Лохотрон - жорстока реальність

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем SovaBa, 31 Січень 2009.

  1. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Мені теж дзвонили :)
    Я таке навіть не продовжую слухати..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Завжди ретельно вибирала сайти де купувати будь-який товар. Завжди все буде добре.
    І от тато знайшов якийсь сайт, де пропонували купити антену, через яку багато каналів будуть показувати. Так все розписано було, намальовано. Ще й останні години акції. Але для того , щоб купити треба було тільки вказати номер телефону і вона самі мали передзвонити. Більше контактів не було з ними. Ну в мене не було часу розбиратися ( сама винна), то замовили дзвінок. Дівчина передзвонила , порадила ще іншу кращу типу антену взяти, і оплатити вже на новій пошті, бо в них нема передплати. Ну товар приїхав, забрали, оплатили. Вдома пробуємо ту антену налаштувати, то нічого не показує! Пробуємо дзвонити на той номер, з якого до нас дзвонили, то не відповідає. Ввели там на сайті ще раз номер, вже не передзвонюють. Ввели інший, то передзвонили. Сказали , що хочемо повернути товар , бо на сайті писало, що є гарантія повернення коштів. Дівчина відповіла, що передала звернення в техвідділ і з понеділка передзвонять ( бо то була субота). Ага в понеділок ніхто не дзвонив. Вчора знову пробуємо до них дзвонити ( на ті два номери, бо вони з різних дзвонили), то знову не беруть або збивають. Ну по старій схемі знову типу замовили дзвінок, щоб купити. То дівчина знову передзвонила зразу. Сказали ще раз за повернення товару. Вона знов ж з тим техвідділом, що мають передзвонити. Ну звісно ніхто з техвідділу не дзвонить. І то кожного разу вона з інших номерів дзвонить, на які неможливо додзвонитися. Сайт лєвий ( не знаю як на таке повелися). Суму не сильно велика, але і 500 грн.шкода. То вже нічого з тим не зробиш? Чи можна десь в поліцію звернутися, чи типу того ? Хоч товар вони прислали, типу не надурили. Але ж маємо право протягом 14 днів повернути, а не можемо(
     
  3. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Thebestnata на упаковці нп є якісь дані відправника?
     
  4. Lathorien

    Lathorien Well-Known Member

    а я ходила :girl_smile: правда, то було на початку року. дійсно, "тулять" свої курси. але перший візит був дуже приємним. ніхто ні до чого мене не змушував. просили номери телефонів подружок (ясно яким чимом вони клієнтуру шукають), я дала 2-3. На курс звісно не погодилася, бо то шалені гроші. але на процедуру діагностики шкіри за 150 грн записалася.
    мушу зауважити, що жіночок, які ходять туди на процедури дуже багато. і на вигляд вони недуже заможні. значить, вміють задурювати :girl_haha:
     
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Є телефон, який теж не відповідає. Дзвонили на нову пошту зразу в той день, як забрали товар ( бо ж на самій пошті не було , як перевірити ту антену), то вони сказали, що гроші вже відправили. Ми думали, що може можна назад відправити, і забрати гроші , але так не можна.
    Чоловік шось пробує писати в кіберполіцію, але не знаю, чи з того шось вийде.
    Доречі вже потім я бачила таку саму антену на іншому сайті за 215 грн. ( ми купили за 430;))). Ну це вже більше до мене напевно притензії, бо треба було добре перевіряти. Ну але була зайнята малою, то не було як то перевірити.
    Ну хоч зараз багато часу йде на те, щоб шось зробити з тим)
    Найбільше от з принципа хочемо повернути назад. Я би краще велику пачку підгузників купила за ті гроші)
     
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Thebestnata робіть їм антирекламу всюди де можна з посиланням на сайт, телефонами і т.д.
     
  7. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Та я так зараз бачу, що то такий лєвий сайт, що вони запросто можуть новий зробити, а той закрити. А ті телефони напевно одноразові, якщо весь час з нових дзвонять. Або внесли наші номери в чорний список і вже тому не беруть.
     
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Thebestnata тут би вартувало докопатися хто за цим стоїть. Звичайні аферисти сайт на раз два не зліплять. Може маєте знайомих хакерів, щоб вирахувати по айпі адресі. Поліція мабуть не допоможе, бо фактично товар ви отримали.
     
  9. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

     
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @MalvinkaLv та гроші навряд чи вийде повернути...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Ну єдине, що знаю, що гроші поїхали у Дніпро) Бо відправили ту антену з Дніпра. Ну що вже зробиш, на другий раз таки буду перевіряти все, а не вірити на слово;)
     
  12. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Тих антен зараз як саранчі, відкриваєш, наприклад, Укр.нет - повно (між тими рекламами, що схуднути за 48 годин, що з Кондратюка чи Винника вийняли надцятиметрового хробака, перед тим вирізавши папіломи і т.п.). Колись ще продавали типу пральки (дротики з якимись хреновінами, що пхались в тазік і "прали" ультразвуком,) і т.п. лабуда. О, забула, ще якісь хрєньки, втикаєш в розетку і типу менше світла споживаєш :girl_crazy: ТО ВСЕ ОБМАНКИ.:girl_devil:
    Не варто навіть дивитись в той бік...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Jusi

    Jusi Ловець емоцій

    В мене теж з'явилась історія на цю тему. Виставила на продаж на olx своє весільне плаття, ціна дуже символічна. На другий день дзвонить мені мужчина, говорить на російській мові. Представляється працівником весільного ательє у Маріуполі. Вони хочуть купити моє плаття, і якщо вони сьогодні оплатять, чи змогла би я сьогодні ж відправити. Я кажу, що плаття ще не було в хімчистці, він мене заспокоює, що і не потрібно, у них є свої спеціалісти, які зроблять все, як треба, уточняє колір, розмір, в якому році куплене плаття. Потім просить номер моєї карточки по СМС, а він взамін відправляє адресу доставки і ПІП отримувача. Пізніше дзвонить, що гроші вже відправили, але це переказ, мені потрібно піти до банкомату і він мені скаже, як їх отримати. Тут я зрозуміла, що це якийсь розвод, вже з цікавості йду до банкомата. Мій інструктор каже спочатку глянути баланс на карточці, а потім натиснути Отримати кредит. Я питаю, для чого кредит, а він каже, що зараз я буду стягувати з їхнього рахунку гроші. Я натиснула, знала, що там треба буде ще щось робити. Але мені вибило помилку, моя карточка не підтримує кредитів. Аферист питається, чи немає у мене іншої карточки, бо інакше вони не зможуть відправити мені кошти. Я кажу, що ні. Він ставить трубку. Ось таке-то.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. siriuska

    siriuska Member

    --- дописи об"єднано, 7 Березень 2019 ---
    Про олх, дівчата, маю на олх взуття, на яке вже є покупець, він хоче купити в мене його через олх доставку, варто мені зв'язуватися з цим, бо там не проста штука, треба надати свій номер картки. І взагалі, хто стикався з послугою олх доставка, розкажіть що і до чого?
     
  15. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в сестри нещодавно був випадок.
    продавали вони нашийник. якийсь крутий. собака з нього виросла.
    знайшовся покупець. відправили Новою поштою. післяплатою. він лиш наперед скинув гроші за пересилку.
    ніби все ок, безпечно. але довго не забирають посилку. і тут за якийсь час посилка повертається. йдуть вони на Нп, відкривають, а там - зовсім інший нашийник. якийсь дешевий поюзаний і т.д. словом - підмінили.

    то виходить, що або на НП щось, або "покупець" оглянув посилку, замінив нашийник і відмовився.
    написали вони заяву на компенсацію чи як там воно. цікаво що з того всього вийде.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    У моєму відділенні НП всі посилки відкриваються під камерами. Можливо і там мало б таке бути. Але є дуже багато непорядних людей. Маю негативний досвід.
     
  17. Oleksandrochka

    Oleksandrochka Well-Known Member

    Моя мама через оголошення ОЛх відправила комусь в Дніпропетровськ гроші через Приват 24 за телевізор. Передоплату 2000 грн. Решту мала скинути після доставки товару. Ну ви зрозуміли кінцівку історії...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 3
  18. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Та ніби безпечно, власне придумано для того, щоб хоч якось нейтралізувати шахраїв, але особисто я поки не користувалася..
    Я в шоці(( ще такого виду шахрайства не чула.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

    Я користувалась, і продавала і купувала через олх доставку, все безпечно. Ви надаєте номер картки сайту. Прочитайте умови на сайті, там гроші списуються з рахунку покупця на рахунок олх, а продавцю зараховуються на вказаний ним рахунок картки відразу, як покупець забере посилку.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Я для підстраховки зробила собі в Приват24 віртуальну картку і в таких операціях стараюся вказувати саме її. Грошима звідти точно так само можна розраховуватися в інтернеті або перекинути їх потім собі на звичайну картку (з якоюсь невеликою комісією, точно вже не пам"ятаю скільки % )
     
    • Інформативно Інформативно x 1