Все про закордонний паспорт

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Tamada, 8 Лютий 2013.

  1. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Я робила вчора, лише вчора відновив роботу паспортний сервіс. Робили на Б. Хмельницького. Дитині фото пронисили готове, а нас фотографували на місці. Я писала вище, що до 1 віконечка чекали більше години, а до другого, де фотографують і відбитки беруть 3,5 години.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Нічого не доплачували.У чоловіка 2 паспорти- звичацний і зараз біометрику робив. Ну а дитячий- старий проізний щакінчив свою дію і його не забирають
    --- дописи об"єднано, 29 Квітень 2017 ---
    Зараз на Словацького.Попередні на Хмельницького
    --- дописи об"єднано, 29 Квітень 2017 ---
    Які неправильні моі ціни? Це фото з ПС на Словацького. Різниця в цвні ще корегується від того, чи одночасно ви купуєте страз
    ховку чи без неі, з чіпом чи без. Про онлайн реєстрацію- у них на сайті є ця послуга.
     
    Останнє редагування: 29 Квітень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Ціни невірні. І дитині, і дорослому однакова ціна. Я вчора робила. І онлайн-реєстрації немає. Лише жива черга.
     
  4. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    це лише на період, поки ПС не відновили роботу у повному обсязі. Вони ще не працюють у повному режимі. Якщо не треба паспорт рям і вже- зачекайте тиждень-два поки все втряеться і розмокчеться. І без проблем зробите документи без черг і клопотів.
    По оплаті: ось що у мене вийшло по квитанціям : послуги ПС 400 грн+ 557. 32 грн- оформлення паспорту за 20 днів ( з біометрикою і відбитками)+32, 68 грн коміся за обслуговування. Страхівку я не купляла. Разом : 990 грн
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Я перед тим, як їхати вчора, подзвонила на гарячу лінію, сказали "у нас немає онлайн-реєстрації, виключно жива черга". Тому так і ділюся.
    Моя особиста думка, що ми ще гарно вчора подали, паспорт дійсно швидко не треба, але за 20 роб днів, буде якраз. Думаю вчора ще далеко не всі знали, що вони запрацювали і буде лише гірше і довше.

    До речі, як в нас і буває, віп-персони, мають виключення. Хоча вони запевняють, що у них всі однакові. Людина заходить у приміщення, відразу на екрані висвічують її номер і проходить до віконечка, після чого всі чекають своєї черги на фотографування 2-3 години, а вона без номера на екрані прямує на фотографування і вже за 5хв залишає приміщення сервісу.

    У нас всіх трьох теж такі ж суми. Про страхівку я і не знала, ніхто не питав\казав. Лише 7 чи 20 днів бажаєте і 990грн.
     
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    ну ДС для окремих осіб працював і в час офіційного закриття :). Тобто документи приймали "по чарівному слову"
    на Словацького казали одразу. Це річна страхівка, вартістю чи то 150 чи то 200 грн. Така, яку ви оформлюєте у турагенстві при покупці туру. А можна просто окремо купти на рік на усі поїздки протяго цього часу.ЇЇ можна купити одночасно із оформленням паспорту, а можна просто окремо в любий час в тому ж ПС
    поки так. Бо із закриттям ДС люди кинулися в міграційну- там запис на місяць вперед. Відкрили ДС- кинулися в ДС , створився штучний ажіотаж. За тижнів два все розгребеться потроху.
     
  7. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Дуже сумніваюся
     
  8. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    тяжко сказати. але побачимро. Через ПС моє сімейство загалом вже 5 раз докменти робить за останні роки - завжди було все спокійно, коли працювали інші установи. І якщо у міграційних були черги завжди, то там було завжди спокійно.Зараз якийсь штучний ажіотаж,заснований на паніці наших людей. Всі до безвізу вирішили приготуватися :)
     
  9. Smokey eyes

    Smokey eyes Well-Known Member

    Я прийшла в 8.00 на Ярослава Мудрого у вівторок. Була одинадцята. Ледь встигла.
     
  10. yusha

    yusha New Member

    Якщо у Вас є вже паспорт, то залишать ту транслітерацію,яка була.Принаймні,мені так залишили.
     
  11. maavka

    maavka Well-Known Member

    Вчора була у Паспортному сервісі, що на Б.Хмельницького. Прийшла о 13год, дали номер черги аж 103. Ажіотаж ще той, причому навіть з Червонограду була людина, говорила з тою дівчиною, казала, що в них в Червонограді нема таких приватних установ, а вдержавних треба з 5 ранку весь день в черзі бути і то невідомо чи попадеш. Тому вона тут.
    На той час 37 людей вже прийняли на документи (на фото менше). Сказали, що якщо не хочете весь день тут сидіти, то краще кудись піти (додому напр.) і подзвонити в 4 год. Додзвонитись я не могла, то ж прикинула (якщо 40 людей за 3 год приймають), то в 5 годині, якраз буде з запасом. І вправду, прийшла в 5, на документи моя черга підійшла о 18. А от з фотографіями дуже довго було, десь о 19.40 взяли. А довго ось чому, не тому що фоткають довго (хоча і фотографії стараються робити якісні, перефотографовують якщо треба). Не могли мені відбитки пальців взяти, питалась чи я кремом не мазала, а я до того готувала, може то через жир. Одним словом побігла в туалет ретельно мити (хоч руки були чисті) і помогло, але ще коли за порадою потерла руки об джинси, то вже відбитки були такі як треба.
    І взагалі мені можна сказати повезло. Виявляється вони кожного дня приймають максимум 106 людей. Тому варто йти чим по раніше, після першої вже нема сенсу, бо тебе не запишуть в чергу. В них навіть там написано, що працюють вони до 18.00, хоч на сайті пише до 20.00. А це вони просто не приймають нових людей після 18.00. А так то вони працюють таки до 20.00.

    Заплатила 990грн.
    Але загалом мені все сподобалось. Дуже зручно, що не треба пильнувати чергу, знаєш свій номерок, подивився на табло який номер приймають і можеш собі прикинути скільки часу маєш, можна у ВАМ сходити, що поруч чи ще кудись поїхати. Я взагалі живу поруч, то мені зручно. Також там голосно озвучується, який номер викликають (тобто можна там читати і не боятись що пропустиш). Також є коврик для дітей з іграшками. А ще все що заповнюють у комп'ютері тобі показується на іншому (показовому) комп'ютері. Такі от приємні дрібнички

    Чекаю смс через 20 днів від подання, тоді можна приходити по паспорт :)

    Але кому не спішно варто таки почекати, бо щось дуже багато людей, може тому, що після свят ....
     
  12. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Мені ні. Питали, як хочу і казали, що за новою інакше.
    --- дописи об"єднано, 4 Травень 2017 ---
    Що тут дивного? Люди з районів завжди робили тут паспорти. Їх там, мабуть, половина з тих 100 була.

    Ми подавали у перший день, як тільки відновили роботу. І, як я і писала, що вважаю, що ще скоро впоралися (вище розказувала), от Ви вже значно довше.

    З фото довго не через відбитки, то одиниці можливо так. Просто там значно більше часу потрібно, а віконечка всього 3. От і виходить так.
     
  13. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    а яка ситуація для оформлення паспортів дітям? нам швиденько треба паспорт, а от чекати стільки годин з двома немовлятами - то тяжко :sad:
    як я зрозуміла, щоб скоротити час перебування там, то краще зразу прийти з фото?
     
  14. YeWa

    YeWa Well-Known Member

    Хто знає як зараз з оформленням закордонних паспортів у простих ДМС, чи є черги, чи реально за один день здати документи? Особливо цікавить Шевченківський район, вул. Донецька. Можливо хто був нещодавно?
     
  15. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    електронна реєстрація на подачу документів
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    @maavka а номер черги дають за паспортом? Хочу зробити паспорти дітям і думаю, що може б краще було під"їхати без дітей, взяти номер черги, а вже потім під"їхати з ними і чоловіком.
     
  17. maavka

    maavka Well-Known Member

    За папортом, та думаю можна під'їхати без дітей. А як вже під'їдете, то чоловік може гуляти з дітьми, а ви чекати чергу. З дітьми там (у паспортоному сервісі) дуже зручно. Чергу ж не треба пильнувати
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. AkUla

    AkUla Well-Known Member

    в мене родичка робила в звичайному ДМС, все за 2-3 години зробила, прийшла і зареєструвалася на місці і "живу" чергу, і здала на паспорт все в один день, це було пару дні тому , точно після свят всіх.
     
    • Подобається Подобається x 2
  19. Smokey eyes

    Smokey eyes Well-Known Member

    Дівчата, може хто знає..
    Чи треба якісь документи пред"являти , щоб забрати готову ІD картку?
     
  20. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    дівчата, то які документи треба дитині для отримання ІD картки. чи треба прописку?