Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Прочитала "в приступі оргазму". Тричі прочитала :good2:
    Щось я з самого ранку не можу роздуплитись що і до чого.

    Трохи задовго спала. В нас в неділю до 12 години любить спати тато. А сьогодні тато встав раненько і дав мамі поспати.
    Сьогодні маємо йти на забаву в лістаран. Але я з дітьми хворію. Нашмарк, кашель і всяка інша фігня. Я таак не хочу йти. Прийдемо гоп-компанія зашмаркана. Ні з людьми поговорити, ні з*їсти нічого, бо смаку не відчуваю. Короче... А не йти не можемо, бо місця дорого коштуюсь і то "не пасує" не йти.
    Во, найкращий опис мене сьогодні і вчора.

    Такий сон цікавий мені снився.
    В ІГ зараз стрічка майоріє малюськими діточками, то я вчора ввечері понадивлялась тої дрібноти і мені приснилось, що я народила дитятко. І прийшла з ним на роботу. І так собі думаю, що треба було би начальству сказати, що я дитинку народила, але воно таке малеьнке, таке хороше,що нікому заваджати не буде, то я і не сказала. На тому прокинулась. А під боком, замість дитинки нагло хропів кіт :laugh1:
     
    • Смішно Смішно x 13
    • Подобається Подобається x 9
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  2. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    В мене весь тиждень цей пройшов під знаком стоматології. Серйозно взялася за свої зуби ібо критично дуже. В результаті за тиждень видалила три зуби. Так що Німесил - мій друг, бо без нього таке відчуття, що пів черепа знесено. Наступний етап - протезування. Про суми навіть думати не хочу. Поки ошивалася по стоматологічній клініці(на Пекарській), помітила, що в них майже у всіх кабінетах висять годинники у вигляді зуба. Задумалась, які ж то годинники мають бути в гінекологів і проктологів. "Посміялсо")))
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 4
  3. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Весна, весна))))як я люблю сонечко і тепло:girl_in_love:Настрій чудовий. Я вам скажу спіднички роблять чудеса. Навіть дуже сором'язливі знайомі чоловіки роблять компліменти:girl_blush2:Всім сонячного настрою і чудового недільного дня :girl_dance:;)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • мімімі мімімі x 2
  4. happy story

    happy story Well-Known Member

    На дворі справді прекрасно.доня встане підем гуляти , в нашому випадку зганяти дітей з качелів, бо мій заєць тільки як бачить качелі пищить і їй не важливо чи хтось катається чи ні . Добре що трапляються чемні джентельмени , що поступаються. А так то йдем звідти з криком. Сьогодні будем гуляти з татом тож думаю доця буде чемна,бо тато таки авторитет.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  5. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    в мене сьогодні врочистий ,чудовий, трішки визначний день:girl_dance:ми дізнались хто живе в мене в животику:girl_in_love:це маленький не посидючий круть-верть ,як виразилась лікарка))маленький хлопчик:girl_claping:по узд все в порядку,ми дуже щасливі і дякуєм Богу!!
    ах тішимось,усмішка не злазить з мого довольного писка:girl_tender: хоча нічку я спала дуже погано, що спала що музику слухала((так хвилювалась як все пройде,чи все добре там в нас, і ще щоб часом не проспати, коротше ніби перед важливим екзаменом:girl_crazy:але то нічого!головне, що все в нас добре))погодка супер,весна вже близько - бо мені нею пахне, і пташки так гарно співають:girl_in_love: і те що я сьогодні на роботі не дуже вже так і портить мій настрій:girl_smile: всім гарного дня і тижня)):kisss:
     
    • Подобається Подобається x 16
    • мімімі мімімі x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    Весна!Нарешті!Принаймі весною пахне і з дахів накрапають веселі крапельки:girl_in_dreams:
    Сонечко сяє,пташки цвірінькають-милота:girl_dance:.Настрій теж цвірінькає:girl_yes2:,хоч голова розколюється,але зараз ковтну таблеточку і далі буду насолоджуватися.
    А проза..Так мені вчора сумно,образливо і неприємно було..
    Ми нечасто купуємо базарне молоко.Але мої хлопці йшли через Привокзальний базар зі Скрині.Стоїть жіночка,акуратненька "купуй синцю,у мене електричка втікає.Добре молочко,домашнє,від своєї корівки.Дешевше тобі віддам.Бери для дитинки"
    Взяв.То уже вечоріло,та й жіночки така приємна.Не роздивлявся чоловік...
    Привіз додому ну і каже,щоб я пробувала скип'ятити,бо може не дуже свіже Відкриваємо ми ту пляшку:girl_impossible: А то навіть не молоко,навіть не навпіл розбавлене молоко..Просто таке враження,що відро виполоскала і в пляшки злила.Не знаю,може підфарбоване чимось, бо не дуже прозоре...
    Вилила я в умивальник 5літрів.
    І не шкода мені тих грошей,не жаль молока.Просто в голові не вкладається.Ну одна справа,що вже підкисло,а ти комусь продаєш і кажеш,що свіже ..але ж то людина свідомо щось змішувала,підфарбовувала,мило так щебетала,голову задурювала. І найсумніше-вона ж бачила, що то людина з малою дитиною купує!Ну хіба гроші дорожчі від совісті?Чи так вона збагатіє?
    Я аж плакала від жалю,що люди такі злі і ненаситні:cry:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 17
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  7. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    В мене сьогодні звичайний день-робота-діти-хата,але мала трохи трафунок:в малого в групі проходять зараз медогляди(перед школою) і сьогодні огляд психіатра,який має бути в присутності одного з батьків.Зайшли ми,нас попросили порахувати від 10до 1 і все....потім вона виставила притензію до того,що малий картавить (хоча то майже непомітно після занять з логопедом) і на "десерт" вичитала мене за вибір школи для дитини!!!!ох,мені чуть іскри з очей не пішли від її "я,як лікар не раджу цю школу"!!!!!ну ви таке бачили????
     
    • Смішно Смішно x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Подобається Подобається x 2
  8. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем


    Яка ж погода чудова!Ще трохи льоду,багато болота,але ж веснааа:girl_dance:
    Ще одна врочистість-на диво,малюк з'їв усю кашу,не вередував і не просив тортика натомість:girl_dance:
    Йду пити кавцю і насолоджуватися гарним днем!
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  9. bobcat

    bobcat Member

    Весна вже йде... І душа вже просить сонечка, тепла, коротких спідничок, нової зачіски...І чого воно так?
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    зі всім погоджусь)))
    особливо просить сонечка і то такого щоб вже в дупу гріло:girl_crazy: і ще вихідних просить душа, багаааато вихідних бо так мені вже нудно на роботі, тааак надоїло:girl_nea: головне щоб коли я піду то щоб назад не захотіла:girl_crazy:в мене так є , маю одне - хочу шось інше, маю те інше, хочу назад те перше:girl_emo:певно як звільнюсь , то почну нити шо вдома скучно і заочу назад на роботу:girl_crazy: ми жінки такі не постійні:connie_pull-pigtail
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  11. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Гавкаю як пес.
    Вчора взагалі думала, що вмру. Чоловік тричі рвався швидку викликати, але я стримувала.
    Так погано мені не було давно. Списую такий стан на реакцію організму після порошочка «Вікс». Бо фактично за годину після прийому в мене почалась двіжуха.
    Вранці встала практично здоровою, але 4 години майже безперервного говоріння на роботі далися взнаки. Гавкаю.

    Котисько прийшов з вулиці. Замазаний, як чортеня. Тільки ніс і вуха чисті. З ванни втік, заховався за ліжко, то ж я його помити не змогла.
    Цямкає своє пузо, значить, що скоро вилізе чистим :connie_pull-pigtail

    Діти в компі, чоловік на роботі. А я на вечерю запланувала зрази з грибочками. То ж нам сьогодні буде смачно. Дієту свою я наразі припиняю. Не маю ні сили, ні настрою, ні натхнення. Втомилась чи що ....
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  12. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Розвела, собі Вікс Актив, бо щось мені геть зле, думаю, сяду, почитаю, і тут сюрприз
    Думаю, пити чи не пити мені його. Вже аж страшно стало:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  13. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Оу, я б точно не пила. В голові так паморочилось, що капець. Різкі болі в шлунку і моментами я просто "провалювалась в часі".
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    Сьогоднішня проза- діти пішли в садок, я ще на лікарняному, але з понеділка вже на роботу, треба щось варити їсти, бажання 0...:girl_in_dreams::girl_in_dreams:...хай доїдають те, що є в холодильнику :don-t_mention:
    З врочистостей- постриглась, попила чаю в тишині :) (мами мене зрозуміють), забрала з Нової пошти посилочку (обновки для своїх постійно зростаючих дітей) ..Перевірила весняний гардероб і взуття, ще чекаю 2 посилочки і мої діти до весни готові :) :girl_in_love:А ще мій Володя завтра йде до школи на адаптаційні заняття - матиму скоро трьох школяриків :girl_yes2: Всім гарного настрою!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    Переїхали. Живемо на коробочках і на голові одне в одного. Не скучно, ібо
    було правильним рішенням. Це коли ти живеш окремо 9 років, а тут... нічого, це не на постійно. Треба мріяти про хороше...
    В кожного свої звички, мухи, бджоли, та що там - рої! Мої діти не дають спокою моїм батькам. Ну а що: самі ж хотіли внуків :girl_crazy:.

    А сьогодні невеличка врочистість: підключила кабельне. Тепер не лише дивимося "на телєвізор" а й "в телєвізор" і він нам навіть щось показує :derisive:.
    Чекаю суботи і неділі, бо там, кажуть, будуть файні компанії на здибанках :angel: .
    Хочу тепла, сонечка, здорових діток, щоб можна було вийти гуляти, зняти то зимове взуття, поїхати на шашлики, попорпатися на грядочці...

    Помріяла і вистачить. Йду мити посуд :lol::lol::lol:
     
    Останнє редагування: 24 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 13
  16. Maksutka

    Maksutka Well-Known Member

    Щоденна проза готування істи, прибирати і бавитись з меншеньким. Хочеться вийти вже на роботу, щоб трохи переключитися від тих справ. І почати самореалізовуватися, бо в декреті я чахну((( . Правда є багато ідей як розвинути свій бізнес, на що немала часу коли на роботу ходила, і по мало почала втілювати ідеі в життя. Це на даний час є моєю врочистістю , бо отримала перше замовлення)))) Дуже сильно радію!!! І надіюсь все получиться))) Гарного всім дня!!!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Пию каву.. з чоколядною "щосьтам..." ляпота, тиша,лиш вітер гудить в "правадах"...
    Ще чуть і перевірю його силу на собі---в садочку батьківські збори...
    Накінець -то ми вже відгуляли всі сусідські ДН дітей , бо мій графік - тих накладок ,вже перестав витримувати. Чоловікові пан-хірург учора повів, що : юш! мона з таким далі жити, і по-тихоньку починати працювати... :girl_crazy::girl_crazy:він не вкурсі, що наше гонне дитя. то в тата, а не в маму...
    Значить закінчується наша з малим лафа----завези-привези...бум пішкарусити... Тому
    Ще одна дуже хороша новина---малючок в животику дружини мого племінника , невістки тобто, файнезно набирає вагу і довжину !! мімішечки мої:girl_in_love:.. Бозя точно наші депешні молитви почула !
    І, якби, щось комусь в дні нинішнім нетак, то , як каже мій малий засинаючи, : " мама, завтра буде новий день"...
    Тому - "дєржитєсь , люді, скоро-- лєтооо; і всєм от етава становіцца тєплєй !":rock:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  18. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    А я тепер п"ю каву з кунжутом - дві чайні ложечки кунжуту і так мені не чути запаху кави і голова не виключається :girl_crazy: Всі хочут весни , а я всього хочу і конкретно не знаю чого , мені вже коханий чоловік сі не дивує, за три місяці звик :ireful1::dash1::wacko: шо в мене від тошноти настрій такий шо ліпше не чіпати і не підходити лишній раз хіба з чайочком :cofee: або :give_rose: або :give_heart: Отак і живемо , діти щодня сперечаються хто буде хлопчик чи дівчинка :girl_cool:і то до захрипання :girl_haha: . А я шо - я чемно втихомирюю і кажу шо буде дитинка малюсінька, чемнюсінька і гарнюсінька , така як ви ну і трошки вреднюсінька. А хто буде , то скаже пан лікар , але ше не чєс .

    Всім файнезних вихідних зі своїми найближчими . Цьомаю :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 7
  19. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    О так! Хочу вигуляти нову спідничку, нову блузочку, нову курточку. Хочу робити зачіски на роботу, бо за цілу зиму "розпущена" зачіска мене вже порядно заколупала.
    Хочу ... ех.... я ще стільки всього хочу.
    Найперше хочу, щоб мій ДН вже відбувся. Стільки думок, стільки планувань-скасувань, що я вже того не витримую.
    Добре, що торти вже замовлені. А все решта вже як буде, так буде.

    Щось я задуже розписалась на ДП. А все тому, що говорити я не можу. Ще вчора так-сяк, а сьогодні капці.
    В грудях пече, таке враження, що кашляю вогнем, як дракончик. Тому п*ю сиропчики, роблю інгаляції, запшикую горло і полочу.
    То типу замість розмов телефонних :laugh1:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Лежу на дивані в халаті і під пледом. В хаті сьогодні не палено, бо хтось так святкує день народження, що мене то заколупало.
    Сьогодні на роботі співробітник сказав про клієнта, що "там такий пердуняка 50-тилітній, що страшно говорити". Най би ся подивив нині на пердуняку :girl_devil:. Думала, що втовчу пердуняку і бригаду водіїв.
    З того всього накалапуцькала дрінка, замоталась в плед і закусую горішками. Вітер гуде...
    Вчора ставили на балконі мишолапки від... котів. То капець з тими тваринами. Лазять і гадять, годі відмити. Схєма така: на гачок настромлюється шмат кабаси, мишолапку прив'язується до чогось стійкого і міцного. Кіт приходить нагадити, унюхує кабасу, жре і вигрібає по носі. Логічно, якщо отримує по писку - то вже в те місце не підеш. Зранку підрив і пробіжка в піжамі на балкон. Мишолапки стоять, на балконі напісяно, кабаси нема.... Такого розчарування я ще не бачила. Рудий пів ночі не спав і чекав, що почує котячий вереск. А тут ні вереску, ні кабаси.
    На роботі дістали всі. Кожен хоче мені розказати як і що я маю робити. Як мене то бісить! Найгірше, що бігають втіхаря до шефа і "капають", яка я коза. А шеф мені то розказує і просить, щоб я не вкурвилась і не звертала уваги. Ну, діти! Чес слово...
    Шота розписалась.
    Всім гарних вихідних.
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1