Курси водіїв

Тема у розділі 'За кермом', створена користувачем La esposa, 28 Січень 2010.

  1. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    @Ubuntik ну як там іспити? вчора нам розповідали, що вже поздавали теорію попередні групи. можна вітати?:)

    вчора мала 2 і 3 заняття з їзди. поки не орієнтуюся коли саме перемикати передачі. з самим перемиканням немає проблем. ну і ще не дуже відчуваю габарити авто. видно дається в знаки пасажирський стаж на передньому сидінні біля водія)))

    дівчата, а як Ви вчилися? коли вже був якийсь прогрес відчутний.

    додам, що вчора був мій 2й раз за кермом в житті.тому може я забагато від себе хочу? :connie_pull-pigtail
     
  2. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    А інструктор як вчить? ;)
    Я по тахометру завжди орієнтуюсь, а от в в одній машині він часом барахлить(вся панель не показує), то вже важче, приходиться тільки на слух орієнтуватись.
    Бо мій інструктор вчив по спідометру орієнтуватись, то мені якось не зручно було і є, ніяк не могла зорієнтуватись. А по тахометру чоловік навчив - переключити коли стрілка між 2000-2500, але то ще дуже від машини залежить.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    наразі він мені каже-перша,друга, третя... ну і на панелі починає блимати стрілка, коли треба перемикатися. але я ще не встигаю туди вчасно дивитися))) треба якось звикнути.
     
  4. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    А, ну то всеодно треба кудись дивитись:) як не на стрілку, то на тахометр чи спідометр, бо до визначення суто по звуку мотора ще дуже далеко)))
    Але то все прийде з часом - наразі інструктор вчить більше як поводитись на дорозі коли ти за кермом, і відчувати габарити автомобіля, а переключити передачі самостійно то так як upper intermediate:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Звичайно, що забагато. Я після 10 почала возити інструктора, до того він кермо підкручував, передачі підказував. А габарити не відчувати можна ще довго після отримання прав, так мені сьогодні сказали. Вчить мене тепер паркуватися по центрових вуличках, це весело:girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Не даремно "учень" - це перші 2 роки. Тоді набувається практика, вивчаються габарити, починаєш чути звуки машини. Особливо це важливо на механіці. Я навчилась чути, коли треба перемкнути на вищу передачу, а от понизити мені було важче. Ну і дуже важливо знайти правильного інструктора, який зможе достукатись і донести всю потрібну інформацію. В мене це був п'ятий інструктор. Але після нього я почала впевнено і без страху їздити. Але моє навчання часто переносилось. Загалом посвідчення водія в мене вже 13 років, а реального водіння лише 2 роки.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. kivvvi

    kivvvi Member

    Всім привіт! Дівчатка, читала тут, що хтось проходив теорію в автошколі, а практику- Рега. Розкажіть як це відбувається. В автошколі ви платили за теорію, а від практики відмовились? Як здавали іспити, з курсом автошколи? Хочу записатись на курси, але у тих інструкторів геть не хочу навчатися водінню.
     
  8. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Що Вам сказати..... Іспит 20 вересня....
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  9. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    як так? я в шоці... то вже свинство!
    вони нам обіцяють на 14вересня))) я, звісно, цим обіцнкам не вірю, бо ще купу теорії пройти треба. та й не спішу зовсім. ще треба і практику і теорію мені штурмувати.
     
  10. Brooklynka

    Brooklynka Member

    Ще, щодо водіння на механіці, дівчинка, з якою здружились на курсах, радила хлопчину на червоному рено ( меган, походу) з Нової Автошколи. То вже в них можете спитати. Сьогодні, доречі, возилась біля арени Львів зранку, то якраз він їздив зі студентом, ще вправи відпрацьовували.[/QUOTE]


    Навчалась я у іншій автошколі, яка принаймі має багато філій по місту. «Нова автошкола» - взагалі
    не вселяє довіри ( це особисто моя думка). Читала десь відгук учениці,яка навчалась там ще у квітні але ще досі не здавала іспити в МРЕВ. Вибачте, але це повний АБСУРД!!! Як так можна? Тупішої відмазки я ще на бачила. Яке відношення має вірус ПЄТЯ? Про що ви? Я навчалась у період: березень-травень, то у червні здавала іспити та отримала права, мій знайомий почав навчатись у червні у тій ж автошколі ,що і я то права теж вже отримав. Поясніть мені, як можна годувати обіцянками із квітня місяця ??? Вибачте, але я в шоці. Майбутній учням-водіям, дам пораду. Шукайте перевірені автошколи, які вже довгий час себе зарекламували, читайте відгуки, а ще краще питайте знайомих, друзів де вони навчались, що вони порадять.
    Щодо «крутого» інструктора, що іздиться на РЕНО МЕГАН (червоного кольору) на київських номерах. Спробувала я взяти у нього приватний урок. Сам директор його розрекламував. Що можу сказати, машина хороша, спору немає. Але інструктор - халявщик і то ще такий, що треба пошукати. Із 90 хв він їздив заледве годину!!!! Обгрунтовуючи це тим, що йому потрібно відпочинок + поговорити по телефону, то ще щось там записати, кудись відволіктись і бла-бла бла. Вибачте, але я плачу гроші не за його відпочинок. Чесно, думала зв'язатись із директором та запитати, чи має право інструктор так нагло, бо по-іншому не скажу, скорочувати тривалість заняття. Але зрозуміла, що просто витрачу нерви ... Щодо його методики викладання - не сподобалось. Можливо це просто я така вимоглива або просто мені є із ким порівняти. Тому, кожному своє.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Mashulia

    Mashulia Well-Known Member

    «Нова автошкола» - взагалі
    не вселяє довіри ( це особисто моя думка).
    Теж багато негативу про них чула останнім часом. Вони взагалі не орієнтовані на навчання. Там дуже мало практичних занять, в половину менше ніж має бути по закону. Співробітник недавно закінчив, дуже розчарований їх підходом. Каже, дуже застрашували перед іспитом в МРЕВ - що немає чого йти позоритись, що і так ніхто сам не здасть.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    на жаль в мене такі самі враження. теорією задоволена, а от практикою... тут таке враження, що аби, як вони кажуть, "відкатати нас". тому зараз їжджу з іншим інструктором. хоча не можу сказати, що мене в Новій автошколі нічого не навчили, бо таки з нуля поїхала я там. просто таке враження, що інструктор навмисне робить так, щоб ти відчував себе поганеньким водієм. ну і оте налаштування на те, що сам ніколи в світі не здаш...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Brooklynka

    Brooklynka Member


    Саме так, там щось тільки 10 практичних занять, що зовсім не достатньо + я читала десь інформацію, хтось теж жалівся із учнів, що їм перед іспитом тупо сказали: плати бо в МРЕВ нереально здати.
    От навіщо так одразу залякувати своїх ж учнів? Одразу ж виникає сумнів, що нічого не навчили тому й кажуть платити.
    Особисто я на своєму прикладі можу сказати: Я ЗДАЛА!
    Все реально, панове, головне було б бажання!
    Формула проста: хороший лектор (який знає сам та ВМІЄ розказати іншим) + висококваліфікований інструктор (який не просто вчить іздити, але й вміє передати свої знання та навики учню) + ваше шалене бажання вчитись = успішна здача іспиту навіть із першого разу!
     
    Останнє редагування: 5 Вересень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  14. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    нам так не казали. лектор казав здавайте самі) а от з інструктором ще не знаю. було лиш одне заняття
     
  15. Brooklynka

    Brooklynka Member

    А ви вже закінчили теорію, а практику ще ні?
     
  16. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    а хто у вас теорію читає?

    дівчата, розкажіть, що на іспиті в МРЕВ Вас просили робити? які "маневри"?
     
  17. Brooklynka

    Brooklynka Member


    Якщо ви їздите із іншим інструктором, то просто попросіть щоб він вас добре відкатав по екзаменаційному маршруті (правда він там дуже великий), але із свого досвіду скажу, інспектор більше 15-20 хв із вами їздити не буде. Йому достатьо глянути, як ви заведете машину і чи не забудете зняти ручний тормоз/прищепнути ремінь безпеки і.т.п . Там багато «підвохів» на маршруті, якщо їх не знати, то провалити дуже легко. Інструктори вже знають де і на чому «ловлять» учнів. Тому, успіху!
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    Руслан Ігорович
    --- дописи об"єднано, 5 Вересень 2017 ---
    пару лекцій теорії залишилось і купа практики. бо інструктор відкладав по осообистим причинам водіння
     
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Напишіть маршрут, якщо не важко. Я приблизно повідомлена, що там погано видно знаки, є якісь підвохи з поворотами, але не їздила там.
    Я завтра маю екзамен. Сподіваюся, не заторможу на теорії, бо дуже хочу здавати практичне водіння.
     
  20. YuliaK

    YuliaK New Member

    Хтось ходить/ходив в Автошколу на початку Личаківської ? Скільки часу там триває навчання (теорія і практика)? До кого краще піти на водіння? І як там з іспитами в МРЕВ ?