,що малому від того ліки виписували...
     
  9. MissO

    MissO Well-Known Member

    Тут неодноразово писали, що це явище тимчасове. В нас теж так було. Десь в три місяці доня одного дня не іла 10 год. підряд, я ніяк не могла іі нагодувати, навіть на сон. Але минулося. Зараз нам 5 міс., трошки краще ніби стало, але я іі не силую. Пропоную груди, якщо ні, то тоді пізніше. Ввечері на сон ість краще, вдень буває гірше. Може смоктати по 3 хв через дві години, або через три. Але вагу набирає, тому я вже цим не парюся.
     
  10. Olyusya

    Olyusya Позитивчик ;)

    Те що писали я читала, але я думала це тимчасове, на пару днів, але в нас таке вже 3 тиждень триває. Бачу що то напевно треба пристосуватися до цього)

    З бурчінням я нічого не роблю, навіть не задумувалась, я думала то нормально.

    Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. Merry

    Merry Well-Known Member

    Моя , коли не сонна, теж жахливо їсть. Чмокне 2 рази і повертає голову подивитись що там робиться ззаду неї, навіть якщо там просто стіна. Потім знову до груді на два чмоки і знову на стіну. Аа згодом взагалі забуває що вона має робити і починає посміхатись і балакати до мене. Тому годую її сонну, нормально смокче так. Я вже так звикла до сплячих годуваннь що і не памятаю коли востаннє вона в активному стані нормально їла
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Більше того, старших і свідоміших взагалі майже не реально нагодувати не сонних. Мій навіть, як кусає мене в плече, бо хоче їсти, не поїсть нормально, буде відволікатися по 100 раз, поки не підемо в кімнату вкладатися на сон. І навіть на ліжку вже може по пару раз прикладатися, відпускати, відповзати, бавитися, поки остаточно не захоче спати. Тому в нас годування = вкладання на сон. І зазвичай не по перших сигналах, а так конкретно дотримую, щоб хотів спати. Але важливо не перетримати, бо тоді буде караул з вкладанням.
    І у Вашому віці теж зазвичай вже годувалися на сон.
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    В нас було те саме, скільки я нервів собі з"їла, і плачі були, то страшне. Згадую з жахом ті годування.
    Лиш перший місяць їв нормально, далі до 8 міс то вже був караул. Незнаю, з чим це було пов"язано. Ну, але ви ще маленькі, мусите пристосовуватися якось, ось радять дівчата на сон годувати. В нас чи на сон, чи не на сон, було однаково не реально нагодувати.
     
  14. olenachyzho

    olenachyzho Well-Known Member

    Десь з 8 місяців доня почала відволікатися під час смоктання.смокче сяде побавитися потім знову смокче.і так поки не поість.щастя що триває все це лише хвилин 15 20.

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
  15. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Вже втретє вкладання спати перетворюється в затяжну мегаістерику з відмовою від грудей і дуже злосним кусанням у відповідь на пропонування. Вже як нема сил істерити чи засинає на руках, нормально їсть напівсонний. Така поведінка через зуби? Що робити, не давати груди, бо я кожного разу даю з надією, що не вкусить( Пояснення, образи не діють, бо в істериці нічого не розуміє і не чує. Хоче спати, а засинаємо лише на циці.
     
  16. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    ви в сусідній темі про соплі писали. думаю тут швидше вони винні. точніше закладеність носа. то хіба підколисувати на руках шоб почав кімарити і тоді груди. ну і позу вибрати шоб йому легше носом дихалось.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Не знаю...колись таке схоже мали. Але тут, як на мене, трохи перебір, як просто на закладеність. Він і на руках не заспокоюється, маємо кількагодинні істерики з просто диким криком до півночі. Кричить "нііі" і все. Заходиться несамовито. Картина не для слабонервових.. Груди бере лише при перекладані у ліжко, якщо дуже вже заспав на руках. А так прикімаривши, не хоче, б'ється і кричить "ні".
     
  18. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Нам майже пів року. З понеділка по трохи вводжу прикорм(купую готові в баночках). Цікавить наступне маля має добрий апетит, цього тижня помітила, що дитина весь вечір висить на грудях, сьогодні прикладалась щогодини. Чи може це бути сигналом, що дитинка недоїдає? Чи стрес, бо з пн йду на навчання? Чи якісь інші варіпнти?

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
  19. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Може лактаційна криза? якраз 6 міс. Дитина потребує більше молочка, і груди повинні кілька днів адаптуватися
     
  20. happy story

    happy story Well-Known Member

    Для мене така поведінка була сигналом для введення прикорму. Але я ввела прикорм у вигляді каші в 6.5 місяців .
     
  21. habika

    habika Active Member

    Дівчата а то нормально коли дитина їсть тільки лежачи? Вже місяці три напевно, сидячи, на руках не візьме груди тільки лежачи на ліжку, для мене це велика проблема бо десь на прогулянці не можу погодувати, нам 7міс