Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Virner

    Virner Well-Known Member

    Лютнева проза. Вже б пошвидше цей місяць закінчився. Якось у мене він не дуже вдалий. І самопочуття підводить - сьогодні цілий день в ліжку, голова болить, шию важко повернути, вухо заклало, тиск низький. І то такий стан вже давно. Настрій мінливий:))) Ото або плачу чого-небудь, або нічого не хочеться, або хочеться все і одразу.:girl_in_dreams:
    Наче загрузла і ніяк не виберусь з того рутинного хаосу. Ось все мені не так, мікро невдачі на кожному кроці, працюю багато, втомлююсь жахливо. І то моментами хочеться все кинути, а моментами хочеться просто довести до логічного завершення. Ех... І ніби нічого катастрофічного, але :girl_cray: Реально, вже не пам'ятаю, коли у мене такий стан був.
    Так собі думаю, зараз би головне зі здоров'ям вирішити, а далі крок за кроком та й вигребу.
    Ніби і весни чекаю, але березень має бути шалений на роботі. Тому чекаю квітня:)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Співчуваю Співчуваю x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Хочеться написати щось добре і радісне, бо сьогодні був гарний день. Мої будні розбавлені яскравими емоціями моїх подруг, щирими і доброзичливими розмовами, кумедними розповідями, новими враженнями, цікавими подіями. Ех, я заскучала за всім цим. Хочеться сонця і тепла, щоб можна було з малявкою вибратися трохи далі ніж своє подвір'я. А то зараз мої вилазки строго лімітовані в часі і в напруженому очікуванні дзвінка: дитьо плаче, лети додому. Нє, я не жаліюся. Я так чекала на то своє маленьке чудо, що готова до того сидіння вдома, тим більше, що є повно планів, які чекають своєї черги. Та іноді буває, що згадую... як добре, що є що згадати ))
    Словом настрій романтично-меланхолійний. Таки весна йде!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  4. happy story

    happy story Well-Known Member

    Я на роздоріжжі...Тільки мене поглинула депресія і відчуття ніби я загрузла в болоті зявився промінь світла.Молю Бога ,щоб все вдалося і я нарешті отримала те про що так давно мріяла. Господи допоможи не втратити цей шанс, дай сили ,розуму і терпіння... Якщо все вдасться у мене почнеться нова ера з своїми труднощами, але це буде вже нова історія і нова я... боюсь навіть повірити в свої сили і картаю себе за свою невпенність . У мене таки певно якась занижена самооцінка,бо не вірю ні в себе,ні в свої сили, ні в свої знання. Але чітко розумію ,що треба просто вигризати цю можливість, бо це єдиний шанс наразі жити нормальним життям. Якщо все прогорить,то критично ситуація не зміниться, я залишуся на тій системі координат , на якій є зараз , але проблема в тому,що страшенно цього не хочу .
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Якщо почну писати про свою прозу,відразу прийдеться бігти в жилєтку.Врочистості проходять повз мене,ДН внучки також.І не тому,що про мене забули,а тому що все йде по принципу "рада б душа в рай,так гріхи не пускають".В моєму випадку --здоров’я.Сьогодні Прощена Неділя.Якби когось часами образила --простіть мене.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Сьогодні в нас весна. Котяча весна. Поки товкли візком болото на подвір'ї, прийшов сусідський кіт в гості до нашої Гайки (фотозвіт в темі полювання на котів). Наша Гайка кобіта норовлива - споглядай здалеку, надавала йому по носі, так що котяра пішов вкотре ображений. А ми погуляли, поспали, поїли і т.д. по колу. Правда з того круговороту будніх вириваються мої роздуми про ремонти, які тепер зупинилися. А тут така проза-проза. Я і не уявляла, що ціни на будматеріали так зросли. Певно ще довго будемо споглядати то болото перед хатою. Це зараз ще добре, поки дитьо мале. А як почне ходити, то певне в якийсь скафандр треба буде одягати. Ну словом, нагнало мені то трохи печалі. Та вихід завжди є. От придумала насадити побільше квітів щоб прикрити ту всю "красу". Ще би мені то бажання не пропало коли час прийде.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  7. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А я прийшла попрощатись з ДП до суботи). Вирішила в такий спосіб себе обмежити, бо дуже вже люблю тут зависати. Тому, дівки, па-па!
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Kvitneva

    Kvitneva Well-Known Member

    )) оце заскочила з тим самим наміром, але з трохи довшим терміном виконання - до Вербної неділі). А сьогодні Прощена - тому не буду оригінальнічати, а просто попрошу вибачення, якщо когось чимось образила. Вибачте, бо справді не мала того на меті.

    Ну, і щоб не зовсім офтоп. Класний сьогодні день на хороші новини. Син нашого кума виборов 2 золота на міжнародних змаганнях в Берліні. Але ж молодчина!
    А друга прехороша новина - моя подруга дитинства вчора вийшла заміж!! Так тішуся за неї! На фото вона аж світиться і виглядає просто неймовірно ніжно і витончено. Красуня, одним словом))
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Всьо, ДН відбули, запустилися і можна спокійно приступати до вишиття.
    Знайшла в неті вишивані писанки і хочу собі таке спробувати. Ну, і ще треба вишити метрику одному гарненькому хлопчику.
    На форумівку не попала, але в мене було дві поважних причини. І одна з тих причин вчора мужньо витримала моє повернення в другій ночі додому. І хоч я намагалась не шуміти - нє тут та била. Коли я скрадалась з ліхтариком на телефоні до ліжка, і скрадалась тихенько; раптом вальнуло світло, засліпило мене і голос десь зверху рявкнув, чого я товчусь на потемки. Голос зверху відкрив браму, двері і підступно лежав у ліжкуі чекав, щоб гавкнути до мене. Але я була дуже матьора і гавкоту не злякалась, а змусила виконувати фізичні вправи "упалатжалса".
    То сьогодні я нарешті засіла собі в футболці біля каміна і дивлюсь гидотну передачу по СТБ. Повна кухня посуду, але сьогодні маю то в носі. Завтра Рудий затусує то всьо в ПМ і буде чистий спокій.
    Коти не ведуться на мишоламки, але вже дві ночі не гадять.
    Всім па-па!
    Ваша ДВ:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 3
  10. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Нафеячу вам трохи, на деньок грядущий.
    Ніченька моя була майже безсонна. Як відкрила очі в 2:40, так і не закривала до 5:50.
    А потім таак важко встати було, уууу....
    І чого то не спати, а думку гадати? Половини тих передуманих думок не пам'ятаю, бляха муха!
    Як то тепер день відпрацювати... Ще й понеділок.
    Йду збиратись на роботу, бо робота не вовк, а моя то й тим більше )
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  11. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Щось я зачастила в цій темі, але такий вже весняний настрій, що навіть на дрібниці звертаю увагу. І хоч мої дрібниці це банальна прогулянка, та сьогодні вперше можу впевнено сказати, що я щаслива в декреті. Тепер маю час насолодитися ніжним весняним сонцем, першою квіточкою, що прокльовується із землі. Маю час помилуватися своїми клумбами, поуявляти що ще і куди досаджу. Навіть знайшла час трохи почитати і повишивати. Надіюсь, що кожен наступний день буде радувати більше і більше.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  12. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    о я вам по доброму заздрю:girl_dance:
    хочу , хочу, хочу вже в декретну відпустку,хоча мені ще рано, лише 5 місяць
    робота спокійна в мене, але я якась така останнім часом збуджена, в тому розумінні, що легко іду на конфлікт, дуже легко мене зараз вивести з себе, розізлити і тут бац, я вже така недобра шо можу покусати:girl_emo::girl_devil:
    сама себе не впізнаю:girl_impossible:
    теж хочу вже відпочинку, хочу зайнятись вишиванням, шось трошки в земельці попорпатись, якісь грядочки і клумби бабусі і мамі допомогти обробити))) набридли мені ті чотири стіни на роботі , і ті вічно битком набиті маршруткиdiablo: ото нині з самого рання вже з клієнткою встигла троха погризтись:scratch_one-s_head::blush:нє ну а чого, вона перша почала:dntknw: а я впала в нерви:blush: а так усьо гарно починалось: сонячна погодка така мммм:girl_dance: кавусю на роботі попиваю, книжечку читаю....ідеальний початок дня:girl_claping: а тут та пані,най би їй добре було:girl_emo: і всьо настрій пішов спати:girl_in_dreams:
    короч, закругляюсь, бо тут зараз "відкрита жилєтка " почнеться:girl_crazy: всім теплого і гарного дня, і щоб не траплялись такі злюки як я:girl_crazy::kisss:
     
    • Подобається Подобається x 2
  13. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @kykysia, та потерпіть вже тих 2 міс, нашо вам та біржа, з роботи вже не звільнять, так що розслабтеся, і працюйте так як виходить ))) зрештою, після декрету будете мати куди вийти, чкщо захочете. Я з біржі йшла в декрет, фірма де я працювала, розвалилася, прийшлося на біржу стати, ну бо хто мене вже на роботу би взяв? А тепер виходити нема куди. Як подумаю про то, що прийдеться роботу шукати ... Ще трохи часу є, але він так скоро летить.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  14. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    @KAPUCHINKA
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. shparynka

    shparynka Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  16. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @kykysia звичайно що потім можете і інше шукати, але як на мене хай би був вам той запасний аеродром. Поки звільнетеся, поки на ту біржу станете, а там каруселі ще ті, то вже й тих два міс пройде. Стати на біржу, то, як вам скажу, не для слабонєрвних. Ну принаймні десь роки три тому так було. Гранату в те кубло кинути хочеться.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    "То вже зовсім весна" - сказала моя помічниця, побачивши мене в спідниці.
    Я вам скажу - мені сподобалось ходити в спідниці. Абсолютно інше відчуття, ніж в штанах :girl_dance:

    А мої бзіки перед Днем Народження тривають, юхууу :rock:
    Я вже думала, що обійдеться, але ж ні, нот тудей, як то кажуть :fu:

    І салати не такі, і закусок мало, і гостей мало, а потім забагато, і вопше, може я взагалі нічого справляти не хочу, а вони всі питають що мені подарувати :beee:
    Я дама капризна, сокиру не дарма маю.

    Нє, то прості, банальні капризи, і все файно, і салати такі, як треба, і всьо супер-пупер. Ну але якщо дуже вже хочеться покапризувати, то що, не можна, чи що :girl_in_dreams:
    Яка то тяжка доля в жінки.... Стільки проблем самі по-собі не придумаються, для того є ми!
    Як закрутимо проблему, фіг потім хто зрозуміє звідки ноги ростуть. Во.

    Але ми ж чарівна стать, тому потім чарівною паличкою (а фея сокирою) змахнемо, типу ОПА!, коханий, чьо псіхуєш, нічьож нєбила :girl_angel: І далі скучно і нудно живемо.

    Ех, ПМС нам в поміч, а в кого зараз його нема - просто гарного вам настрою :good2:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  19. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
  20. kykysia

    kykysia Well-Known Member