Повернення чоловіка

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем euphoria sonce, 7 Травень 2016.

  1. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    задумалась...напевно свідомо виставляти критерії, то рівнозначно - створювати ідеальний штучний світ, якого не існує. В якийсь момент цей образ рухне, чи то при проблемі, чи в якийсь кризовий етап. Вимоги матеріального характеру можна собі мати на увазі, але не в Україні. Це не ті реалії, де кожен охочий може реалізувати себе в матеріальному плані. Я ж теж працювала в туризмі, де ніби й непогана зарплата була. Але з тією зп назбирати на квартиру - нереально. Одиниці можуть розвивати бізнес, чи в тому ж ІТ працювати, де є можливість заробити більше, але ж не можуть всі працювати в цих сферах лише тому, що в Україні нереально чесно заробити викладачу, лікарю, артисту, і т.д. А підсвідомо й інтуїтивно, напевно, кожен має якісь критерії. Як мінімум, це відповідність інтересів й поглядів на життя. Так само ми спілкуємося з друзями, колегами, та і взагалі в суспільстві.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. happy story

    happy story Well-Known Member

    Чесно кажучи приклади моїх знайомих теж підтверджують те що ви написали, тому і кажу , що можливо якби вони знизили планку їм би було легше знайти свою пару .
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Знаєте, то твердження має дві сторони медалі - в моєму особистому розумінні любов (така, яка передбачається на все життя) - це в першу чергу (по важливості) свідомий вибір і прийняття+закоханість на старті. Тобто "знайти любов=закохатись" не досить. А щоб вибрати і прийняти, треба мати критерії, просто критерії бувають поверхневі, пусті і корисливі, або зверхні, завищені (тобто надмірно невідповідні власним якостям, по яких ставляться критерії для обранця), тоді толку з таких критеріїв для щастя в шлюбі небагато, а бувають глибокі і вагомі, як от, щоб
    , спрямованість, духовність, моральність, талановитість і здібність і т.п.. Насправді простим "я в нього закохалась" все не обмежується, чоловіка треба обирати відповідально, і слова "обирати", "обранець", тут не випадкові.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    зазвичай справа не в якійсь високій планці... Найчастіше йдеться про досить буденні речі: захоплення, ставлення до батьків, рамки свободи чи навіть банальне проведення вихідних. Якщо людина вже сформована особистість, то і міняти свої звички не дуже і буде, а якщо це очікується тільки в односторонньому порядку...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я от сиджу і думаю, думаю... і не можу придумати)). Ну, я знаю лиш одну людину, яка виставила критерії і вимоги щодо кандидата в супруги ще зі школи і вперто весь час робила все аби такого надибати. Але вона багато для цього зробила насправді.І знайшла).
    Думаю, вона щаслива, бо така мета її була, а якщо й почуття є, то 100% щаслива. Я до того, що якось ті критерії є у всіх без виключень, бо ми б інакше з ким попало всі жили, а так існує якийсь відбір безумовно. Лише критерії і вимоги у всіх різні, і свідомість диктує кожному свої у свій час.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Olena Korsyka

    Olena Korsyka www.time4shopping.com.ua

    Можна ставити перед собою критерії одні, а ось вибрати собі в чоловіки взагалі повну протилежність свому ідеалу.
     
  7. happy story

    happy story Well-Known Member

    Якщо є щире прагнення обох створити сімю,то все що ви перерахували дрібниці. Хіба якщо людина справді не готова поступатись навіть своїми звичками, тоді і про бажання мати сімю годі говорити.
    --- дописи об"єднано, 20 Лютий 2017 ---
    От те що я хотіла сказати. можна витрачати багато зусиль і часу на пошук людини яка підходить під критерії і чи варто.Але я не бачила ще людини в своєму оточені, яка знайшла те що шукала.
     
  8. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    З дрібниць складається 90% нашого життя. Можна закрити очі, а тоді сидіти в "мистецтві..." і думати, які то такі жіночі мудрості застосувати, щоб чоловік хоча б свою тарілку помив після себе. А можна з самого початку тверезо оцінити, чи готова ти миритися з недоліками потенційного чоловіка.
    А що таке "щире прагнення створити сім'ю"? І стосовно звичок те саме, нема прямого зв'язку між небажанням змінювати звички і неготовністю до створення сім'ї. Десь поступиться, десь впреться рогом і ніякі старання жінки чоловікових мух не витравлять. То все карамельна теорія про принців, які на все готові заради дами серця. Звідти і купа розчарувань.
    Чому ця дискусія в цій темі?

    Ще раз перечитала цитований допис. Нічособі дрібниці: ставлення до батьків і рамки свободи. Та то одні з китів, на яких сім'я має будуватися.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Читаю все написане вище і роздумую, дуже все ж таки змінився світогляд людей за останні років 20. Подивіться на теперішніх дівчат, всі шукають красивих, розумних і відповідно забезпечених кавалєрів. Зараз майже кожна дівчина має в пріоритеті хлопця, який має машину, квартиру і.т.д. Зрозуміло, що за тим всім стоїть і романтика з букету троянд в 150 шт., і відпочинок на морі за кордоном, і подарунки у вигляді діамантів, але не кожен розуміє реалії і буденність, а ще справжню любов сімейного життя. Можна багато писати, але кожної людини є доля, від якої не так легко втекти.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Так, на все свій час, погоджуюсь )))
    Якщо коротко, дівчині має бути комфортно бути подругою і співрозмовницею, а хлопцеві хотітись докладати зусиль, щоб дівчині було комфортно :)

    І про дорогоцінний час.
    Так, я свій час ціную. Тому добре думаю на кого і для чого я його витрачаю, тому що це мій обмежений ресурс. Якщо я його використовую на себе - я поповнюю свій ресурс. Якщо на дітей - я багато віддаю, але я виконую свій обов*язок і дещо отримую взамін. Якщо я спілкуюсь з чоловіком, я теж отримую. Якщо я не отримую, а лише віддаю, тоді страждаю і я, і мої діти, і мій чоловік. Для того, щоб я отримувала, чоловік докладає зусиль. І матеріальне - не найголовніше, але дуже важливе. Якщо немає матеріального - про духовне на голодний шлунок погано думається. І до чоловіка повага теж не додається.
     
    Останнє редагування: 20 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Мені здається, чи в дописах форумлянок є осуд тих жінок, які відчувають себе вартими їздити на хорошій машині? Хіба авто заперечує щастя в буденностях? Так, не гарантує, але ж не виключає. Як і букети, як і подорожі, як інша романтика. Для того, щоб бути щасливою, не обов*язково робити вигляд, що гроші не потрібні. Не то повірять.
     
    Останнє редагування: 20 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 3
  12. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Мало людей, які не прагнуть і відмовились би від можливості покращити своє життя в матеріальному. Мені особисто робиться зле при думці, що може статись щось таке, що погіршить наш матеріальний стан. Мені страшно від думки не мати можливості купити дитині нормальну цукерку/іграшку/одяг. І я б захоплювалась людьми, котрі "рай в шалаші" і не страждають від того ні вони, ні їхні почуття/стосунки ніяким чином.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Все правильно, в тому всьому поганого нема нічого, але це все в пріоритеті, я не кажу, що так в усіх, але зараз дівчата закривають очі на реальні речі, мріючи, що все буде так, як в казці чи у фільмах. Але життя вносить свої корективи, і коли в людей не має нічого спільного (почуттів, любові, поглядів на життя, ітд), ті стосунки дуже швидко рушаться. Ну і для хороших, міцних стосунків, потрібна взаємна любов і розуміння. От власне, те, що я хотіла сказати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Не можу захоплюватись жінкою, яку не турбує, що її чоловік не заробив грошей дитині на взуття. Не епізодично, а в принципі. В мене сумніви в психологічному здоров*ї/зрілості виникають.
    --- дописи об"єднано, 20 Лютий 2017 ---
    Життя завжди вносить свої корективи.
    І від пріоритетів складності не сильно залежать.
    А от здобутки часто залежать. Дають тим, хто просить.
    І я наразі говорю про те, що нормально визнавати важливість матеріального. В цьому немає нічого ганебного.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А я і не заперечую, навіть підтримую. Хто хотів почути чи зрозуміти, про що писала я, той зрозумів. І так хочеться сказати: "Головне не гроші, а їх кількість". Ну, але ми всі прекрасно розуміємо про що йдеться мова. Будьмо щасливі і багаті!
     
  16. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Думаю, що ні.
    Але є осуд тих жінок, які хочуть прийти на все "готовеньке", а не проходити з коханим чоловіком все, задля здобування тих спільних матеріальних статків. Не до всіх заможніх людей приходили гроші навіть у 30 років.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 1
  17. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Комусь і , як Ви сформулювали, "готовеньке" дають, не змушуючи проходити все.
    --- дописи об"єднано, 20 Лютий 2017 ---
    Саме бажання отримати і мати достаток - це нормально.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    А я б раділа за таких людей, якщо їм щиро від того(фінансів) не залежало.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Suzi

    Suzi Moderator Команда форуму

    Ну як не залежало, коли дитина немає взуття? Святі?
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Suzi я не про клінічні випадки)). А напр.- люди дуже скромно живуть і їм так добре і краще не треба. Тобто чобітки для дитини будуть якісь і добре, босе не буде.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1