Що мене дратує?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем OxankaF, 3 Вересень 2009.

  1. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Ой, нагадали мені моє дитинство.
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Як одяг, який це покоління школярів не носило, може у них асоціюватися зі школою? З 1992 або 1993 року була синя форма Жакет+спідниця (хоча ходили в тому недовго), до того - сукня+фартушок. Ну але явно зараз ту форму не одягають в школу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  3. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    то правда...Ходила один раз в басейн і перехотілось. Оте їхнє "робити зірочку" в спортивному басейні то просто клас, але гірше це коли пливе майстер спорту - втікай куди хочеш, бо може вгребти так, що не відразу оговтаєшся від удару, а найгірше що той майстер спорту, якось так пливе по всьому басейні, що не відразу поймеш звідки чекати удару. А і ще одне - панянки при повному марафеті і в панамці на голові у воді, які влаштовують скандал чого бризкати водою, що не видно що вони "пливуть", макіяж їм псуєте!
     
    • Смішно Смішно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  4. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    І мені :) Як згадаю ті походи в баню... Бррр. Десь з 9 років я дуже просила маму, щоб мене не брала. Така концентрація голих тьоток мене щось "смущала" ))) І таки так, деякі мами брали з собою синів років десь до 7 років )))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Hermi

    Hermi Well-Known Member

     
  6. syxivska

    syxivska Well-Known Member

    Не дратує,скоріше обурює той факт,як легко деякі люди погоджуються на те,щоб "здати"близьку людину в божевільню,хоспіс і т.д.Виправдання:тяжко.Намалюю одну з картин.Приводить внук до хати невісточку,в хаті він проживає із бабусею.Невістці за деякий час починає заважати бабуся і в неї виникає ідеальне рішення--кудись запхати-здати і таким чином стати повноправною господинею квартири.Питання:чому би не вернутись невістці у свій"мухосранськ"? Тоді не буде потреби за ніким здійснювати догляд.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  7. Zaychenya

    Zaychenya Пухнастик-гризун

    продовження...

    Я тут виговорюсь... вибачайте за багато буквочок...
    Понеділок. Моя мама: "в сина нема взуття, сорочки і тд на весілЄ. Оксана привези-забери-поможи купити....
    Вівторок: тьотя-ворона дивиться поверх окулярів і проводить тестування до школи моєї малої.... дитина половину питань нічого не відповіла... я сама була в ступорі від вигляду тої тьоті.... результат невідомий. .

    Опісля поїхала шукати "синочку, тобто моєму брату туфельки і сорочечку... курча, де ти ся взяв такий немічний?!!!!
    П'ятниця. Поїхати за короваєм ? - Оксана. Завезти нареченим в квартиру постіль і посуд - Оксана. . Так то ще завтра молоду до загсу і в неділю до шлюбу...і старости...


     
    • Співчуваю x 8
    • Смішно x 5
    • Подобається x 3
    • Погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 2
    • Тупо! x 1
  8. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Дратують мені наглі продавці обманщики, хотіла купити рукавиці для миття посуду, то мені так нахвалювали одні неякісні, по суті одноразові. Ну я розумію, що тобі треба продати, але вже так нагло не бреши! То добре, що я знала, що ті рукавиці г...но. Купила я в результаті якісні, але та зараза підсунула мені менший розмір. Подивитися не могла бо на них не пише, просила М, а вдома одягла, так то чиста С. І справа не в тому, що різні фірми мають різні розміри, які не завжди відповідають тим буквам. Бо я вже брала рукавиці тої фірми і завжди М була добра. Ну то добре, що я таки натягла ту С, але звісно не так зручно як в М. Вже лінь було йти скандалити та й я вже ними користувалася. Ну от нащо так нагло брехати???Ну скажи що нема розміру, нє їй треба продати!:girl_devil:Тому я не люблю базарів, більше до тої брехухи не піду!!!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Дратує мене, що немає вдома теплої води. Нащо писати, що подача буде відновлена 7 червня! Зла через те все


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Дратують водії шумахери. Ну блін, невже вас тих 5 хв спасе? Нашому народові не можна робити рівні дороги, бо в голові пусто! за тиждень в мене біля хати 2 аварії! Женуть як скажені, і то пофіг що поворот, пофіг що місто, приватний сектор і діти бігають. Вже аж страшно на подвір'я виходити. Один вумнік собаку збив на смерть, і то на такій швидкості гнав, що ми деталі від машини по всій дорозі збирали, а друге чудо ще щось до нас вознікало, що через наш пліт в нього машина в дрєбєзгі
    А скільки їжджу маршруткою\машиною, кожного разу якийсь шумахер влаштує аваріну ситуацію. Невже люди не цінують свого життя?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  11. Nica

    Nica Well-Known Member

    Дратує відсутність паркомісць! Але це ще півбіди, паркування на Валовій, година 8 грн, ну вже хай буде, хоча це дорого! 2 паркувальники точать ляси, а що робиться на території їм десь, вчора наїхала на скляну пляшку, роздусила, потім мене так підперли, що заледве виїхала, сервіс зашкалює(((((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ніколи там не паркуюсь. Подруга поруч працює і теж іі оминає, бо неодноразово були випадки, коли зачіпали авто.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. zetta

    zetta Well-Known Member

    не дратує скоріше дуже дивує. є люди які хочуть щоб ім щось віддали ( одяг , взуття) але як не підходить чи не сподобалось ну то винеси десь на смітник, чи віддай іншим нашо то розкидати по вулиці .
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Надзвичайно дратують неохайні нечупари, які скрізь, вибачте, сруть! Особливо невимовно дратує, коли я щойно поприбирала, до блиску вилизала ванну, вмивальник, унітаз. Все просто сяє чистотою. Приходить свекруня і від мого прибирання й сліду не лишається. Помилася - уся ванна у волоссі з різних частин тіла. Сполоснути - а нащо? Потрусити у ванній речі - то святе. Після чого весь унітаз у бруді. Неодноразово були розмови-прохання. Ввічливі. Будь ласка, не робіть так. Приберіть за собою. А де там! Відповідь просто шокує - "А тобі що, важко? Візьми й витри чи помий". У мене робота вдома за комп"ютером. Тому їй здається, що я цілими днями нічого не роблю, лише в інтернеті зависаю. Оплата з виробітку - скільки написала статей, стільки грошей і отримала. Прибирати доводиться за рахунок робочого часу. Не буду ж я лізти купатись у бруднющу ванну. Вже не знаю, що робити, як чинити. Йти на відкритий конфлікт зі сваркою і криками не хочеться. Точніше - це останній варіант. Чоловік вже 100500 разів з нею говорив - не доходить людині. Їй просто комфортно жити в бруді. Вона взагалі дивується, що ми звертаємо увагу на волосся у ванній.
    Мити ванну 2-3 рази на день повністю я не маю можливості, бо тоді доведеться звільнитись з роботи. Наразі ми не можемо собі дозволити, щоб я не працювала. Знімати житло - це 4-5 тисяч плюс комунальні. Доходів не вистачить.
    Я вже пробувала "клин-клином" - цілий місяць взагалі не прибирала. Квартира засралась по вуха - пил, бруд, підлога - як на вулиці. І нічого. Наче так і має бути.
    Можливо, є якісь методи відвоювати своє право на чистоту? Як можна примусити людину поважати мою працю? Так, по-мудрому. Рятуйте, дівчата!
    П.С. Квартира наполовину належить їй, тому відверто сваритись нема сенсу. Скаже - йдіть знімайте собі та й по всьому :girl_cray:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 8
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Sunichka насправді змінити старшу людину нереально. Та в принципі будь яку людину не зміниш. Така вона вже є. Я так розумію, що орендувати квартиру накладно. То може хоч чоловіка залучайте до прибирання. Поділіть дні хто коли прибирає.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    @Sunichka я Вам хіба поспівчуваю, але мені здається, що то є такий тип людей. В чоловіка в батьків аналогічно - капець повний, вони навіть не роззуваються в хаті як приходять з двору. Я на початках все хотіла скинути взуття, але тепер вже звикла і в чоботях і в мештах там ходити. І я просто щаслива, що можемо жити окремо, іакше моє життя перетворилося б в суцільне прибирання. Іноді хочу їх виправдати, що то літні люди, справді немають сил на ті прибирання. Але коли бачу інші приклади таких же літніх, де в хаті все ж чисто, то не знаходжу вже аргументів їм на оправдання.
    Але зараз як вже є дитина, то для мене такий напряг там бувати, бо дитина все чіпає, а воно там все брудне.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  17. дашулька

    дашулька Well-Known Member

    @Sunichka ,без образ, але Ви прийшли після одруження не "на свою" територію, тому підлаштовуватись не треба не Вашій свекрухи, а вам під неї. можливо я буду категоричною, але , якщо вам щось не підходить , то шукайте засоби жити окремо - іншого виходу нема, Ви ніколи не перевиховуєте людину у віці. Це не можливо, тому що вона так звикла жити.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  18. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    @Sunichka у всіх людей свої "приколи" і у Вашої свекрухи ще не найгірший :girl_wink:Мені часом здається, що я б навіть зі своєю свекрухою жила (вона фізично чистюля, але морально тааак може брудом похляпати), жила б собі і щоразу "улибаємся, машем" і подумки повторювала "завдяки цьому я економлю 4 тис в місяць, зате я зможу собі туфлі нові купити, смаколиками себе і дитину побалувати і в кіно сходити" :)
    Тому так, або, живучи на її території повністю приймаєте її правила, або шукаєте інше житло - і там, і там все одно будуть свої суттєві мінуси.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  19. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Я це все розумію. Але, погодьтесь, я фізично не можу прибирати нон-стоп. Я вважаю, що людина повинна бути охайною. І смітити одразу ж після того, як щойно прибрали - це злісна неповага до чужої праці. Я ж не прискіпуюсь, що, наприклад, контейнер під цукор квадратний, а не прямокутний. Мої вимоги стосують базових моментів співжиття. Що значить, не на свою територію? Квартира наполовину її, наполовину належить моєму чоловіку. І він привів мене на свої законні квадратні метри. Тому я вважаю, що таки маю право вимагати поваги до своєї праці.
    --- дописи об"єднано, 23 Липень 2017 ---
    Дівчата, дякую всім з поради. Деякі з них справді цінні. Чоловік сьогодні спокійно, але наполегливо поговорив зі своєю мамою. Вчергове. Пояснив, що ми обидва втратимо роботу, якщо будемо постійно прибирати і відволікатись на це. Трохи налякав необхідністю вкладатись в ремонт ванної, якщо вона її засре по вуха, а ми не встигатимемо її мити. Сказав, що я змушена допрацьовувати ночами, бо вдень готую-мию-витираю. І ще сказав, що ми виконали всі її забаганки (вона хотіла поміняти вікна - ми поміняли, хотіла постелити на кухні плитку і заново зробити підлогу - зробили). Тож буде справедливо, якщо вона виконуватиме деякі наші прохання (прибирати за собою). Наче погодилась. А там подивимось...
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Розумієте, вона то погодилась, але вона може банально не розуміти/не вміти бути охайнішою. Тобто вона може й не бачити того бруду/безладу про який Ви кажете, бо так прожила все життя, бо так її навчили з маленької. Тоді Ви можете її тисячі разів просити, переконувати, але як людина того сама не побачить, то нічого з того не вийде. Я її не захищаю, бо я педант, люблю порядок і все старанно мию, прибираю, складаю. Але було у мене таке, що я кажу людині, що отут брудно, прибери, а у відповідь отримувала здивування, де ж брудно, бо людина навіть не бачить і не розуміє неприбраного, не те, щоб робити інакше. Я то веду до того, що мусите простіше ставитись до тих речей, бо то потріпає Ваші нерви і бід ще ніц. Звісно, можна пробувати розмовляти, але як не дасть результату, то мусите спростовувати своє ставлення. Ну, або ще можна не прибирати за людиною, але попросити прибрати ванну за собою, бо Ви хочете прийняти душ чи помити за собою посуд, бо Ви хочете щось приготувати.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3