Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (10)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 27 Січень 2016.

  1. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    у нас похід в кіно був ледь не до розлучення. Я вирішила, що - кума з воза...
    Маю трошечки вільного часу, думала зробити педікюр... а то ж треба зняти панчохи! А то ж ноги знову заболять! - і так я вирішила наразі не робити.
    Про "зимові укладки" - це моя врочистість. Якщо волосся чисте, то шапка і снуд (які мачуха віджала в Дмитра) так класно надають об'єму, що зняла зимовий одяг - і зірка.
    З моїх дітей перехворів найлегше той, кому на момент хвороби було близько 5. Тому хай все мине якнайлегше!
    нічого собі! Йой, завтра йду поновлювати свої відмови... В садочку також роздають всякі листочки, і треба стопіцот разів написати, що ми відмовляємось. Нє-нє, я правда йду в поліклініку завтра :) то не так, як раніше :) І навіть не буду "маскувати" живіт. Бо я сильна і смілива, ггг. І гарна :)
    тепер я знаю, як називається цей мій варіант порядку.
    у мене з самого ранку вкотре за останні місяці була ситуація, коли не знаєш - чи то бігти до якихось лікарів, чи то просто не виспалась і то все від того. Але зараз значно легше.
    Дмитро трохи затримується зі школи, а я після "екстренної допомоги" - 40 хв сну і солодка кава - готова допрацювати робочий день і завести Вірусю на танці. Хто молодець?
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    я часом підозрюю, що як чоловіки не привчені змалечку, то до театру мусять дозріти, як помідори на грядці.:))) Я більше 10 років ходила в театр з подружками, а потім *Остапа понесло* - сам вишукує, сам бронює. Їдемо через тиждень у відрядження, то вчора забронював квитки у філармонію:girl_in_love: Так що мусите чекати))
    В мене робота пороблена, їсти наготовано, вдома, правда, присутній легкий бардачок, але не хочу зараз за порядки хапатись.
    У суботу маємо забаву, тому дуже передбачувано у мене сьогодні вискочив герпес на пів губи(((
    Хочу врочистості:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  3. Vyshenjka

    Vyshenjka Щаслива мамуся

    Мій теж впирався, не хотів йти, поки не побачив, що театри не тільки жінки і діти відвідують. Правда, ходили ще й на "Попелюшку" в оперний :girl_crazy:.
    Я просто заздалегідь купила квитки і поставила перед фактом :girl_blush2::girl_crazy:. Так йому сподобалося, зараз пішли б із задоволенням, але прийдеться почекати, щоб донечка підросла, не хочеться на когось залишати малявку.
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    О,теж маю такі деньки...)))називаю їх «нікчемна я»))))Вже вся свм‘я то знає,чоловік навіть навчився не реагувати,а леколи й розрадити)))
     
  5. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @arushka розмочуєте той герпес перикиссю, потім мажете обліпиховою олією, і так багато разів. Тільки трошечки підсохне, знову повторюєте. Але не здирати. Проходить просто моментально.
     
    • Інформативно Інформативно x 7
    • Подобається Подобається x 1
  6. arushka

    arushka завжди досягаю мети

    @KAPUCHINKA, дякую! Про перекись не знала, чергую сьогодні її з прополісом на спирту, ну і обліпихової олії не маю, то наношу лляну і кокосову, хоч щось мусить допомогти
    А взагалі в мене останнім часом якась халепа зі здоров"ям, з зубами взагалі стоматологічна жилєтка: тільки вилікувала плановий зуб, почала боліти вісімка лікована-перелікована. Вирок -усувати. Тільки скінчилась епопея з усуванням, сьогодні вночі мені підленько почав подавати сигнали ще один зуб:cry: Колись я думала, що боюсь стоматологів, а після лікування третього зуба за один місяць, я розумію, що то був страх перед рахунками за лікування:))) Короче, сподіваюсь, що зуб заспокоїться, у мене на вихідні інші плани
    З врочистості - сукня, яка в мене вже давненько , і яку я хотіла одягнути завтра на забаву на мені висить. Чуєте, дівки? в.и.с.и.т.ь:rock: І то вже тридцять п"яте діло, що я через годину буду ганяти електровіником по магазинах, і шукати собі одяг на завтра, ніщо не зменшить моєї радості, що хоч поволі, але результат моїх зусиль є:boast:
    Ну і не тільки ж мені тішитись - вчора повідомили доціка, що за декілька днів вона цілий тиждень буде прогулювати навчання, бо ми їдемо у відрядження, ну і беремо її з собою:dance3:. Дитина за годину часу спекла бисквіт, перемастила кремом, наварила овочів, нарубала з них салат:girl_angel: Тепер я знаю метод, як перетворити рабську дитячу працю в добровільну допомогу:)))
    Пам"ятайте, що сьогодні п"ятниця, тому перепрацьовуватись -шкідливо для карми)) Всім:kisss:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 4
  7. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @arushka яка у вас помічниця росте!

    А в нас проза - хворіємо. І тільки-тільки було якесь просвітління, як накрила нова хвиля з подвійною силою. Я виснажена.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 10
  8. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    Ще можна Герпевір пити-тоді герпес не «вилізе»,а переболить без зовнішньої «краси”.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    звук фанфар - я дійшла :) Ще 2 кабінетики - і все буде оформлене, і наступного разу я піду вже не з 6ма екземплярами, а з 8ма :)
    Клас, вітаю! Думаю, прийде ще той час, коли я теж таке писатиму :)
    останнім часом я мрію як запряжу Дмитра готувати м'ясо і рибу. Навіть без цибуль, без того всього. Щоб я нарізала овочів, дала йому кульок з тим м'ясом - і вийшла з кухні.
    Зараз він мені дуже допомагає з меншими дітьми, я стараюсь максимально звільняти його від того, але його підтримка відчувається постійно. Дуже йому вдячна. Як і чоловікові, який врешті зрозумів, що ця вагітність дається мені значно тяжче, ніж попередні. І тепер він постійно каже: що я можу для тебе зробити? Або в дні, коли я повертаюсь додому о 20:30, приносить грузинський хліб і каже: лягай. І я лежу. З хлібом :) Або от як нині - менші діти прокинулись 06:20, а я лежала аж до 08:30, бо їх повністю взяв на себе татко. Це дуже багато, аж незвично.
    Зараз помию голову, зроблю педікюр - і буду красуня неземна. Розкладу посудомийку і насмажу картоплі - і буду ще і господиня :) А потім ще з дітьми ввечері десь трохи вийду - і взагалі ціни собі не складу.
    Хваліть себе :) Регулярно, хоча би по суботах :)
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    ага, згідна і практикую це вміння по мінімум 20раз на дню.:boast::boast:
    Ось коротенький приклад : я нині така робітна, така робітна :derisive: (була..ги)- всіх поснідала, уроки з малим написали, на гурток відвела, пропилососила, підлоги помила, килимки потріпала, малого забрала, всіх пообідала...сама нежерунькалась..і.....:drag: батарейка здохла !
    А в планах ще ж були сирники і кахлєти. І шо дєлать? :help:
    Або таки лягти пузом в протилежну сторону від дивану, або дати собі копняка і йти робити ті сирники. :dash1:
    І спомогти нема кому, бо чоловік поїхав по справах і дитя забрав, щоб я мала троха тиші в хаті по обіді. Ану, хто добре вчив в школі зоологію, розкажіть мені які то тваринки мають таку звичку ? Мо ведмеді? Бо останньо щось я в зимову сплячку впадаю , та й по габаритах вони мені підходять , лиш меду не люблю , але правильне чухання спинки - то є моє все !
    В хаті направду приємна тиша, лиш звук хлодильника і моє клацання. Ляпота.:read: Моя дистонія любить такі моменти. Пра немитий посуд і сирна маса псують мені картину релаксу, тому таки конче тре щось з тим робити. Тобто мити посуд і смажити хоч сирники.
    Ось так буває - здається , що гори звернеш, а приходить маленька підступна лінь і всьо - "уже нікто нікуда нє ідьот".
    Але - субота - це таки класно !
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  11. Melian

    Melian Well-Known Member

    Сьогодні день якось почався невдало: погана погода, ниюча дитина, здоровячко шалить...але є й. Позитив - знайшла в сумці заникані стіки з капучінкою та кілька шоколадних цукерок! Тож поки дитина спить мама насолоджується солодощами, роздумує над новою схемою вишивки і....дивиться "Ходячих мерців":)))
    Всім хорошого дня!


    Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  12. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Йшов п'ятий день вітрянки. Перший день без нових прищиків. Значить, як все буде добре - з наступного понеділка по довідку і в садок! А на сьогодні маємо - дах по трошки їде, але ми його стримуємо. Мультики були, книжечку читали, в лото пограли, під Дзідзя на ютубі потанцювали... Пів дня пережили. Але з іншого боку, не часто так буває, коли ми тільки вдвох і вся увага донечці. А ростуть вони ой як швидко... Так що насолоджуємось на повну! Піду попрасую, чи що...
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  13. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Зато ще трошки і спокій будете мати щодо вітрянки. Я так тішуся, що малий аже нею перехворів. Правда він в липні то мав. Ото була жесть, на вулицю просився, ми й виходили, але то так швидко швидко і подалі від дітей. Ну але нічого. А у вас і погода підходяща ну і вже на спад пішло ))) і імунітет трохи потренувався. Десь читала що потрібно три дитячі хвороби щоб мати повністю сформований сильний імунітет.
     
    Останнє редагування: 20 Листопад 2017
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Настрій жестянка ...... Але не буду розкисати .... В синочка нині іменини і це моя врочистість. Вибрав собі подарунок лук зі стрілами ... Тепер проводить мені майстер-клас з попадання стріл в мішень на стіні коридору . Хлопці такі хлопці . А проза то наш сон вдень... Вчора малий спав за весь день 1 год і то в май-слінгу ... Якби не мала слінга, то звар"ювала б напевно і вмерла з голоду .... Всі цьомкаю :kisss:!!! Діти скоро ростуть ше трохи і буде легше !!! :girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    і ніхто ми ніц не відповів... Тому я періодично скидаю шкуру ймовірного ведмедя і роблюся гонною тваринкою..(ой, тре було таки краще зоологію вчити, а не про кавалєрів думати :girl_blush2: ), тому ввечері - всьо, бобік здех. А зранку мені забезпечене ранкове гуляння по чистому свіжому снігу, ще перед 8годиною, бо дитя хоче бавитись в сніжки ! І коли дітки приходять в садочок ще сонні, то мій , з повним моральним правом, вихваляється, що снігом вже покидався і в ньому ж таки повалявся ! А що, до хати зайшов-комбез+шапку+куртку+рукавички переодягнув і ..."снова здрастє". Натуральна сонячна батарейка і "наглядноє пособіє" , що не всі діти сидять в гаджетах :rock:.
    Все, обідній чай допила - пішла я до праці. Паперової.
    Усім гарного другого дня в тижні і :kisss:.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Нарешті сьогодні я спроможна написати щось більш-менш оптимістичне. Доця пішла на поправку. Тож я щодня заглядаю в тему Миколайкового обміну )
    Сьогодні свято. І хоч знайомих Михайлів у нас немає, ми відзначили цей день поїздкою до бабусі і хресної. Побували в церкві (трохи з капризами, але в кінці Служби малявка таки заснула і спить досі). Апетит теж повернувся, тому таки треба буде щось готувати їсти. То вже трошки проза, бо щось ідей немає.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  17. Ulianusia

    Ulianusia Well-Known Member

    Моя проза(не могоа собі пуховика нормального знайти) сьогодні закінчилась врочистістю-ЗНАЙШЛА!!!! І по класній ціні вхопила)))Тішусь-страшне)))
    Ще проза-ті ранні вставання....люди добрі,ну як то звикнути вставати о 5.30???!!!Я завжди вважала себе жайворонком,але,видно, так не є....(((Вже і лягаємо швидко,і максимально ранішні клопоти роблю звечора...і всеодно мучусь((((
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    ох, в мене часом теж так тууго з тим, а іноді маю купу ідей, не встигаю готувати. Але в мене вже тушиться мяско, а чоловік взагалі сказав, що поїсть на роботі, бо в дні затяжного сидіння вони собі піцу замовляють в офіс.

    А ми нині до церкви не попали, бо робили нарешті прививочку (ну так, ми з тих, хто вакцинує), яку ще півтора року тому треба було по графіку зробити. Тому вирішила, що в людні місця хоч пару днів не ходитимемо.

    Якось так дивно я тут пишу - то мало не щодня, то потім місяць перерви))
    Трохи нині нудимось - татко буде ще не скоро, бабуся не заходила. Вперше за досить довгий період часу знов зіпхала дитину трохи на мультики.
    Хотілося б кудись на новий рік махнути на 2-3 дні, але ті умови про бронь не менше 5 ночей і щей ціни захмарні за добу!!
    я також
    шось так і не знаю чи наважуся цього року. Але тішуся, що я трохи раніше почала думати про подарунки на Миколая всім своїм, тому сподіваюся подарункового "колапсу" цьогоріч не матиму.

    Але маю нині і врочистості - по-перше дуже гарна розмова з одним Михайлом. По-друге - таки подзвонила директору канторки, яка нам робить деякі інженерно-дизайнерські креслюнки (так мудро пишу, бо то не йдеться про класичний дизайн інтер'єру з гарними малюнками), домовилися, що він дасть ще комусь подумати про одну з наших кімнат, бо те, що наразі пропонував хлопчина, який з нами працював, мені не дуже. А ще я взагалі не дуже знаю що саме хочу, але те, що пропонують мені не дуже )) Але тішуся, що він так люб'язно зі мною побалакав і обіцяв попрацювати з тим ще, поки мені не буде подобатися ))
    --- дописи об"єднано, 21 Листопад 2017 ---
    о, класно, вітаю!!! а де знайшли?
    ми таке робили в неділю на південному. В результаті можу сказати, що то вийшов просто "огляд ринку", бо я геть запуталася з тими кольорами, наповнювачами, довжинами...
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    так запрацювалася, що навіть нема часу черкнути рядочок тут.
    але сьогодні закінчила один етапів і дам собі трохи перепочинку до завтра:)
    в мене проза-діти хворіють і надалі:girl_cray:. ніби вже йдуть на покращення, але сьогодні в К знову вночі вушко заболіло:sad:
    Кві сопливить, спить жахливо. я вже майже готова починати відлучати від ГВ, бо просто задовбалася втомилася страшенно від тих зависань. особливо нічних. і головою розумію, що хворобу легше подолати з ГВ, але то ТАК виснажує:suicide:. мужньо збираю останні сили і краплини терпіння.
    з врочистості - таки здійснив коханий мій план і своє запрошення в ресторан на честь мого ДН. в неділю чудесно погуляли, поїли, посвяткували вдвох:girl_in_love::girl_in_love:. діти активно тішили бабусю_дідуся:girl_crazy:.
    ну і врочистіть-проза - робота. трохи маю замовлень. і це прекрасно. але з хворими ниючими дітьми трохи складно:dash1:. але нічого, я сильна. я все зможу!:superman2:
    не хворійте, бережіть один одного!:heart:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  20. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Захворіла:girl_cray: останній раз мале те щастя ще в травні...
    А кожен день розписаний по годинах, в результаті всіх з хати відправила, а сама сьогодні напевно навіть з під ковдри не вилізу :girl_in_dreams: нервує мене те, що я завжди дуже люблю всіх своїх лікувати активно, а як злягаю я, то мені лінь себе навіть заставити просто багато пити і полоскати горло, отак і лежу і чекаю поки само пройде...
    Найбільше переживаю за діток, одна тільки тиждень як здорова, друга кілька днів:sad:
    А все той чоловік - заразив мене:girl_devil:
    А ще одна печаль - то мізерна субсидія і ціни на пальне, що то тепер буде...:girl_impossible:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 6