Знайомимось ближче. Декілька цікавих фактів про нас

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Jusi, 6 Квітень 2016.

  1. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    І я дуже люблю :). Але люблю комфортний відпочинок - палатка й туалет в кущах - то не моє.

    А тут я твій повний антипод. Кухня для мене - то кара. Хоч маю купу різних прибамбасів, мало то все використовую, бо страшенно не люблю готувати їсти. Реально. А маючи велику сімейство щодня мушу на тій кухні товктися. Я люблю просту їжу й зовсім невибаглива в цьому плані. Спокійно можу їсти вівянку на сніданок-обід-вечерю. Улюблена страва - картопля пюре )). Страшна солодкоїжка. Якщо є солодке й чай - коли я сама - мені цього абсолютно вистачає.
    - давай мене :girl_cool:й мою сімейку. Ми можемо хоч щодня приїжджати.

    Я теж. Особливо панічно клопів (тих смердючих зелений й коричневих) й хрущів. Собак, котиків дуже люблю.
    Маю велику силу волі. Якщо щось ставлю собі за ціль - рано чи пізно її досягаю. навіть якщо це коштує мені великих зусиль, бо не люблю залишати щось на пів-дорозі. Ця звичка стосується всього - будь то не дуже цікава книжка чи фільм - все одно дочитаю/додивлюся. Обожнюю читати й не розумію, як можна розслаблятися за вишивкою )), я дратуюся з голкою в руках. Колись, ще в 5 класі вишила криворуко подушечку для голок. Оце й усе вишивання.
    В житті ще не закрутила /закрила жодної консервації. Не люблю прасувати, особливо сорочки. Не люблю хурму, пиво й сало. Не люблю маленьких статуеточок-ангеликів та інших дрібничок-прикрас. . Не люблю осінь як пору року. З осені по пізню весну я постійно мерзну )).
    Люблю хороший алкоголь й сири. Особливо смердючі з плісінню :girl_blum:.Люблю червоний колір. Люблю лаконізм й простоту. Люблю хороші , якісні й дорогі парфуми, багато взуття й сумочок. Люблю вироби з натурального каміння - намиста й сережки. Люблю їздити за кермом - я тоді просто кайфую. Люблю танцювати.....
    Мені не скучно самій з собою - люблю побути сама в тиші, хоч дві годинки, щоб ніхто не рухав й не чіпав.
    Я холерик по натурі. Можу накричати-виговоритися. але вже за 5 хвилин мене попускає. Я оптимістка. Часто мучу себе самокопанням, що неправильно виховую дітей й переживаю, щоб вони виросли хорошими людьми.
     
    • Подобається Подобається x 25
  2. vakyolka

    vakyolka Well-Known Member

    Ви про мене писали??? Я хіба до парфумів, сумочок і одягу спокійна, а так, ніби про мене написано... Ну і колір улюблений-салатовий)))
     
    • Подобається Подобається x 4
  3. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Мені не принципово де, чи це гори, чи море. Головне - це поєднання природи з комфортом, бо я таки дитя асфальту, хоч і проводила все літо в селі.
    Я взагалі не творча і не можу виконувати монотонну роботу, щось там клеїти, вирізати, шити. В мене більше математичний склад розуму, я все сприймаю через порівняння, аналізування, люблю статистику, різні таблички. Я банківський працівник в декреті, водій-початківець з дванадцятирічним водійським посвідченням:girl_crazy:, садівник-початківець. Короч, я в декреті багато чого починаю практично з нуля.
    Я взагалі не розумію страв, де застосовується багато процесів і затрачається багато часу - стояти пів дня на кухні, щоб потім з'їсти за 10 хв. Випічка теж не моє, не люблю бавитись з тістом. Хоч іноді пробую і навіть дещо виходило, але це швидше вийнятки, а не правила:girl_haha:
    І я:girl_yes2:Люблю корисні і практичні речі. Люблю зелений колір у всіх його відтінках, тому Великодній обмін з його зелененьким мені якраз в тему:girl_smile:
     
    Останнє редагування: 13 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    - мене може знудити від запаху мартіні (якщо близько понюхати).
    - я перевчена лівша, перевчений на екстраверта інтроверт, перевчена на оптимістку песимістка
    - я абсолютно не домашня людина і мене не влаштують ніякі спокійні комфортні умови. В голові постійно має бути якась дивовижна ідея.
    - я можу проспати дві доби (без бухла)
    - у мене одна середня спеціальна освіта, одна вища і купа початків самоосвіти в різних галузях.
    - у мене 13 років досвіду роботи в різних галузях, але "справу свого життя"я планую реалізовувати ще в іншому
    - до 23 років у мене була фобія водіння (не страх, а фобія, земля йшла з-під ніг разом з педалями і вчитись було нереально), а останні 5 років в мене ломка за водінням підчас довших перерв.
    моєю першою вечірньою сукнею була весільна
    - я ніколи не була дружкою
    - 12 років мріяла мати похресницю, і аж цього року дочекалась
    - люблю стояти на руках і стояла щодня до 28 тижнів вагітності (дуже хотілось, хоча це було видовищно)
    страшно люблю екстремальні атракціони, останні 9 років мені дехто не дозволяє ні з парашутом стрибнути, ні з катапульти вистрілитись
    - пишу музику без інструмента, сідаю за клавіатуру чисто щоб перевірити, що в голові все правильно склалось.
    - хотіла колись почати курити - не сподобалось, хотіла "втягнутись" у захоплення гелевими нігтями - не пішло
     
    Останнє редагування: 14 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 22
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Rona

    Rona Мама-йожик

    О, вже дві любительки стійки на руках на Посиденьках ;)
     
    • Подобається Подобається x 2
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013


    Почну з того, що я надто емоційна, імпульсивна людина. Все моє життя- це емоції в перемішку з відчуттями, причому пазли перескладуються переважно в хаотичному порядку і інколи бувають не підвладні ні розуму, ні здоровому глузду.:girl_crazy:.
    -я дуже люблю все жіночне, красиве, привабливе і звабливе))).:girl_flirt:. Я вважаю, що Бог наділив жінку такою красою, що її ні в якому випадку не можна за чимось ховати, чи маскувати (тут мається на увазі все- від одягу і до поведінки, стилю життя, тощо). Не подобається мені, коли жінка має мужеподібні замашки і навпаки. Має все бути на своїх місцях.:girl_yes:
    -я люблю виділятися на фоні інших і якщо один день я сіра миша, то потім довго мені приходиться компенсовувати цей образ, бо то реально не моє.:girl_nea:

    - я дуже люблю, ну просто обожнюю, яскраві, красиві нігті, але в силу моєї теперішньої зайнятості, фарбую їх тільки коли кудись виходжу, а потім чуть не з плачем стираю, безпідставно стараючись себе переконати, що воно вже і так не мало вигляду.:girl_in_dreams:

    - до недавна я думала, що я природжений економіст, ні краплі жалю в мене не викликала моя молодість в дзюрявих штанях " бо вчуся" . Після декретів, я встигла розрахуватися з основної роботи, попрацювати на трьох нових робоах, мене "обрубало", мені було дискомфортно і я зрозуміла, що в мене є інші таланти, захоплення, котрі також можуть приносити прибуток, при чім на умовах не відриваючись від дому, що для мами двох маленьких пустунців є вкрай важливим. І найголовніше- це оця незалежність і можливість керувати самостійно своїм часом, а не коли ти 8 год прив"язано сидиш і насиджуєш геморой, а в голові тільки крутиться "логопед, гурток, підготовка, яяяяяк???:girl_cray:"...
    -я панічно боюсь безгрошів"я, злиднів і серйозних проблем зі здоров"ям.

    -я люблю гучні компанії, де дівчата тарахкотять кожна про своє і все в перемішку викликає взрив мозгу, але то такий приємний взрив і я тааааак то люблю.:kisss: Окрім того я теж обожнюю проводити час сама з собою, мені ніколи не буває скучно. Лиш би час знайти і моживість гарно зорганізуватися.
    -я маю залежність від музики. Дома, коли сама, постійно музичний фон, по вулиці переважно в навушниках, частенько можу забутися, розчинитися в пісні і заспівати на усю околицю:girl_impossible::girl_blush2::girl_crazy:.
    -я маю залежність від кави і від солодкого. Ні дня без цього набору не проживу.
    -я не люблю штучних квітів і живих в горщечках, хоча від букету зірваних просто тащусь.:)
    -я страшенно боюсь змій, гадюк і всього повзаючо-слизького.:scare: Я ненавиджу, коли люди мені брешуть, хоча майже переконана, що є брехня во благо)), але пустої брехні не терплю.
    Не люблю нежданних гостей, не люблю наглих людей, не терплю підлабузництва.

    "я,я,я...")))
    -не боюсь маньяків, я їх гоню співом!:girl_crazy:.
    -не боюсь злих, чи фізично сильних людей, котрі можуть мені причинити шкоду, я буду боротись з ними нарівні і мені важко відступити!:punish:
    -ненавиджу, коли чужі люди і свої впринципі також, роблять зауваження моїм дітям.

    Бачу так, шо я можу про себе писати вічно, тому закругляюсь, знаючи, що напевно, як завжди щось важливе пропустила.
    Можлво далі буде...:pardon:
     
    Останнє редагування: 14 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 21
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 1
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    "Коротко про себе":)
     
    Останнє редагування: 14 Квітень 2016
    • Подобається Подобається x 28
    • Зе бест! Зе бест! x 12
  8. SweetMira

    SweetMira Well-Known Member

    Отож, раз така "жара" пішла, і я коротенько про себе напишу;)
    Проживаю у славному місті Львові вже 5 років. Ми з чоловіком тернополяни, але коли познайомились, то він вже жив і працював у Львові, так я тут і опинилась). Поки діток немає.
    Працюю викладачем, дуже люблю свою роботу.
    Захоплююсь кулінарією, особливо випічкою, вишивкою бісером ( мій антистрес). Цікавлюсь дизайном інтер'єру, ІТ, психологією стосунків і різними жіночними штучками;)
    Люблю смачне, ароматне, корисне, натуральне і зроблене з любов'ю) В цей список улюбленостей) додаю каву у різних варіаціях, чаї різні, шоколад (чорний з апельсином і молочний), мармелад.
    Люблю фіалковий колір. Поки все;) далі буде...
     
    • Подобається Подобається x 10
  9. EineGuteFrau

    EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

    Отже, про мене;) Мама двох чудових шилопопів, які є моєю найважливішою роботою. Особливо, наслідки їхніх ігор)
    - Терези. Цим все сказано. Визначатися мені край важко. Для мене зрозуміти, що подобаєть, а що ні часто перетворюється у муки вибору і закінчується "ай, мені все норм".
    - розчарована вибором професії. Хоча все ж таки надіюсь захистити диплом із жалю до шести років в університеті.
    - як істинні Терези не можу визначитися, чим хочу займатися в житті.
    - перфекціоніст. Лінія до лінії. Кутик до кутика. Букви рівненько. Без жодного виправлення (це вже наболіле зі школи) Часто бісить мене ця моя риса.
    - лінивець.
    - маю слабку силу волі. Хоча десь читала, що вчені довели відсутність такої. Що не може не тішити, коли це твоя слабка сторона.
    - люблю ходити.
    - люблю шопінг. В минулому шопоголік.
    - терпіти не можу родзинки у випічці. І якщо вони мені трапляються, то виколупую їх, як дитина.
    - не люблю нагромадження різних деталей та декорів вдома. Люблю максимально чисті полички, столики та тумби.
    - в той же ж час люблю різні цікаві детальки, які створюють настрій: гірлянди під час Різдвяних свят, різдвяні вазонки, аромати.
    - люблю вазонки, але чим більшими стають Зайці, тим менше вазонків.
    - страшенно не люблю мити плиту в кухні.
    - не люблю готувати. Не люблю, але мушу.
    - люблю пекти. Але, оскільки люблю простенькі булки, печива, то і пекти люблю таке ж.
    - між солодким і соленим оберу друге.
    - не люблю зиму. І рахую дні до весни.
    - але дуже люблю зимові свята. Особливо підготовку до них.
    - улюблена пора року - весна та осінь. Особливо суха тепла осінь. Аромат такої пори мені нагадує дитинство, збори до школи, копання бульби... і відчуття чогось нового
    - фанат списків. Списки, списки і ще раз списки. В магазин - список. Прибирання - список. Підготовка до свят - список. Похід в басейн - список. Але дуже погано слідую за списками) особливо тими, де багато пунктів до виконання)
    - Сова. Один із найяскравіших представників. Активність вночі - для мене норма. І сон приходить ближче до сходу сонця.
    - обожнюю спати зранку. Чим довше. Бажано до обіду.
    - люблю, коли діти лягають ввечері спати до дев'ятої. Тоді я маю цілий вечір тиші для себе.
    - недавно полюбила ванну. Особливо по закінченню дня. Полежати, подивитись фільм чи серіал.
    - між шумною компанією і тихим вечором вдома оберу друге.
    - пунктуальність - моє друге я. Страшно не люблю спізнюватися і приходжу завчасно. Також не люблю тих, хто спізнюється
    - але водночас всю роботу (особливо навчання) відкладаю до останнього моменту. Хоча встигаю зробити)
    - в людях люблю простоту, чесність, почуття гумору (бо сама люблю і пожартувати, і підколоти)
    - люблю людей, яких не бачиш роками, а вони все одно близькі. І спілкуєшся так, ніби бачились вчора.
    - люблю песиків. Але необхідність прибирати за ними на вулиці стримує від появи ще одного члена нашої сім'ї.
    - з різною періодичністю відрізаю волосся до каре. Взагалі, подовженне каре моя улюблена зачіска. Але швидше за все не на моєму волоссі. Я ще не визначилась. А, відрізавши, починаю шкодувати і відрощувати. Такий собі кругообіг для мого волосся.
    - два з половиною роки не взувала підбори.
    - хоча я взуттєвий фанат. У Львові залишила велику колекцію взуття на підборах. Лише туфлів більше 30 пар. І найсмішніше те (і водночас печаль біда), що після вагітності мій 37 став 38. І я підозрюю, що не влізу в жодні.
    - люблю шити. Самоучка. На машинці шию років з 8-10. В дитинстві (А це були босі та голодні 90, точніше десь 94-96) порізала на плаття ляльками 20 пар майже нових колготок. Мама мені це згадує досі) шити одяг ляльками я любила. І шила б далі, але в нас машинки та м'ячики, А не ляльки.
    - люблю в'язати. Гачком більше, бо, згубивши петлю, її легко відновити. В той час, як на спицях загублені петлі часто означають для мене кінець роботи. Ненавиджу їх шукати.
    - вишивання - моє нервування. Хоча мрію навчитись вишивати гладдю.
    - складання в шафах - мій релакс. І я завжди знаходжу привід перескладати речі. На щастя, Зайці допомагають.
    - люблю збирати валізи в подорож. І не люблю розбирати.
    - не люблю пилососити.
    - і ненавиджу виносити сміття
    - люблю червоні деталі в інтер'єрі та теплі кольори.
    - люблю море. Хоч і боюсь води та не вмію плавати. Але від морської води отримую задоволення. Люблю лежати на пляжі. Правда, спокій мені тепер довго чекати.
    - мрію про донечку. А краще одразу двох) щоби було два по два)
     
    • Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 3
  10. Barnaulka

    Barnaulka Well-Known Member

    Час від часу беру участь у форумних обмінах, тож збиралася давніше про себе щось написати в цій темці, але якось не складалось. Нарешті дала собі копняка))). :girl_bye:
    Я - мама чудового маленького пампулястого хлопчика (завтра, 03.12.2016, йому буде 3 місяці) :girl_in_love:
    Кольори подобаються всі, але не кислотні відтінки. Останнім часом мене "пре" від фіолетового )))
    Солодкоїжка, але солодощі з вишневим смаком терпіти не можу.
    Люблю всі види чаїв, крім каркаде. Каву теж люблю, але п'ю її рідко.
    Трохи вишиваю, мене це дуже заспокоює, інколи в'яжу гачком.
    У захваті від всяких рукодільних речей )
    Маю склад всяких гарних блокнотиків, але мені все мало )))
    Читаю останнім часом переважно про діток і для діток ))). А загалом із чтива не люблю фантастики.
    Люблю весну )))
    Люблю випічку (не лише їсти, але й пекти ))) ), щоправда останнім часом нема можливості щось готувати у духовці.
    Не люблю статуеток, клоунів
    Колись любила вилазки на природу з палатками, але останнім часом більше ціную комфорт )))
    Завжди, коли за щось берусь, перебуваю в паніці, що нічого не встигаю ) (навіть якщо встигаю - все-одно панікую, бо здається, що не встигаю :girl_crazy: )
     
    • Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. basia

    basia Well-Known Member

    Ну що, декілька слів про себе.
    Вже бабця. Люблю подорожувати, при тому абсолютно домашня. Люблю стабільність , бо належу до " втраченого покоління". Не люблю алкоголь, тусовки, гори і ...варити Їсти. Люблю читати ( найбільше у світі), вишивати. Тепер менше в"яжу та шию. Впевнена, що можу підтримувати добрі стосунки з 95% людей. Маю кицю і собаку. Під час посту не їм .. солодощів. Песимістка зі стажем. Ніколи не прагнула бути супер-господинею, супер-модною і взагалі супер. Люблю кінофільми ( без жахів та крові) і театр. Поміркований неоконсерватор.
    Зрешті, я дуже радію сюрпризам ( у мене вони бувають нечасто).
     
    • Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Ну раз пішла така жара, то ось і про мене)))
    - інтроверт від А до Я. Не люблю великих шумних компаній, застіль, концертів і т.д. Не люблю ходити в гості. Приймати гостей люблю тільки знаючи задовго наперед про дату візиту. Тому не люблю несподіванок і сюрпризів у всьому. Не конфліктна, дуже спокійна і врівноважена, мене важко вивести на негативні емоції, майже неможливо. Єдиний момент, який мене вибиває на паніку - здоров'я моєї дитини. Не люблю онлайн спілкування(чати, аськи, скайпи. ДП не рахуються))))), не люблю говорити довго по телефону, пліткувати. Не здатна до самокопання і самоаналізу, тому себе дуже люблю)))
    - не люблю фрілансу, так як не є самоорганізованою людиною. Люблю чіткий графік і роботу поза домом.
    - за освітою міжнародний журналіст. Про вибір зараз шкодую. Так як дуже швидко зрозуміла, що робота журналіста не для мого темпераменту. Тому залишила спеціальність дуже давно. У випускному класі обирала між журналістикою і мистецтвознавством. Сподіваюсь колись таки втілити свою нереалізовану мрію.
    - по суті я - "книжний чєрвь і ботан"))) Ось короткий перелік того, що я люблю - бібліотеки, книги і книжкові магазини, старовинні книги, ілюстрації, музеї, інтелектуальні ігри типу ЩоДеКоли, ребуси, загадки. В дитинстві мріяла, що мене закриють на ніч у музеї і я буду ходити там в темряві сама:girl_crazy:
    - люблю глибоку осінь, коли вогко, сіро і туманно. Якщо б була можливість обрати нове місце проживання, вибрала б Скандинавію, або Канаду. Не люблю традиційний відпочинок - море, пляж, озеро, не люблю засмагати
    Дуже влучно. Краду собі, бо аналогічна ситуація)))
    Два останні рази, коли була на морі, навіть не купалась, просто сиділа на березі вечорами.
    Ідеальний відпочинок для мене - піша прогулянка Парижем, коли можна зайти в музей чи якесь подвір'я, сісти у невеличкій кав'ярні і неспішно попити капучіно, розглядати вітрини магазинів, заходити у книжкові і нюхати книги)))
    - вийшла заміж у 32, народила у 34. Про що ні секунди не шкодую. Заміж ніколи особливо не прагнула. Байдужа до весільної тематики.
    - виглядаю на років 10 молодшою. Ніхто більше 27 мені не дає. Мені 36. Це мене страшенно дратує, так як хочу, щоб мене сприймали серйозно, а не як "пігаліцу" якусь.
    - ідеал жіночої краси - Моніка Белуччі. Люблю франц. і італ. кінематограф., особливо їхні старі фільми, скандинавські серіали та фільми часів "золотої епохи Голівуду". Обожнюю оркестрові саундтреки до ретро-фільмів та мультфільмів Діснея.
    - не ношу взуття на підборах, ні зараз в декреті, ні раніше. Люблю міді довжину. Не ношу золото. Не переймаюсь манікюрами-педікюрами. Люблю гарне доглянуте волосся. Не люблю торгові центри, всі в шоці від мого шопінг-ритму, мені достатньо на порозі магазину кинути 5 секунд оком на асортимент, щоб зрозуміти є щось для мене чи ні.
    - подобаються серйозні мовчазні чоловіки. Можна з бородою і легкою сивиною))) Не люблю "смазлівих".
    - боюся ліфтів, літати літаком, стоматологів.
    - люблю каву з молоком, шампанське, глінтвейн, пиво. Можу просто так купити собі пляшку вина і випити. Чоловік вважає мене "прихованим алкоголіком"))))
    - Близнята за гороскопом.
    - Ріст 163см, брюнетка, очі блакитні, вага 61 кг.
     
    • Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  13. javorivchanka

    javorivchanka Well-Known Member

    Напишу і я кілька слів про себе
    - я екстраверт, люблю спілкування, інколи аж занадто "напрягаю" оточуючих.
    -люблю всі яскраві кольори, за виключенням, як хтось писав, кислотних.
    -обожнюю взуття на шпильці, в них я можу і стометрівку бігати).
    -закінчила мех-мат, чим наразі дуже задоволена, що вибрала правильну дорогу в житті.
    - маю чудового синочка, який не дає мені засумувати, інколи аж дах зносить.
    -багато чого боюсь, починаючи від грому, темряви, закінчуючи страхом смерті.
    -поважаю чесних, відкритих людей.
    - з моїх основних недоліків : істеричність і лінощі.
    - люблю ніжитись під сонечком на березі моря.
    - непристосована до життя в селі (хоч вже три роки тут).
    - важко приймаю рішення, завжди вагаюсь з вибором.
    - за гороскопом Овен)
     
    • Подобається Подобається x 10
  14. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Привіт. Я мама двох найчарівніших шибеників, яка не уявляє свого життя без них.
    На даний момент не працюю.
    Люблю читати, але зараз на це практично нема часу.
    Рукоділля (а саме вишивання) - це те що заспокоює мене. Для мене це релакс. Дуже тепло відношусь до речей зроблених власноруч.
    Обожнюю каву. У харчуванні віддаю перевагу салатам, м'ясному,фруктам, і звичайно, суші. А от до солодкого я рівнодушна.
    Улюблена пора року - весна.
    Люблю театр, але давно там не була. Можна сказати, ще до народження дітей.
    Люблю подорожувати, але роблю це не часто. Хоча поставила собі за мету, хоч раз в рік відвідати якесь нове місто в нашій країні.
    Я людина, якій потрібен хоч мінімальний комфорт. Тому відпочинок на природі (читай в наметах) не для мене. Я гублюся, і приготувати їжу, в польових умовах, для мене це ще те випробування.
    Можу назвати себе досить закритою особою. Важко йду на контакт з незнайомою людиною. Тому близьких друзів в мене не багато. Але в процесі пізнання легко відкривась.
    Не люблю сперечатись. В такі моменти я просто мовчу, але роблю по-своєму.
    Страшно не люблю брехні. Фальш відчуваю здалеку. Тому таких людей оминаю десятою дорогою.
    В людях, ціную відвертість, щирість і простоту.
    Подобаються різноманітні речі для інтер'єру. Надаю перевагу функціональним речам (але це швидше, через брак простору).
    Не люблю детективи і фантастику.
     
    Останнє редагування: 3 Грудень 2016
    • Подобається Подобається x 9
  15. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Це Ви про мене писали?.)
    Отже я:
    Звичайна домашня посиденька, люблю свою своїх дітей та свого чоловіка. Дуже спокійна і неконфліктна. Комунікабельна і легко сходжуся з людьми.
    Не люблю бути на виду, особливо не люблю керувати та бути лідером. Не люблю, коли від мене щось залежить. Коротше ролі другого плану - це моє) Підтримати, допомогти, розрадити - о так. За цим до мене друзі та знайомі стоять в черзі:girl_haha:
    Не люблю готувати, (але мушу, як кожна жінка і мама), не люблю мити посуд. Зате люблю прибирати, щоб все було чистенько та блищало. Хоча з народженням малюка, на це часу стало набагато менше.
    Не люблю шумних компаній.
    Люблю гарно одягатися та гарно виглядати. А ще гарно та "дорого" пахнути) Парфуми, косметика, всілякі гелі, пахучі креми, шампуні.... то моя страсть) Люблю коли того всього в шафі є багато))))
    Кольори люблю не крикливі, спокійні.
    З тваринок дуже люблю котиків та хом"ячків.
    Полюбляю солодощі, чіпси, каву-латте та всякі ароматні чаї. Не люблю чорний гіркий шоколад. Люблю добре вино та до нього добрий сир)
    Дуже люблю море і комфортний відпочинок. Всякі палатки і туалети в кущах то не моє:girl_crazy:
    Маю дві освіти бухгалер та маркетолог. Останнім часом працювала викладачем.
    Дуже люблю читати книжки, люблю як вони пахнуть, люблю оце передчуття цікавої книжки)
    І як писала @jalla - панічно боюсь безгрошів"я, злиднів і серйозних проблем зі здоров"ям.
    Незнаю, що ще написати)
     
    • Подобається Подобається x 11
  16. ChristinaSummer

    ChristinaSummer Well-Known Member

    - кіноманьяк)
    - люблю читати
    - обожнюю психологію, історію Львова
    - слухаю добрий рок
    - довподоби екстрим
    - люблю смачно поїсти, але не готувати)
     
    • Подобається Подобається x 4
  17. Vivienne Dark

    Vivienne Dark Member

    "трохи мужик", бо і сказанути можу міцне словечко, і одягаюсь не надто жіночно і багато іншого)) як одягала спідниці, то щоразу у всіх округлялись очі і відпадали щелепи, так смішно виглядало(реакція, не я)) не вилажу з джинс-шортів, але часом тягне на сукні-корсети(але рідко).
    творча особистість, часто десь витаю у хмарах, колись непогано малювала, пописувала вірші і плела з бісеру.
    головна моя пристрасть і душевний лікар - музика. і співання. я як співаю, то чую себе крутою зіркою на сцені і мільйоном глядачів, яким це принаймні подобається))) метал, готика, електронщина - люблю поважче, щей врубати, щоб вікна тряслись) ну або на концерті хорошому побувати.
    жаба-мандрівниця, колесила би по пів-року легко)
    люблю довговолосих мужчинок (але лише зовні, бо часто вони важкі у стосунках).
    маю велик, але мрію про мотоцикл. хоча спочатку права треба мати:wacko:)
    готувати не люблю, але коли є те саме натхнення, то виходить досить смачно)люблю солодке, тверді сири і алкоголь смачний.
    страшно полюбляю літо і просто теплу погоду, в холод я впадаю в сплячку. мені треба жити десь в теплих краях, наші дощі і вологість добивають.
     
    • Подобається Подобається x 7
  18. Semiramis

    Semiramis Горда галичанка

    І я напишу до компанії)
     
    Останнє редагування: 31 Січень 2017
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Всім привіт. Я -Іра. Людина я відкрита, люблю спілкуватись, жартувати, хоча буває і таке що хочеться побути самій якийсь час. Люблю гуляти лісом, їздити на велосипеді, проводити час із друзями. В мене їх не багато, але вони є і вони найкращі. Маю донечку Меланію. Вона в мене Живчик- з ВЕЕЕЕличезної літери :girl_crazy: в садочок не ходить, тому ми з нею завжди разом....ну майже завжди :girl_crazy: Люблю якісь гарні історії, всякі історічні цікаві факти. Стараюсь завжди дізнаватись щось нове. Загалом люблю книжки дуже. Дитячу літературу також. У вільний час - малюю. Люблю олійні фарби та акварель. Картини, дитячі ілюстрації ( особливо у головних ролях корівок, овечок, котів в мене вже свого роду колекція, яка починає вже потихенько хвилювати мого чоловіка :girl_crazy:) . Маю свій рукодільний куточок. Взагалі інтересів багато та цікавить все щоб спробувати зробити власноруч. Люблю простір, і в будинку, і на вулиці. Загалом така як всі, точно не кусаюсь і не жалюсь:girl_crazy:
     
    • Подобається Подобається x 9
  20. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Багато про себе писати не буду, а так коротенько:) Люблю каву і шоколад. Люблю читати майже всі жанри: від романів до детективів і трилерів, ну крім фантастики. Хоч попадалася і цікава фанастика:) Як читаю, то переважно по декілька книжок одночасно (одну паперову, іншу наприклад електронну).
    Люблю подорожі, нові міста, країни. Взагалі відкривати шось нове, чи бачити шось нове - це дуже захопливо і вражаюче! В мріях є об'їздити весь світ, хоч розумію, що це тільки мрії. Тому виконую так маленьки кроками:)
    Люблю деколи малювати, а вже з вишиванням, в'язанням у мене не складається:)
    Ще є такі майже дитячі звички - люблю складати пазли:) Ну хоч по складності вони не зовсім дитячі , бо на 2000-3000-4000 детелей)
    Люблю спілкування, хоч більше вживу, а не по телефону.
    Є багато речей, яких боюся - від жаб до страху смерті.
    Стараюся бути оптимісткою, хоч погані дні теж бувають. Але хороша книжка, під чайок чи каву з шоколадкою, завжди можуть цей поганий настрій покращити:)
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Співчуваю Співчуваю x 1