Знайомство наосліп (газети, інтернет): за і проти

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Sertce, 19 Квітень 2011.

  1. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Ой дівчатка, читаю тут вас і роздумую, чи то я якась невезуча, чи просто інет-знайомства-то не не моє(. В мене якось так з тим складається, що немає серед тих "джунглів" навіть вибрати кого щоб сходити на якесь одне/друге побачення, щоб просто розважитися... Вже й не кажу про щось серйозне.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Poppet

    Poppet Member

    Я не те щоб категорична, але знаєте..... іноді так приємно провести час з людиною, яку уже знаєш якийсь час, коли не намагаєшся справити враження, чи просто здатися кращою......
    Може я й егоїстка, бо одним з таких людей для мене є хлопчик, який у певний період до мене залицявся. А ще хочеться щоб розважали тебе не залежно що ти знаєш, вмієш, чи де була, і щоб вважали тебе хорошою знаючи твої вади.
    І розуміння того, що ви підете в якесь бістро чи кафешку, а не в ресторан хорошого настрою не псує, а навпаки дозволяє розслабитися і просто добре проводити час))
    --- дописи об"єднано, 23 Вересень 2017 ---
    Можу поділитися))
    --- дописи об"єднано, 23 Вересень 2017 ---
    Про одруження навіть не думаю, рано ще на такому етапі.
    Просто наче така дрібниця, подумаєш фото...... а обідно так, наче ляпаса дали((
     
  3. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Дякую :haha:. Я не зациклююся, але хочеться урізноманітнити життя, тим більше, що у всіх такий позитивний досвід від спілкування на тих сайтах, а у декого навіть і сім'ї створені через такі знайомства. Я зареєструвалася якраз під впливом посиденьок:) і ще отак просто "а раптом пощастить..." але щось глухо (
    В мене там якийсь один неадекват, тільки голову морочать і "мемуари" виписують))) Матиму час - розповім детальніше :)
     
  4. Poppet

    Poppet Member

    Цікаво послухати було б))
     
  5. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    Хм, пригадуючи свій досвід на сайтах, якраз з "розважитися" проблем не було. Навіть шукати не доводилось - самі писали. Я маю на увазі так шоб коли вперше бачиш фото, переписуєшся і ніби норм. А от вже при реальній зустрічі розумієш, шо не твоє. Або ніби все ок, а він далі спілкування не продовжив...

    Але я не розглядала варіантів "сходити аби було", я хотіла серйозності.
    От до того, щоб зустріти свою людину я йшла довгенько - десь 1 - 1,5 роки сиділа на сайтах, не видалялась за цей період...
    Зараз можу лише сказати, що те того варте.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Іспанка

    Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

    Тричі ха :) І не свої фото там часто завантажують, сама не раз переконувалася. Я завжди перевіряю фото хлопця через пошук гугла по фото. Повірте, вони особливо не заморочуються)))
     
  7. Mylnyk

    Mylnyk Member

    viber skype вирішують питання варто чи ні, і чим швидше побачиш людину у viber skype тим меньше часу витратиш даремно
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Коротенько напишу про свій досвід спілкування на сайті знайомств. Вже писала, що зареєструвалася начитавшись цієї теми та отримавши натхнення від позитивного досвіду форумлянок. Ну, на жаль, в мене поки там не айс, не знаю чому так. Може сам сайт вибрала дурнуватий і вже на сьогоднішній день"загниваючий" напевно.
    Спершу, в мене там було мільйон повідомлень, купа пропозицій і т. Д. Писали всі кому не лінь(((Я фільтрувала, звичайно, досить жорстко, і по фото, і по манері писання, та й по інтуїції. Мушу сказати, що навіть з такими"заходами безпеки"мені трапилося кілька дуже дивних екземплярів, меню і цілі яких я так і не зрозуміла...
    1.Один писав-виписував прям мемуари/комплімент, позикадив мене своїми фото і порозказував про усі свої досягнення(то все було сфоткано і надіслано мені). Мені навіть така настирність була неприємна, тому відразу сказала, що я за нього рада, але мене то не цікавить і я не люблю такої хвалькуватості, тим більше, коли люди не знайомі між собою достатньо добре. Потім він вибачився і всякими правдами та неправдами таки випростив в мене номер тел. І все пропав, я не засмутилася-скоріше втішилася, але яка мета у таких людей? Навіщо стільки часу і зусиль витратив на мене і так і не подзвонив навіть...? Дивина та й годі.
    2. Інший так само мені писав довго і регулярно, говорив, що дуже хоче побачити я і т. Д. І коли я нарешті дала "добро" на те щоб сходити на каву-залишила йому свій номер, він теж пропав. Не подзвонив, просто перестав писати і все. Мети його теж не розумію, навіщо тоді час тратити на мене?...
    3.Випросив в мене вайбер, там ми й спілкувалися, досить тісно і довго. Він навіть скидав фото з своїх відрядження і всяке інше, до зустрічі теж не дійшло,просто пропав.
    Мушу зазначити, що нікому з них я перша не писала, нічого перша не пропонувала, одним словом дотримувалася усіх не писаних правил "інет-знайомств", а результат ось такий нулячий(((.
    Ну і один раз я таки сходила на побачення, хлопець мене розчарував, виявився геть не таким у спілкуванні та й зовні. Хоча, загалом, ніби адекватний, але були й нюанси, тому я відразу його "викреслила". От такий підсумок спілкування на сайті, де я зареєстрована ще з кінця травня...
    І щодо серйозності, то звичайно, імені хочеться гарних, перспективних, серйозних стосунків, але... "маємо те, що маємо", в мене така ситуація там, що навіть просто на побачення для того щоб відволіктися немає з ким піти. Пишуть усякі турки, німці, канадці, і всякі старпьори(((, одружені, що шукають коханок, ті що шукають когось для розваги і всякий інший" ширпотреб". Вже починаю думати, що то я така невезуча у тому плані...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  9. marianast

    marianast Well-Known Member

    @orange girl
    Я вже писала, що мені було класно на тому сайті) По перше -я себе настроювала не серйозно. Тобто я себе переконувала нічого від побачення не чекати. По друге -я старалась бути вкрай чесною. От не сподобався кандидат я відразу казала, що другого побачення не буде, відчуваю, що не моє і нічий час марнувати не хочу. По третє - я ніколи не давала основний номер телефону. Всякі люди бувають, воно вам тре? Відносьтесь до того легко і вам буде легко)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    Залежить на якому ви сайті сидите, всім раджу і вам теж: більше сайтів - більше шансів!

    Напишу вам приблизну свою статистику з практики 2011-2012 рр:
    була зареєстрована на 3 сайтах (це не враховуючи совпаду ще в тодішньому вк і схожого додатку у фб, не пам'ятаю назви він ніби і зараз є)
    То були: Мамба, Ukr Dates (ніби не плутаю назву, був найменш результативний і позиціонував себе як знайомства з іноземцями, потім виявилось, що мій чоловік туди забрів через якийсь інший сайт, видно там об'єднана база даних ще з якимось), Badoo.

    Переписувалась зі всіма, хто здавався адекватним і проявляв ініціативу.
    Відсіювала вже в процесі переписки або після живого знайомства.
    Я вже вище писала детальніше свої правила поведінки, раджу почитати.

    В сухому залишку:

    - Переписувалась, навіть боюсь рахувати з якою кількістю, близько сотні мабуть...
    Вже навіть і не згадаю чи багато пропадали ні з того ні з сього, мабуть були, та я тим не парилась - значить так їм треба.
    Єдине, ті хто брав номер таки не пропадали, а дзвонили.

    - Мала приблизно 10-20 побачень (точно не скажу, не рахувала) з них адекватних, але просто не моїх людей було десь 5-7 (тут, щоб зрозуміти, що не моє пройшло не одне, а декілька побачень або ж продовження спілкування офлайн це показало).
    Решта: 1) адекватні і я готова була продовжити спілкування, але видно чимось не підійшла їм, бо пропали після 1 побачення (десь 2-3)
    2) Адекватні, але з 1 побачення зрозуміла, що не моє - приблизно половина, тобто нехай ~10.

    Мала одні серйозні стосунки, правда вони протривали 3 місяці всього - не зійшлись характерами і разом вирішили розійтись, цивілізовано.
    Потім десь через пів року з своїм чоловіком познайомилась.

    Тому, імхо у вас дуже малі показники у цифрах, щоб бути песимістично настроєною :)
    Просто настройтесь, що воно вам з неба не впаде, а треба прикласти трохи зусиль, часу...
     
    Останнє редагування: 25 Вересень 2017
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    А як ви зрозуміли, що ваш майбутній чоловік то ваше?))) Бо хтось відчуває відразу, а хтось ні. Хіба з часом... І не хочеться хороших відшивати, бо а раптом моє. Краще придивитися уважніше. В любов з першого погляду якось не вірю...А всякого непотребу тепер вистачає...Я якось певно більше на розум опираюсь, після того як повелась на почуття, хімія ніби й була, а люди виявлялися далеко не :girl_angel:...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Emotional Lady

    Emotional Lady Well-Known Member

    В мене зі схожого було, таке.

    Була з одним хлопцем на 2-3 побаченнях, перший раз в кафешці, потім просто гуляли, тепло було.
    Спілкувалися, але не кожен день і на той момент 100% враження про нього я не склала. Ніби і норм, але іскри не було, ніхто нікому нічого не обіцяв...
    І в цей період я звичайно ж сиділа на сайтах і вела переписку, якщо хтось нормальний писав мені.
    Так один запросив на побачення ну і я пішла. Це якраз один з тих, що потім пропав після того.
    Іскри дуже не було, але загалом сподобався мені і зовні і характером, за розмовою. І от проводжає він мене додому, ми йшли вул. Городоцькою і тут я бачу того, попереднього. Не була впевнена, що він помітив мене, та потім не дзвонив мені - значить бачив.

    В результаті той пропав, а той не дзвонив більше(
    Але значить так мало бути, бо познайомившись з чоловіком мені навіть не хотілось на сайти заходити.
    --- дописи об"єднано, 24 Вересень 2017 ---
    Вже вище писала, що мене як током вдарило одразу з першого погляду, причому ще здалека )
    З фоток такого ефекту взагалі не було.
    Але, я себе одразу взяла в руки і настроїлась на зовнішність не вестись.
    А там вже пазли по ходу почали складатись і по решті параметрів.

    Але не кажу, шо то у всіх тільки так має бути.
    До прикладу в тих стосунках, що тривали 3 міс, іскри одразу не було. Просто сподобався як людина.

    В що не вірю - це коли абсолютно не тягне як до мужчини, ну ні грам, а думають може потім. В мене ніколи так не працювало. Мусить хоч трошки одоразу тяга бути.
     
    Останнє редагування: 24 Вересень 2017
    • Подобається Подобається x 7
  13. marianast

    marianast Well-Known Member

    Я теж не заходила.
    Я не можу сказати , що то прям була любов, але спілкуватись з кимось ще, думати про когось ще бажання не було ніякого. Нааакрило)
    А в мого чоловіка взагалі цікавий випадок - його зареєстрували співробітники, по приколу. Я єдина з ким він там познайомився) перейшли в аську, довго спілкувались ... точно єдина, бо анкети з сайту видаляла я і з інтересу в його пошарила)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    ми з чоловіком познайомились в бадуу. і що цікаво . що його. що мене на баду запросили колишні..
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Ubuntik

    Ubuntik Well-Known Member

    Ми познайомились з чоловіком у ВК, спілкувались десь тиждень в асьці, не бачились той час, але чомусь зі самого початку я знала, що це моє і це справді моя доля (ну, і в 16 років все здається трохи іншим, ніж зараз). Після випадкової зустрічі ( хоч я була переконана на 100%, що його зустріну, йшла до лікаря після тижня хвороби) і 2-3 побачень зізнались в коханні і почали зустрічатись. Вже 9 років вдвох, буває по-всякому, але ми, фактично, подорослішали разом.


    Не можу сховати з телефону:
    Будете сміятись, але з вибором машини в мене було те саме - тільки побачила її з тисячі переглянутих авто цієї марки і моделі ( я сама рік слідкувала за ринком ), я зрозуміла, що це ВОНА, прям люююбооов!

    Тому, в кохання "з першого погляду" таки вірю.


    Надіслано від мого Redmi Note 4, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. orange girl

    orange girl Well-Known Member

    Дякую за пізнавальну інфу :). Ну і тут Ви праві. Я не приділяю тому сайту (зареєстрована на одному поки, але тепер вже й задумалася щоб "розширитися" так би мовити:girl_crazy:) достатньо уваги. Чомусь мене дратують ті всі "екземпляри", навіть ті їхні банальоно-дурнуваті компліменти злять(((, буває, що й по 2 тижні не заходжу. Напевно тому такі результати, заходжу, вже як "припече",тобто сама собі придумаю, або начитаюся "мудрих" блогерів, що пишуть про стосунки, і вирішу, що пасувало би активнішою бути, і хоч раз в 1-2 тижні сходити з кимось на побачення. Заходжу - там відповідно один неадекват, або взагалі повний "штиль".
    Ну і ще напишу, якесь в мене таке враження, що сайти знайомств зараз "загнивають", і перекваліфікувалися зовсім не в ту "степь":girl_cray:... типу "куди котиться цей світ":girl_haha::girl_crazy::girl_impossible:.
    Ну і ще також підозрюю, що і причина в мені, в скептичності, в тому, що "хочу вже й відразу", і навіть в тому, що сама певною мірою встидаюся, що приходиться знайомитися у такий спосіб...:girl_blush2: Хоча нічого проти таких сайтів немаю, щиро радію за людей, які знайшли там своє кохання, і теж дуууже хочу знайти, от ще б голову і свідомість свою "переробити", і стати простішою, та й до всього загалом відноситися простіше і менше думати...
    Буду моніторити інші сайти-тепер дилема, де б то ще зареєструватися...:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 25 Вересень 2017 ---
    Так, чесність важлива. Я ніколи нікому не "крутила" голову, якщо знала, що точно не моє. Не бачу в тому навіть сенсу, навіщо себе змушувати спілкуватися з людиною на яку тобі "фіолетово". В мене якось так, що краще проведу вечір сама, ніж піду з кимось кудись аби просто піти. Друзі кажуть, що то в мене така дурна звичка, що треба частіше кудись вибиратися, навіть якщо не дуже хочеться, чи до людини не дуже тягне, а я щось не можу себе пересилити...(((
    І усвідомлюю наче, що вже не буде так як у 18, мурашки по тілу, чкання зустрічі, одним словом отака шалена любоффф, але ж так хочеться саме закохатися..., ну принаймні мені, дуже хочеться, і чомусь саме зараз...
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member


    підозрюю, що Ви були у всіх тих хлопаків як запасний варіант. вони ж теж фільтрують)) і половина з них теж шукають серйозних стосунків. просто одночасно з Вами вони ще переписувалися з n-ою кількістю інших дівчат. номери повипрошували , в свій "блокнотик" записали , типу на всяк випадок, якщо перша не зголоситься піти, то є ще друга... от і все. тому не спішіть робити такі висновки, що Вам не везе. все буде)) все прийде з часом ...
    а взагалі, рекомендую спілкуватися з тими, хто сидить в соц.мережах: фейсбук, вк.
    все-таки, люди там, зазвичай, починають просто так спілкуватися, а не спецом , як на сайті знайомств.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Olenka Matviikiv

    Olenka Matviikiv Well-Known Member


    коли я з своїм майбутнім чоловіком місяцями переписувалася, він мені по скайпі признався в коханні (це при тому, що ми ні разу не бачилися і не мали змоги побачитися, бо він на той час був на роботі за кордоном). я собі такого, аналогічно, не могла дозволити сказати (хоча я і усвідомлювала, що сама в нього закохалася) а не могла я цього сказати, бо я, мабуть, трохи більш стримана... хоча слово "стримана", то якось до мого характеру зовсім не вписується)) чи я не навчена так... не знаю)))
    я дуже хотіла з ним зустрітися, хотіла це сказати дивлячись в очі, я чекала нашої зустрічі вживу, хоча так переживала, що я в реалі можу йому не сподобатися...але все-таки я ризикнула)) поїхала типу до " коліжанки в гості" (нікому нічого не казала про істинну ціль поїздки), чоловік моєї подружки жив в будинку з моїм чоловіком . так от... побачила я його в живу... і всьоо_)))))))) понеслось. мене прорвало! одразу зрозуміли, що будемо дальше разом.

    тяга, то обов'язково ! мене так до мого чоловіка тягнуло, що ми чуть не до ранку переписувалися щодня. зранку ледь на роботу вставала, першим ділом писала, в обід і вечором теж саме. по змозі, допоки могли спілкувалися через скайп, типу прощалися, лягали спати і дальше по телефону ніяк розпрощатися не могли)) :girl_in_dreams:еееххххх...:girl_in_love: як згадаю, так приємно робиться ))
     
    • мімімі мімімі x 4
    • Подобається Подобається x 3
  19. Mylnyk

    Mylnyk Member

    чим довше морозились з номером телефону тим йомвірніше просто пропав інтерес

    ну от через дотримання якихось там вами придуманих правил друге це наслідок першого

     
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  20. Mylnyk

    Mylnyk Member

    адекватний підхід. "Респект и уважение" :)))