Слiнги, Ерго, Кенгуру...(3)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем natorella, 14 Листопад 2007.

  1. natorella

    natorella Well-Known Member

    Початок цієї гілки читайте тут. і тут

    дам декілька
    посилань, які варто почитати перед тим, як починати вибирати і носити слінги та інші переноски для дітей


    посилання на інструкціїдевайси, які роблять комфортним слінгоносіння
    для тих, хто думає в сторону пошитих майстринями рюкзаків, раджу переглянути порівняння
     
    Останнє редагування: 29 Березень 2014
  2. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Термоодяг вдягають в мороз, коли нижче 0 температура. Синочок в одному бодіку на довгий рукав, колготках і шкарпетках. І я в тонкій кофтині на довгий рукав і слінгофлісці. Коли вдягала малому додаткову кофтину або собі светер, то було страшно жарко, я мокра була
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. advocat

    advocat Well-Known Member

    Д
    . Термо одяг є різним . Для кожного виду є всій температурний режим.
    Наприклад термо в одну нитку з тонюсінького слою 100% шерсті,( типу як термо Йоха), рекомендоване саме у міжсезоння до 0. Так пише виробник. У такій білизні доволі комфортно за температрури до +10. Перевірено, останніми днями спрактикувала так: одягала тонесеньке термо Йоха, воно мега тонюсіньке, чудово відводить вологу, дуже зручне під слінг, гарно облягає тіло не задирається. Зверху був слінг, і моя демі курточка, було нам було комфортно, жарко зовсім не було))))
     
    Останнє редагування: 18 Жовтень 2016
    • Подобається Подобається x 1
  4. isachka

    isachka Well-Known Member

    Я носила слінго накидку поверх куртки і поверх рюкзака, було зручно тим, що як забирала старшого із садочку, то знімала слінгонакидку і малу з себе , а потім знову вдягала, а на прогулянках, якщо дитина хотіла погойдатися, теж легко було розчіпнути, але чи захочеться вам то робити у сніжну погоду?
    --- дописи об"єднано, 31 Жовтень 2016 ---
    У нашій слінгонакидці є капюшон, ми користувалися ним тільки коли мала спала, коли дитина крутить голівкою він заступає огляд, ми знімали
     
    Останнє редагування: 31 Жовтень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Хочу розпитати про слінгобуси. З якого вони віку? Якої довжини мають бути, щоб дитя якось дістало без рук (ще сама не вміє, і руки в намотці). Дуже гризе і смокче борт, потім на холоді некомфортно спати з мокрим слінгом.

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
  6. Emmy

    Emmy Прямую до мети

    Ми вже користуємось, правда не по призначенню. Просто чіпляю їх на бортик ліжечка і вона пальчиками ними грається. А стосовно слінгу-є непромокаючі накладки для такої справи. На сайті love & carry можете подивитись. Може @Ligymunka ще щось підкаже)

    Надіслано від мого SM-J500H, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Я думала, що ті накладки лише на ерго йдуть, бо як їх на слінг причепити, але може якраз щось таке є, було б супер.
     
  8. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Слінгонамистом можна вдягати мамі на шию вже з 2 місяців . Малеча буде потроху гризькати . Є два види слінгонамиста- дерев"яне і силіконове . В слінгонамисті є можливість мамі самій відрегулювати довжину залежно від віку мацьопи. Для тих хто носить малечу в слінг-шарфі слінгонамисто дає можливість відволікти дитину від жування і смоктання країв слінга .
    --- дописи об"єднано, 3 Листопад 2016 ---
    Непромокаючі накладки можна вдягати на лямки май-слінга і ерго-рюкзака. Їхні розміри є універсальними і підходять до май-слінга та ерго-рюкзака будь-якого виробника !!! А краї слінг-шарфа можна порятувати , переключаючи увагу малюка на слінгонамисто !!! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     
    Останнє редагування: 3 Листопад 2016
    • Подобається Подобається x 1
  9. isachka

    isachka Well-Known Member

    Ми зі старшим більше носилися і оті накладки не завжди встигали просихати після прання, то я просто використовувала малі махрові рушнички, ті що 30*30 см, не ідеально зі шпильками, але вихід. До слінгу не пробувала, чи малий менше то слюнявив, чи влітку наш слінг встигав просихати.
    --- дописи об"єднано, 3 Листопад 2016 ---
    Довжина регуоюлюється, поко ми моталися я затягувала намисто під саму шию, а вже за потреби видовжувала на потрібну довжину, поки ручки ще в намотці то якраз добре давати намисто, бо коли руці вже будуть на "волі" , то вже дитина регулюватиме сама довдину, а іноді може і шарпнути.
    У мене молодша гралася намистом у руках, а гризла накладки
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    У нас прийшов період викручування назад голови, щоб бачити, що позаду і вгорі. А ще дуже смішно стискає мене в боках ногами, коли хоче, щоб я йшла, а не стояла - як коня) візком не користуємося, я добровільно грілочку не віддам, як же ж тепло вдвох.

    Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Терпіння Вам ра те викручування :)
    Я тримала рукою голову коли закидав і потрохи руку піднімаючи вирівнювала голівку. При цьому для запобігання "рецедиву" і далі тримала рукою
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  12. БЕЛЛАДОННА

    БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

    Привіт, дівчатка, прошу допомоги у знаючих, так як сама в питанні слінгів ну зовсім зелена. Як вибрати слінг і де його купувати? Чи є можливість десь поміряти різні і визначитись? Дано: малюк 1,5 місяці, їжджу за кермом, тому має бути не складно примотати малого "на ходу" після витягування з автокрісла (таке взагалі можливо??) може схожі питання вже обговорювалися, але не маю можливості перечитувати всю тему, тому буду вдячна якщо допоможете добрим словом :girl_curtsey:
     
  13. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Я свій купувала б/в, але перед тим питала про нього у Наторелли, щоб вона дала добро. У мене тканий сш. Можна дивитися дешевші трикотажні, але вони до певної ваги малюка - 8-9 кг, здається. Я мотаю на виході з машини, коли приїжджаємо в кк, то просто повертаюся до відкритої дверці, кінці слінга ставлю на сидіння, і все.
    Б/в слінги можна дивитися на фб в слінгобарахолці.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. БЕЛЛАДОННА

    БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

    Дякую, а я чомусь більше схилялася до май слінгу, він мені здався простіший в використанні. А Наторелла може проконсультувати по слінгах і навчити його замотувати?
     
  15. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Дівчата, а поговоріть ще зі мною.
    Синочок, 2 місяці, замотується в слінг з плачем і як прокидається в ньому, то теж одразу в плач. Без сліз можна примотати хіба сплячого. Скажіть, то колись мине? Чому так є? У Вас теж так бувало? Старший також ридав, як примотувала, то відбили мені всю охоту його носити, тому й носились мало. Цікаво, то щось я роблю не так чи то такий період, що малюк мусить звикнути?

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
  16. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Коли я купила май-слінг, то навулиці стояла сильна спека. Доуя зовсім не хотіла примотуватись. Списала, це на спеку. Мотала з плачем підколисуючи, за кілька разів процшло, зате почала плакати, коли відмотувала. Все пройшло. Зараз активно носимось по хаті.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Май-слінг здається рекомендуютз з 3-х місяців. Хоче в неті є й наммотки і 0+ місяців. Маю май, мені зручно, навчилась мотати сама, хоча шарфа в мене не було.

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Не користувалася маєм, лише знаю, що тканий май можна з вашого віку, а фабричний типу лав енд кері з 3-4 місяців.
    І Наталя зараз не консультує, здається, бо нещадавно стала мамою втретє. Я сама так хочу ще слінго зустріч якусь, щоб назад навчитися мотати. Може в групі на фб слінгомами Львова ще глянути, чи хтось зможе проконсультувати/навчити. А ще відомий ютуб канал Ніни зайченко - там толкові відео уроки.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    У нас так було до 4 місяців приблизно. Я мотала злегка присідаючи ритмічно - дууже допомагало. І одразу виходила з хати на вулицю. Чуть пізніше мотала поряд з світильником, донечка любила на лампочки дивитися. Вдома полюбила бути в слінгу під радіо, я вже тут писала. Включала пісеньки (не тихо, досить голосно), і танцювала з нею - засинала скоро. Коли ще мацьопа була (до трьох місяців) прокидалася і плакала, то старалася знайти місце, щоб розмотати і погодувати - в нас цей період на літо/осінь припав, і проблем не було. Потім знову примотувала, і йшла далі по справах, доця засинала знову. Десь з 4-5 місяців і дотепер донечка, як бачить, що я дістаю слінг, то аж пищить і сміється, дууже радіє. Скільки всього нового вона бачить завдяки слінгу, не перелічити (голуби, мильні бульбашки на площі ринок, трамваї з чужими людьми - всім посміхається, сама з нею ходжу в банк, в Роксолану в Арсен - сходи не проблема і тд, мене знову занесло)))
     
    • мімімі мімімі x 1
  20. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    жарко-тисне? ну і танцювати поки мотаєш пробували?
     
  21. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Жарко-тисне - не знаю :) Ага, танцюю-співаю, то трохи підрятовує :)
     
    • мімімі мімімі x 1