Голос країни

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Капризуля, 6 Червень 2011.

  1. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Могилевська казала, що вона просто прийшла підтримати учасників, привітати з початком нового сезону, бо вона ж колись була суддею, але ніби дитячого голосу (я тоді ще не дивилася) ну і пісню заспівати:) вона так в шоу-бізнесі то їй участь ні потрібна. а Кудлай може надіється повернутися на екрани телевізорів, чи шось таке, не знаю) ну хоч може вона сама піде в наступному турі, ну щоб її не виганяли)
     
  2. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    cb1c307-jamala-mom.jpg Отак Джамала буде виглядати в наступних передачах. Ну не фантан, але куди краще і жіночніше того, що було
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2017 ---
    Та для Кудлай це вже перемога! Вона ж працює на всяких корпоративах, на святах пенсіонерів. Вона ж не сидить без роботи. А тут ще й по тєлєку її показують. То для тих, хто її замовляє це двійна радість, що вони такі круті таку круту зірку запросили)))
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2017 ---
    Я думаю, що це було десь так: Потам був на ДН у Насті, була там Кудлай і вони собі поговорили, потім Потам із продюсерами поговорив -- і вже Кудлай у телевізорі. І ще. Я не вірю у ці сліпі прослуховування. Не вірю!!! То ж не просто люди із вулиці приходять і беруть участь в кастингу. То до ефіру ще великий відбір. То все про всіх вони знають
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    взагалі щоб приходили відомі люди то практика міжнародна, чи впізнають чи повернуться, ті всі цьомки, обнімашки) я думаю в цьому сезоні знають точно хто з відомих прийде.. бо як приходив Зібров то не вгадали і не думаю, що наіграно
    останній так і казав що збільшилась кількість корпоративів, просять заспівати щось типу того що він на Голосі видав.. засвітитися то і для учасників важливо, навіть для тих, хто недалеко пішов, можуть мінімум роботу знайти, чи бек вокал в якоїсь зірки і тд.
    і Могилевська для того прийшла, нагадати про себе на програмі з великою аудиторією
    а от Алла Кудлай, ну все норм, але як то їй брати участь? народна артистка, солоспівачка, мда...
    --- дописи об"єднано, 30 Січень 2017 ---
    і хто їм вибирає одяг.. Кароль в попередній передачітеж мала сукню яка їй так собі личить..
     
    Останнє редагування: 30 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 1
  4. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну мінімум знають частину тих людей, що до них і приходять, найбільше Потап палився) як і з Варварою Кошовою в дитячому Голосі.. ну але їм вистачило розуму не тримати її довго
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Virner

    Virner Well-Known Member

    вони майже всі "крутяться" в одному колі. Знайомі знайомих, співпрацювали колись, в кліпі знімались, на бек-вокалі співали і т.д. Одиниці, для яких Голос - це перша сцена чи конкурс. Але то нормально, людина, яка хоче співати, бути популярною пробую свої сили, пробивається різними шляхами. Той же ж Монатік:)
    От вже більше на Голос Діти може бути нових співаків:) А дорослі, то вже неодноразово було, що приходили учасники гуртів, колишні учасниці груп, колишні музиканти тощо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Ви дивуєтесь звідки Кудлай взялась і чи вони знали? Взагалі Алла Кудлай хрещена мама Насті Каменської. Потап в курсі) Та і про інших зіркових гостей там всі знають.
    --- дописи об"єднано, 31 Січень 2017 ---


    А колись туди Тоня Матвієнко приходила з своїм унікальним голосом, і ніхто з суддів до неї чомусь не повернувся. Поки що мені сподобалась ота дівчина що співала "Спи собі сама", таке емоційне виконання, і такий високий хлопчина, геолог, що співав "Коли навколо ні душі", оце сильні учасники і харизматичні. І чи Алла Кудлай буде співати щось нове теж інтересно.
     
    Останнє редагування: 1 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 1
  7. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    ну це всі бачили, ви нам америку не відкрили. Просто крім Али Кудлай могла бути родичка Джамали чи ... зрештою, Тіна теж свою подругу з гуртожитку привела. І головне: таке здивування))) Шоу і нема на то ради... А я, дурна, плачу постійно... Чоловік вже не дає мені дивитись той Голос, щоб я не ридала
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Ну Потап сам сказав що вона хресна Насті))) Тоня не пройшла, бо тоді дійсно не знали хто то) але потім її повернули на Голос і дійшла до фіналу, правда хто переміг не знаю

    Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    в одному з якихось попередніх сезонів був теж якийсь Тінин друг. І вона його так тягнула, а він мені так не подобався:) Але потім їй напевно сказали, що то не дуже чесно його тягнути і він пішов) Думаю, що за цей сезон теж можуть родичів-знайомі-сусіди і Джамали, і інших поприходити)
    вже так переконуюся, що ті учасники, які йдуть на Голос мають обов'язково професійно займатися вокалом. Чи то суддям не хочеться новачків вчити, чи хочуть майже готових виконавців? Ну може хтось і приходить, хто не вчився музиці, але то дуже рідко. Це так і розраховано, що Голос - тільки для професіоналів?
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Давно помітили, що на Голос приходять ті хто вже професійно займається, і про гостей, відбори - та ясно що більшість всього відоме, це ж поставлене шоу, а до того учасників ще прослуховують всіх, пісні їм підбирають, програми монтують, йдуть вони в записі. Але хотілось би щоб якийсь юний талант там з"явився.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Гаррр, як же мене Джамала нервує. От на відборі Євробачення ще так собі, можна терпіти, там занадто висока ціна, справді шукаємо переможця, щоб країну представив, а тут це шоу, аж нудит. От реально багато суддів тут відкрились. А вона -- то ужас. Але чим керуються ті, хто до неї йдуть? Вона ж фанатичка, а фанатизм -- то рідко добре. Так, їй пощастило на Євробаченні, але то один на мільон....
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Знову я із критикою Джамали. От знайшла Голос країни(Голос страны) отзывы - Шоу-программы - Первый независимый сайт отзывов Украины -- як там всі від неї плюються.

    Але знаєте що цікаво: подивитись як вона буде вести себе далі. Певно приземлять її продюсери серйозно. Зараз не можуть -- бо вже все у тому дибільному білому платті відзнято. Люди критикують -- а вони нічого поміняти не можуть. Що далі буде? Може тому на Євробаченні вона себе стриманіше веде, але ж не дуже. От подивимось.

    Але ж наскільки мені було пофіг до Джамали, настільки вона мене нервує. Тупа базарна баба. А її голос (у розмові) -- то кашмар. Вже б заміж вийшла, раз жениха має. Бо на таку навряд чи багато бажаючих.

    Фу, виговорилась...

    п.с.Я дуже люблю емоційних людей, я балділа колись від тих мексиканських чи аргентинських серіалів. Пригадую, "Пасіонарія -- квітка пристрасті". Ота, знається, Барбара -- то взагалі найемоційніша героїня для мене всіх часів і народів. Але вона не бісила. Це гарно і гармонійно, навіть було бажання копійювати її (пригадуєте, як тоді, у середині дев"яностих багато мужиків ржало так : хі-хі-хі, як Елісео Монтверде)
     
  13. Malvochka

    Malvochka миється в бані

    Да, то біле плаття Джамали з лєнточками це щось :girl_crazy:
     
  14. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    та вона ніби збирається заміж. якось в "Світському житті" (ніби новорічному випуску) вона сукню весільну вибирала.
    але мене вона теж страшно нервує. напевно на нацвідборі їй вже сказали як поводитися, і як говорити, а тут ще собі може вимахуватися. але справді таке враження, що в неї взагалі поваги до учасників нема, навіть от цієї неділі відмовилася від учасниці, до якої повернулася. і так всіх критикує, ніби там всі готові професіонали приходять. ось Тіна гарно сказала, щодо одного учасника, що він заспівав з переживаннями, емоціями, душею і хоч це було між ноти, але по-справжньому. а Джамалі тільки фальшиві ноти чулися і все. не вся людина в нотах, дещо і поза нотами буває сховане. от Джамала поза своїми ідеальними нотами поки що не є такою ж ідеальною людиною.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Joll

    Joll Well-Known Member

    Зайшла у цю гілку і побачила, що у мене багато однодумців ;-). Мене теж страшенно нервує Джамала що у "Голосі", що на відборах "Євробачення". На відборах до "Євробачення" деякі пісні вона взагалі попустила, чого лише вартує історія із Мірзояном (((. Дані із "Вів"єн Морт" заявила - ти не достатньо виклалася. А останні дві серії сліпих прослуховувань на голосі - це епік (((. То від обраниці відмовляється, то весь час при виступів ляпає "удиви меня" тощо. Не пригадую, щоб хтось із решти суддів за всі сезони собі таке дозволяв.

    Не сумніваюсь у її компетенції як вокалістки, її освіта та здобутки дійсно вражають, однак це не означає, що вона може бути дійсно хорошим тренером. Дійсно, вона фанатичка, саме фанатики досягають найвищих висот у своїй діяльності, але із ними дуже важко, мало хто витримує. Цікаво, як її енергія впишеться у формат проекту, чи не прищемлять хвоста через поведінку ))).

    А загалом сезон щось зовсім слабенький, на мій погляд. Мало хто запам"ятався із прослуховувань, одне-два обличчя максимум. Чекатиму боїв, може вони будуть цікавішими, хоча не хочеться чути заїжджені треки з попередніх років та російськомовні пісні, яких завжди багато на проектах такого типу. Вчора випадково глянула в ютубі бої із американської версії "Голосу", дуже вразило - може я доживу до того моменту, коли на вокальних шоу-проектах учасники будуть вражати імпровізаціями із сучасної рок-, поп-, реггі- та іншої класики:

     
    Останнє редагування: 22 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 1
  16. Akseniya

    Akseniya Well-Known Member

    Аууу, ніхто не дивиться Голос? Я розчарована трохи боями, слабкі виступи, не цікаві номери. Дуже відчутно суперництво між тренерами, навіть більша напруга ніж між учасниками. Особливо Тіни і Джамали, Тіна дуже хвилювалась і дивилась постійно на їхню реакцію. Чекатиму на другу частину, сподіваюсь буде цікавіше.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. friendly homka

    friendly homka Well-Known Member

    дивилась вчора. ну.. що сказати: більшість виступів - жах. Вибір тренерів теж не завжди зрозумілий. А оце "нововведення" з вкради і посиди поки тренер не передумає - як на мене жорстокіше, ніж самі бої. А Джамала таке враження, що далі на сліпих прослуховуваннях: тицяє ту кнопку практично на всіх кого можна "вкрасти". Тіна для чогось врятувала ту лесбійку з церковного хору (ну не нра вона мені, взагалі, ще зі сліпих), і посадила замість Юлії Борзенко, яка круто виконала пісню ОЕ, яких ой як не просто заспівати...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    усьо жах, окрім Бабкіна) Красавчєг) Шмотки у Джамали -- кошмар, плаття Кароль -- зверху все сало з нього вивалюється. Тільки я не розумію, чому режисери так ту лінію симпатії Бабкіна і Кароль гнуть. друзі, у нього жінка і троє дітей. це аж негарно. вже осадча горбунова із сім"ї забрала, матвієнко -- мірзояна. Ні, Кароль дуже віруюча, вона не посягне. У мене до Кароль і бабюкіна зауважень немає -- вони мені дуже подобаються. Це безпринципні автори таке понавигадували.

    Джамала бакланить своїх же -- це так низько. Та порядний футбольний тренер після поразки колманди звільняється. А ти сидиш -- і фукаєш. Якесь це шоу для мене дуже безпринципне
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Siania

    Siania Love Life

    Цікаво, Алла Кудлай дійсно пішла щоб уступити місце, чи щоб її не прогнали, і це був би для неї провал.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. friendly homka

    friendly homka Well-Known Member

    Думаю, вона зрозуміла, що їй тут нічого не світить :girl_haha: і пішла добровільно, щоб більше не позоритись, бо заспівала вона - відверто фальшиво, хоч акуратно сказали їй, що у неї "своя версія")))