Де ми плануємо відпочивати влітку?

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Pand@, 14 Березень 2008.

  1. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Ми були в ОАЕ на початку листопада, якраз от минулої осені,то дуже жарко! Водичка теплюща,аж гаряча) не те що засмагати, головне не згоріти))) навіть вночі жара, вдень краще бути у приміщенні з кондиціонерами)
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Стосовно Тайланду. Якщо зупинитесь на Сіамській затоці (Патайя, острови Самуі, Панган, Тао) має значення, в якій частині жовтня їхати. Під кінець жовтня можливі тропічні зливи і неспокійне море. Власне, в тій частині Таю листопад і грудень - це конкретний не сезон. Під кінець жовтня можливий початок несезонних явищ.
    А от на островах Андаманського моря (Пхукет, Пхі-пхі, Рейлі) в цей час може бути добре.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Як Вам відпочинок? То ви таки в руті чи в вероніці? Щось не можу по дописах зорієнтуватись? І як дітям чи подобається. Бо я вже приглядаюсь до інших баз.

    Надіслано від мого X5max, використовуючи Tapatalk
     
  4. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Лишилося зовсім мало часу до кінця вагітності , а ми так і без толкових планів на літній відпочинок. Море через В відпало давно , в Карпати якось довше 2 год їхати нехочу, але хочеться щоб був який толковий басейн дитині, але з тим в ближніх Карпатах якось туго.
    Може Світязь? Але і туди далеко їхати , та і може вже тоді краще гірське повітря?
    Наразі на думці хіба Шипільська.

    О, ще нині попалася в неті Східниця - " три брати і дочка", виглядає як пародія на турецький Ол-інклюзів, але і ціна турецька - 100 дол за добу за стандарт. Може хтось там бував?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  5. marsel

    marsel Member

    Ми були взимку цього року.Нам все сподобалось! Номери чисті і гарні, шведська лінія достойна, спа зона теж ок, є дит.кімната.Хочемо влітку ще поїхати протестувати їх аквапарк
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Там ще й нині аквапарк відкрили (входить в ціну), шкода ви не скористаєтесь:)
     
  7. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Та я через той аквапарк і натрапила на них в неті . Ну на гірки не піду, але в басейники то запросто!

    @marsel а ви були в тому що 5*? Взагалі та ціна оправдана? Мені би той шведський стіл дуже підійшов в плані харчування малої , аби був вибір. Не знаю чи то шось як стереотип чи шо, але ловлю себе на тому, що закордоном за таку суму ще готова відпочивати, але тут то якось інакше сприймається, своїм якось не хочеться стільки платити


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. marianast

    marianast Well-Known Member

    @Retaret я особисто не була. Були близькі люди. В захваті від усього , окрім кухні. До страв багато претезій мають, і нічого смачного там не скуштували. То взимку було, може щось виправили.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. marsel

    marsel Member

    @RetaretТак, були в 5зірковому.Важко сказати вартує/не вартує, нам підійшло і сподобалось. На рахунок харчування- так, не висока кухня, але є з чого вибрати і я не пригадую, щоб шось було несмачно
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    @Retaret, подивіться собі Золоту Форель (вони зараз якраз відкриватимуть чи, можливо, вже відкрили, оновлений відкритий басейн), Таор Карпати, Вежу Ведмежу, Горгани. Вони вартіші уваги, аніж Шепільська. Ми у Шепільській були якраз в такий час минулого року. Номери надзвичайно малі і вбиті. Дитяча кімната, то лише назва. Басейн, як басейн, нічого надзвичайного. Їжа нормальна. Але загалом сервіс і відпочинок там мені не сподобався. За ті гроші краще у Золоту Форель чи докласти і у Таор.
    Ще згадала собі готель Захар Беркут, біля самого підйомника. Територія не дуже велика і розкидана по обидва боки дороги, але є відкритий басейн. Номери гарні, можна піднятись підйомником вгору і погуляти. Сервіс, їжа, дитяча кімната не порівняти з Шепільською.
    А загалом вводьте собі в неті "готель в Карпатах з басейном" і Вам виб'є купу варіантів.


    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. CAMPUS GROUP

    CAMPUS GROUP Well-Known Member

    Ми в цьому році трішки покатались Карпатами в пошуку оптимального варіанту для табору.

    Якщо Вам не потрібна якась надзвичайна дитяча кімната і Ви готові самостійно організувати дозвілля дітками, то можна обирати с.Орявчик(близько)
    Гарні 2 готельчики з басейнами - "Швагри" та "Звенів"
    Чисто, смачно, навколо дуже красиво, а головне - ціни адекватні.
     

    Вкладення:

    • 11.jpg
      11.jpg
      Розмір файлу:
      283 КБ
      Переглядів:
      52
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  12. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    В Таорі минулого року родичі місяць були.Казали, що більше в ніякі ОАЕ не поїдуть. Але вони без дітей.
    В Золотій Форелі постійно знайома буває. Задоволена також.

    Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Та які Швагри :))) Ціна, як у Золотій форелі, а сервіс... А сервісу нема. Ну, так, то 800 м над рівнем моря, навколо гори і на тому все. Басейн був два тижні тому брудний, накритий вхід до того басейну теж брудний, недороблений і неприємний. Кухня посередня. В номері мила, фену нема. По будинку не є чисто, понакидувано. І то все не за 200 гривень.
    Краще обирати нормальні готелі з оцінкою на букінгу, а не сумнівні приватні садиби.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  14. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    В р
    в руті, вероніку ми навіть не розглядали. Супер, буду їхати ще сюди
     
    • Подобається Подобається x 4
  15. CAMPUS GROUP

    CAMPUS GROUP Well-Known Member

    На жаль, у "Золоту Форель" ще не їздила. Не маю з чим порівняти.
    Глянула по букінг.ком, номер на двох 1500 грн(можливо не вмію виловлювати номери "з оцінкою")

    Про "Швагри", була в травні двічі, або в мене вимоги занизькі, або була там в кращі дні ніж Ви.
    Зауважила якраз чистоту, ну і номер на двох 600 грн.
    Їжа мені також сподобалась, смачно і просто(їх солянка і вареники мене просто підкорили)

    Не буду переконувати нікого в протилежному - то треба пробувати на собі.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Ооо, "Швагри"! Воги мені 3 роки тому відбили взагалі бажання в Карпати їздити. Ми були великою компанією, я глибоко вагітна. Ми з чоловіком їхали швидше на один день, друзі залишалися. Звільнили ми номер вчасно, але ще хотіли залишитися на території, щоб пообідати з друзями в альтанці. Моя старша дитина пішла з хресною в басейн. Це побачив власник і матами почав виганяти нас з території або "доплатити за те, що вона туди залізла". Я була в такому шоці, а ще гормони певне, сплакалася наніц. То при тому, що дитині було на той час 4 роки, а до 6 в них типу безкоштовно. Ну але хай я вже була 100 раз неправа і не мала пускати туди малу, я досі не розумію, чому то не можна було по-людськи підійти і сказати, що потрібно доплатити тих 50 грн? Словом, вони в мене в чорному пречорному списку, фу, досі огидно згадувати. На рахунок чистоти, тоді було ок, а їжа жахлива. Єдине нормальне, то млинці зранку.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 4
    • Інформативно Інформативно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Online

    Online Well-Known Member

    В мене подібна історія про садибу "У Гуньки" в Косові. Господиня там капець, звичайно. Я таке ставлення до клієнта тільки в Криму бачила. Нас вистачило на один день, а люди які приїхали здалеку лишалися на тиждень. Побоялися зриватися, бо розпал сезону, розкручений курорт, не факт що щось знайдеш. Ще й гроші з них взяли наперед. Хто там писав про Букінг: на букінгу та садиба є, рейтинг 8,9 на хвилиночку. Тобто комусь таке підходить. Ну або клієнти весь час були по екскурсіях і тільки ночувати поверталися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Шипільську я люблю за велику територію, ми там щоправда бували тільки в холодну пору року. Поки погодували качок з мостика, поки пройшлися до ведмедя і всіх звірів, то так година прогулянки злітає на раз-два. Спа-зона мені теж подобається, той дитячий басейн як ванна для дорослого, кисли з чоловіком там по черзі біля малої. І в соляну кімнату я останній раз находилася. Їжа мені там цілком ок, офіціанти рік тому були якісь второпніші і звивніші, цього року зі старої команди я там лиш одного хлопчину впізнала. Але нам на прохання для малої і одне яйце могли зварити і їжу в номер принести, коли там було якесь гучне весілля і ми не хотіли сидіти в шумі поряд. З проживання мріємо нарешті попасти хоч в стандарт, бо досі пізно бронювали і попадали тільки в економ. Але власне через те, що є де гуляти, +басейн, то ми в номері тільки спали. А дитячої кімнати нам майже і не треба було. Для мене тут ще великий плюс, що їхати максимум 1.5 год.

    В Орявчику були двічі, ті краєвиди то просто шик для мене. Але одного разу були в закладі, коли малій було пів року, і то кінець жовтня був, то лиш в хаті сиділи, або на терасі з кавою-чаєм чи гуляли з візком, зараз туди нема чого їхати, а в них дуже більше нічого і нема. А ще були там в якихось котеджах, то теж було незле, але басейн тільки відкритий, і ми тоді з нього не скористали, бо трохи захолодно було.
    До речі, в ті Швагри кілька разів теж намірялася, але все ніяк не попали. Тепер з відгуків бачу, що можна туди і не збиратися.

    На території Вежі Ведмежої якось гуляли, бо зупинилися на сусідній базі. Ну нічим воно мене не вразило. Ціни в ресторації - майже як в центрі Львова. Ну так, в лісі, красиво, але що там ще у них ТАКОГО є за ті гроші, то не уявляю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

     
    • Подобається Подобається x 1
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    були давніше. Гарно.Шведський стіл добрий. Зараз у Східниці є 2 їх готелі. Один 4*, а другий - 5*. В тому, що 4* доба проживання в звичайному Стандарті з 3 разовим харчуванням для 2+1 ( якщо дитина старше 6 років)- біля 3000 грн на добу. Діти до 6 р- безкоштовно, але і без харчування. Є 2 басейни ( один на 14м, другий на 6 м чисто для гідромасажу хіба). Аквапарк ( кілька міні-басейнів і гірочок)- то в 5* будувався. І тут доба проживання з харчуванням у найдешевшому стандарті на 2+1- 4100 грн. Чесно- не знаю, наскільки то вартує . Для мене- ні. Немає тут нічого АЖ такого, за що хотялося б платити такі кошти. До речі, трохи більше, як півроку тому у них була неприємна ситуація, коли гуляв ротавірус, люди били на сполох ( в готелі було багато хворих), а власники усіма силами це покривали.
    тут теж були ще давніше, коли не користувався він ще таким попитом, і потім вже пізніше, коли сюди реально багато то киян, то із східної України почали приїждати. Коли готель був нерозкурченим, його співвласники литовці якось пильнували. І їжа була смачна, і в басейні було чисто та вільно ( людей дуже мало). А потім народ попер. І все. Тут і ціни поповзли вгору і якість знизилася. Реально платити за стандартний номер майже 3000 грн за 2+1 і це лише із сніданком- не вартує Вежа цього. Але, при цьому (знайомий у нас там в адміністрації працює)- вільних номерів на літо знайти досить складно. Особливо вихідні-свята- все бронюється задовго. В основному- гостями з інших куточків України. Для них це не кошти :) А антураж є. І за це вони готові платити.