відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

  1. VERO

    VERO Well-Known Member

    Минулого року вони були в меншестві і вели себе досить скромно. Цього року як приїдуть "спасать в Турции сезон"... В них це літо буде повноцінним з норм. чартерною програмою, раннім бронюванням і хорошими цінами. Прогнозую, що буде росіян багато)
     
  2. Gala

    Gala Well-Known Member

    сніжна
    , що скажете за цей готель?

    Catamaran Resort Hotel
    В Туреччині ще не були, але хочу щоб була гарна природа, гори, взагалі любимо активний відпочинок, щоб щось побачити в країні, але чоловік хоче полежати і моря цього року( того року був дуже активний відпочинок в Італії)Свого часу ви помогли мені порадами щодо Криму(Алупка) Нас 2 дорослих і 2 дітей (11 і 14 років).Які готелі порадите?Думаєм на середину червня... Дякую
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2017
  3. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    готель з ніяким сервісом. Харчування відповідне- ніяке, для невибагливих і готових в черзі за мясом постояти :) Території готель немає- там як на підводному човні- не погуляєш.Хіба від номеру до пляжу і ібля басейнів.Пляж ( західу воду) з камінням ( не просто галькою). Розташований у Бельдібі - самому по собі депресивному і бруднуватому селищі та ще з урахуванням того, що розміщений в не кращій його частині.
    то залежить від ваших вподобань та вимог ( анімація, харчування, дитячі гірки, можливість вийти просто хоч за територію готелю, наявність власної терторії, галька-пісок, клубний чи міський...), вашого бюджету та кількості ночей.
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2017
  5. Gala

    Gala Well-Known Member

    Думаєм десь на 10ночей... в середині червня. Щоб було хороше харчування(боюсь отруєнь кишковий, бо в малої то слабке місце)анімація не обовязково.Щоб були гори, природа, наявність території, чистота,галька,до 1500 тис... і можливо щоб щось побачити не далеко...
     
  6. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    глянула кілька готелів з тих мереж, що Ви @сніжна пишете для закордонних туристів - всюди ціна на наших 14 ночей - від 3100$, так що по ціні справді непоганий відбір теж йде.
    Минулого літа нам досить добре було в тій Рамаді, чи тому що росіян не впускали чи готель більше на німців розрахований, бо їх там найбільше було, і анімаматори всі нім. шпрехали. Хоча наша мала ще і цього року не дуже того всього потребуватиме, то нам всерівно. Але там попадалося так багато сімей різних, і там де дітки віку нашої, перетиналися часто в тих самих місцях, і всім вистачало пару фраз англійською перебалакати про дітей, і то було дійсно дуже приємно і комфортно.

    До речі, хто їздить в червні на море - скажіть ще якісь плюси цього періоду, крім ціни. Бо чоловік не хоче чекати кінця літа щоб їхати у відпустку, а я вважаю, що в серпні море вже реально тепле, а початок вересня, то взагалі щей народу поменше.
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2017 ---
    а і про Мармарис... я цього року шось на Олюденіз надивилася фото - там така краса!! я би туди їхала. АЛЕ - зі Львова на Даламан літають лиш кожних 10 днів, тобто 10 або 20!! ночей. А ми все-таки вже налашьувалися на 14, щоб малій було більше часу на адаптацію і всяке таке. А через Київ калатати з нею тим більше не хочеться. Цікаво чому цей напрям тут на заході непопулярний
     
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    там ціна за цей місяць змінювалася в межах кількасот доларів доларів туди-сюди. Ну і цьогоріч на ціни минулого року можна забути. Раннє бронювання вище, ніж за останні роки в цей час.Якщо родичі минулоріч 14 ночей в Квінс Парку Текірові оплачували на 2+1 на другу половину червня за 1400 дол, то цьогоріч РБ на неї стоїть від 2600 за 10 ночей ( і то вже впала ціна). За цю ціну тут відпочивали три роки назад у сам розпал сезону, а не по РБ ( фактично у самий високий сезон і при купівлі туру за 3 тижні до).А зараз це ціна РБ. Бюджетний Клуб готель Фазеліс Роуз минулоріч по РБ викуповувався на 10 ночей червень по 1300 дол, а зараз на нього ціна 1900 і теж це ще впала. Ну і так по всіх. Але треба моніторити- ціни змінюються постійно .
    в цей пероід сервіс і харчування у готелях трішки краще. Ще не втомлені сезоном і уже не початок "розкачки". заповнення туристами не завжди на 100% ( відповідно , немає проблем з лежаками не тільки до 8 ранку :) . Спеки ще немає. Вологість ще не сильна. Але море буде прохолодніше. Тобто хто любить парне молоко- то хіба сам кінець червня. А так-+23-25. Початок вересня теж кланий. Ну але у кого школярі- дуже не розженешся на 2 тижні. Тому, якщо серед літа- то з чисел 20 червня так оптимально. Ціни на цей період не є низькими. Це ж не травень.
    Галька0 це р-н Кемеру чи частково Сіде. Гарна природа і галька- це Кемер. Якщо плануєте самостійно десь вибиратися по вечорам- треба Кемер-центр дивитися.Я люблю зупинятися тут. Бо вечорами гуляємо за межами готелю і тут є де погуляти. якщо просто плануєте самостійно на долмуші вдень десь вибратися- то можна любе селище р-ну Кемеру ( бо увечері не виберетеся). Як варіант- р-н Лари в Анталії. але тут міські готелі.
    п.с. у вас донькам скільки років? Якщо старшій буде повних 12 чи 13 ( залежить від готелю), то за неї тур рахується як за дорослим. Тоді є проблема з номерами, бо на 3 дорослих і дитину досить складно підібрати номер. Готелі не охоче дають стандарти при наявності 3 дорослих і дитини, а треба брати або 2 або сімейний. А сімейні і дорожчі і їх кількість незначна, тому бронюються швидко. Чесно кажучи, за 1500 у щось хоч більш-менш пристойне на 10 ночей тоді на 3+1 вкластися у червні важко. тут треба розраховувати на бюджет тоді бодай на третину більший
    --- дописи об"єднано, 27 Лютий 2017 ---
    от власне саме через харчування і пристальну увагу звертати на готелі. Бо харчування ду-у-уже різниться
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2017
  8. Gala

    Gala Well-Known Member

    Сніжна донькам зараз 11 і 14 (дні народження будуть аж в вересні)років... що порадите в Кемері ?
     
  9. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тоді як ще дитина йде лиш молодша. Старша вже усюди іде як доросла. Тобто ви купуєте тур на 3+1 ( троє дорослих і дитина). На жаль, на такий бюджет реально зараз нічого пристойного не пораджу.Бо з цьогорічними цінами.що бачу, при такому розкладі навіть непогані бюджетні варіанти на 10 ночей будуть від 2000 дол. на 3+1 ( різниця між дитиною і дорослим додає у вартості від 300 і вище доларів,порівнно з тим, як би це було "по дитячому")
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Ще напишу тут для інформації про виїзд дитини за кордон із 1 із батьків
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Gala

    Gala Well-Known Member

    Сніжна, вибачте ,що надоїдаю... а якщо не Кемер, то щось не погане бюджетне можна знайти?Що порадите?Ось що в тур фірмі пропонували....
    senza hotel inova beach
    armas green fugla beach
    club hotel Anjeliq
    club turtas beach
    senza the inn resort@spa
    narcia resort hotel 5*
    club dem spa@resort hotel
    І ще отіум і утопія цікавлять.
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2017
  12. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    я задля цікавості почала зараз дивитися Сіде. Там ціни досить нижчі. Цікаво чому - може хтось знає?
     
  13. VERO

    VERO Well-Known Member

    Немає гір, таких краєвидів, як у Кемері, дальше їхати від аеропорту. Клімат інший. Часто немає куди вийти за межі готелю. В Аланії ще дешевше) Але берегова лінія часто поряд з оживленою трасою і готелі дуже наліплені один біля другого.
     
    Останнє редагування: 27 Лютий 2017
  14. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    та бюджетне завжли можна занайти. Питання лише яке. За 1500 на 3+1 на 10 ночей на червень пристойного не буде.
    Отіум який васцікавит? Є Отіум Еко. Отіум Севен Сіз (Сіде), Отіум Лайф 9Кемер). загалом вони непогані, кожен має свою спецфіку. Отіум еко розрахований на дитячий відпочинок, для малечі тут класно, для підлітків буде нудно. Ну і традиційно у літній сезон- занадто"дитячі" готелі - це вічний ризик кишкових інфекцій.Отіум Севен- знаходться поруч з Еко. Розрахований на дорослішу публіку, популярний у німців. Але ціни туди не є низькими. Після 10 червня ( а до 10 червня особливо не дуже тепле ще море- так+20+22) - на вас тут більше 2000 на 10 ночей. Хіба вам хтось знайде дешевше.Хоча самі готельчики непогані. але гарних пейзажів не чекайте.

    Утопія- сам готельчик знаходться на зеленій горі. До моря ідуть спуски. Сам готель непоганий. дітися за межами готелю- нікуди взагалі. Сама територія готелю велика і зелена.Ранше він був популярний у європейців. але останні роки 3 його за якісь плюшки пропихають усі наші ТА.Тому там наших вистачає.Ну і не знаю,хто говорить про його бюджетність. Бюджетний він цьогріч тільки у травні, як і завжди на початку сезону. Вже у червні там на вас 3000 зараз показує.
    Тобто і Утопія і Отіум- нормальні готелі з нормальтним сервісом і харчуванням. ну але аж ніяк не впишуться у зовсім бюджетні у сезон.

    senza hotel inova beach
    Старенький готель в 10 хвилинах від селища Конакли в Аланії. Тобто десь вийти за межі готелю- лише в Конакли. Або на маршрутці їхати в Аланію вдень або сідати на хвіст аніматорам, які за гроші везуть увечері у Аланійські нічні клуби і так добиратися.Бюджетні старенькі номери, харчування може бути, але без ізисків. Не дуже добрий пляж- великі камені при заході у воду і коли море хоч трішки штормить - важко зайти.Також пляж практично не прибирається. Вартість на червень на 3+1 на 10 ночей- від 2000

    armas green fugla beach
    Конкретно про цей готель нічого не знаю. Лиш можу сказати загалом про мережу Армас. Вона вважається однією із гірших. Готелі, які потрапляють в мережу Армас з їжджають на пси. Навіть найдорожчі. Там, кажуть, не дуже хороший власник ( вірніше, дуже економний). Але конкретно цим готелем ніколи не цікавилася- тому не скажу. Кемерські готелі мережі Армас нікудишні.Як аланійські- не знаю.Також армасівські готелі часто попадають на "Фортуну ", що само по собі уже багато говорить.

    narcia resort hotel 5*
    club dem spa@resort hotel
    не цікавилася, не знаю

    club hotel Anjeliq
    старенький, минулоріч підрихтований. Знаходиться так само в кількох км від селища Конакли. зелена територія, піщаний пляж, анімація є, інтернет платний,стандартні номери дуже маленькі за площею, харчування для нашого снг-шного туриста: хто раньше встав- того і тапки:) (тобто вибір є, але треба встигнути. поки не розібрали).Сюди по бюджету можете вписатися

    club turtas beach
    сімейна бюджетна 4* в Конакли. Ну але оскільки тут фактично одні росіяни і українці- сервіс як для наших,харчування середнє. пляж хороший.Зараз на червень на вас на 10 ночей ціну бачу десь від 1850

    senza the inn resort@spa
    не вартий уваги через мінуси у харчуванні, низький сервіс і до моря топати 10 хвилин. Є шатлбас, але він ходить рідко. Номери нові, так як готелю лиш 4 роки.

    Тобто загалом те, що ви шукаєте ( тобто гальковий хороший пляж, гарні краєвиди. можливість десь особливо вилізти за межі готелю)- то не сюди. Якщо просто відпочивати в межах готелю і хіба на маршрутці вибратися в Аланію чи в селище Конакли пройтися- тоді дивіться, що вам випадає краще.
    Не можна від дуже бюджетного варіанту очікувати чогось надзвичайного. На вас 4 лише переліт займає 800 доларів ( якщо це звичайна, а не горяща путівка). Ще додайте комісійні ТА у вартості, трансфер і т.п. і фактично на готель залишається мінімум. Я писала, що більш менш щось достойне можна очікувати з розрахунку бодай від 25-30 дол. на людину на добу "чистими готельними". При бюджеті у 1500 на 3+1 виходить "грубо" лиш по 12-13 дол. на людину. відповідно, ти знаєш на що їдеш.і не очікуєш нічого особливого. А якщо дивитися варіанти в межах уже 2100-2300 дол- то тут є кращі варіанти, ніж вищенаведені. навіть у Кемері .

    п.с. при виборі готелів в Аланїі розраховуйте на довгу дорогу від аеропорту. Поки розвезуть усіх по готелям- займе 2-2.5 години. І назад точно так само з готелю будуть забирати за 5 годин до рейсу. Для порівняння: в Кемер минулорічвідкрита нова траса. і навіть при максимальній завантаженості там годину розвозка до віддалених Текірови чи Кірішу.Якщо трансферних готелів не багато в рейсі- то за 40 хвилин
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    там є різні готелі. там є непоганий Барут Химера, там мережа Крісталів,Палома і ще пару штук кращих. Але загалом в Сіде на цій площі дуже багато готелів, які просто наштуковані один за одним.
     
  16. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    Про червень сніжна гарно написала. Додам суто про себе.
    Люблю саме червень, більше того, навіть початок червня. Ми не любимо спеки і тих шалених натовпів на пляжах в липні-серпні. Хтось каже, що море ще холодне - для нашої сім"ї це лише плюс, тим більше 20-22 градуси, це для мене зовсім не холодне море, а якраз комфортне, таке, в якому можна трохи охолодитись після перебування на сонечку + менше інфекцій, і що пляж, що море в червні, як на мене, чистіші, ніж потім в розпал сезону.... Вперше ми відпочивали в Туреччині на прикінці травня-початку червня: було просто чудесно, туристів ще не так багато, спеки немає, на пляжі лежаки вільні завжди можливо знайти. А те, що водичка 20-22 градуси це як я вже писала, нам дуже підходить, наші діти чудово купаються в такій воді :).

    @сніжна, дуже цікавить ваша думка. Для відпочинку з дітьми (4 і 10р.) який з двох готелів в районі Кемеру ви б обрали: клуб готель Бельпінар чи Гранд Рінг (це поки лише 2 таких, що по ціні більш-менш підходять і по вимогам)?
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    @Kassandra, в Бельпінарі з малими дітьми зручніше. Там номери розміщені в корпусах через дорогу від пляжу ,а шумне активне життя біля пляжу. Тобто є розділення на активну і спокійну зону. Єдиний зіба мінус,що тих пару метрів між зонами йде по переходу під дорогою. А перехід має маленьку висоту. У кого зріст більше 185 см мають якось нахилятися. Також Бельпінар має свою територію,а Гран Ринг фактично ні.
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2017
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

    дякую за відповідь)
    ми нижчі, тому це для нас думаю не буде проблемою))

    от не можу зрозуміти тих цін: чому на 8.06 вони дорожчі, ніж на 11.06? (по логіці, думаю, мало б бути навпаки..)
    Сніжна, бачу Бельпінар лише на Тез турі, в анексі, туі, пегасі його нема.. Може ще десь є, де я не знаю? Від тез туру їздила, була задоволена, але то було давно, а зараз читаю по відгуках, що є різні мінуси в їхній роботі + в них пошуку не бачу годин вильотів і не можу знайти як подивитись..
     
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Тез тур переживав не кращі часи,вплоть до банкрутства,якого чулом уникнули. Як зараз не цікавилася. Тому не можу підкащати,як з бронями цього оператора зараз. Так само не дивилася, від яких ТО йде Бельпінар зараз. А вартість не розраховуєттся так, що раз скоріше- значить має бути дешевше.
    --- дописи об"єднано, 28 Лютий 2017 ---
    @Kassandra гляньте ще Бельпінар у Корала. Там він був раніше теж. Просто у теза він на пріорітеті стоїть ( ніби гарантія проданих номерів)
     
    Останнє редагування: 28 Лютий 2017
    • Подобається Подобається x 1
  20. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Дівчата, а з малюком 2 роки краще обирати піщаний пляж певно?

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk