Порадьте стоматолога

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Юкола, 26 Травень 2009.

  1. Volodumyr

    Volodumyr Member

    @StasjaZ Та не страште так піцієнтів;), дорого так, страшно і боляче - ні, довго-так, важкі стадії пародонтиту швидко не лікуються.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. tegusigalpa

    tegusigalpa Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Volodumyr

    Volodumyr Member

    @tegusigalpa Доцільність чи недоцільність будь який маніпуляцій повинен вирішувати лікуючий лікар. Щодо болі: то для цього придумали анестетики, під час маніпуляцій нічого боліти не повинно. Потім можливо так. Проблемами пародонту повинен займатися лікар вузького профілю(пародонтолог). Щодо депульпування зубів при пародонтиті, то це не метод лікування, скоріше вимушена маніпуляція( коли вже нічого не допомагає, а зуби болять) на самий крайній випадок.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. StasjaZ

    StasjaZ Member

    :) я процитувала трохи вас. Ясно що все це мало приємні процедури і людина просто мусить наважитись і приготуватись що все це займе час. Сучасні методи лікування роблять дива! Тому налаштуйтесь на позитив і довіртесь лікареві
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. tegusigalpa

    tegusigalpa Well-Known Member

    @Volodumyr , @StasjaZ І, все-таки, цікавить мене чи має здатність кістка(кісткова тканина) відновлюватися?
     
  6. StasjaZ

    StasjaZ Member

    На жаль, кістка в даному випадку не зможе відновитись сама. Тому всі маніпуляції лікаря спрямовані на те, щоб зупинити процес дегенерації тканин. Підсадження кісткової тканини є тільки одним з необхідних етапів хірургічного лікування.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Лікувалась у Пароденті на Личаківській ще в 2013 році. Робили невелике нарощення переднього нижнього зуба. Буквально через 2 міс. воно відпало, переробили по гарантії. Ще через місяць знов відпало (в мене через пару днів весілля, а я тут така красуня з половинкою зуба, бо при кожному нарощенні ще й спилювали). Переробили по гарантії знов, за третім разом нарешті нормально.
     
  8. gamma

    gamma Well-Known Member

    Поділіться, будь-ласка контактами п. Дорожовець з поліклініки на пр. Червоної калини. Загубила візитницю, а дуже треба на прийом. Ще актуально.
     
  9. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Зателефонуйте в реєстратуру і взнайте коли вона приймає.
     
  10. Natali Botszko

    Natali Botszko New Member

    Всім привітик. Я тут новенька і ледве розібралась як створити тему. Шукаю стоматолога нормального бажано на Сихові так як мала не хоче нізким залишатись. Ходила до одного класного стоматолога перше файний був потім ціни собі як хотів так і підняв ще хотім на ніби *потрібних пломбах *наварити пішла до іншого на академічну після вагітності почали зуби кришитись він один зробив і у відпустку пішов після того час йшов я постійно відкладала візит. але як зуб заболів змушена вже без варіантів йти донього записалась прийшла він направлення на ренген написав і ще не на той зуб на ренген сратила 50грн після того навіть не вибачився що не той зуб написав. подивився і каже вибачте я думав зуб потрібно робити пів години,а тут все скадніше записуйтесь на наступний тиждень.Та я вже думаю якось потерплю той тиждень сказав від болю пити німесил,щей забрав тих 2 знімки хоча я казала йому віддати мені він не схотів сказав йому детально потрібно поивитись що з тим зубом робити.Я приїхала до нього на наступний тиждень як домовлялись бо я ще йому сказала дитина нізким не лишається і чловік з дитиною їздить зі мною,за якісь зміни дзвоніть чи я вам чи ви мені. факт того ми приперлись до нього я дитину положила спати чекаєм а його немає дкмали що спізнюється ае через 15хв спізнень підійшла медсестра і сказала що він дуже сильно горло болить дуже він хворий і ніби перезвонити на наступний тиждень. ну я звісно злості набралася перезвонила йому говорив він нормальним голосом коли почув хто звонить зразу ж голос помінявся. я почала пояснювати йому що я від болі зрозуму по вечорах сходжу чи можна зробити так що коли він вийде на роботу то я з чоловіком зранку або увечері приїздили бо дитину справді немає як лишити. він мявся після чого сказав *ну ви розумієте як я ризикую роботою бо в мене години суто з 1 до пів 5 і то тільки 3 дні бо в інші я в приватній клініці* я кажу ви знімки віддайте а то я б пішла до стоматолога іншого а ви знімки забрали собі. ну а він позвонете з понеділка. буду завтра звонити а кожного разу їздити вже сил і нервів немає тим більше від поїздок дитина захворіла. тепер шукаю стоматолога нормального в свому районі буду всім вдячна за які небудь контакти по по-можливвості приблизні ціни
     
  11. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Нижня права сімка. Та то більше вже й не зуб, а суцільна пломба. От вона і вивалилася, стінка зубчика частково ціла тільки з одного боку, а так - суцільна яма. Нерва нема. Корінь цілий. Що порадите?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  12. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Можуть зробити тільки коронку
     
  13. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Та можна поставити пломбу і наростити(відреставрувати), треба дивитися по ситуації, так що ідіть до лікаря.
     
  14. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Можна, але наступного разу відколеться те, що залишилося від зуба...
     
  15. StasjaZ

    StasjaZ Member

    Спочатку треба зробити рентген щоб побачити чи добре пломбовані канали і чи немає змін на верхівці коренів. Якщо все добре тоді далі Вкладка. Коронка.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Ну не буду сперечатися, але в мене була подібна ситуація, один лікар казав, коронку і негайно, пройшло років 20, недавно трошки відреставрувала і все прекрасно. Але дійсно тут треба звернутися до лікаря, зробити рентген, а тоді вже робити те, що потрібно.
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Там вже немає зуба видимої принаймні частини. То має хто робити, стоматолог простий? Краще йти в типу Пародент чи в державну?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  18. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    В мене така ситуація не одна. Може у вас свого зуба більше ніж пломби? Я вже втратила один зуб отак по четвертині. Решта теж потрохи розколюються від неправильного навантаження. При жуванні пломба ніби розпирає зуб і він тріскає. Поки що маю один такий
    , то він з вкладкою і тимчасовою коронкою

    А решта зі штифтами відреставровані. Всі чекають на постійні коронки.
    --- дописи об"єднано, 4 Березень 2017 ---
    Залежить на що маєте гроші
     
  19. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Та сходіть на консультацію і туди , і туди. Бо то дійсно треба бачити, що там з тим Вашим зубом.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. StasjaZ

    StasjaZ Member

    Раджу вам іти не по принципу в державну чи в приватну а до доброго спеціаліста з досвідом роботи. Головне це руки лікаря а не місце де він працює. Бо матеріали, якими працюють однакові і в поліклініці і в приватному