Євробачення

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Лютий 2010.

  1. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Справді, цікаво шо Віталька Казловскій забув на відборі...

    Надіслано від мого SM-J110H, використовуючи Tapatalk
     
  2. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Хто там може хоче поїхати на Євробачення у Київ?:popcorm1:
    Від завтра стартує продаж квитків. Пишуть, що ціна буде доступна:lol: від 8 до 500 євриків.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    мені сподобалася та група, де син Коляденка співав) а Козловського якось аж шкода стало. так його критикували, і він якийсь такий бідний-нещасний мені виглядав, і пісні йому старі співати не можна і нових ще не написав)
    Настю Прудіус я не впізнала, хоч Голос і дивилася, Труси теж нічого цікавого. ну може ще Оторвальд міг би поборотися, але не є аж так, що дух захоплює.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    Мені Грін Грей нині сподобалися...Вівєн Морт - ну цікаво...але якось для мене не зрозуміло, треба просто ще передивитися раз
    --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2017 ---
    Каднай теж нічого так...
    Ой, а Казловскій-катьонак))...поржала)) пісня ніяка, хіба шо позамітав підлогу светром
     
  5. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    А коли йде той відбір? Бо ще не бачила нічиїх виступів.
     
  6. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Вже й не побачите:) Хіба шукайте відео з попередніх відборів-півфіналів на ютубі. А фінал наступної суботи о 19.00, транслюватимуть СТБ та Перший національний.
     
  7. Joll

    Joll Well-Known Member

    Цілком погоджуюсь. Руслана на той час (2003-2004 рр.) все правильно зробила - у неї був зразковий промоційний тур, із виступами по всіх європейських столицях, вона всіма правдами і неправдами себе пропонувала на зарубіжному телебаченні, радіостанціях, виступала на різних фестивалях, святкуваннях днів міст тощо. Це їй вартувало купу грошей, здоров"я та хорошої команди, яка завжди її оточувала. Але результат був того вартий ;-). Однак не варто забувати, що зараз триває активна ера Інтернету та соцмереж, кожен талант може записати пісню та, виклавши її в Інтернет, прославитися напротязі доби.

    Щодо Джамали, то її пісня-історія "1944" одразу стала бомбою уповільненої дії - про неї тут же почали писати усі європейські ЗМІ, на неї почали складати кавери (деякі з них з"явилися у мережі одразу після того, як стало відомо, що Джамала буде учасником від України), її почали розбирати на цитати та проводити аналогії. У її випадку Інтернет став ключевим у поширенні її пісні. Тут вже не треба було збирати команду та стукати у двері кожної телерадіокомпанії, яка входить у Європейську мовну спілку і транслюватиме живі ефіри "Євробачення". Склалося навпаки - це за нею всі потягнулись за інтерв"ю, коментарями, що вона хотіла донести цією піснею, кому вона була присвячена, її відношення до окупації Криму і т.п. А скільки українців голосували за Джамалу з-за кордону (зокрема, традиційно-лояльних до нас країн - з Польщі, Італії, Іспанії, Португалії, Чехії), з окупованого Криму, де залишилось чимало її співвітчизників. Соцмережі кишіли постами, де вказувалися номери мобільних операторів, з яких можна голосувати, час доби, телеканали, які транслюватимуть "Євробачення". Зрештою, будь-який європейський переселенець, який щось чув про нашу виконавицю та її пісню, міг зайти в соцмережі і послухати її.

    Щодо цьогорічного відбору, то я навіть не знаю, який меседж несе кожен із представлених фіналістів, чим він/вона можуть зацікавити міжнародну публіку. Мені не сподобався ніхто із обраної шістки фіналістів; правда, це не "Гринджоли" зразка 2005-го, але навіть на фоні минулорічних конкурентів Джамали ("SunSay", "Pur Pur", "Hardkiss", "Не Ангелів" та ін.) теперішній відбір це сірість та скукота, на мій погляд. Я буду дуже здивована, якщо майбутній представник від України в результаті міжнародного голосування у травні буде десь в межах першої десятки кращих.
     
    Останнє редагування: 22 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    ну і що? останні прогнози)
    я от чесно -- не знаю. не знаю, кого б хотіла я -- фаворита немає. не знаю, як проголосують глядачі. Але хотілося б передбачити оцінки журі (я не по балам, а по місцям). Отже, перемогу, думаю, вони дадуть Оторвальду, а дівчат поставлять вкінці. Ну і маю сумніви між 2 і 3 номером -- або так, або наоброт. Якось так:
    1. Оторвальд
    2. Меловін
    3. Сальто назад
    4. Рожден
    5. Ілларія
    6. Таян

    П.С. Мені не подобається вигляд і стиль Меловіна, але пісня зачепила, така, яку хочеться підспівувати, в якісь моменти від того завивання аж в животі метелики, як у школі, коли хлопця, в якого закохана була, бачила
     
  9. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    ще не почалось, а я вже лоханулась)
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2017 ---
    і далі я не вгадала. Тільки не Таяна, тільки не вона.... Ну була ж щойно дівчинка від Франції.... таке ж саме... ах, все ж Таяна
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2017 ---
    мда, нічо я в музиці не шарю
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2017 ---
    може то ще попрогнозувати як глядачі проголосують?
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2017 ---
    окей, нехай буде так
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2017 ---
    припустимо так проголосують глядачі
     
  10. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    я тут сьогодні один експерт?))) Ок, дивіться, у польки після така ж, як у француженки, а у француженки -- як у Тяани... ужос, все однакове. І ж не гарне. От є мєдляк "ам брік май харт" від тоні брекстон, є ол бай май селф від селін діон, є юл сі від мадонни -- оце ж із тієї ж опери, але воно запам"ятовуєься. А то так собі -- ааааа)))) оооо)))) уууу))))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    І мені припала до душі пісня Меловіна. Моя трійка фаворитів - Меловін, Оторвальд і Сальто назад. Але ніяк не Таяна...
     
  12. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Не Таяна

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    оторвальд
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2017 ---
    я довольна
    --- дописи об"єднано, 25 Лютий 2017 ---
    але може б і меловін був цікавішим. і тут уявляю собі як він буде ненавидіти джамалу
     
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Ну, було тєжко цьогоріч)). Згідна з Данилком- інакше і, можливо, буде гарно, достойно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Оторвальд класні, я теж довольна. Але таки пісня Меловіна була би цікавіша. Якби судді дали йому хоча б третє місце (4 бали) , він би виграв.
     
  16. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Переглянула на ютубі відбір частину 1, то єдині хто хоч виділявся і запам"ятався це "Сальто назад". Інше просто нікакуще, Мірзоян взагалі не зачепив з тою французькою піснею, Таяна теж ніяк щось, звичайна затяжна мєдлячна пісня. Ще частину 2 глянути хочу)) Але дійсно, щось того року вибір не той що минулого.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    А пісня Рождена геть нікому не сподобалась?;)
    Я люблю такі пісеньки )
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Я коротко, бо не дивилась, лиш переглянула пісню переможця. Може там і є драйв в музиці, але соліст їхній абсолютно безголосий... Дослухати до кінця не було бажання, бо не можу таке фальшиве крикання-волання терпіти.. Ну але я так розумію по списку, що там всі такі були. Може й так має бути, Євробачення то вже давно болото і збіговисько усяких недоцінених.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  19. Joll

    Joll Well-Known Member

    Я геть не фанат Рождена та взагалі такої музики, але мені сподобалося! В цьому було щось стильне, своєрідне та оригінальне. І Рожден, на відміну від лідера О"Торвальда, дійсно вміє співати ;-).

    А так загалом я дуже розчарована результатами голосування - я прогнозувала, що фінал мав би виграти Меловін або Тайанна. За Іларію та Рождена навряд чи б стільки людей проголосувало. Але то таке, зараз маємо те, що маємо.

    Щодо переможця відбору та тепер вже представника конкурсу від України: пісня непогана, номер хороший, вокал просто жахливий і англійська дуже посередня. Додивитись до кінця відео було важко. Це нижче наших можливостей як голосистої та талановитої країни. На жаль, гордитись цьогоріч нема чим і я повністю погоджуюсь вже із своїм постом, викладеним вище: якщо втрапимо у 10-тку чи на межі 15-10 місць це буде дуже добре.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    То хто буде представляти цього року Україну?