Хатні клопоти

Наші менші друзі

Posted by myla on 21 Серпень 2007 відповідей - 3.203
  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Найпевніша порада - стерилізуйте кішок.
    До речі, а що ви з потомством від 2-х кішок робите?:girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Таке питання до песознавців): у нашого песя міняються зуби, вже купа помінялись, на черзі ікла (одного вже нема). Йому зараз 4,5 місяці. То не є рано? І ще мене турбує запах з писка). Колись так було, але погризти моркву відразу допомагало. Зараз він постійно щось гризе, але і смердить теж постійно. Це через зміну зубів? Дякую!
     
  3. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    @Rodionochka , купіть гель чи зубну пасту для собак і попробуйте чистити. Можливо рештки їжі забиваються між зубами , відповідно і запах появляться.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Одна менша ще немала, а старша її мама двічі "приносила в подолі", то роздали. А стерилізовані киці не приваблюють котів? Я просто не знаю тих нюансів. Ми думали про це, але нам хтось сказав, що киці тоді стають дуже домашні, нікуди не виходять. Нам таке не підходить))) Не хо, щоб вони сиділи вдома весь час. Так хоч гуляють трохи і на очі не попадаються)))
     
  5. Siania

    Siania Love Life

    Це міфи, ще кажуть що вони товстіють :) Колись в сестри була кицька, стерилізували, то вона була активна і струнка, і завжди дикувата, стерилізація на неї ніяк не вплинула, тільки позитивно (перестала постійно хотіти кота і дуріти, істерити).
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @Demetra, весь час заглядаю йому до писка). Ті зуби наразі ріденько, не виглядає, що брудні чи забиті чимось. Та і гризе щось постійно (морква, яблуко, гарбуз, кістка, сушені лапки). Може то десь з середини? А щітку купимо і спробуємо. А як часто то треба чистити?
     
  7. Siania

    Siania Love Life

    Він на натуральній їжі? Впринципі, в здорової собаки не має смердіти з рота. Чистити треба більше щоб каменю не було (раз на день якщо маєте час, а можна і раз на 3-5 днів).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Не думаю, що це має прямо стирчати кусок їжі, тому і не видно.Чистити рекомендують кожен день. Але не знаю чи вам вистачить терпіння, тому як вийде. Як написали зверху - хоч раз в кілька днів. І привчайте змалку , бо як виросте , то вже може і даватися на ті "тортури".
    А якщо дуже хвилюєтесь , що це з середини запах - заведіть на огляд до ветеринара для власного спокою.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Та катастрофи нема), але якось звернула увагу, що це з'явилось з заміною зубів.
    Дякую, дівчата!
     
  10. basia

    basia Well-Known Member

    Вже зробили. 400 грн. Вдома. Киця в N.
    --- дописи об"єднано, 3 Лютий 2017 ---
    Сорі, але дурницю сказали. Я живу в особняку і мої киці роблять все - ловлять мишей, лазять по деревах, навіть в курнику сидять))) Тільки смердюхи по подвір"ї не мітять ( колеса машини не облюрують).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Моя сестра стерилізувала свою кицю,бо дужебула "пальонца"))).Ходить на вулицю,проводить весело час в котячому товаристві.І не болить голова ,що з тим приплодом робити.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. Cybulynka

    Cybulynka Well-Known Member

    Маю трьох кішок-підібрашок. Всі стерилізовані. Скачуть як дурні, коли ганяють. Одна, правда, погладшала, але я забрала її з жахливого місця, де вона голодувала і з неї знущалися, тому може на фоні спокійного життя віджерлася.
    Я стійкий прихильник стерилізації. І тварині легше, і власнику, і менший ризик онкозахворювань чи запальних процесів у тварини в майбутньому. І непотрібних кошенят-цуценят не плодиться.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Grizli

    Grizli Member

    Дівчатка хто з вас перевозив песика ззакордон,цікавлять усі нюанси,документи,як, що і де оформляти?
     
  14. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дівчата, маю питання до досвідчених собаководів): скоро сезон кліщів, шо дєлать? Я так зрозуміла, що вже треба рухатись). Отже, що робите Ви і коли?
     
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Ошийник або обробка. Взагалі собаку потрібно обробляти круглорічно раз на місяць. Обробка включає в себе не тільки захист від кліщів, але і від бліх, комарів (актуально для гладкошерстних), глистів, різних личинок і яєць. Чим більше ступенів захисту має препарат тим краще. Обробки - краплі переважно мають тривалість 3-4 тижні, ошийник до 6 місяців.
    Кане-корсо в нас на краплях - "свіжий" ошийник має дуже різкий запах ліків і покритий тальком - мені потім все в хаті смердить тими ліками, тому краплі. . Вівчарка і ошийник і краплі - він мало того що алергічний в нас, так ще й демодекоз має, якщо пропустити обробку відразу все "вилізає".
    Як обробите собаку, обов"язково припильнуйте перші день-два чи не чухається активно, чи по лінії крапання не лізе шерсть. Може бути реакція на препарат. Оброблену собаку намагатися мити якомога рідше (лапи нєвщьот), якщо вже конче запацюкається краще витирати мокрим рушником, мити в крайніх випадках. Та й взагалі намагатися мити якомога рідше. Шампунями краще не мити, дьогтярне мило ідеально підходить, ще й додатову профілактику робить, смердить правда (а в поєднанні з запахом мокрої псіни взагалі "всі аромати франції":crazy:)
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Siania

    Siania Love Life

    Я минулого сезону давала Нексгвард (таблетка), бо ні краплі ні ошийник не допомагали. Один раз навіть заразилась від кліща, дякувати Богу вночі викликала ветеринара, врятували.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Seshat

    Seshat Альфа-баклажан

    Я от на днях вже вділа нашому новий ошийник Форесто. Недешевий, але захист на 8 місяців. Минулого сезону пес ледве не склеїв лапки від кліща, якого зловив в нас в саду. Вперше за купу років. Тоді за рекомендацією вета і придбали. З ошийником до зими вже жодного на собі не приніс.
    І важливий стан трави в саду (у Вас ніби теж будинок). Регулярно косити газон, не пусками гуляти в зарослі. Після прогулянки оглядати собацю і особливо спостерігати настрій - сонливість, втома і відмова від їжі то якраз перші ознаки піроплазмозу. Лікування дуже садить печінку. Тому з початком тепла треба бути постійно уважними ;)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    IMG_0721.JPG IMG_0722.JPG Моя красунечка (південноросійська вівчарка)
     
    • Подобається Подобається x 8
  19. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Віддам гель для чистки зубів у собак. Спробували два рази, так боїться тої баночки, що цілий день не виходить, ховається. Не буду травмувати песя. Можливо комусь потрібно :girl_wink: IMG_3008.JPG
     
  20. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    А в нас сьогодні важкий день-Лайму оперували (пухлина молочної залози),тепер чекаємо результати гістології,а вона,бідацтво,відходить,мучиться....температурить....(((((ех...((((
     
    • Співчуваю Співчуваю x 5