Манікюри/педикюри або Які ж ми, жінки, доглянуті (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем jalla, 25 Травень 2015.

  1. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    Коли роблю якийсь дизайн чи французький манікюр, перший шар роблю тонесеньким, а другий - вирівнюючий. А то зовсім негарно, коли для прикладу, робиться перелом блиску на лінії усмішки.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Я теж наношу 2 шари топу. В мене тоді краще і довше манікюр тримається.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Коли мова вже зайшла про топи. Топ NUB добре тримає тільки гл, всякі малюнки, картинки, інший декор - ні (зі слів мого майстра і мого облізлого манікюру)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Купила я по порадах дівчат нові топ, базу, ну й лак заодно одтримала від Komilfo (в аморешопі була акція - він йшов в подарунок). Густіший, ніж китайці, а я дуже не мала з чим порівняти, бо до того якраз все китайське юзала. Враження були ах і ох - носилося все без жодних сколів три тижні. А якщо врахувати, що й нігті в мене ну дуууже помало ростуть, то вигляд був - як свіжонанесений. Торці не затиралися з часом, як в китайських, ну й блиск був не до порівняння. Але!....Найбільша печаль - я не могла його ніяк зняти. Тримала тричі по 15 хв, кілька раз пилкою терла й терла, дуууже важко знімався. Не знаю, чи то ремувер заслабкий, чи яка причина. З того всього купила пилку таку з тефлоновою крихтою - як дуже груба наждачка й новий ремувер F.O.X. Побачу, як з ним діло піде...
     
  5. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Ремувер Коді? Бо він взагалі нічого крім Коді не знімає.
    Моя майстер радить просто спилювати Комільфо, не знімаючи до кінця бази. Я кілька раз так і робила пилкою 180/240, коли форсмажорно щось відвалювалось, чи майстер була недоступна.
    ..
    І ще мала "щастя" піти до чужого майстра, який знімає гл замочуванням. Це жах. Таких скручених від ремувера нігтів у мене не було ніколи.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    @Тетянка, мені жерден знімав легко, перед тим тільки глянець спилювала. Потім закінчився і я купила адоре, то печаль печальна. Так і стоїть півлітрова банка. Знімаю фрезером, керамічною насадкою на раз два.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  7. La esposa

    La esposa Moderator

    Люди, як без стресу дочекатися лампу з SunUV?
    замовляла одній нашій форумлянці раніше, то лампа йшла, трекалася і спокійно прийшла. А моя не трекається вже 9 днів, продавець (той самий) морозиться, а я на місці всидіти не можу))
     
  8. MissO

    MissO Well-Known Member

    Просто чекайте. Моя теж не трекалась і коли я вже запанікувала, бо всім по відгуках йшло 3 тижні, а мені десь більше місяця, я вже точно не пам'ятаю, вона з'явилася на сайті Укрпошти, через пошук іноземних посилок. Тому чекайте
     
  9. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Чекати. Мені йшла майже три я вже і другу замовила, і за першу гроші назад отримала. От лиш не пам'ятаю, яка прийшла першою. Але друга йшла десь місяць. Тому чекати і слідкувати за часом захисту, щоб не пропустити повернення коштів.

    Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    Цікавить таке питання: маю звичайну УФ лампу. Хочеться змінити її на щось новіше. Порадьте яку брати? Дивлюся на led лампи pnb, kodi . Ще бачила лампи sun на AliExpress


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  11. Clementina

    Clementina Well-Known Member

    @Yulia Lashkevich, беріть Sun. Їх всі хвалять. Або кристал, вона дешевша.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Ellelia

    Ellelia Вереснева

    sun дуже на швидко перегорають і дорогі в ремонті, не раджу.
    Вже краще кристал або на 48w( на них пише)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Поясніть хто знає, що таке "біо-гель"? Це якийсь укріплюючий вид гель-лаку, і дійсно є ефект укріплення чи оздоровлення нігтів? Знайома хвалилась що робить таким гель-лак і нігті міцніші стали. І чим той "біо" гель від іншиих гелів відрізняється (що там в ньому є з "біо", чи то знов маркетинговий хід?
     
  14. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    @Supernatural це така собі маніпуляція з тим біо. Нічого він не укріплює. А якщо неправильно зняти, то нігті пошкодити можна. Його краще спилювати фрезером, а не розмочувати, як робили мені.
    Він не має лікувального ефекту, просто робить товстішою пластину.
     
  15. La esposa

    La esposa Moderator

    Продавець зараза 12 днів відправляв мою лампу. На 13 день почала трекатись і нарешті поїхала :sad: один плюс - нігті від липня непогано відросли :/
    Думаю ще купити собі фрезер. Скажіть, а він обов'язково мусить бути потужний? Дивлюся на алі, є якісь по 100 з копійками, на батарейки. Може, для себе вистачить?
     
  16. Smetankina

    Smetankina New Member

    Я замовила собі фрезер на батарейках,як отримаю,то відпишусь.На днях вперше випробувала гель-лак Наомі,сподобався мені,не тече,дуже зручна кісточка,зручно фарбувати біля кутикули.Ношу вже 4 день,все ідеально.
    Дівчата,які у вас ножнички для кутикули,якоі фірми і де може в неті купити недорого і якісні?
     
  17. Insolence

    Insolence Living The Dream

    Знайшла ще одного майстра з правими руками, не гіршу ніж моя ;) Апаратний. Локація Привокзальна. Запис +- за тиждень. Сьогодні була, тому можу радити ;)
     
  18. Leditanya

    Leditanya Well-Known Member

    @Insolence дайте контакти. Будь ласка :)
     
  19. бетменша

    бетменша Well-Known Member

    Я на мейк-апі брала від фірми Заубер. Ну такі собі. Трохи тормозили при розгинанні, змастила осією і нормально. Недорогі. 100 з хвостиком.
     
  20. Nyashka

    Nyashka Well-Known Member

    Була я в Лайм на Південному. Перший раз зробила в них манікюр з гель-лаком за день до відпустки. В той же день додому вже приїхала зі сколом на нігтику. За тиждень відпустки манікюр став жахливим. Приїхавши додому я просто його зняла пластами - відлетів від нігтів. Звернулася в салон і мені безкоштовно зробили манікюр ще раз.
    На цей раз відколовся кусочок на другий день (прогрес!), на інших нігтях сколи почали з"являтися під кінець першого тиждня. На другому тиждні знову побачила, що лак просто відстає. Знову зняла просто підціпивши з усіх нігтів.
    І як таке може бути? Вони роблять базу Коді Раббер . Я такою самою роблю собі вдома. І все тримаєтсья 2 тиждні без сколів. Зараз купила собі дешеву базу і топ G.La, просушила своєю китайською лед-лампою і за тиждень ЖОДНОГО сколу.
    Що то за прикол в Лаймі? В когось таке було?
    З манікюром, що робила в Паламар походила 3 тиждні, але там якось далеко від кутикули профарбували - не сподобалось.