Що читаємо? (2)

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Virchuk, 2 Вересень 2013.

  1. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    В мене зараз теж період розрядки - "Емілі з Місячного Серпа" Монтгомері
     
  2. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Дівчата, а хтось читав Джоджо Моєс "Две встречи в париже"? Якщо маєте в електронному варіанті, поділіться пліз, а то вже стомилася шукати((
    Ще закачала собі Ирвин Ялом: Лечение от любви и другие психотерапевтические новеллы. Вона вийшла українською у КСД, але якраз у них закінчилася в магазині, тому я вирішила пошукати електронний варіант і знайшла) Відгуки дуже класні, та й анотація мені подобається, загалом люблю психологію)
     
  3. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    мені нарешті присмакувало читати, а то шось ніяк не хотілось останнім часом..
    читаю зараз Джоджо Мйєс "після тебе" (продовженням"До зустрічі з тобою"). вибрала саме цю книжку, бо цікаво стало яке ж продовження після такого сумного закінчення... поки так нічо,як для відпочинку то гарно і легко читається. люблю інколи почитати такі дівчачі книжки:girl_dance: але відверто, то переклад якийсь ломаний, не подобаться, деякі речення ніби студік якийсь переклав на ходу:girl_nea: в загальному не шкодую що взялась саме за цю книжку-для лінивого весняного настрою те, що треба:girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. shemely

    shemely Member

  5. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    дякую! Але я може хтось має в електронному вигляді, щоб закачати собі? Загалом я помітила, що все важче знайти електронні книги у вільному доступі, особливо, якщо це сучасні популярні видання(
     
  6. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Знайшла інформацію, що ця книга складається з двох повістей : '' Медовий місяць в Парижі'' і ''Одна в Парижі''.
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. bobcat

    bobcat Member

    Будь ласка, і мені скиньте.
    --- дописи об"єднано, 23 Лютий 2017 ---
    Потрапила до рук книга"Материнская любовь" Анатолій Некрасов. Це психологічна література та читається легко. Де з чим можна згодитися, де з чим ні, та прочитати варто.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. ChristinaSummer

    ChristinaSummer Well-Known Member

    Прочитала американську класику Харпер Лі "Вбити пересмішника" дуже гарна книжка зі змістом. Дитяче бачення на дорослі проблеми вражає. Книжка підкуповує милими героями бешкетниками, які мають щирі серця. Варто читати дорослим, дітям. Кожен знайде собі поживу для роздумів.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. koroljok

    koroljok Well-Known Member

    Прочитала "Тайна моего мужа" Мориарти, враження як від прочитанної статті в жіночому журналі, чекала чогось іншого
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Якраз почала читати ''Велика мала брехня'' цієї авторки. Поки подобається. Особливо те, що нічого не зрозуміло:crazy:.Хто помер, хто винен, на які саме проблеми натякає авторка в сім'ях створених нею героїв? Надіюся розв'язка мене не розчарує:pardon:. Взагалі почала читати цей твір під впливом виходу серіалу. Як то я не прочитаю спочатку:mocking:?!
    А ще почала і закинула на 30 % популярну зараз книгу ''Таємнича історія Біллі Міллігана'' Даніела Кіз. Сам задум цікавий, ще й написаний з реальної людини. Але я за ті 30 % зрозуміла про героя і його особливість все, що хотілося. Читаєш як науковий доклад плюс суха біографія, і ніякої художньої складової. Чекаю фільму з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. От фільм має вийти цікавий.
     
    Останнє редагування: 6 Березень 2017
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    А я якраз дочитала) ніби й цікаво було читати, але, чесно, щось до наступної книги авторки поки не тягне) Це з таких романів типу: прочитала, ніби не погано, але нащо воно мені було). Єдине, що мені був цікавий сюжет з героїнею, яку б'є чоловік, її вагання, їх залежність одне від одного, її психологічні роздуми. А кінцівка там цікава))
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Дочитала "Квіти для Елджернона". Не погано. Тільки на депресуючих впливає не добре))


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  13. Adelsten

    Adelsten New Member

    Зараз перечитую роман "Сад Гетсиманський" І. Багряного, на мою думку, це одна за найкращих та найжахливіших книг (в аспекті тематики) в українській літературі взагалі...
    Сад Гетсиманський — Вікіпедія
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  14. pharmac

    pharmac Well-Known Member

    Читаю "Століття Якова", емоційно, сильно,аж до сліз. Також пробую, вже днів 5 як пробую, Jonasson "Analfabetka, która potrafiła liczyć":girl_in_dreams:
     
  15. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Дочитала, і мені книга дуже сподобалася! Погоджусь, що глибокої філософії від автора там нема. Але ця історія зачіпає глибокі суспільні проблеми: сімейні відношення батьки-діти, діти-діти, чоловік-дружина, стосунки між подругами. Мені саме це і сподобалось, що автор не нав'язує своїх думок, а дає право самому дати оцінку подіям які описані в книзі. Таким чином побудованого детективу я ще не читала. Хто і найдивніше навіть кого вбили не зрозуміло, і я постійно тримала усіх під підозрою. Але не відгадала ні убивці, ні кого вбили. Розв'язка непередбачувана!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    @Demetra ви в якому виді книгу Мориарті читали? Електронному? Якщо так, то Поділіться ,будь ласка ,де скачали))
     
  17. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Перечитала з Мойеса все, що тільки знайшла в елекронних версіях - сподобалося абсолютно все.
    Й маю печаль - бо ще раніше скачала одну книгу, але то по факту виявився уривок, мала пізніше погуглити знову за цілою версією і...сталася халепа- я не пам"ятаю ні автора, ні назви - там щось таємниче ніби було в назві. Суть - розповідь ведеться від лиця хлопця, який випадково попав в один престижний заклад, де знову ж таки майже випадково - в групу до одного професора, який був дуже ексцентричним й вів тільки 4 учнів. Всі вони з еліти, а цей хлопець - з простої родини. Ну й там власне починав закручуватися цікавий сюжет, як уривок закінчився. Щось з якоюсь кімнатою пов"язано. Надій мало, що по такому коротенькому опису вдасться знайти, але все ж..Надія вмирає останньою. Бо як я не гуглила - все на Гаррі Потера й таємну кімнату викидає.
     
  18. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    @Тетянка , я знаю що це за книга - Донна Тартт "Тайная история"(не впевнена чи є українською). Тільки мені ця книга взагалі не пішла. Ну взагалі не могла її читати , дуже нудно і розтягнуто. Хоча дуже зацікавила анотація і популярність цієї книги ... А на ділі пшик...
    Якщо прочитаєте , напишіть , будь ласка, відгук. Цікаво , чи то тільки в мене таке враження. Бо досі мучить совість, що покинула на середині.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Написала вам в пп
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    так, дочитала я в п'ятницю "Улица святлячков" Крістін Ханни. Стільки сліз з мене давно не лилося, наступного дня вся запухша ходила)) Тому чутливим не рекомендую)А взагалі книга дуже цікава, як і всі в принципі цієї авторки. Це історія двох подруг з підліткового віку і до 45. Вони такі різні: одна кар'єристка, інша домогосподарка, але сильні і слабкі по-своєм. тут і про любов, ревність, стосунки батьків і дітей. Кінцівка трохи неочікувана). Дізналася також нині, що є продовження, тому обов'язково візьмусь за нього. Одним словом - раджу!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2