Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

  1. Mavpysuk

    Mavpysuk Well-Known Member

    Довго думала куди все ж таки написати...вирішила сюди))) Як же мене бісять люди, які дзвонять по оголошенню, де чітко вказана ціна і починають в наглій формі її коментувати. От подзвонило мені щойно чмо, яке ж мене переконувало що я продавала земельну ділянку за нижчою ціною, що я з ним вже спілкувалася і навіть домовлялася про зустріч...я йому чемно пояснила, що він щось плутає, бо ціна була більшою і з ним я точно не спілкувалася...потім я ще слухала на що я розраховую, ставлячи таку ціну, що я неадекватна і взагалі......Блін, ну яке твоє с....не діло, я власник, ставлю ціну, яку вважаю обгрунтованою і одразу ж її вказую, щоб людина розуміла на що розраховувати...Виговорилась, стало легше)))

    Надіслано від мого SM-T231, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  2. Stroga

    Stroga Well-Known Member

    Вони таким чином хочуть добитись, щоб Ви скинули ціну. Стикалась я з такими покупцями, мене ще переконували, що такого типу товар набагато дешевший і що я собі думаю, я сказала: ну то купляйте там де дешевший, я не буду Вас переконувати, до побачення! І через 2 дня той самий покупець приїхав і купив за ту ж ціну)) Це мабуть якась тепер популярна така "нагла техніка" торгу!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  3. Online

    Online Well-Known Member

    О, на ОЛХ це розповсюджена тема. Погоджуюся, що таким чином ціну збивають. Помітила, що в основному перекупщики таким бавляться. Я коли техніку продавала, то мені один такий "моралізатор" в 8 ранку в суботу дзвонив і намагався виховувати. Потім ще раз десь за тиждень, але видно було, що вже не пам'ятає кому дзвонив, а кому ще ні. Я йому тоді різко відповіла, що ми не в Єгипті, щоб ціну втричі збивати. І хай лохів шукає деінде. Образився і пропав. А я зрештою продала за ту ціну, за яку хотіла і скинула стільки, скільки розраховувала від початку.
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    Сьогодні на одній з найбільш популярних "паломницьких" зупинок "Нижній Шувар" зайшло як завжди купа пенсіонерів, або тих хто під них косить і не платить... Одній з таких я чемно поступилась місцем, їдемо... водій бачачи, що на зупинці немає людей, завчасно питається чи тут хтось виходить і так кілька разів, у відповідь тишина, за півхвилини, коли маршрутка вже проїхала зупинку і була в другому ряді, жінка років 45-50 (та, якій я і вступилася місцем) починає активно тиснути кнопку і кричати "Виходять!". Водій звісно не зупинив, ну бо просто не було як, в другому ряді її не висадить... І тут ця типу пенсіонерка починає крити матом, що ми всі її аж почали заспокоювати, далі всю дорогу хамство і образи на весь автобус водію... на всі доводи шо треба ж було раніше попередити, що виходите, - ноль реакції, далі сварка, мати і хамство, я не встерпіла і прямо сказала "Яке Ви маєте право так ображати водія?! Ви хоч за проїзд заплатили, що так обзиваєте водія і сваритеся? Навчіться платити за проїзд, а потім висловлюйте свої претензії!" Далі до зупинки була мертва тишина. Нічого не маю проти пенсіонерів, але погодьтеся, ну купа народу, що або косять під пенсіонерів, бо їм ще пару років до пенсії або просто не платять і вважають що всі їм щось винні, але критикувати, нарікати і хамити перші в черзі. Коли у нас вже мине той посткомуністичний синдром чи як ото назвати....

    п.с. давно задаюсь питанням, ну чого Шувар не зробить безплатні маршрутки для своїх клієнтів, як зробив Ашан, всім би легше було.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 9
  5. Alstroemeria

    Alstroemeria Well-Known Member

    Щодо усього решта згідна, бо таки добре було б виділити окремий маршрут, а безкоштовний проїзд пільговим категоріям замінити на грошову компенсацію чи ввести хоча б часткову пільгову оплату проїзду. Але
    не задумувалися, що люди можуть виглядати молодше свого віку, вийти на пенсію раніше з приводу певних причин чи їздити по пенсійному посвідченню через інвалідність? То по якому критерію пасажирам (ну бо водій мав би перевіряти справжність документу) визначати хто справжній, а хто ні і хто на що має право? Звичайно, хамити водію та іншим пасажирам не має право ніхто і тут вже справа в вихованості, а не в пенсійному віці.
    Рузумію, що саме мали на увазі, але це вже на дискримінацію схоже, типу заплатив, то маєш право висловлювати претензії))).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  6. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    @Alstroemeria чудово розумію, що є різні категорії людей - інваліди, сироти, ветерани війни, пенсіонери, що виходять раніше за пенсію, але, чисто моя суб"єктивна думка, що формується на власних спостереженнях щоденного користування маршрутками, є багато і таких, які зловживають тим, що виглядають так, ніби вже на пенсії і не платять, або просто заходять на задні двері і думають, водій мене не бачить - передавати не буду, і тут вже мова йде про людей працездатного віку.

    Думаю, якщо після цих слів вона замовкла, то я все-таки "попала в точку". Висловлювати претензії має право кожен, але насамперед треба поважати людину і її працю, чого тут явно не було.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. Nemi

    Nemi Well-Known Member

    Рагулі наші медійники, які о восьмій ранку пускають новини про те, як хтось когось вбив, показують відповідні фото чи відео і ніколи не розмивають зображення. Часом здається, що вони це все навмисно роблять, щоб людей травмувати психологічно.

    Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  8. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Для мене українська журналістика вже давно померла. Об'єктивними бути ніхто не намагається у погоні за дешевими сенсаціями для задоволення найпримітивніших інстинктів глядача. Мудра, обґрунтована аналітика, прогнозування, всестороннє висвітлення... нема такого вже давно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  9. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    я вже давно дійшла до такого висновку. Заляканими людьми легше керувати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. slio

    slio Member

    На вулиці Героїв Крут працює школа КМДШ. Туди ходять дітки багатеньких батьків. А батьки - справжні РАГУЛІ. Тротуар на цій вулиці лише з одного боку дороги, і то вузький. Коли ці РАГУЛІ приводять дітей до школи , а потім забирають , то паркуються на тому тротуарі. Я щодня воджу дитину тою дорогою до школи (звичайної). І не знаю як пролізти між тими джипами і кущами. По дорозі не підеш, бо їде багато машин зранку. От як вплинути на тавих водіїв?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Вчора якраз підвозила сусідку, яка намагається вирішити схожу проблему біля молодшої школи 63. Поліцію викликала декілька раз - безрезультатно, вчора мав хтось прийти з райради, напевно будуть ставити стовпчики.
     
  13. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Я не знаю, чи то до рагулів, чи куди.. але дуже стало тяжко їздити Львовом - багато машин, багато порушень, майже нема місця припаркуватись практично скрізь.
    У дворах спальних районів тепер треба вишуковувати клаптик, щоб поставитись на півгодинки.
    Уявлення не маю, як це має вирішуватись, але :sad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  14. HappyViki

    HappyViki Well-Known Member

    @slio, а Ви впевнені, що ці всі машини - це багатенькі батьки - рагулі дітей з КМДШ? Моя старша теж там навчається, то я машину ставлю мало не на початку Тернопільської і розводжу дітей пішки, щоб не загромаджувати рух. От як так можна про всіх писати - обзивати, не вкладається в голові :sad:

    Пі.Сі.
    РАГУЛІ, бо паркуються на тротуарах, так є таке, але я думаю, що тут не через те, що школа, а через те, що вони так роблять весь час. А тому до батьки - РАГУЛІ, не можна приписувати тих, хто знає і поважає ПДР
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. slio

    slio Member

    По-перше, маєте рацію щодо того що я неправильно виразилась , бо з мого допису можна подумати ніби рагулями вважаю всіх батьків, діти котрих навчаються в КМДШ. За це приношу вибачення.
    По-друге, так, це точно паркують машини ті, хто привіз дитину в цю школу. Тому що бачу на власні очі як в один і той же час припарковує машину і веде дитину до КМДШ.
    По - третє, я розумію , що припаркувати машину десь треба, але ж не на єдиному вузенькому тротуарі, та ще й зайнявши його більше половини.
    По-четверте, якщо я проходжу повз машину , яка якраз зупинилась на цьому тротуарі, коли я веду пішки свою дитину до школи і не можу протиснутись між кущами і машиною, то ввічливо пояснюю водієві що він не правий. Один чоловік дійсно мене послухав і відїхав на Тернопільську.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Nemi

    Nemi Well-Known Member

    Рагулиха та діваха, яка нам отаке на квитанції написала. Вперше за 30 років заборгували за ОДИН місяць. Ну і ніхто до нас НЕ приходив. В дома хтось є постійно. :girl_devil: З понеділка будемо їм телефонувати. І наступного разу, як отаво прийде показники з лічильника знімати, буде мати приємну розмову.
    [​IMG]
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • Тупо! Тупо! x 1
  17. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Тююю, я б навіть не парилась.
    Єдина квитанція, яку отримую регулярно - утримання прибудинкової території. Квитанція за воду приходить раз на 9 місяців, за газ - раз на на пів року. Про електроенергію взагалі мовчу, ніколи не бачила.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Nemi

    Nemi Well-Known Member

    Ми все оплачуємо по інтернету. Квитанції нам не потрібні. Допис був про людське хамство.
     
    • Тупо! Тупо! x 3
  19. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Не знала, в яку тему нести, але напевно таки сюди)
    Їхала сьогодні трамваєм, і не проїхавши і дві зупинки, трамвай зупинився, бо хтось припаркував машину так, що задня частина трохи на рейси заходила! Водій спочатку сигналила, потім вийшла і трохи покопала колеса машини, щоб сигналізація включилася. Ну трохи попікала та машина, і перестала, а власник так і не з'явився. Частина людей вже вийшла з трамваю, щоб іти пішки. Дехто запропонував посунути трохи ту машину:) Спочатку то сприйняли, як жарт, але потім пару мужчин таки підняли зад авто і пересунули трохи:) Трамвай поїхав далі)
    У мене нема ні власного авто, ні прав, але хіба то нормально так паркуватися? Невже то важко перед тим, як залишати авто подивитися, чи ти нікому не загороджуєш рух, особливо такому транспорту, як трамвай, який точно не об'їде? Ну щоправда на задньому склі була наклейка з буквою "У" ,але хіба то виправдання?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  20. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Тут немає жодних виправдань. Треба ввести штрафи. Напр. в такому випадку як перешкода руху громадського транспорту(рейсоарму) 10 тис. грн., машину на штраф майланчик...

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1