Новинки кінопрокату-варто чи ні?

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем марта, 4 Жовтень 2010.

  1. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Ходив :)
    Вартові Галактики-2 так нічого. Не так яскраво для мене, як перша частина, та на один раз годиться. Зручні крісло-ліжко-трансформери в Мультиплексі зробили своє :) До речі, хоч там і дешевший попкорн ніж в Планеті, але на смак бєка((
    "Форсаж 8" - така вже казка з казок, що ну. Але цікавіший фільм ніж Вартові. І музика зараз перша в плейлисті :) Налюбувалась Стетхемом, Дізелем і рештою компашки.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. Online

    Online Well-Known Member

    І ми ходили на "Вартові галактики". Давно вже хотілось фантастичної комедії рівня "Люди в чорному 1,2", а то останніми роками в жанрі фантастики якась одна апокаліптика. Фільм сподобався: смішний, легкий і ненапряжний. За сюжетом не гірший від першої частини.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Ходили на Короля Артура. Фільм цікавий та динамічний, але чогось бракувало. Можливо не бачила Джуда Лоу в ролі поганця-короля. Головний герой неперевершений. Фільм для тих, хто любить жанр фентезі.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 3
  4. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Подивилась "Чарівні Чудові"...Залишились приємні враження. Фільм дещо дивакуватий, і підозрюю не всім сподобається. Але мені норм. Дуже спокійний, місцями смішний(але трошки), дещо наївний, часом сентиментальний. Але якийсь такий справжній, я вже давно не бачила такого плану фільмів. Рекомендувати не берусь, але хотіла б почути ще чиєсь враження))))
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Raven

    Raven Мама малятка

    Ггг, а головний герой спав в борделі в далеко не доісторичній футболці. І куди ж без китайців і кунг-фу. Картинка гарна, сценарій троха брєдовий. Я чекала гарного історичного епосу.
     
  6. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Ходила з чоловіком на Мумію. Ну що вам сказати - півтора години і 130 грн коту під хвіст. Фільм халявний у всіх сенсах цього слова. Було таке відчуття, що знято кіно десь у 2000 році, а не у 2017р. Назбирали усі можливі кіноштампи цього жанру, додали кволенький сценарій - і вуаля...В голові не вкладається як Том Круз і Расел Кроу могли погодитись на ці зйомки. Особливо Кроу, він наче у гарних фільмах знімається. До того ж, формат був 3Д, а його як такого не було зовсім.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  7. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Певно добре, що послухала чоловіка, і пішли на Wonderwoman. Динамічне і цікаве кіно. Мені сподобалось.


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Наречений на двох (Jour J, 2017) - таке собі... Останнім часом "присіла" на французькі комедії, бо вони зазвичай легкі і веселі, без пошлостей і т.п. Ця - наче весела, але... Можна подивитись один раз, але без марних очікувань :sad:
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Валеріан і Місто тисячі планет. Гарненький і милий фільм, в дусі П'ятого елементу. Тим більше, що і той, і інший - фільми Люка Бессона. Барвиста картинка, цікаві технічні заморочки. Відключити голову на дві години і гарно провести час - "в сам раз"...
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. silvia

    silvia Well-Known Member

    а є тут прихильники Дзідзя? Хтось був уже на "Контрабасі?"
     
  11. katkas

    katkas Well-Known Member

    Є прихильники. Я. Але сьогодні прем'єра, може ще не встигли всі бажаючі. А я б дуже хотіла почути відгуки. Бо хочу піти з дітьми, немає з ким залишити. От думаю чи не зарано. Малим 9 і 4. Ну або хоча б з старшим.

    Надіслано від мого HTC One mini, використовуючи Tapatalk
     
  12. Arika

    Arika Well-Known Member

    В неділю ходили великою компанією з дітьми (від 3 до 8 років) на фільм "Дзідзьо контрабас". Я в захваті!!!!!!! Що би там не писали про цей фільм (перед походом читала відгуки, які були кардинально різні від суперських до жахливих), особисто мені кіно дуже і дуже сподобалося. Можу навіть сказати більше, було набагато краще ніж я очікувала. Я думала, що буде щось таке "тупеньке" з жартами Дзідзя, а був красний фільм (з сюжетом) і безліччю смішних жартів. Всі, в тому числі діти (хоча я думаю, вони не повністю зрозуміли сюжет), були задоволені!!!!!! Після фільму, ще цілий вечір згадували всі його жарти (деякі були ну може чуть чуть "пошлі"), але загалом всі мега задоволені. А діти задоволені від кіна "з Дзідзьо" ))))))) Я би рекомендувала дорослим обовязково піти, а з дітьми по бажанню!!!!!!!!
    --- дописи об"єднано, 12 Вересень 2017 ---
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Ходили з дітьми (7 і майже 4 роки). Обоє люблять Дзідзя. Старшій сподобалось, менший під кінець вже марудився і хотів виходити. Нам, дорослим, таке собі. Як на мене, то оті його інет мувіки набагато смішніші.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    Не твоє тіло... ну от подумати, що можна витягнути з банальної історії про обмін тілами) але було смішно, і гра акторів доволі непогана
    може не 5, але на 4 бали

    на якісь екшн вже насторожуюсь ходити.. останні - "На драйві" і "Kiнгсман" мали сцени підвищеної жорстокості, сцени з кровю.. ну не так щоб аж, але більше ніж це вважалося нормальним в бойовиках років 5 тому
    є не маленька дівчинка, але навіщо мені це потрібне в комедії, пригодницькому і тд?? я окремо трилери і фільми жахів для того
     
    Останнє редагування: 14 Жовтень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    "Сторожова застава"- дуже рекомендую до перегляду. По-перше, тому, що це український продукт. По-друге, тому, що продукт справді вартий уваги. Класне фентезі! Гарна картинка, захопливий сюжет, смішні жарти, якісна акторська гра... Звісно, то не Голівуд, але досить достойне кіно. Я, чесно, не могла повірити, що це знято в Україні. Мені надзвичайно сподобалось! Чоловіку і доні (майже 8 р.)- теж. Я би навіть ще раз пішла на нього в кінотеатр )))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    Була на "Межі" минулого тижня. Класне кіно, і поплакати можна, і посміятись. Ще й напів українське, тому хто хоче підтримати вітчизн. виробника раджу.
    п.с. і головний герой такий брутал симпатичний))
     
  17. SoloGalka

    SoloGalka Moderator Команда форуму

    Минулого тижня дивилась "Вбивство в східному експресі" - гарно :good2:
    Склад акторів - шикарний, сюжет - витриманий в дусі Агати Крісті
    Добре, що "по-молодості" не читала цей твір, було би не так цікаво ;)

    Раджу
     
    • Подобається Подобається x 3
  18. Online

    Online Well-Known Member

    Блін, а я як назло недавно всі сезони британського Пуаро з Девідом Суше передивилася. Тепер ніякої інтриги. Хто ж знав...:mda:
     
  19. Marmulyadka

    Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

    я теж колись всі сезони бачила, але то було так давно, що я вже все забула :) Тому перегляну обов'язково!
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    а на мультику "коко" хтось був? вартує уваги?