Очищувачі та зволожувачі повітря

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 8 Липень 2009.

  1. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    замовили на Розетці Wild Wind на пробу за 740 грн , приїхав несправний, пар не подавав, натішились короче( тепер як мінімум місяць чекати на рішення сервісного центру). Більше ніколи нічого на Розетці брати не буду, це вже не перша річ, яка має проблеми.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Olhahlaholyeva

    Olhahlaholyeva New Member

    Доброго дня, ви можете підказати стосовно сервісного центру, я цілий день дзвоню - таке враження що у Львові ніхто не ремонту зволожувачі повітря, дякую
     
  3. marjana lv

    marjana lv Well-Known Member

    не знаю яка саме у вашому зволожувачі була несправність, але коли придбали свій (в магазині) він теж не подавав пар. Був вечір, повертати було пізно, тому пошукали в неті часті "хвороби" свого зволожувача. Виявилось що та "шайба" на дні, яка має відбрувати і давати пару, часто залипає і для роботи її достатньо один раз зрушити з місця. Вже більше 2 років все працює добре.
     
  4. Марточка

    Марточка Well-Known Member

    Ні, ми відправили , сервіс підтвердив що несправний, повернули гроші
     
  5. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    В нас boneco 1355. Принцип роботи простий як двері, тут форумлянка давніше писала, але за venta - він є в епіцентрі - що не розуміє, за що такі гроші. Ну я теж не розумію - всього нічого, але якість роботи люкс, певно того так і коштують.
    1. Зволоження повітря. Залежно від температури повітря в кімнаті, споживає більше чи менше води, відповідно вологість гарно тримається на певному рівні (не знаю, як модніші, а звичайні зволжувасі видають стабільну величину)
    2. Чистить повітря. Чого в ньому не знайдеш - шерсть котяча, пилюка, на попередній старій квартирі з килимами там вода була сіра постійно в підставці. Відповідно треба хоч раз в тиждень оту нижню підставку сполоснути.
    3. Нальоту ніякого на меблі не дає, але від звичайної води всередині конструкції диски покриваються нальотом, тому раз в пів року промиваю їх.
    4. Ніякого ультразвуку.

    З мінусів конкретно бонеко - габаритне і кругле (прямокутна вента мені більше подобається). І ціна. Ми свій взяли бу. Механізм простий, тому основне щоб працював вентилятор і кріплення були всередині не зламані.

    Дехто жаліється, що шумить вночі на 1 програмі, я не звертаю увагу просто, і діти теж, всі сплять.

    Наш розрахований на 50 квадратів, я відкриваю всі двері, і відповідно тягає з всієї квартири.

    Нюанси, про які читала в неті конкретно про цю модель - на вентиячтор сідає пилюка (я його просто пилосошу щіткою), дозатор води зламався ( чесно, не уявляю як, писати не буду, не мала того), тріснула ємність для води (там грубий пластик, сама по собі не трісне, треба добре стукнути нею ) смердить болотом ( за 4 роки ніколи не чула, я просто його мию )
     
    Останнє редагування: 10 Грудень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  6. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    А хтось має зволожувач Zelmer ультразвуковий?