проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    Мій так в неділю після переведення вирубавс. проспав до 12:30. але другий раз вже не клала, бо то би був капець. якось забавили до пів 9. Добре, що був вихідний і чоловік дома
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Моя вдома в слінгу теж не спала, а це на днях я спробувала примотати і включила радіо, почала танцювати, і вона за 5 хв солодко спала. З телевізором не катить таке, а радіо з 5 колонками (в нас підключені до тв, як домашній кінотеатр, там баси такі ууу), драйвові мелодії подіяли. Тепер як довго не вкладається, то йдемо танцювати, а потім перекладаю, в ліжко з цицею, або ж роблю тихенько, і сідаю з нею примотаною (хз чи так можна), і спить так на мені.
     
  3. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Вже певно не актуально, але я в таких випадках більше не давала спати, бо так як і в @бетменша , капець би був потім з вкладанням на ніч. Дворічніф дитині вже цілком нормально , якщо поспить до 12ої хоча б і вже ввечір ляже , наприклад 20.30, чи 21.00. Моя взагалі раз так заснула о 20ій. Але я кайфанула, цілий вечір отримала раптом. Шкода то була одноразова акція
     
  4. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Все таки спала другий раз, 50хв, але і перший сон був короткий, на ніч заснула щойно
     
  5. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    Як привчити дитину засинати без грудей? На вулиці у візочку засинає без проблем, а от вдома ніяк. Навіть на маму одного разу залишила і то вона не змогла його приспати.
    Я нічого не маю проти ГВ, але вже хочу з тим зав'язувати. І найважливіший крок - це навчити малюка засинати без грудей. Але не хочу істерик...
     
  6. happy story

    happy story Well-Known Member

    Моя доця і з повним гв не засинала з грудьми. Лише перші три тижні. Потім постійно лише в ліжечку колисалась. Зараз так само. Хоч цицю ще смокче. Могла заснути в візку на прогулянці.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Virchuk

    Virchuk Well-Known Member

    В нас зараз проблеми з вкладанням на нічний сон, скільки б не спав вдень, раніше 23 год не лягає. Уже в 21.30 сонний, швидко помили і кладемо спати, а він такий раз і втікає, двіжує годину як мінімум. Причому сам бавиться в основному, не те що вдень, кроку не дає мені ступити. Надіюсь, це тимчасово. Може в когось так теж було?
     
  8. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    був такий період. пройшов, потім знов був) десь до тижня часу то тривало
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    В нас теж було. Та й досі оці "пізні" забавляння чомусь найсамостійніші зі всього дня:) Але я щодо режиму не дуже заморочуюся: не хоче ще спати, сам бавиться - чудово)
     
  10. Sandoryk

    Sandoryk Well-Known Member

    Мене ті втікання з ліжка і пізне засинання вимучили, вже 2 тижні засинає дитина о 21-22год. Виключаю повністю світло, і невипускаю її з рук на підлогу, якщо хоче втікати то ми танцюючи заколисуємося, коли заспокоїться то даю цицю, і таких паро підходів)

    Надіслано від мого LG-H734, використовуючи Tapatalk
     
  11. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Вдома у возику можна пробувати
     
  12. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Попробуйте швидше купати і вкладати на сон
     
  13. катенок

    катенок Well-Known Member

    А ми лягаємо гарно,засинаємо гарно, і так спимо максимум години 3..Десь 12-1 ночі він прокидається,я беру його в ліжко до себе(ми вже не на ГВ) і він товчеться. Це виглядає так. З закритими очима з дурачком години 2-3 він вовтузиться, перевертається з боку на бік,повзе, з живота на спину,з спину на живіт практично ковну хвилину-дві. Я відповідно спати в такому не можу..І він крутиться..Там впреться в спинку ліжка,там десь невдало перевернеться і ниє.... Що таке? Що таке,його щось мучить? Пробувала вночы суміш давати,він зїсть максимум 90мл і то з неохотою і все..пити давала,може попити,але це не допамагає. Все одно товчеться десь до 5 ранку. Беру на руки,плаче,бо хоче спати і не хоче щоб його рухали. Нам вже 9,5міс. Що робити?
     
  14. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Таке і в нас дуже часто протягом останніх двох місяців. Спершу мене це не влаштовувало, але потім дала собі спокій: не спить, то не спить. Тільки не даю йому спускатись на підлогу з ліжка бавитись. І світло в кімнаті виключаю (світиться лампочка в коридорі).
    Як дуже мені треба, щоб швидше заснув, то беру в ерго і ходжу або на фітбол.
     
  15. Kshusia

    Kshusia Well-Known Member

    В нас до тепер так буває, то малому 2 роки. Буває що місяць спить спокійно, а буває, що кожної ночі такі ж чудеса витворяє. Засинає в своєму ліжечку і в 1-2 ночі перелазить до нас з чоловіком, залазить в середину між нами і так само товчеться і ниє з дві-три години. Потім переважно над ранком засинає, а якщо ні, то ще більше істерить і треба на руках носити. Не знаю від чого це залежить і що з цим робити(( Напевно дитинка росте, різні емоції протягом дня і все це впливає на ніч.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    Моя дочка в свої 5 місяців вночі спить гірше, ніж після ПБ. В кращі ночі прокидається кожні 2-2,5 год, в гірші- кожні 40 хв-годину. Даю груди, посмокче кілька хвилин і починає вовтузитись, беру собі на живіт, трошки підкачую, тоді заспокоюється. І таке вже 3 тижні. То може бути на зуби? Десь читала, що і 5-6 місяців дитина може спати до 6 год безпробудно. Ехх, покой нам только снится...

    Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk
     
  17. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Моя не прокидається, а вовтузиться, коли хоче пісяти. Ми вдень без памперсів з народження, тому вже під ранок висаджую її на мисочку, і вона з таким напором робить свої справи - багаатоо, а потім далі ще спить до 8:30-9:00. З 9 вечора і до 3 ночі спить дуже добре. Перед сном десь за дві години гуляємо в слінгу (дивимося на вітрини - любима справа).
     
  18. irenkab

    irenkab Member

    Нам теж майже 5 місяців. Я хотіла запитати у досвідчених матусь те саме. Дитина в 3-4 місяці прокидалась їсти два рази вночі. А тепер, якщо 2 години поспить, то велике щастя. А в основному годину - півтора. Це мабуть не зовсім добре, потрібно щоб і животик вночі відпочив, а вона тільки біля грудей. При цьому вдень, витримує 3-3,5 год. В мене вже різні думки, чи може то зуби, чи молоко менш ситне стало... Може варто спробувати давати їй кашку перед сном?

    Надіслано від мого GT-I8552, використовуючи Tapatalk
     
  19. Havronia

    Havronia Well-Known Member

    У вас проблеми не зі спанням, а з адекватною інформацією про грудне вигодовування. Почитайте хоча б тут, на форумі, і питання " кашок" відпаде.
     
    • Подобається Подобається x 2
  20. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я сама ще не мала часу подивитися, але от в Ніни Зайченко якраз відео з'явилося на ту тему. Раптом знайдете якісь лайфхаки.
     
    • Подобається Подобається x 2