Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. buhgaltersha

    buhgaltersha електровіник

     
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка


    Ну і до теми - забила м би тих пурєдних господарів, що палять все, що горить і не горить!!! Має менший обструкцію, ех!!! В суботу мала про це довгу дискусію з «ветеранами» паління. До них реально не доходить, що то шкодить. Їм пахне дитинством)))). І що ти зробиш???
     
    • Співчуваю Співчуваю x 9
  3. Merry

    Merry Well-Known Member

     
  4. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. ruda kishka

    ruda kishka Well-Known Member

    мені здається то не зовсім законно. Може варто викликати поліцію разок другий?
     
  6. Samhayne

    Samhayne Well-Known Member

    тільки муніципальна поліція, там нормальні штрафи, хай їх нюхають

    - за спалювання відходів, в тому числі побутового сміття, передбачена відповідальність за Статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення, згідно якої: "Порушення правил складування, зберігання, розміщення, транспортування, утилізації, ліквідації та використання відходів тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуванних мінімумів" доходів громадян і на посадових осіб, громадян-осіб підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуванних мінінмумів доходів громадян".
    - відповідно до Ст.77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення, випалювання сухої природної рослинності або її залишків без дозволу органів державного контролю у галузі охорони навколишнього середовища або з порушенням умов такого дозволу тягне за собою накладання штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від 50 до 70 неоподатковуванних мінімумів доходів громадян.
    - Ст. 50 Конституції України гарантує кожному безпечен для єиття і здоров’я довкілля.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

    Ой, нагадали мені. В мого знайомого теж приватний будинок і є великй пес. Так от той пес (коли господарі не бачать) понадився робити свої "справішки" виключно на біленькі камінці, якими присипані клумби :girl_haha: Може то він прикрашає так? )
     
    • Смішно Смішно x 7
  8. Smokey eyes

    Smokey eyes Well-Known Member

    Ландшафтний дизайнер!
     
    • Смішно Смішно x 15
    • Корисно Корисно x 1
  9. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @Rodionochka то, напевно, справа в території. Тут у вас один маленький песик на 6 соток, а в нас на тих самих 6 соток, собак, напевно, двісті. Впринципі, якщо якщо ви викинете в лісі качан, то він собі перегниє, а якщо вивезете туди ж фуру качанів, то вже буде купа сміття, яка смердить, в якій плодяться всякі мухи і т.д.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    Ой, я якби знала де то палять, зразу би дзвонила, але ж мені не видно, дим над деревами і все, хіба йти шукати, але щоб туди попасти, ще й добряче обходити треба, але чує може серце, вони мене таки доведуть. Біля нас є військова частина, то вони теж у такий спосіб прибирали, то я з ними швидко розбираюся ))) бо конкретно знаю хто, тільки димок, зразу на гарячу лінію міста і все.ще й сусідів підмовляю дзвонити. Цього року ще не палили, надіюся, що і не будуть.
     
  11. Adeo

    Adeo Active Member

    А я б забила наші марштурки.
    Я вже навіть коментувати ТО не можу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  12. Online

    Online Well-Known Member

    Я не в курсі внутрішніх розкладів. Але мені здається, що апокаліпсис почався тоді, коли власники маршрутів вирішили, що їм вигідніше брати водіїв з власними автобусами. Бо маршрутки у Львові завжди були коритами, скільки себе пам'ятаю. Але такого хамського, зневажливого ставлення водіїв як останніми роками ніколи не було. Водій з автобусом - цар і бог і в носі мав власника маршруту. Бо що той йому зробить, вижене? Тому і дозволяють собі не виїжджати вчасно, змінювати маршрут, поводитися як бидло з пасажирами. Щодня проходжу повз одну зупинку, тротуар біля неї з двох сторін огороджений такими металевими пішохідними загородженнями. І водії більшості маршруток висаджують пасажирів не на зупинці, а власне біля тої загорожі. Так добряче за пару метрів. Люди змушені гуськом йти вздовж, між маршруткою і нею, щоб вийти на тротуар. І пасажири, які хочуть сісти - теж. В мокру або сніжну погоду - це взагалі епічно. По калюжам, витираючи одягом мокрі і брудні боки маршрутки і огорожу. Мені це виглядає капець принизливо, якийсь рагульський спосіб самоствердитись. Так само як на площі Митній окремі маршрутчики демонстративно висаджували людей в металевий паркан.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  13. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Ми півроку жили в Винниках, майже на кінцевій 36 маршрутки. Для мене 36 - це найнайнай ганебний ... навіть слів не підберу.
    Там прекрасно було все: вигляд/справність транспорту, манери водія, розклад руху, дотримання маршруту...
    Одного разу весною їхала зі Львову з 2річним сином на руках, місце за водієм. В районі театру ляльок (центр міста!!!) водій виходить до кіоску за сигаретами. Всі чекають. Сідає. Заводить людовоза. ЗАКУРЮЄ! ЇДЕ ТА КУРИТЬ. З салону нагадують, що курити не можна в салоні. Я беру його підставку, напхану розкладеними грошима - оплатою за проїзд. Забираю собі. Він такий - глянув злобно - почав щось ееекати, добираючи матюки. Я йому - то штраф за куріння та на лікування дитини, якщо тій стане погано від диму. Крякотнув водій. Кинув цигарку. Далі - мовчки. Гроші поставила :).
    Ще так склалось, що тільки на цьому маршруті спостерігала пасажирів з льготами. Не знаю, чи то так вони загартовані фізично та психічно, але посвідчень з собою не брали, а лайкою відстоювали своє право на вільне безкоштовне місце...такі сварки, фу. Майже щоразу спостерігала. Іноді хотілось простл дати ті 2грн замість них, лиш би то не чути дитині.
     
    • Подобається Подобається x 2
  14. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    Як і казав мій чоловік, реальному покупцю все одно хто продає авто, хто їздив чи інші ньюанси, а ті, що дзвонили, просто поговорити хотіли. Сьогодні продала!
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    О мене такі кадри "а пагаваріть" реально денервують. Теж помічала, що любителі довго і нудно розпитувати якісь неважливі нюанси, на рівні розмов і закінчують. Я колись продавала так наш старий телевізор, то один старший мужчина хвилин 15 чи 20 виносив мені мозок нереально тупими питаннями, що я не витримала і його послала (культурно, але чітко). А інший прийшов, побачив і купив:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Freedom UK

    Freedom UK Well-Known Member

    Я морозильну камеру продавала через олх. Дзвонить якийсь харківянин, то-сьо, а яке у вас імя гарне, а який приємний голос, скиньте фото на вайбер, бо хочеться бачити власницю такого прекрасного голосу...
    Буває, люди шукають свої половинки, але це тааааак дешево (духовно) виглядало.
    О, згадала по забилам би!))
    Мені третій рік стабільно дзвонять раз-два в тиждень з питанням типу:
    "Це ви продаєте комбікорма? А де ви є, відкрийте склад.."
    Одна якась цифра написана невірно чи криво - і я маю той головняк, хвилинку люті))). За роки вже вияснила, що склад в Білій Церкві, продавщиця часто відлучається, і я вже сотні раз просила хоч чимось виправити той номер...
    Чоловік жартує, що треба відповідати "Так, це склад. Що цікавить? Скидайте оплату на карточку - і ми вам "привезем"" :). І от бізнес на рівному місці))
    З останнього - дзвонить людина, кажу, що не склад і кормами ніколи не займалась, допобачення... - а чим займаєтесь?
    - сиджу в глибокому декреті
    - а, заміжня значить.... ну, добре, допобачення.
    :)
     
    • Смішно Смішно x 13
  17. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    А мій моб.номер телефону -це Сітісервіс в Кривому Розі, скільки я вже не намагалася достукатись до них, щоб виправили на правильний номер, результату 0...
    -Алло, здравствуйте, а у нас в квартире отопление отключили.
    -Доброго дня! Це приватний номер.
    -А почему?
    -...
    Чи:
    -Здравстуйте, девушка, а почему у нас в доме света нету?
    -Не знаю.
    -Как это вы не знаете, а кто знает?
    -...
    І так постійно, уявляєте? Деколи такі старенькі дзвонять і кажуть, що їм в ЖЕКу дали цей номер. :girl_devil:
     
    • Співчуваю Співчуваю x 10
  18. AdFeja

    AdFeja Навіжена фея

     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2018
    • Смішно Смішно x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 3
    • Подобається Подобається x 1
  19. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Така зла сама на себе!!! Скільки можна вставати на одні і ті ж граблі?!!! Знаю, що чоловік колір ще жодного разу не вгадав, і все одно надіялась... Що тепер робити?
     
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  20. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

     
    Останнє редагування: 23 Квітень 2018
    • Подобається Подобається x 2