Зрада чоловіка, що робити? (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем buhgaltersha, 26 Серпень 2014.

  1. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  2. Cholovik

    Cholovik Active Member

    Відчувається, що вас мучать докори сумління і вагання. І що чекаєте тут якоїсь останньої краплі, яка б вас переконала зважитись на інтимні пригоди. Але чи не погіршиться ваш емоційний стан і, чи не впадете в глибоку депресію після того, коли спробуєте деякий час порозважатися на стороні? Як дивитися в очі дитині, розуміючи, що скривдили її маму? Не осуджую, бо, хто його знає, як складеться життя в мене. Можливо, в майбутньому мені теж треба буде, щоб хтось спинив...
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    @Zaychenya сімейне життя почалося з весілля :) нічого "кращого, що було до" згадувати нема. Час для двох був і є, я не поділяю цих стандартних думок про те, що сімейне життя - це "рутина".
    Людина спитала поради, але я не психолог і говорю, що думаю. Моя різкість - це я сама і ті спокуси, які я сама подолала.
     
    Останнє редагування: 20 Липень 2017
  4. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    В таких випадках варто задати собі питання: а чи готовий я заради невідомо чого втратити те, що маю зараз? Але так по справжньому втратити, не скандал і обрАзи, а назавжди, безповоротно.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Чи В ПРИНЦИПІ припускаєте розлучення. Це відправна точка.
    Бо зрада це крок до розлучення, як би там не було. Можна щось зберегти, але праці на те потрібно більше, ніж для вирішення питань, від яких хочеться "наліво"
     
  6. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Перепрошую, але, мабуть, ви просто не надихаєте свою дружину на щось нове. Ви так цікаво все переклали на її плечі. Наче вона має бути вам секс-рабинею і дбати про те, щоб вас задовольнити. Що ви самі можете їй запропонувати з нового? Чи це тільки вона, на вашу думку, повинна з трусів вистрибувати, аби продемонструвати стонадцяту позу з Камасутри?
    По-друге, ви одружувалися лише заради безкоштовного сексу? Чи сподівались займатись ним до старості? Ну бо коли його нема - вже готові піти.
    По-третє, що ви особисто робите для того, шоб ваша дружина не втомлювалась і щоб їй хотілося інтиму? Це важливий момент. Бо коли напрацюєшся на роботі, прийдеш додому, а там - купа хатньої (прибирання-прання-прасування-готування, ще й дитину бавити) роботи, після всього того якраз сексу хочеться, ага. Тільки й мрієш про ліжко (в тому сенсі, щоб влягтись спати і щоб ніхто не чіпав).
    І наостанок. Якщо через років 5 ви станете, як би так пом"якше, неуспішним у ліжку, як ви подивитесь на те, що дружина вам скаже, що йде до іншого, який її задовольнятиме? Не думали?
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Взагалі, я проти того, щоб засуджувати за самі лише спокусливі думки. І стримувати себе почуттям провини чи "в нас же діти" - не вважаю хорошою ідеєю.
    Секс - дуже важлива частина життя і шлюбу. От тільки вирішувати питання незадоволення треба теж в шлюбі.
    Порівняння невисоке, але мені подобається: наприклад, ви граєте в групі і перші 2 рівні пройшли добре, а на третьому зрізались. Умови такі, що виграш не обнулюється. Але замість спробувати повернутись і пройти третій рівень, Ви вмикаєте іншу групу , де теж проходите перші два. А потім іншу.
    Абсолютно те саме зі зміною сексуальних партнерів. Це відтермінування проблеми, а не вирішення її.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  8. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    @TayemnyjForumchanyn ,ви ж не перший рік знаєте свою дружину.Невже досі не зрозуміли,що жіноче "ні"-це насправді значно складніше і багатозначніше.Ви пропонуєте допустим,рольові ігри,жінка каже "ні!",а насправді за ту секунду в голові тисяча думок:"ой,цікаво...може спробувати?але..чи не буду я виглядати смішно і тупо?і ще й ті 2зайві кілограми..чому я не пішла на фітнес минулого місяця?...і мій целюліт..а якщо дитину розбудимо чи мама за стінкою почує?хоча так цікаво..але..епіляцію треба було вчора зробити.."І результат:"ні!навіть не пропонуй мені таких дурниць!"
    А ще ж залежить що і за яких обставин ви жінці пропонували.Якщо вона в цей момент чистить картоплю чи миє унітаз,а ви їй "чи не зайнятися нам цим ділом у під'їзді?" -яка буде відповідь?:girl_mad:Це ж логічно:girl_wink: І інша картинка: ви (!)прилаштували дитину,запросили дружину на романтичну вечерю,подарували красиві квіти,потім гуляєте вечірнім містом,тримаючись за руки,цілуєтеся під ліхтарями..все так же цілуючись заходите в під'їзд...чому б і ні:girl_wink:?
    Хочете родзинки і перчику в інтимних стосунках?Побавтеся в гру "спокусити власну дружину".
    Поставте собі за мету знову розкрити у ній пристрасну і гарячу жінку.Все у ваших руках! Якщо ви дійсно цього хочете...бо якщо просто горить в штанях і нема бажання прикладати зусилля,а хочеться просто спустити пару...то називайте речі своїми іменами:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 16
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Ой, та я думаю, що автор вже майже все собі вирішив. Він хоче ЩОСЬ нове, а не дружину. І думає чи то обманювати дружину таємно, чи таки відкрито все розповісти.
    Я не побачила у його дописі, що він хоче зберегти сім'ю (тільки пише, що дитини шкода).
    Тому навряд чи буде дослухатися до наших порад (про збереження сім'ї, приділення більше уваги дружині, похід до психолога).
    І навряд чи вже залишилося кохання. Ну принаймні я думаю, що як в стосунках є кохання, то ходити в "масажні" салони чи до дівчат за викликом не хочеться. Ну, але то чисто жіноча думка, може ДЕЯКІ чоловіки думають по-іншому:)
    І нема гарантії, що з кимось новим через 5-8 років знову не захоче новизни.
    Що порадити йому? Якщо розлюбив, якщо тільки про зраду і думає (і не тільки думає, а планує реалізувати, тільки не знає яким способом:)) ,то варто все розповісти дружині. Не мучити її, і не створювати ілюзії ідеального життя.
    Хоч в сім'ї можуть бути важкі періоди, сварки, труднощі, і я ніколи не раджу зразу розходитися. Треба намагатися все налагодити, працювати над собою і далати всі перешкоди РАЗОМ. Але, чи це варіант для автора? Думаю, що ні.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
  10. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Воно, звісно, підхарююче виглядає - "сам хочеш - сам вигадуй, організовуй". Зрештою, секс в шлюбі - одна з таких апріорних, важливих і дуже бажано, щоб взаємних речей. "Блін, ну чому - я, проблеми ж у НАС?"
    Але правда життя таки полягає в тому, що той, в кого більше фантазій чи сильніше темперамент, має, принаймні почати розмову. А говорити треба однозначно. Інакше проблема задавниться, екстраполюється на все підряд, і до того моменту як життя стане нестерпним, про причину всі вже забудуть. Тож треба обговорювати в сім'ї- поки не обговорюєте надто відверто з кимось іншим, поки жінка теж з кимось того всього не обговорює, поки не сталось чогось безповоротного.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    о, ледь не забула - про "дівчат з масажного салону". Це мінус до "кваліфікації" чоловіка, щось подібне, як вчитись з порно. То ж театр, а не секс. Не раджу в кожному разі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  12. AilataN

    AilataN жива

    насмішило))
    ну ясно , що не хоче
    свічку йому тримати))
    Дуже хоче зрадити.
    Варіанти: тільки легкодоступні.
    А хай спробує якусь супер цьоцю звабити))
    думає, що кароль..а по факту навіть жінка не цікавиться
    Але ж він думає, що то вона загнила, сам же ОГО го))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 3
  13. AnnaMaryn

    AnnaMaryn Member

    Якщо ви не любите свою жінку, не цікавитеся нею, хочете зрадити, не треба її принижувати такими низькими зрадами невідомо з ким, невідомо де, хіба вона заслуговує на таке? Поговоріть з нею, можливо, підіть на сімейну терапію до психоаналітика. Але якщо шлюб вам не потрібен, якщо він вас обтяжує, якщо ви більше не хочете нести відповідальність за людину, яка вам нерпиємна чи не викликає ніяких емоцій, якщо ви явно хочете іншого життя, просто поговоріть про розлучення. А після розлучення робіть все, що вам заманеться. Хоча сумніваюся, що після розлучення вам буде там само цікаво спати з іншими жінками. Найважливіше при розриві - невтратити обличчя, не образити і не принизити ані себе, ані партнера. І це вкрай важко дається майже всім
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Мені щиро шкода жінку, яка напевно навіть не здогадується, що десь на форумі її чоловік питає поради "зраджувати таємно чи відкрито". Іншого я в дописі не побачила.
    Мені шкода чоловіка, який не бачить своєї проблеми; який навіть на долю секунди не подумає "а може проблема в мені". Де ж там! В чоловіка Не може бути проблем. А може всі ці 8 років чоловік не задовільняв дружину? І вона на фоні постійної втоми не має бажання до того, що не принесе їй задоволення? А такий варіант може бути, бо ж чоловік думає лише про легкі шляхи, із найменшим супротивом та зусиллями. Чи не є в ліжку із цим чоловіком так само? Чи не хоче він отримати все без докладання зусиль? Щоб жінка і придумала, і організувала, і виконала. Будь то романтична вечеря (гиги, з різними складними стравами), гарна білизна, доглянута жінка, ще й в сексі все зробить сама, а потім ще й прибере (бо після домашніх романтичних вечерь посуд ніхто не відміняв) а царь будуть собі спати задоволені.
    Чому ті чоловіки часто такі ліниво-дурні? Вирішити такі проблеми часто ж надзвичайно просто. І як кажуть, для жінки секс починається задовго до)

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Isa

    Isa Well-Known Member

    не можливо це втовкмачити чоловіку, який не хоче навіть щось таке думати...він скоріше буде казати, не збуджуєшся - сама винна, щось в тобі не так, все ось це "починається задовго" - це ваші бабські дурощі, і скоріше піде знайде ту, яка за квітку, віддасться і буде казати, ти - герой і тут він, ясне діло, повітить) а таких, на жаль, дам, що на чуже лізе зараз так багато...ми кажемо, що чоловіки спаскудились, так жінки ще більше, ніякої гідності і достоїнства...
    тому, реально, що б порадила в цій ситуації жінці, це бути вище цього всього, і як кажуть, не чоловіка пильнувати(це не тільки в значенні, ревнувати і т.д., а й в значенні, тільки йому догоджати, тільки йому все найкраще і т.д.), а себе і виростити в собі таку персону, щоб ти сама з собою була щаслива...і реально, за такими чоловіки мліють...
    ой, про наболіле)))
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Люди, хелп. Не хочу створювати теми, але потребую поради.
    Сьогодні побачила хлопця дуже близької мені людини з іншою. Бачила зі спини, відповідно гарантувати, що то він, не можу. В іншій ситуації не звернула б уваги, але стосунки там дуже неоднозначні - за останні півроку вони тричі розходилися/сходилися і все з його ініціативи. Я крайнього разу трохи їй влаштувала рознос, що дозволяє так зі собою поводитися, бо шкода, коли молода дівчина псує собі життя. А таки псує, бо вже не довіряє, контролює, нервується. І от на маєш(((( Шо робить, га, казати чи нє?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  17. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    @Lasti найперше(і останнє, як на мене)- Ви ж не впевнені/не бачили , що це саме він, то що ж казати?

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  18. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    @NataliaFed, от це мене і стримує, хоча з імовірністю 90% думаю, що він. От десь нутром чую, інтуїція шоб її((
     
  19. Іруня

    Іруня Well-Known Member

    Ви хочете підлити масла в вогонь ще більше? Я думаю, вони люди дорослі, самі зуміють розібратися і без Вашої "допомоги".
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Lasti

    Lasti Well-Known Member

    Біда в тому, що як раз не зовсім дорослі... Це перші серйозні стосунки, тривалі....
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1