Про винаймання квартири

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем TaHdeR, 9 Лютий 2010.

  1. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Дуже тебе розумію, бо місяць тому активно шукала нам. Так от, при дуже-дуже активному пошуку (нам потрібно було з"їхати із своєї, яку ми продавали, за 2 тижні) я передивилася десь 12-15 квартир, двох й трьох. То ціну собі кожен ставив від фонаря. Я вже й через маклерів дивилася (до речі, взяли також через маклера, але оплатили тільки 50% - я сказала, що більше не буду, а то й так "низький" сезон). То трапилася нам дуже гарна 3к за 4800 з норм.ремонтом й субсидією на к.п., але локація (Чукаріна-Хоткевича) мені не дуже підходила. Ще дивилася багато варіантів від власників, ціни в яких були зразу вищі - бо мол, це ж від власника :girl_devil:, а стан ужас-ужас...Так що не втрачайте надії й шукайте. Й ще - свого часу шансів залишитися й тим більше мати власне житло в нас було 0,0. Але я з 17 років знала, що будь-що, а таки буду жити у Львові й матиму своє житло. Тому думка матеріальна.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Мабуть, я скоро "пропишуся" у цій темі... Отже
    Цю зарплату я отримала у понеділок, 13 листопада. Цього разу не доплатили 290 грн. А керівництво посилено робить вигляд, що все нормально, і що це я не вмію рахувати. :girl_crazy:
    Друге: ще десь тижнів 3 тому тут на форумі замовила собі куртку. Оплатила, вже уявляла, як буду в ній ходити, але через 5 днів прийшла відповідь: куртка знята з виробництва. Ок, там же на заміну замовила іншу куртку. Ще дуже переживала через розмір, бо замовила той, який ношу завжди, хоча за їхньою розмірною сіткою потрібен більший. В четвер отримала цю куртку. Підкладка в кількох місцях непрошита, (діри по 10-15 см), а головне - вона на 2 розміри більша. У понеділок буду повертати виробнику, добре, що є така можливість. Але проблема не вирішується, бо я ж розраховувала на ту курточку, і тому досі мерзла у тонесенькій демісезонній. А тепер треба терміново купувати який інший верхній одяг. Тим більше, невідомо, коли мені повернуть гроші за куртку. Так що знову фінансові проблеми...
    А тепер третє - найцікавіше. Хочете, насмішу?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 39
  3. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    Я Вам дуже щиро співчуваю і дуже бажаю знайти адекватний варіант не за всі гроші. А ще впізнаю з Вашого опису жінку, кімнату в якої хотіла орендувати моя подруга. Один в один. Гарячої води не можна вмикати, в туалеті воду не можна зливати, речі нема куди розапкувати... Не здивуюся, якщо то та сама дивачка. Подруга, до слова, втекла після першої ночі в тій конурі.
     
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Дуже схоже як я жила:girl_crazy:, то ті бабки всі такі.
    Залежно як вона реагує, яка ваша реакція на ці вибрики? Пропоную одразу ставити її на місце і ставити свої вимоги.
    На фейсбуці дивилися?, там багато оголошень оренду
     
  5. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    Ага, я пробувала. Заїкнулася, що заплатила гроші (і дуже немалі, між іншим), а тому хотіла б жити нормально. Власниця одразу заявила, що квартира її, і поки мене не буде, повикидає моє "барахло і хлам" з дев'ятого поверху, а я можу собі іти, куди хочу.
    На жаль там переважна більшість оголошень - від таких самих шукачів, як я... :girl_sad:
     
  6. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    А на ОЛХ не дивилися? Правда, я не знаю, на яку суму ви розраховуєте...
    Щодо оренди з господарями можу сказати, що ще не чула жодного випадку, щоб таке проживання було нормальним (з досвіду кількох моїх знайомих які ділилися зі мною своєю "пєчалькою"). У вас, звичайно, взагалі повний абзац. У ТОП-10 найгірших господарів ваша впевнено 1-е місце посідає. Як на мене, вже краще кавалєрку знімати з туалетом на 2-3 сім"ї, ніж з господарем всередині. Бо навіть нечищений унітаз кращий за те, що ви описали.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  7. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Припугніть, що повідомите в податкову.Моя за то дуже переживала, щоб ніхто не знав, що в неї квартиранти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Щойно писала такий самий коментар =) Тільки ще треба сказати, що вже 2-4 сусідів згодні свідчити. І що в неї субсидію обов"язково заберуть. А то ще речі повикидає.
     
    • Подобається Подобається x 3
  9. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я не в курсі, які ціни у хостелах але б поцікавилась. Там точно не так
    @Brigitta


    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    скажіть, що відправите запит в податкову чи вона оподатковує доходи , отримані від здачі майна в оренду.Нічого собі бабка дає.
    А як поводилася перед здачею?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Megan

    Megan Well-Known Member

    Якраз зайшла сюди написати, що в групі Людоньки дівчинка шукає дівчину на підселення. Подивіться, думаю це буде краще.
    Теж колись жила в такої бабульки-зануди. Я правда витримала 3 тижні, але до сьогодні мене вивертає від її фрази "та шо там сі стільки миєш, жінка має пахнути жінкою"... (не маю в телефоні падаючого хом'ячка)))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @Brigitta обов'язково, коли знайдете нове житло, і вже повиносите від бабульки свої речі, скажіть їй просто в очі все, що про неї думаєте. І слів не добирайте. І про податкову наостанок теж згадайте.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. OxyFoxy

    OxyFoxy Посиденька-непосида

    І скажіть, що вже там були. Хай боїться.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Brigitta добре вам тут за податкову радять. Але то треба мудро залякати, щоб та бабка вам ще дала речі забрати.
    Я вам співчуваю ((
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Скажіть, що якщо посміє речі рушити в поліцію заяву дасте, що пограбувала вона вас, ну і про податкову не забудьте
     
  16. Brigitta

    Brigitta Well-Known Member

    В податкову я звернуся однозначно, бо хазяйка мене вже геть допекла. Але після виселення, тому поки про це мовчу, бо ще дійсно повикидає мої речі.
    Тут є одне маленьке "але": ніхто не зможе підтвердити, що я в неї винаймаю кімнату. З сусідами я не знайома, а сама бабка може прикинутися валянком, і сказати поліцейським, що знати мене не знає.
    Її таким не залякаєш, бо сусіди знають її як інтелігентну та порядну пенсіонерку. Вони ж не живуть з нею в одній квартирі. :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Sunichka

    Sunichka Well-Known Member

    Відеозапис зможе. Або ж аудіо, якщо ви непомітно увімкнете диктофон на телефоні. Один раз дати їй послухати власний голос - і, думаю, має подіяти. Особливо слова про те, що ніхто їй нічого не зробить і викидання речей.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  18. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @Brigitta не думаю, що така противна баба нічим не проявилася. Швидше за все її тихо ненавидить якщо не весь будинок, то під'їзд точно. Вже один телевізор чого вартий. Ясно, що то краще не зв'язуватися, але коли прийдеться захищатися, то все підійде.
    Може ви собі по гуртожитках попитайте, часом коменданти собі так підробляють, або в Данних, в неї мама в гуртожитку живе, може там хтось щось здає. То не повноцінні квартира, звичайно, ну але й не з дурнуватою бабкою, та й ціна прийнятніша. А там щось і підвернеться підходяще.
    --- дописи об"єднано, 20 Листопад 2017 ---
    А можете у винниках, оброшино пошукати, там теж ціни непогані хочивеликтй мінус це добирання
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  19. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Brigitta а ви не дивились квартири в Винниках, Зимній Воді, Мурованому і т.д. Краще погано добиратись ніж так погано жити.
    По бабці- я б сказала , що була в нотаріуса і він порадив зробити описа майна, який він затвердить. І сказала би, нотаріус може підтвердити, що ви знімаєте житло і без бабиного підпису. І сказала б, що той же нотаріус порадив вам викликати поліцію в будь якому випадку, чи є договір чи нема - приїдуть і самі розберуться. І я би милась, світила, зачиняла двері і ще б разок пішла ридати до сусідів!
    І я не думаю що вона щось зробить вам чи вашим речам. У вас, мабуть, м’який характер і бабка відчуває, що ви зтерпите, змиритесь і знущається на вами. Поставте її на місце.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Складається таке враження, що гроші взяла, а тепер спеціально виживає... :girl_devil:. Зберіться з силами, і не давайте собою маніпулювати, дівчата толково пишуть... ми тут морально підтримаємо...
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1