Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    а я вирішила нарешті навчитися вставати раніше за дитину. Вчора з того майже ніц не вийшло, бо мала прокинулася практично після мене. А нині я таки встала в 6:45, а дитина 8:10. Тож нині я мала час на молитву, зарядку, любеньке проводжання чоловіка на роботу, щей книжку трошки почитала.
    Завтра хочу зганяти в село (120км), так шоб туда-назад, то вже нині трохи повитирала порохи, помила підлогу, ще б попилососити. Ще зганяли в Ашан, купили шоколадок-бананів дітям в село. Чоловік шось останньо все довше і довше працює, а як приходить скорше, то все змучений, шось то зовсім сумно від того (((
    Зварила я собі шпінакову) зупку і відпочиваю з нею. Дитина останні дні взагалі майже не їсть, незнаю що б їй ше зварити (та і нехочеться шось варити). Чоловік на вечір певно їстиме хінкалі - сам купує їх морожені, то іноді таки виручають вечорами.

    А взагалі справжня урочистість була вчора - ми з Улясиком вийшли з хати ще перед 11 (що буває рідко без нагальних потреб), зганяли на базар по зеленину, а потім мама собі взяла кавки "з собою" і 2 цукерки чорносливу в шоколаді і з тим добром поперли на майданчик. Поки Уля розкладала пасочки мама під кленом пила каву з цукерками!!!
    А ще вчора вітала одну Ірину, ми з нею не дуже близько знайомі (та й живе вона за сотні км), але так по разу в рік вітаєм одна одну з чимсь. Але та наша розмова така глибока вийшла, шо аж мені сил додалося.

    Шось я притомилася від того раннього вставання, але каже Гончарова (до речі дуже довго опиралася я рекламі в ФБ, але потім таки порилася в її матеріалах і знаходжу собі шось корисне), шо то з місяць треба звикати. І я думаю, що зараз під літо то найращий час. А за місяць я буду на морі і як уявлю собі ранні вставання там, то мені ше більше хочеться!!

    дуже мене вчора зачепив Ваш допис. І я навіть позаздрила Вам і Вашій подрузі, бо ви одна одну маєте та ще й можете в такий спосіб і про такі речі спілкуватися! Я теж часом про шось таке думаю, та нема з ким поділитися тим всім. Якось згубилися ті універські друзі. І той декретний час теж, як якась перевірка - хтось теж малою дитинкою, але в іншому кінці міста і без власного транспорту, хтось на роботі і не розуміє взагалі що то і як то дитина, чи принаймі вдає зайнятого. Якось замолоду інакше ті звязки виникали, легше було дружити, а тепер таке враження що і справді на нову дружбу (та таку щоб глибоку) то треба часу, а його нема так багато як колись.
    Ех, чекаю повернення з-за кордону знайомої монахині, сподіваюся, що вже залишиться тут на довго, підемо з Улькою в монастир на каву ))
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    та не завжди справа в ініціативі - має бути достатньо зацікавленості і бажання в обох сторін. В добрі відносини треба вкладати час і зусилля - чи ПОдружні чи просто дружні ))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Це моя дуже давня подруга. Був у нашому житті такий період, коли ми майже не спілкувались - у кожної були свої буденні клопоти і на дружбу та спілкування вже якось часу не знаходилось. Та так склалось у житті, що дружба знову вернулась у наше життя, але вже на зовсім іншому рівні. На такому рівні, що напевно не в кожного буває))). Сама собі заздрю, що маю таку подругу. Вона для мене - це приклад у дуже багатьох речах, вона надихає, вона дає мені надію у важкі хвилини! Іі життя надихає на хороші вчинки, хороші думки, на щось дуже глибоке та важливе! Так склалось, що зараз вона далеко і можливості вживу спілкуватись нема (та й з часом напевне вже майже не буде). Ось такі листи дають нам можливість не втрачати одна одну. Для нас то є дуже важливо! Бажаю кожному в житті знайти таку подругу і не втратити, що деколи буває набагато важче)! Мені взагалі в житті на людей ну дуже щастить), і з друзями, і з чоловіком, і з родичами, і з дітьми)))). І як я на то заслужила)))? Люблю іх всіх сильно!!!
    Ну і вернусь до буденності). Планували на вихідні з чоловіком махнути десь у Карпати, дітей сплавили бабці. А зранку встали, і вирішили, що дома найкраще: свіже повітря, за вікном ліс та скали, проживання та харчування включено))). І нікуди не поїхали, пораємось по господарству))), але якось ну зовсім не в напряг))).
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Нас сьогодні чекає тихий, сонячний день. Може прийде подруга в гості. Всі розїхалися, тож ми одиноко-самотні, але навряд чи скучаючі. Будемо насолоджуватися сонцем ))
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    Заговорили тут про дружбу, і я собі засумувала.. бо ще рік тому ніби їх було трохи...А тепер коли одні заміжні, інші ще ні, хтось малятко чекає - стали різні інтереси в кожного, свої клопоти, нові знайомі...І так того шкода...Спілкуємось і бачимось не часто, і не залишилось нікого кого б могла тепер назвати кращим другом(( то бачу що коли цікавлюсь життям, справами коліжанок, то немає щирості і відкритості з їх сторони , і по-суті нічого толком про їх теперішє життя не знаю(( сумно від того...
    І ще за чоловіком сумую, не бачимось тиждень - лише на вихідні(( і то мені починає конкретно набридати... Може трохи мене попустить коли з'явиться малюк на світ, тоді не буде часу на сум з тих причин...)) Тоді напевно часу взагалі не буде але то ж щастя мацьопеньке буде
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Сонееечкооо УРААА пташки так файнезно щебетають, що аж серце оживає. То нічо що я ше закатарена і кашляю, то все мине день за днем... Вчора була шалена гроза дітей неможливо було відліпити від вікна, вони так радісно кричали " Потоп-потоп і ми будемо плавати на нашому дивані по вулиці " ..... Це звучало настільки переконливо, що я хотіла вже викликати 911 :girl_haha::girl_in_love:
     
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Ой, я власне і плавала в тому потопі, але без дивану :girl_crazy: Тепер чекаю коли висохне взуття і чи буде з нього ще щось путнє, чи доведеться викидати.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. happy story

    happy story Well-Known Member

    А в нас світла не було і я нарешті лягла разом з доцею спати і виспалась... Бо переважно сиджу в неті доки очі не злипаються... А потім зранку хочу повалятись, а не можу, бо завжди купа роботи.... І що я роблю сама не знаю... Але часу мені бракує...

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Melian

    Melian Well-Known Member

    Сьогодні, соромно признатись, але вперше варила борщ. Якось більше в мене чоловік головний в плані кулінарії, але сьогодні дико захотілось борщу і не хотілось чекати чоловіка з роботи і вламувати його ще з півгодини. Так що й самій все вдалось:)
    Загалом останнім часом все на диво добре: малеча вже підросла й має гарний настрій і апетит, з нею вже можна в ігровому режимі й їсти зготувати й вікна помити й в хаті трохи лад навести (правда, ненадовго:)). Тільки от чоловіка запрягли по 12 год працювати й не знати скільки ще то триватиме(((
    З тої своєї позитивності запросила свекруху в гості на Зелені Свята. Може й у неї настрій буде норм й всі цілі після тих свят залишаться,хто зна:)

    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    Коли зранку чоловік спитав, які у мене плани, я виглядала патологічною лінтяйкою: *Полию орхідеї, складу валізи і займусь собою*.
    Вам яка картинка намалювалась? Я в шортиках, з лійкою в руках, 5 хв поливаю орхідеї, ще 10 хв складаю валізи, а решту дня лежу з масками на всіх доступних, ненаманікюрених, частинах тіла? Забудьте
    Спочатку я в чотири етапи зносила стопіццот орхідей до тазіків, занурювала їх в воду, чекала, розставлялала по місцям. Потім одна орхідея перевернулась зі столу, і я радісно згрібала кору, замітала і мила підлогу.
    Коли остання орхідея мала вернутись на комод, я зауважила небезпечні плями на листях. Наступні три години я переносила ВСІ орхідеї на терасу, де по черзі обробляла препаратом:dash1:
    Далі все, як в попередній серії - сушити, носити по місцях і старатись нічого не перевернути. Ну і помити терасу з тої труйки, звичайно
    Дзвінок в двері - сусідка і поліція (сезон 5, серія 116, кому попкорн?:popcorm1:) - знову сусід зламав замок, чи я нічого не чула. Поліція подивилась на мої гумові, по лікоть, рукавиці, чубчик на голові, який все ще гордо чекав на маску, і вирішила не зв"язуватись:beee:
    Щойно чоловік заїжджав додому, і дуже здивувася, що валізи ще не зібрані. Інстинкт самозбереження вчасно підказав йому не питати, чому не дуже помітно, як я займалась собою
    Ніби нічого аж такого не робила, а впарилась, як віл, тому зараз відпочиваю. Добре, як зі всіх спа-процедур хоча б голову помию.
    А, ну і врочистість - завтра їдемо на декілька днів відпочити:girl_in_love: Пішла далі лінуватись.
    Всім :kisss:
     
    Останнє редагування: 25 Травень 2017
    • Подобається x 11
    • Зе бест! x 7
    • Смішно x 2
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
  12. happy story

    happy story Well-Known Member

    Сказав мені чоловік що завтра відпочину, бо на город не піду, мокро... Ага щас... Я собі той відпочинок уявляю... Аня і іі капризи, прибирання, готування іжі, прання і т.д. І сьогодні... Шашлички , компанія і ніби відпочинок, а попри те стільки біганини, що нічого не хочеться... І доцік мій закатала таку істерику , що вся вулиця в шоці... Плакала пів години за мячиком... І потім ще пів коли мячик дали... Було стільки влячноі публіки, що Аня мала де розгулятись, бо як я з нею на одинці істерик закінчуються швидко, бо я не реагую, а тут всі бігають і втішають Аню... Все змішалось на купу і приізд тата і купа народу і мало обіднього сну... Зараз заюсік мило спить у ліжечку, навіть не скажеш, що це вона плакала годину за мячиком...

    Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  13. Melisa

    Melisa Well-Known Member

    Багато разів була з донькою на лінійках. Бачила багато випускників. І коли вчора на роботі запиталися чи буду я плакати, я тільки засміялася, сказала, що я вмію керувати своїми емоціями, я не з тих, що плачуть на мультиках. Перші сльози мені навернулися на очі коли оголосили про вихід випускників, але я зуміла взяти себе в руки і стрималась. Трішки заплакала коли говорила перші вчителька, плакали всі діти. А коли ведучі сказали випускникам запросити батьків до останнього шкільного вальсу - я вже стриматися не могла. Донька танцювала з батьком, а я ревіла. Я тільки тепер зрозуміла, яка вона вже доросла. Сьогодні як тільки згадаю цей момент відразу плачу.
     
    • Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Фуууххх... ми вже дома..:girl_claping:
    Малий нині вранці,як побачив український прапор на переході, то --навіть не вигукував, а просто верещав---"Уклаїна! я люблю тебе! ти моя люба! така чудова...":uanew::uanew::rock:
    В першу секунду, ми не зрозуміли--чому такі дикі крики, а як роздуплились, то в чоловіка, аж голос тремтів...
    От такі вони - чоловіки, скупоемоційні..
    Сезон купання ми вже відкрили.., пра море було Північним, але це, мабуть , найпідходяще для мене море. Там було все, що я люблю. А малий, то першу годину верещав і стрибав так, ніби виграв мульйон..:dance3::dance3:
    А ще той мацьопичок, за щасливі пологи якого я просила в відповідній темці, така гарнюня і чемнюня, що просто мімімі..:heart::give_heart:
    А Владко наш - надзвичайно ніжна і турботлива нянька.:angel:
    Він так біля нього "умілялся" і присюсюкував, цілував і примовляв , що слізку пустили всі.:give_heart:
    Тобто наші вакації вдались !
    Пра троха намотали км, бо нашому татові ще тре було в різних місцях Німеччини побувати, а з нашим пацаном оті тищі км, то таки складно, але Фракфурт мене вразив в саме серце.:cools: Шкода, що нічним його не побачила....ну але це цього разу. Обов*язково ще повернусь туди. Монетку в Майн я запустила з усієї сили...:girl_dance:
    От так, наш тато поєднав потрібне з сімейним...пра на збори в мене було годинки 3...але два попередні (короткотермінові) відрядження, не зле мене потренували. Тому зайвого було мінімум, та й важко вгадати, бо погода різна, хай і не кардинально, але +30 таки відчутно різнилось з нашими +15...
    Сиджу тепер і за тим мацьопиком сумую... і чого ті хлопці такі солодкі?:d25::d25:
    Нині розкачка і сомнамбулізм , а завтра звиклий ритм -- в малого карате, в чоловіка "встрєчі і атчьоти" , ну і суботнє прибирання. Майже порожній холодильник мене чомусь не лякає.... аж самій дивно... певно брак руху, чи моєї гонності дався взнаки---ну не можу я довго сидіти, бо роблюся ще ширшою ніж до того..:girl_blush2::girl_blush2:... тре мені двіжу! Посєму внутрішня енергія вже чекає завтра.:girl_yes2::girl_yes:....
    А нині так, па-мєлочьовке, все розпакувала, 3 прання закинула-розвішала, щось вже попрасувала; сантехніку і крани вимила, холодильник всередині теж, вхідні двері - чистенькі, грядки чуток "провідала", деревця полюляла. Довооольна собою..:boast:
    Пра спала цієї ночі 4години, бо згідно моїх прогнозів в 4.30ранку колєйки на переході мали би бути мінімальні-----і вуаля---ми під*їхали одразу під шлагбаум і погранець нам його відкрив за 1 хв. Ще й потім нас на 3 машини швидше впустили, бо "яке файне дзецко":sarcastic_hand:....
    Тому ми кордон пройшли транзитом--37хв на Шегинях ! Швидше було лиш в 1 ночі на Грушеві.
    Ще чуток ДП читну і в люлю.
    Вам пятниці з літніми пахощами і :kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 9
    • Співчуваю Співчуваю x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    @nibysh, мені Вас бракувало). Закинула я флаювати, самій скучно. От сьогодні діти дістали по самі помідори, завтра будуть дім благословляти своіми діями))), а я буду командувати парадом!
    Ну і про наш день). Він був чудовий! Лінійка, коротенька, але прониклива, гарна погода, друзі моїх хлопців і піца після всього - то було святково і просто водночас! Заскучила я за школою. Через ногу давно туди не показувалась. Була рада усіх бачити. Тішили око прекрасні вишиванки! І учнів, і батьків, і вчителів. Люблю таке роздивлятись. А ще сьогодні знайшла табір для своїх. І вже практично зарезервувала. Так що влітку буду мати додаткову відпустку від дітей. Якщо таки наважусь відпустити меншого. Бо щось якось трохи тривожно і цікаво водночас. Як він дасть собі раду? Чи потоваришує з кимось? Чи не буде проситись додому?
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
  16. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Зла, вихарена і недобра. Остатньо все мене дратує "убілаби" - і то вже не ПМС.
    Спочатку вихарили зуби. ФБ нагадав мені, що минулого року в то самий час було те ж саме. Ніби розгреблась. ЖОзефіна Павлівна синя від уколів, пробіотики до одного місця Залишилось зняти шви і наскладати купку грошей .
    Потім вихарила дорога родина на маминому ДН. Не стільки вихарила, як розчарувала. Чи то я постаріла, чи то вони? Кароч, склалось таке враження, що в мене "телячий" вік і мені розказують, як жити, бо я телепень . І то ще не підіймалась тема заміжжя і "родидлясебе"...
    Потім шеф чухнув у відрядження... І я здуру замовила підшипник, якого не існує в природі. Поки тенди-сєнди, виясняли - термін поставки змістився на тиждень.
    А ще маю співробітницю-кадрона. Косячить, як притрушений кролик. Вчора сказала, що руки поламаю і заберу доступ до всього , як залізе ще раз в картку товару і буде хімічити. Бо треба бути немудрою, щоб вручну втарабанити код ЗЕД і не відмітити, чи то імпорт.
    І ще один притрушений збоку. Дивно, що ще жиє .
    Патаму сьогодні одне прання, цвітуйочки і пиво під ферму .
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    в нас нині все почалося дуже рано - 6:20 Уля вже тягнулася по якісь книжечки . Тільки тато повернув носа в наш бік - йому було вручено деякі з них для читання (ну шоб тож розважився після сну)) хоч він ше толком і недоспав)
    Так шо в 10 год тато і доціком вже пішли на баданчик (=майданчик), ну і ясно похід на каву вони не пропускають, продавці кондитерської вже нас знають як облуплених )) А я мала годинку допити чай, подумати, і на зарядку з Джиліан (я тепер скотилася до беґіннер-шред, то так аби мати хоч якусь фіз.активність, бо від тих наворочених регулярно відпадала охота).
    А в 11 доця в порозі вже співала "дзіндзі-ріндзі" (=дати цицю), і ото в нас зараз певно підходить до кінця обідньо-денний сон ))
    Книжку почитала, зупку зварила, маю надію, що ще разок вдасться нині перекусити "десь", як виберемось гуляти. Тато продуктів теж вже трохи купив, ще має йти по фарш, напланували ми собі лазаньї.
    Мораль в тій байці така, що мені подобається рано вставати, якийсь такий день дооовгий, а спати лягати теж скоріше, бо як каже Тато Свин - ніч для сну, не для забав ))

    А вчора мали взагалі свято - тато трохи скоріше приїхав з роботи - вигуляв нас вечірком в Стрийському парку. Щей забігли в УКУшну їдалку, наїлися рибки всі так файно, певно найбільше тішить те, що мала її добре поїла.
    І взагалі тепло і сонечко надихають!!
    Натхнення і всім вам!! ;)
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ніколи не думала що така проблема знайти будинок в селі чи ту саму дачу на літо.. оголошень раз-два і все. На продажу купа. висять роками, але в оренду їх здавати не планують.. купити шось задовільнивши захцянки чоловіка реальними коштами не виходить...знач будем гуляти по парках)ехех)
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. mamvasulka

    mamvasulka Well-Known Member

     
  20. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А ви знаєте, що за білою полосою йде чорна? Ну добре, будемо об*єктивні -смуга була не конче й біла...така собі сірувата... Але чорна настала- справжнісінького чорного кольору...:girl_yes2::girl_yes:
    Почалось з того, що машина наша втомилась від тих майже 8тис.км за 3 тижні.... ну тобто підшипник зашурхотів...Ну окі; знімання його виявилось не конче легкою справою, але чоловік - за освітою і покликанням - механік, тому ми його таки подолали і то легшим шляхом ( бо підвіска там доволі складна). Поїхали до магазину купити...ага, щас, размєчталісь... Лише під замовлення, патамушо дорогий,зараза. Ну, окі...шопадєлать,.. Ага, лиш на вівторок, бо на пн. швидше за все не встигнуть ( 3 чи чотири автомагазина - ситуація та сама). В одному на пн. " но па пять...а якщо на вт- ср....ну то вже па трі..":hunter:
    Замовили. Ну бо ж ще одне авто є ( стареньке і рідненьке,угу- я його ніжно лю...).
    Передзвонюють з магазину і озвучують суму до оплати---де той хомяк??:scare::girl_devil:
    Питаю чоловіка:
    - "перке? .@ть їхню?:girl_mad:
    - не знаю, так сказали..:dntknw:
    Окі, дзвоню і делікатно сі питаю--чому така сума подвійна? Дівчинка мені повідає--- підшипник + колодки+терміни..
    Питаю чоловіка:
    - ти колодки ще замовив? а нащо в терміновість то включав?
    - ні, я лише поцікавився ціною..
    Окі. дзвоню дівчинці і кажу, що колодки лиш цікавив ціньовий діапазон..
    Вона мені, що "пізно івасю до школи", тобто замовлення вже зроблене і пішло одним файлом, або відміняємо все( і завдаток тю-тю) або берете все.
    Я би кунєшно в пн. устроїла прєлюдію до Варфоломєєвскої ночі,:aggressive::aggressive: але чоловіку знову тре буде за кілька днів кілометричати, тому ті колодки мо й згодяться.. ( це він мене вспокоїв). З дівчинкою ж домовились, що терміновість колодок під сумнівом..:girl_in_dreams:
    Думаєте ось це чорна полоса? Нєєєєє, це трохи сіра...
    Ввечір мав чоловік по -роботі зганяти .... і бааац, а машинка не заводиться....Що ми тіко не робили... Валандались зо 2 години з нею. Ітог--- 2 машини для одного водія - це мало. Одна на ямі , розібрана і ребрами світит, друга з відкритим капотом і збаданою проводкою. Нюансів не пишу, щоб не засмічувати ваші світлі голови, але сусіди мали безоплатний лікбез--слухаючи нашу лекцію на 2 голоси по "теормеханіці". :girl_cool:
    Ітог - вичислили 2 моменти проблемні. :boast:
    Думаєте все? Нєєєа...
    Вирішив чоловік, що раз машина на ямі, то давай ще трохи підвищимо кліренс..Ну тобто його мєтало і він хотів двіжу, бо він без коліс, то як аквалангіст без запасного балону. А ще, як врахувати, що пересуватись йому все ще важко ( їздити може, ходити і стояти майже ні), то паніку мав кункретну.:skull:
    Але права була тьоща нашого колєги, коли казала мудру фразу(хоч і абсурдну)---"нічого не можна ремонтувати, бо можна щось поламати". Як в воду сі дивила ! Мінус одна пружина задня.:acute:
    Нинішні приколи---надщербився мені зубчик:cry: ( то з тих двох, на котрі вже давно проситься коронка, але я стаю в позу і стомат в котрий раз робит мені "канфєтку з гімн@" ) і Владко + ще 2 діток видав такі чуда нині під церквою, що фізрук середньої школи був би в захваті, але ніяк не парафіяни нашої маленької церкви.:girl_blush2::girl_blush2:
    Окрім цього моя енергія кудись вивтікала, а я ж мала такі надії на неї...
    Майже порожній холодильник мене і далі не напрягає. Пра його помітив вже й малий : "ого, мама , а що в нас так пусто?":girl_flag_of_truce:
    А ще - от ви знали, що коли вас нема дома довший час, то тут селяться маленькі і злі ельфи?:girl_crazy: Ага, точно злі, бо вони смітять в вашому домі і розводять ферму павукову ! А ті, в свою чергу, умертвляють мух! :scare: --я вчора , як одну мертву побачила, то верещала, другу просто зпилососила з відразою, а третю---так нармальненько, майже без емоцій...
    Мав завтра чоловік до лікаря їхати... а будемо машинку рємантіровать, благо, що до цієї майже ніц замовляти не тре---майже все і завжди є внаявності.
    От я собі й думаю---чи то ще якась зарита псіна нас чекає? Чи наразі ми всіх вже відкопали?:superstition:
    Приємних вам розгадок і відкопувань +:kisss:.
     
    Останнє редагування: 28 Травень 2017
    • Смішно x 6
    • Подобається x 3
    • Погоджуюся x 3
    • Співчуваю x 1
    • Оптимістично x 1