Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Мені якраз в Сколе візуально найбільші і найгарніші гори виглядають в порівнянні, наприклад, з Тухлею, Славським. Ще й річка гарна і широка є. Тому як на перший раз і ще й старшій людині можна сміливо їхати в Сколе.
    --- дописи об"єднано, 1 Серпень 2017 ---
    А я розчарована - планували провести в Карпатах 10-13 серпня, а там якась погода противна намальована, дощ постійно і низькі температури... Не знаю чи відміняти вже бронь чи надіятись на чудо:girl_in_dreams:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Карпатська погода дуже мінлива. Ми як були, то в хід йшло все: від купальника і до курток, від в'єтнамок і до ґумаків.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    тому найбільше не люблю збиратись саме в гори, бо треба брати ВСЕ:girl_crazy:
    на море їдеш на 2-3 тижні, і береш пару лашок, а тут на 2-3 дні, і в машину все не влазить:girl_blush2:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  4. Malinka

    Malinka Well-Known Member

    Я була. По якості і сервісу теж в два рази нижче за Таор. Але якщо ще не були в Таорі, то можна спробувати і Богольвар. Ще Вернигору в Трускавці подивіться. Хоча там цільова аудиторія сім'ї з дітьми, а не романтичний вік-енд.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  5. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Якщо розглядати Трускавець, то мене цікавлять відгуки за Хижину СПА. В мене там кілька знайомих в різний час відпочивали, залишились задоволені. Плюс її тільки-тільки відремонтували вроді.
    Але ми Трускавець якось не дуже хотіли розглядати, хотіли в глуш :girl_crazy: до природи, щоб мізки відпочили. Але так бачу, що до таких місць тре їхати кілометрів 300, а ми на це не готові.
    І власне вікенд має бути
    :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Тому місце шукаємо відповідне.
    Вимог до дружності закладу до діток нема, бо діток у нас поки нема.
     
  6. Virna

    Virna Well-Known Member

    Ми недавно були в "Хижині Спа", незадоволені зовсім, я дякувала собі, що забронювала лише добу. Хоча теж відпочивали там в 2013 і було все добре. Я збиралася накатати їм гнівний пост, та руки не доходять. Вода зимна-зимнюща, так, що аж трусить. Хлорка смердить, мій Мартинчик питав що так смердить, я до того навіть не знала, що він таке слово знає. Нам теж казали, що в них була реконструкція, я б її і не помітила, бо все як було в 2013, так і залишилося, басейн, джакузі, та сама плитка. Лише купу відходів після ремонту, типу старий ламінат, дошки, якісь шматки, все валялося будь-де в коридорах. Там на вулиці були такі кімнатки-альтанки, то вони захаращені страх, якось все так по-нехлюйстки, не по-господарськи. Персонал непривітний, ніякого дякую, перепрошую. Там одіти в басейні стрибали, то працівники на тих діток так верещали. Я розумію все, але такі речі треба з батьками вирішувати, з тими хто платить за послуги. Моєму малому теж чоловік адміністратор зробив зауваження і помахав пальцем, дитина налякалася і почала плакати. Я сказала, що вони не мають права звертатися до 3-річного малюка, для того є батьки. На це мені відповіли, що вони завжди роблять зауваження таким маленьким дітям і премудро закотили очі. Словом, не рекомендую нікому. Дуже зіпсувалися!
     
    Останнє редагування: 1 Серпень 2017
    • Інформативно Інформативно x 3
    • мімімі мімімі x 1
  7. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Люда, може Козички в Татарові? Я на попередній сторінці писала. Там глуш, спокій, будиночки комфортні, річка Прут, недалеко ресторанчик з смачною кухнею "Донечки", до кожного номера свій мангал, козяче молочко і сир, доброзичливі господарі. Я реально релакснула і кайфанула від Карпат там. Власники там якраз налаштовані на тихий спокійний відпочинок.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  8. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Дуже мене зацікавив відгук, але нам трохи задалеко, бо хочемо на суботу-неділю лиш скочити.
    Я собі в закладки в голові його додала, думаю використати ідею або батькам на наступний рік або собі, якщо будемо їхати в Карпати хоча б на днів 5.
     
  9. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Дівчатка, підкажіть, де в Мукачевому можна піти на файний бограч або ще щось з традиційної кухні, і бажано не на всі гроші?
     
  10. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ми були в ресторані "Бограч" . бограч не замовляли. але загалом там кухня смачна. столики заняті постійно. і інтер)єр там гарний..
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    "Гавань" - неоднозначні враження. З тераси відкривається гарний краєвид на річку, бограч і окрошка дуже посмакували (не мені :girl_crazy:, бо я замовляла інші страви). Казали, що в бограчі вроді навіть шматки баранини траплялися.
    А от мені кухня не пішла - ніби і не поганий салат "Цезар" навіщось щедро присипали приправою типу "мівіна" чи "10 овочів", філе кролика в вершках і з картоплею виглядало дивно - кролика на тарілці було дуже важко знайти. Навіть звичайний узвар не був зварений по класичному рецепту.
    Після відвідин цього закладу в мене розболівся шлунок (щоправда, в мене гастрит, але є певна кількість закладів громадського харчування навіть у Львові, які я можу відвідувати без шкоди для здоров"я, бо там дають якісні продукти в страви).

    Ми хотіли туди сходити. Я шкодую, що обрали Гавань, хоча (повторюся) людям, які були зі мною, власне бограч в Гавані посмакував.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Demetra

    Demetra Well-Known Member

    Дівчата, хто був в садибі ''Лісова казка у пані Стефанії''? В цій темі знайшла кілька відгуків, але ще дворічної давності. Цікавить харчування ( смачно/дорого?) і номери(вигляд з вікна, балкону, сам номер). На карпати інфо дуже мало фото, і я так розумію, що вони зроблені ще давно. Відгуків конкретних теж не знайшла. Подзвонила туди, то адміністратор(чи хто?не знаю, не представилися), не дуже приємна... Тому я дуже не розпитувала. Але то таке, називається український сервіс.
    Справа в тому , що ми їздимо з собакою, і мій вибір відштовхується від цього. І ще б цього разу хотілося жити ближче до підйомника Захар Беркут. Можливо можете підказати ще якісь варіанти ? Бюджет проживання до 700 грн. за добу на двох.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. lovikyou

    lovikyou Well-Known Member

    Ми були минулого року. Харчування було смачне, ціни посередні. Обговорювати асортимент їжі можна було: )
    Готувати можна, кухня спільна з господарями.
    Будинок в ущелині, боком до дороги, то один бік дивиться на лісистий схил, інший на полонинку.

    Надіслано від мого LG-P715, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. karioka

    karioka Well-Known Member

    і ми були:) але два роки тому. Харчування хороше, ми брали переважно сирнички-налиснички, борщ, росіл мяско з гарніром...то все було смачно нам:) от за собаку сумніваюся, хіба в них є два корпуси то є варіанти. Багато там було з дітьми,дл підйомника якраз недалеко. А якщо Ви з телдзвінком натрапили на Ксенію (то фактично вона там господиня), вона хороша,просто видно сезон і повно роботи... ну,такі реалії...краєвиди гарні!
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. олюся_зі_львова

    олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

    Якщо комусь буде корисним :)
    Залишу тут відгук про наш сімейний відпочинок у Славському.
    Раніше в Славському не були, в Карпатах відпочивали палатками 1 раз їздили у Ворохту в приватну садибу. Цього року на День незалежності вирішили поїхати на сімейний відпочинок, вибрали Славське, бо велика конкуренція приватних помешкань і ціни доступні. Обирали садибу, щоб було велике подвіря, майданчик для дітей і подалі від шуму. Зупинилися у Маєтку Смерековий. За 2 доби 4 місний номер заплатили 800 гривень. Умови досить пристойні, фото відповідало дійсності, але- від вокзалу ми з купою дітей добиралися самі в спеку в обід (хоча обіцяли, що зустрінуть), в номері було прибрано на 4 бали з 10, в нас у номері була душова без рушників, в кухні було всього 2 чашки,5 ложок і 4 тарілки, плита- чорніша чорної землі... ми звичайно всі свої "фе" висловили господарям- будьте добрі, хоча б посудом забезпечити (нас було 2 сім"ї, разом 7 дітей). Будинок в якому нас поселили був 2поверховим, ми були на 1 поверсі, над нами жила компанія молоді, перекриття в будинку таке, що ми чули кожен їх крок і кожне слово, сказане навіть в пів голосу. Біля дитячого майданчика- не обгороджений ставок (глибина більше 2 метрів). До лісу довелося іти далеченько (бо в гори приїхали, хотілося походити по лісу). З плюсів- велике подвіря, майданчик, наш похід до лісу вдався- назбирали грибів і брусниці, ожини. Діти отримали море вражень, нафотографувалися, поїли шашлика ;)
    Більше туди б не їхала, краще вже палатками ( чого для цього бракує- власного авто і ще однієї палатки, бо в одну ми вже не влазимось всі :) )
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  16. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    О, ми колись теж такого захотіли і занесло нас аж в Усть-Чорну. От де глуш, скажу я вам, там навіть дороги людської немає. Зате природа!.. :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    @raspberry та інші співпереживаючі :girl_smile:
    Ми, зваживши на сімейні обставини, таки зупинилися на Хижині Спа (забронювала ще до Вашого відгуку, @Virna ).
    Прочитавши негативний відгук, спочатку засмутилася, але потім вирішила не псути настрій раніше часу, а налаштуватися на гарний відпочинок на вікенд.
    Коротко напишу, що, на нашу думку, можна було б покращити:
    1. Незручно закріплений душ: невисока я не могла до нього дістатися без допомоги чоловіка; для високих людей це, навпаки, буде величезним плюсом. Найкраще було б закріпити лійку на спеціальному тримачі-трубці, щоб була можливість регулювання по висоті.
    2. Можливо, варто передбачити окрему дитячу зону (+ анімацію, щоб батьки були спокійні, що дітки під наглядом) в сухій зоні готелю. Крики і біганина діток по поверхам ввечері трохи заважали повному розслабленню, також через радісні вигуки збудженої дітвори, зайнятої активними іграми, погано було чути звук в кінотеатрі. В зоні басейну теж шумно, дітки стрибають в басейн, гарно бавляться, але нам то ні крапельки не заважало.
    3. Не сподобався комплексний сніданок (шведська лінія). Жлобський він:negative:. Комплексні обід і вечерю не пробували, замовили по меню (фактично на плюс-мінус ті ж гроші), залишились задоволені подачею і смаком страв.
    Що сподобалося:
    1. В деяких відгуках з букінгу були скарги на те, що в номерах не прибирають. На даний момент помешкання врахувало зауваження - при перебуванні 2 ночі кожного дня забирали сміття, застеляли ліжко і прибирали підлогу;
    2. Дуже зручно, що спа включене в ціну перебування;
    3. Страви по меню смачні (особливо рекомендую шпинатний крем-суп від шеф-повара і деруни з білими грибами);
    4. Дуже сподобався камерний кіно-зал;
    5. Сподобалися затишні індивідуальні зони з столиками;
    6. Дуже зручно, що вартість послуг і харчування записується на номер, і можна в зручний момент розрахуватися. Нема потреби носити з собою гаманець і шукати, де його прилаштувати, коли йдеш в спа-зону.

    В цілому враження швидше позитивні.
    Чи ми ще туди колись поїдемо, не знаю (ми любимо кожного разу відкривати для себе нові місця). А от батькам хочемо якось, з відповідної нагоди, подарувати вікенд в Хижині СПА.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
  18. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    Порадьте будь ласка де можна заночувати 1-2 ночі поблизу Буковелю, так щоб недалеко але і за адекватну ціну і щоб нормальні умови. Хочемо поїхати сім'єю погуляти, посмажити шашлик. І порадьте що ще можна там подивитися крім водоспаду в Яремче. Дякую
     
  19. PNL

    PNL Well-Known Member

    Cадиба КАРПАТСЬКЕ ВІДЛУННЯ тут дуже класно, постійно тут зупинялися
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. mokhnatska lesia

    mokhnatska lesia Well-Known Member

    • Подобається Подобається x 1