Не рекомендую заклади

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем algo, 16 Лютий 2009.

  1. Siania

    Siania Love Life

    А мене вбило коли їхня працівниця мила підлогу біля входу, пішла за барну стійку, взяла гроші за замовлення і спокійно собі нарізала апельсини тими ж немити руками :bad:
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Я не була у Франсуа, але після стількох негативних відгуків і не хочу. Як можуть працівники бути такими нехлюями, це ж бридко. Але ще більше лякає те, що я впевнена, що в деяких інших закладах бувать такі ж працівники...Тотальний пофігізм, або тупість, я не знаю. Але щоб не дотримуватись навіть правил елементарної гігієни??? Що за люди? Чи то як не для себе, то хай хоч все завалиться...Не здивуюсь, якщо деякі з тих нехлюїв і для себе отак брудними руками щось готують. Тварини і то деколи більше дбають про гігієну, жесть:bad:...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Online

    Online Well-Known Member

    Порядок там, де власники сидять цілодобово. Хоча б перший час. А потім регулярно навідуються, незважаючи на ретельно підібраного адміністратора. Бо інакше: кіт за пліт, а миші в танець. Лінь, розгільдяйство, бажання щось змаланити - дуже поширене явище. Можеш вкласти в заклад мільйон, продумати кожну деталь інтер'єру та меню, взяти дорогого шеф-кухаря, а от такі офіціантки запорять весь бізнес.
    Я так зрозуміла, що Франсуа - це франшиза? Тим гірше. Бо там, я так дивлюся за репутацію ніхто не дбає. Біля Добробуту така сама ситуація. Була там влітку перший і останній раз. Через обслуговування. Який сенс купляти франшизу, якщо на заклади бркенду стільки нарікань. Краще свою пекарню тоді відкрити.
     
    Останнє редагування: 11 Лютий 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  4. Siania

    Siania Love Life

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. marianast

    marianast Well-Known Member

    Деліс. Повноцінно не була там десь три роки. Вчора сходили, краще б сиділи вдома. Розігріте м'ясо, яке подали як свіже з мангалу, абсолютно не смачне, як трава. Попався зіпсутий шматок один, підгнивший.Соуси - то кетчуп, гірчиця і соус з журавлини ( як варення швидше). Овочі гриль - неїстівні просто.
    Дитяче меню - курячий шашлик напів сирий, гумовий, зверху так щедро замаринований гірчицею , зовсім не смачний , картопляне пюре з грудочками, неприємного кольору( може на бульйоні якомусь мнуте, не знаю).
    Туалет при вході і смердючий. В залі нормальний.
    Офіціантки, практично біля нашого столика, кричали одна до одної "ти ******", а я маю віддуватись:girl_smile:
    Крім того в рахунку порахували 1,5кг м'яса , якого не було і кілограма. За це все ми (4дорослих і 4 дитини) заплатили 3200грн і поїхали додому нормально посидіти.
    Ніхто не хотів псувати вечір розбірками, хотілось швидше звідти піти і забути.
    Пробували сісти і в Миколі, і в Гопаку до того-все забито, навіть броней не приймали, а в Делісі порожньо, видно він давно скотився, просто ми не знали. Емоцій своїх не висловлюю, навіть не знаю, що сказати, я , в принципі не дуже придирчива, просто шокована і послугами і рахунком. Навряд чи зможу туди хоч на каву ще зайти
     
    Останнє редагування модератором: 30 Квітень 2017
    Reason for edit: Без нецензурщини!
    • Інформативно Інформативно x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Співчуваю Співчуваю x 4
    • Подобається Подобається x 2
  6. Online

    Online Well-Known Member

    Востаннє була там майже 7 років тому, ще вагітною малим. Літо. Комарі на терасі жерли нещадно, про це ніхто і не думав подбати. При заповненості на третину, довго чекали поки до нас хтось підійде, ще довше - саму їжу і розрахунок. Їжа була ніяка. Про моє замовлення взагалі забули, бо офіціант не записував, а запам'ятовував. Більше того, замість вибачитися і виправити ситуацію, він щось там намагався мене підколювати, що у вагітних бувають "помутнєнія". Ніби я його коліжанка, а не клієнт. Тобто все, що могли запороти - запороли. За кругленький рахунок, між іншим. На тому ми з Делісом і розпрощалися назавжди. При теперішній конкуренції, у Львові можна знайти море достойних закладів, тим більше в такій ціновій категорії.
     
    Останнє редагування: 30 Квітень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Siania

    Siania Love Life

    Я була тричі у Делісі з великим проміжком часу, і щоразу виходили з неприємним осадом. Проблеми завжди були через офіціантів. Дуже хамське ставлення, а сам ресторанчик гарний. Про те щоб клієнт повернувся не дбають взагалі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. marianast

    marianast Well-Known Member

    В мене спогади 5-7 річної давності дуже позитивні. Видно щастило. Вчора відбило по всіх пунктах
     
    • Корисно Корисно x 1
  9. Olena Korsyka

    Olena Korsyka www.time4shopping.com.ua

    Саме найкраще ходити в заклади, які тільки відкрились, вони тоді стараються на 100%, з часом більшість , на жаль, псуються.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. Lemeshchuk

    Lemeshchuk Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  11. Текіла

    Текіла Well-Known Member

    Да Вінчі у Кінг-Кросі. На пасту чекали 30 хвилин, покликала офіціантку запитатись, як там справи, на що вона сказала що ще 15-20 хвилин треба чекати.
    Поки сиділи біля стіни, там де карта Італії в вигляді піц, поміж піцами проповз великий тарган :girl_cray: фу!
    не знаю чи він їхній, чи ні, але пасти ми вже не їли і більше туди не підемо.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Була в суботу в Брудершафті, замовила салат Цезар. Чекала на замовлення більше години. Сам салат не сподобався, не вартував тих потрачених грошей і часу. Обслуговування теж не сподобалося, не уважне. Попросили рахунок, не дочекалися, поки самі не пішли за ним. Людей було не багато в той час


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  13. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    Мафія на Шевській. Не раджу! Була там один раз суто на сушах і коктелях, коктелі нормальні, суші жахливі! Замовляли одного разу додому суші, теж повний провал- малого розміру, розсипаються, пересолені!!
    Пройшов деякий час, зібрались з подругами десь посидіти в центрі, одна запропонувала Мафію, пішли. Посидили в окремій кімнаті, чисто, гарно, інтерєр все супер, страви не смачні і порції зовсім малі!
    В піцу нарізають польську шинку( та що в вакуумі продається),жується , я жуйка! Цезар з індичкою( та сама шинка!!!! а не індичка, порізана 3-ма плястерками на тарілці 1 перепелине яйце, пів помідора чері і пару листків салату!!! все!
    салат з креветками те саме! Пасти взагалі у наявності не було, спирте приносили тепле, а не холодне, як ми просили!!
    одним словом, я більше туди ніколи не піду і нікому не раджу, є купа закладів де можна посидіти нормально і із задоволенням!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  14. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    І я шокована тим, що страви були аж настільки не їстівні. Але щодо рахунку - в меню ж були вказані ціни, ви ж бачили що замовляли і за якою ціною?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. marianast

    marianast Well-Known Member

    Так, звичайно. Якби було смачно і нормально обслуговували я б за ціну і не заікнулась. Просто за таку якість пасує брати як в притончику на районі, а не як в дорогому столичному ресторані.
    Я сама в шоці з тієї пригоди. З часом шкодую, що не розібралась, але ситуація якась така була, що ні туди, ні сюди. І ніхто не хотів остаточно псувати вечір.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Власне це дуже добре розуміють офіціанти і кухня, що це зійде з рук, бо ніхто не хоче зіпсутого настрою.... Колись в Бонжурі мені принесли макарун, який неможливо було розкусити . Я його їла вперше, але на всяк випадок перепитала офіціантку, то вона швиденько забрала, вибачилася і сказала, що в рахунок його включати не будуть. Шкода, що вони закрилися , це була дуже затишна кав"ярня з доступними цінами , доброю французькою музикою і я дуже її любила ще й за можливість потанцювати ....
     
    • Подобається Подобається x 3
  17. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    І я нині в шоці... Здавала зранку кров з вени і забігла щось поснідати-пообідати в Чао Беллу на Саксаганського .... Любила цю піцерію за смачну піцу і гарне обслуговування.... Замовила какао, спагетті і салат - огірок, помідора, перець, цибулька . Какао смачне !!! Овочі свіжі , тільки в складі вказана оливкова олія, то напевно капають піпеткою три краплі, бо реально тільки порізані овочі і на дні сік , який вони пустили.... Спагетті - це сильно сказано , напевно вони собі думають шо українські спагетті Тая і італійські спагетті - це одне й теж і що як не дати сиру пармезан , то ніхто й не зауважить... Реально їм пощастило, що я була після аналізів і мозок ше не прокинувся ... Наступного разу в такій ситуації скажу, що так як не всі складники вкзані в рецепті є в страві, то я відповідно плачу на власний розсуд .... А і на спагетті чекала пів години ..... Нині я злосна ... :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Найбільше що мене власне шокувало, то коли я про це сказала при розрахунку , що в стравах нема всіх складників , то мені мило посміхалися і казали, та ви шо та такого бути не може.... Ніхто не вибачився .... тепер починаю розуміти чому там мало людей..... І власне я чулася ідіоткою , яка розказує байки :girl_cray: ... Далеко ще нашим кав"ярням до гарного сервісу і ставлення до клієнта..... Єдине за чим направду шкодую, що була голодна і їла вже те що принесли :girl_in_dreams:, бо треба було одразу кликати офіціанта....
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  19. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    А я розкажу про Франсуа на Площі Різні. Зайшли туди з подругою, брали піцу і сік. Сік був у подарунок, це єдиний плюс. Піца несмачна. Але мова навіть не про те. Поки ми чекали на своє замовлення (а чекали довго), офіціант бігав з віничком, підмітав у залі. На хвильку перервав своє заняття, приніс нам тарілки і столові прибори, і знову взявся за віничок. Дозамітав - взявся за ганчірку, мив підвіконня, знову ж таки, на хвильку перервався, щоб принести нам піцу, і далі щось там тер. Руки, ясна річ, він ні першого, ні другого разу не мив. А ще по залу ходила тьотя зі шваброю. Біля нас вона затрималася хвилин на 5, бо ми, мантелепи, не зрозуміли її дуже виразних поглядів, і не одразу здогадалися підняти ноги, щоб вона шурхнула під нами своєю шваброю. Словом, обслуговування на рівні, якщо точніше, на рівні нуля. :girl_sad:
    Погано стараєтесь. :girl_nea:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. PERIWINKLE

    PERIWINKLE Well-Known Member

    Вам ще пощастило:girl_yes: Я пару місяців була "постійною клієнткою" Франсуа, правда, на Чайковського, бо було зручно за розташуванням. Чого тільки не надивилась:girl_impossible: І як ті діти бігали по залу бавились, ми боялись, що нас "знесуть", і відсувались, і як "адміністратор" вичитував дівчат працівниць, приблизно такого ж віку, як сам, так, ніби він великий бос, і потім одну дівчину почав витягувати з-за прилавка насильно за руку, та почервоніла, і потім пішла плачучи
    Після останнього побаченого я перестала взагалі туди заходити, хоч до того майже щодня там бувала. Ми з подругою сиділи в першому залі, а там ще є менший другий, зі столиками на більшу кількість місць, і зайшла компанія, 4 людини, стали в чергу, але місць поки не було. Пішов офіціант в той другий зал, бо там якраз є столики для більшої компанії, і почав всіх проганятио_О, пояснюючи це тим, що це розпорядження керівництва, бо вони втрачають виручку. Одна старша жінка "на ходу", вдягаючись, допивала свою каву, всі встали і повиходили, і ми теж про всяк випадок, хоча й сиділи за маленьким столиком в першому залі.
    Не розумію, хіба суть кав'ярні не в тому, щоб люди приходили, сиділи там, спокійно спілкувались, і нікуди не спішили? Хіба не на цьому базується бізнес? Про якість страв, миття підлоги разом з ногами відвідувачів, хамство, відкриті двері взимку, коли сидиш на морозі, куріння працівників в дверях, з яких все тягне в зал, можна розказувати довго:girl_in_dreams:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2